Politika
46 feliratkozó
több mint 6 éve
Ráklikkeltem, elolvastam kétszer, de még mindig nem értem.. ugyanis MZP-nek semmi köze se a Szovjet Kommunista Párthoz, se a bolsevizmushoz, ahhoz meg pláne ami 1918-19-ben folyt Magyarországon (pedig hajjaj, akkor aztán volt minden) - így ez a kapcsolat eléggé a levegőbe lóg még mindig, Lázár úr villámsebességgel cikázó gondolatmenetéhez minden bizonnyal lassú vagyok...Megmagyarázom.444.hu/2018/04/11/lazar-janos-szerint-marki-zay-hazaarulo-bolsevik-aki-szegyent-hozott-a-varosraValaki magyarázza már meg nekem, manapság mit jelent a "bolsevik" - mindenki, aki nem fideszes?
akkor most mehet a kilövési engedély MZP-re? ha jövőre megválasztják ezt a getzit polginak akkor Mo tényleg megérett a piros gombra...
petey
Francnak tanultam történelmet, ha ezek minden szót kisajátítanak maguknak... vagy valaki adjon ki egy fidesz-kompatibilis magyar-magyar szótárat, pls.
Igor
Azzal, hogy bekopizom a cikkből, hogy szó szerint mi hangzott el:
Ahhoz lehet hasonlítani a tevékenységét, amit Károlyi Mihály és a bolsevikok követtek el ebben az országban 1918-ban és 1919-ben. Ez a hazaárulás kategóriájába tartozik.
Márki-Zay Péter a választási kampányban elárulta a városát, és elárulta a hazáját. Ez megbocsáthatatlan bűn, a magyarok megbüntették Károlyit és a bolsevikokat, és ez a polgármester sem számíthat másra.
Te is a felületesség és a clickbait áldozata lettél. Úgy, hogy nem is klikkeltél rá...
Sobri Jóska
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
gabo ki vagyok én, hogy elvenném 😊 nekem is van kvázi a család másik részről szlovákiai magyarok. csak elméletben teszem fel, mert valakinek őket is fel kell vállalni az ellenzék közül, nem csak Orbánnak. ezért volt Fletó nagy kretén ezzel a videóval, még ha sokan így is gondolják. mint mondtam, csak a szavazati jog szűnne meg, attól még magyar lehetne. de ehhez is 2/3 kell az ellenzéknek, ami nem lesz egy darabig.nekem a másik sarkalatos pont az új ellenzéknél, hogy mi lesz a HT-kkal..nagyon kényes téma. hiába nem számottevő a szavazatuk, de 2 mandátum fix a Fidesznek és eldönthet 2/3-ot, mint most. ha elvennék a szavazti jogukat, akkor azt nem tennék zsebre, és azzal ellenük fordulnának sokan. ezzel kiba nagyot húzott O1G.Sztem nem lehet megtenni, hogy elveszed tőlük, az kb második trianon lenne nekik. Nem érzem igazságosnak, hogy onnan ide szavaznak, de ez egy ilyen dolog, le kell nyelni a békát. Lehet sopánkodni vagy odamenni kampányolni a szavazatokért. És itt megint nem a fletó szoci tengely lehetne esélyes, mert őket ott rühellik, mint a szart.
petey
gabokocka
több mint 6 éve
Már, elnézést de akinek ez második Trianon, attól pláne el kell venni. Megkaphatja a (szimbolikus) kettős állampolgárságot, de hogy szavazni..nekem a másik sarkalatos pont az új ellenzéknél, hogy mi lesz a HT-kkal..nagyon kényes téma. hiába nem számottevő a szavazatuk, de 2 mandátum fix a Fidesznek és eldönthet 2/3-ot, mint most. ha elvennék a szavazti jogukat, akkor azt nem tennék zsebre, és azzal ellenük fordulnának sokan. ezzel kiba nagyot húzott O1G.Sztem nem lehet megtenni, hogy elveszed tőlük, az kb második trianon lenne nekik. Nem érzem igazságosnak, hogy onnan ide szavaznak, de ez egy ilyen dolog, le kell nyelni a békát.
petey
gabokocka
És meg lehet tenni, csak kell hozzá egy 50%+ balos kormány (ami nagyon sokáig nem lesz)... eddig se szavaztak a bal oldalra, ha elveszed tőlük, nem érné a bal oldalt nagy veszteség..
