Politika
46 feliratkozó
több mint 6 éve
Én a Hír Tv-t nézem, hallgatom.Amikor Orbánt kiszavazták 2002-ben, nekiállt polgári körözni, dolgozni, elvállalta a felelősséget, majd visszaharcolta magát miniszterelnöknek.Bárcsak így lenne Jóska. Csakhogy ez így féligazság. Az ellenzék (a médiája is) valóban hajlamosabb a veszekedésre, egymás vagdalására is. Az ellenzék pártjai is. A fidesz pedig pártként és a médiája is zárt, egységes. De emögött igen komoly és igen mély szemléletbeli különbségek is vannak. A fegyelmezett párt és média jól jön a választások napján, mert rendkívül fegyelmezett, nem kritikus önmagával, és beáll a sorba. De sajnos a szakadékba is ugyanolyan dalolva menetel.
Az ellenzék, és a médiumaik arra képesek, hogy másokat hibáztassanak, a rendszert, Orbánt, és még az életben nem gondolkoztak el azon, hogy esetleg ők csináltak valamit rosszul, ők basztak el, nem ismertek fel, számításon kívül hagytak valamit.
Sobri Jóska
peterk2005
Amit Kálmán Olga és az egykor szebb napokat látott Kéri László összevernyákol, az pont ezt a képet tükrözi.
Még egy szó nem volt arról, hogy pl. ők személyükben valamit rosszul csináltak volna. Bármit is. Szemét a világ...
több mint 6 éve
M1 az botrány kbKi mit néz? Végignézegettem a csatornákat, elsőre az RTL műsora tűnik a legszínvonalasabbnak.ATV is tűrhető.
Nomac
Vrij6
több mint 6 éve
Ha egy ilyen kormányt, ekkora népgyűlölettel, ekkora szavazati részvétellel nem sikerül leváltani, akkor kinek kell elgondolkodnia???Aki a jelenlegi választási rendszert megalkotta. Ja nem...
clbass
több mint 6 éve
Ki mit néz? Végignézegettem a csatornákat, elsőre az RTL műsora tűnik a legszínvonalasabbnak.Kéri parádé van a HírTV-n 😀
Nomac
több mint 6 éve
Ki mit néz? Végignézegettem a csatornákat, elsőre az RTL műsora tűnik a legszínvonalasabbnak.Spiler TV, Moto GP futam 😊
Nomac
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
"de mielőtt belépsz, tudnod kell: nincs köztünk egy sem, aki ne adná életét boldogan, hogy a rómaiak kitakarodjanak az országból örökre"Nem, mert mi mind egyéniségek vagyunk!A Júdeai népefront.Azok nem mi vagyunk?
Vrij6
süti
Igor
több mint 6 éve
Ha egy ilyen kormányt, ekkora népgyűlölettel, ekkora szavazati részvétellel nem sikerül leváltani, akkor kinek kell elgondolkodnia???
több mint 6 éve
Például itt nálunk (Tolna m) a komcsik anno elég csúnya dolgokat csináltak, és ez eléggé beleégett az emberek tudatába, innen 1990-óta soha nem jutott be balos jelölt. És szvsz amíg az a 60+ generáció ki nem hal, nem is fog.Én azt nem értem, hogy a nyuggerek, akiknek a leszármazottai (gyerekek, unokák) egytől-egyig utálják a fideszt, és ezt ki is nyilvánítják otthon, komolyan elhiszik hogy ilyen hülyék a leszármazottak, csak ők a helikopterek?én azt nem értem, hogy ha mindenki gyűlöli a fideszt és senki nem szavaz rájuk, akkor hogyan nyernek mégis? 😀
eaglesmcnabb
shawnka
Szerkesztette: Jan
több mint 6 éve
Ki mit néz? Végignézegettem a csatornákat, elsőre az RTL műsora tűnik a legszínvonalasabbnak.ATV is tűrhető.
Nomac
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
Nem nem.Nekem tök jó tippversenyem van: négy év múlva ki lesz a soros/migráns/brüsszel?Nem kell ahhoz négy év. Már most az ENSZ-re fújnak, aztán meg majd jön a többi, folytatódik az EU ellenesség, meg majd nekimegyünk a NATO-nak meg mindenkinek, mert