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Megmagyarázom.444.hu/2018/04/11/lazar-janos-szerint-marki-zay-hazaarulo-bolsevik-aki-szegyent-hozott-a-varosraValaki magyarázza már meg nekem, manapság mit jelent a "bolsevik" - mindenki, aki nem fideszes?
akkor most mehet a kilövési engedély MZP-re? ha jövőre megválasztják ezt a getzit polginak akkor Mo tényleg megérett a piros gombra...
petey
Francnak tanultam történelmet, ha ezek minden szót kisajátítanak maguknak... vagy valaki adjon ki egy fidesz-kompatibilis magyar-magyar szótárat, pls.
Igor
Azzal, hogy bekopizom a cikkből, hogy szó szerint mi hangzott el:
Ahhoz lehet hasonlítani a tevékenységét, amit Károlyi Mihály és a bolsevikok követtek el ebben az országban 1918-ban és 1919-ben. Ez a hazaárulás kategóriájába tartozik.
Márki-Zay Péter a választási kampányban elárulta a városát, és elárulta a hazáját. Ez megbocsáthatatlan bűn, a magyarok megbüntették Károlyit és a bolsevikokat, és ez a polgármester sem számíthat másra.
Te is a felületesség és a clickbait áldozata lettél. Úgy, hogy nem is klikkeltél rá...
több mint 6 éve
hát ezzel kurvára mellélőtt Lézer, mert jelen esetben ők a bolsevikok, a szó amit szerintem keresett az a mensevik 😀 vagy mint Kósa Laller a tuszik és hutuk...Istenem szegény hazám...444.hu/2018/04/11/lazar-janos-szerint-marki-zay-hazaarulo-bolsevik-aki-szegyent-hozott-a-varosraValaki magyarázza már meg nekem, manapság mit jelent a "bolsevik" - mindenki, aki nem fideszes?
petey
Igor
több mint 6 éve
nekem a másik sarkalatos pont az új ellenzéknél, hogy mi lesz a HT-kkal..nagyon kényes téma. hiába nem számottevő a szavazatuk, de 2 mandátum fix a Fidesznek és eldönthet 2/3-ot, mint most. ha elvennék a szavazti jogukat, akkor azt nem tennék zsebre, és azzal ellenük fordulnának sokan. ezzel kiba nagyot húzott O1G.Sztem nem lehet megtenni, hogy elveszed tőlük, az kb második trianon lenne nekik. Nem érzem igazságosnak, hogy onnan ide szavaznak, de ez egy ilyen dolog, le kell nyelni a békát. Lehet sopánkodni vagy odamenni kampányolni a szavazatokért. És itt megint nem a fletó szoci tengely lehetne esélyes, mert őket ott rühellik, mint a szart.
petey
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Angliában aki született angol de már 12 éve nem él otthon az nem szavazhat....az más, mint a határontúliak esete. arról nem tehetnek., hogy Trianon kibaszott velük, de arról tehetnek, hogy az ölükbe pottyant állampolgárságtól egyből rohanjanak is szavazni egy olyan pártra, aki először nemmel szavazott, aztán pedig keblükre ölelte őket a szavazatukért. kvázi fingjuk sincs mi van itt, csak látják hogy Orbán lemegy kockás ingben hozzájuk és belengi a lózungokat, meg oda költi a pénzünket.
Jó de ez MO tudom.
Janek
szóval a damage is done, ha valaki ezt meg akarja piszkálni. az eredménye a még jobb befeszülés lenne.
több mint 6 éve
444.hu/2018/04/11/lazar-janos-szerint-marki-zay-hazaarulo-bolsevik-aki-szegyent-hozott-a-varosraValaki magyarázza már meg nekem, manapság mit jelent a "bolsevik" - mindenki, aki nem fideszes?
petey
több mint 6 éve
Kormánytisztviselő nem végezhet politikai aktivista munkát a kttv szerint, ráadásul ez azért kimeríti a hivatallal történő visszaélést, ami szintén büntetőjogi kategória...A kopogtatóról mindenki szabadon dönt, a szavazólapról jegyzőkönyv készül büntetőjogi felelősséggel. Különbség.apparátEnnek meg mi köze a szavazókörökhöz?Még el is hinném, ha nem lett volna már olyan anno, hogy minisztériumi vezető a saját beosztottjainak a kopogtatócéduláit gyűjtötte be...Tehát ha kicsi a település, nincs ellenzéki szavazatszámláló, akkor az a csalás melegágya (vagy maga a csalás) ? Az önkormányzati dolgozó, aki akármilyen pártállású (jobbos körzetekben is van balos, mily meglepő) kirugatja magát, ráadásul büntetőeljárás is indul ellene, így a közférából röpül, el is ítélik, mindez azért, mert a választáson erre van esély??? Jól értem, hogy nem értem?Már bocsánat, nekem egy lényegi kérdésem van? Ki a tököm akadályozta az ellenzéket abban, hogy minden szavazatszámlálásnál legyen legalább egy emberük? Nem tudom van e ennek bármi törvényi korlátozása, de úgy sejtem nincsen. Ha igen, akkor nem szóltam.Például az, hogy 11 ezer választókörzetbe kellene találni embert. Egy kisebb pártnak nincs ennyi tagja, aktivistája összesen. De a nagyobb pártoknál sincs egyébként. A Fidesz a létszám és a körzetek száma alapján 30-40 ezer embert ültetett be vasárnap bizottságokba. Ennyi aktivistájuk - aki be is ültethető ilyen bizottságba, mert annak is van feltétele - még nekik sincs. Az itteni "fideszesek" pl. mind önkormányzati dolgozók - adminisztrátor, ügyintéző, stb. - voltak. Egyetlen egy fidesz tag sem volt közöttük. A jegyző, aki a folyosókon sétált, na ő viszont az... (Mondom, én itt nálunk nem feltételezek visszaélést, csak a helyzetet írom le. Helyezd át ezt a helyzetet egy "olyanabb" környékre.)
dande
peterk2005
Charlie Firpo
empty taxi
Charlie Firpo
sutianap
Charlie Firpo
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
444.hu/2018/04/11/lazar-janos-szerint-marki-zay-hazaarulo-bolsevik-aki-szegyent-hozott-a-varosraA vásárhelyi választás után volt egy Cilvil a Pályán az ATVn, és Tétényi Éva volt az egyik vendég, szóba került MZP, és valami olyat mondott, hogy MZP még sikere előtt megkereste őt, sőt lement hozzá Vásárhelyre, és figyelmeztette, hogy ne szálljon be az országos politikába, foglalkozzon csak helyi ügyekkel, mert ha beszáll a nagyok játékába, az országos pártok cserben fogják hagyni. És azt érezte, nem vette őt komolyan MZP.
petey
Szerkesztette: Tony Adams
több mint 6 éve
Angliában aki született angol de már 12 éve nem él otthon az nem szavazhat....Jó de ez MO tudom.
több mint 6 éve
Itt dumáltok aztán holnap Trumpli kirobbantja a 3. vh-t és mehetünk a levesbe😊
több mint 6 éve
nekem a másik sarkalatos pont az új ellenzéknél, hogy mi lesz a HT-kkal..nagyon kényes téma. hiába nem számottevő a szavazatuk, de 2 mandátum fix a Fidesznek és eldönthet 2/3-ot, mint most. ha elvennék a szavazti jogukat, akkor azt nem tennék zsebre, és azzal ellenük fordulnának sokan. ezzel kiba nagyot húzott O1G.Erre az elvi megoldás megvan, csak nem tudom gyakorlatban hogy lehetne kivitelezni? Nem kell elvenni a szavazati jogukat, hanem akinek több állampolgársága van, az nyilatkozzon hogy melyik 1 ország parlamentjére szeretne szavazni. A szavazati jog jár az állampolgároknak, de az nem alapjog hogy valaki 2 (vagy több) országban is szavazhasson. Nyilatkozzanak, és aki pl erdélyiként úgy dönt hogy a magyar parlamentre akar szavazni, az szavazzon arra, de ezt csak akkor tudom elfogadni, ha közben nem szavaz a románra is. Szvsz ez lehet egy megoldás.
petey
több mint 6 éve
nekem a másik sarkalatos pont az új ellenzéknél, hogy mi lesz a HT-kkal..nagyon kényes téma. hiába nem számottevő a szavazatuk, de 2 mandátum fix a Fidesznek és eldönthet 2/3-ot, mint most. ha elvennék a szavazti jogukat, akkor azt nem tennék zsebre, és azzal ellenük fordulnának sokan. ezzel kiba nagyot húzott O1G.
több mint 6 éve
444.hu/2018/04/11/lazar-janos-szerint-marki-zay-hazaarulo-bolsevik-aki-szegyent-hozott-a-varosraakkor most mehet a kilövési engedély MZP-re? ha jövőre megválasztják ezt a getzit polginak akkor Mo tényleg megérett a piros gombra...
több mint 6 éve
A jobbikot ebbe nem keverném bele. A jobbik bal oldalon nem oszt vagy szoroz, mert koalíciós partnerként soha nem fognak számításba jönni egymás számára. Krízis helyzetben, külső támogatóként rövid időre együttműködhetnek, de egy normális demokratikus kormányzás során kutya és macska a kettő, nem valók egymáshoz.Patthelyzet lenne, ha nem lenne ott a 20%os jobbik, akinek a szavazói a dk-ra tuti nem szavaznának, ellenben az lmp momentum kombóval. És jelenleg nélkülük elképzelhetetlen egy kormányváltás.Biztos igazad van, de a dk is megragadt 5%nál, a szocik pedig ipari lejtmenetben vannak.Azaz patthelyzet van. Nem az LMP, Momentum gyűjtötte be a lemorzsolódó szavazatokat.
gabokocka
peterk2005
A kérdés honnan kéne elindulni:
- jobbik + lmp + momentum 30%
- szocik + dk 15 %
És kéne vagy 60%.
gabokocka
Magyarországon nem 30% baloldali szavazó van, hanem jóval több. Csak a szétesettség és erőtlenség miatt sokan Fideszre, Jobbikra szavaznak jelenleg, mert erőre akarnak szavazni. A baloldalnak az a feladata, hogy a saját táborát megszólítsa, vissza csábítsa, és ehhez erőt kell mutatnia. Az meg egységben működhet csak, egy erős alternatívában, ami képviseli a szociáldemokrata, liberális, nemzeti (jelentsen bármit is) baloltalt, keresztényszociális vonalat egyszerre. Néppártnént. Hogy erősnek látsszon, szavazat mágnes lehessen. Mint a Fidesz jobb oldalon.
A Jobbik jövője pedig jobb oldalon van. Neki a Fidesz szavazótábor a cél. Nekik nincs más útjuk, mint vagy a Fidesz alternatívájaként, vagy vacsorájaként végezni. Esetleg házi csaholó kutyaként, ha visszamennek szélsőségbe Vona lemondása után.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Az fel se merül, hogy a "népnek" a Fidesz kell?Patthelyzet lenne, ha nem lenne ott a 20%os jobbik, akinek a szavazói a dk-ra tuti nem szavaznának, ellenben az lmp momentum kombóval. És jelenleg nélkülük elképzelhetetlen egy kormányváltás.Biztos igazad van, de a dk is megragadt 5%nál, a szocik pedig ipari lejtmenetben vannak.Azaz patthelyzet van. Nem az LMP, Momentum gyűjtötte be a lemorzsolódó szavazatokat.
gabokocka
peterk2005
- szocik + dk 15 %
És kéne vagy 60%.
gabokocka
Orbán, migránsvédelem, rezsicsökkentés, stb.?
Mert nem kéne feltalálni a spanyolviaszt, csak tudomásul venni a valóságot.
Most volt pár napja választás, a nép elég markánsan kifejezte, hogy mit akar.
És az a durva, hogy Orbán csak olyat ígért, amit be is tud váltani.
Tényleg meg leszünk védve a migránsoktól.
(Ezért kell jól ellenfelet választani, hogy borítékolható legyen a győzelem.)
több mint 6 éve
index.hu/belfold/2018/04/11/visszahivta_morvai_krisztinat_a_jobbik_az_ep-bol/Hosszú távon úgy járnak mint az mszp. Anno őket is a nyugdíjasok segítették kormányra, és ahogy azok egyre fogynak, úgy fogy a szavazóbázis.
helyes. Sokkal hamarabb meg kellett volna lépni!
Egyértelmű, hogy generációváltásra van szükség de ehhez még kell várni 2 ciklust szvsz.
Tegnap volt indexen, ami ne meglepő: 40 év alattiak 33%-ban szavaztak a jobbikra, 40 év fölött pedig kevesebb mint a fele, ami nekem kicsit érdekes volt hogy míg a férfiak 29%-a, addig a nőknek csak a 14 %-a szavazott a Jobbikra.
A szavazók átlagéletkora a Momentumnál volt a legalacsonyabb, nem sokkal lemaradva az MKKP és autána az LMP, Jobbik, ez sem meglepő.
Egy átlagos fidesz szavazó 50 éves, egy momentumos 31. Ebből is látszik, hogy kik nyerték meg a választásokat. Mondjuk ezt is tudta mindenki.
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
index.hu/belfold/2018/04/11/visszahivta_morvai_krisztinat_a_jobbik_az_ep-bol/ helyes. Sokkal hamarabb meg kellett volna lépni!
Egyértelmű, hogy generációváltásra van szükség de ehhez még kell várni 2 ciklust szvsz, hogy tényező legyen az új hullám, bárki is lesz az.
Tegnap volt indexen, ami ne meglepő: 40 év alattiak 33%-ban szavaztak a jobbikra, 40 év fölött pedig kevesebb mint a fele, ami nekem kicsit érdekes volt hogy míg a férfiak 29%-a, addig a nőknek csak a 14 %-a szavazott a Jobbikra.
A szavazók átlagéletkora a Momentumnál volt a legalacsonyabb, nem sokkal lemaradva az MKKP és autána az LMP, Jobbik, ez sem meglepő.
Egy átlagos fidesz szavazó 50 éves, egy momentumos 31. Ebből is látszik, hogy kik nyerték meg a választásokat. Mondjuk ezt is tudta mindenki.
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
A jobbik épp a vidéki veres fellegvárakban hasít a legjobban, a dk-ra a komenista arisztokráciára nem fognak menni, de az odacsapahovaköllre igen.Patthelyzet lenne, ha nem lenne ott a 20%os jobbik, akinek a szavazói a dk-ra tuti nem szavaznának, ellenben az lmp momentum kombóval. És jelenleg nélkülük elképzelhetetlen egy kormányváltás.Biztos igazad van, de a dk is megragadt 5%nál, a szocik pedig ipari lejtmenetben vannak.Azaz patthelyzet van. Nem az LMP, Momentum gyűjtötte be a lemorzsolódó szavazatokat.
gabokocka
peterk2005
- szocik + dk 15 %
És kéne vagy 60%.
gabokocka
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
Patthelyzet lenne, ha nem lenne ott a 20%os jobbik, akinek a szavazói a dk-ra tuti nem szavaznának, ellenben az lmp momentum kombóval. És jelenleg nélkülük elképzelhetetlen egy kormányváltás.Biztos igazad van, de a dk is megragadt 5%nál, a szocik pedig ipari lejtmenetben vannak.Azaz patthelyzet van. Nem az LMP, Momentum gyűjtötte be a lemorzsolódó szavazatokat.
gabokocka
peterk2005
- szocik + dk 15 %
És kéne vagy 60%.
több mint 6 éve
Biztos igazad van, de a dk is megragadt 5%nál, a szocik pedig ipari lejtmenetben vannak.Azaz patthelyzet van. Nem az LMP, Momentum gyűjtötte be a lemorzsolódó szavazatokat.
gabokocka
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Biztos igazad van, de a dk is megragadt 5%nál, a szocik pedig ipari lejtmenetben vannak.
több mint 6 éve
Öcsémmel is jókat vitatkozunk, hogy ki volt fő fasz, jobbik, fletó, lmp, szocik stb..., de sztem ami biztos, hogy csak olyan arcokkal lehet leváltani a fideszt, akik még nem égtek ronggyá a közvélemény előtt.gabokockaAz a helyzet, hogy az eddig nem megégett "morális bajnokok" senkit nem érdekelnek rajtunk kívül. Az összes "új erő" az 5%-ért harcol, vagy be sem kerül. Úgyhogy szerintem az egész percepciónkat kukázni kell azzal kapcsolatban, hogy mi is kell a népnek. Kivetítjük a teljes népességre és úgy képzeljük, hogy "nem ronggyá égett arcok kellenek", mert nekünk ez tetszik. Közben pedig a nép tesz nagy ívben arra, hogy ki kicsoda. Megválaszt ő pufajkást, volt ügynököt és a korrupció szarában családostul nyakig belesüllyedőt is, ha fel tud mutatni valami olyant, amire reagál.
Az ellenzéki pártoknak, értelmiségnek is tudomásul kell venni, hogy ebben a világban Trump vs Clintonné közül kell választani. Terméket kell eladni és megvenni, ami messze nem tökéletes. Ez egyrészt szomorú, másrészt az ég világon nem változtat semmin. Nem Trump vagy Clintonné a lényeg, hanem a hatásukra induló társadalmi folyamatok. Azokban meg tud lenni komoly különbség. És ahogy termék és termék között is van mindig különbség, úgy Trump és Clintonné között is. És meg kell tudni találni az éppen jobbat. A morált pedig meg lehet tartani esti beszélgetésekre és fórum talkra. Meg a civil szférára. Úgy, ahogy egy Apple alkalmazott 8 órában, munkaidőben tudja fújni, hogy az iPhone a legjobb, pedig tudja, hogy annak is vannak hibái. De munkaidőben nem beszél róla. Aztán munkaidőn kívül ettől még nem lesz erkölcstelen, csaló. Sőt, baráti körben simán el is mondja az iPhone hibáit.
Ezt a jobboldal nálunk megtanulta, a baloldal még nem. (Egy fenét a jobboldal. A jobboldal ugyanúgy nem tanult meg semmit. Werber tanulta ezt meg, és amikor beálltak a sorba, nyert is az MSZP-nek választást. Jobb oldalon meg Finkenstein és Habony tanulta meg, Orbán pedig tudja, hogy hallgatni kell rájuk. És lenyomja mindenkinek a torkán. És beállnak mögé a sorba. Ennyi.)
több mint 6 éve
a Tasót sikerült legalább bevarrni? Pedig ha ő nem veri le a biztosítékot Pintyőnél akkor senki. Szóval? Jogállam, apparát, papír megy szépen ahogy kell. Csak köszönő viszonyban nincs a valósággalA kopogtatóról mindenki szabadon dönt, a szavazólapról jegyzőkönyv készül büntetőjogi felelősséggel. Különbség.apparátEnnek meg mi köze a szavazókörökhöz?Még el is hinném, ha nem lett volna már olyan anno, hogy minisztériumi vezető a saját beosztottjainak a kopogtatócéduláit gyűjtötte be...Tehát ha kicsi a település, nincs ellenzéki szavazatszámláló, akkor az a csalás melegágya (vagy maga a csalás) ? Az önkormányzati dolgozó, aki akármilyen pártállású (jobbos körzetekben is van balos, mily meglepő) kirugatja magát, ráadásul büntetőeljárás is indul ellene, így a közférából röpül, el is ítélik, mindez azért, mert a választáson erre van esély??? Jól értem, hogy nem értem?Már bocsánat, nekem egy lényegi kérdésem van? Ki a tököm akadályozta az ellenzéket abban, hogy minden szavazatszámlálásnál legyen legalább egy emberük? Nem tudom van e ennek bármi törvényi korlátozása, de úgy sejtem nincsen. Ha igen, akkor nem szóltam.Például az, hogy 11 ezer választókörzetbe kellene találni embert. Egy kisebb pártnak nincs ennyi tagja, aktivistája összesen. De a nagyobb pártoknál sincs egyébként. A Fidesz a létszám és a körzetek száma alapján 30-40 ezer embert ültetett be vasárnap bizottságokba. Ennyi aktivistájuk - aki be is ültethető ilyen bizottságba, mert annak is van feltétele - még nekik sincs. Az itteni "fideszesek" pl. mind önkormányzati dolgozók - adminisztrátor, ügyintéző, stb. - voltak. Egyetlen egy fidesz tag sem volt közöttük. A jegyző, aki a folyosókon sétált, na ő viszont az... (Mondom, én itt nálunk nem feltételezek visszaélést, csak a helyzetet írom le. Helyezd át ezt a helyzetet egy "olyanabb" környékre.)
dande
peterk2005
Charlie Firpo
empty taxi
Charlie Firpo
sutianap
Charlie Firpo
Aki nem hiszi, annak utánajárnak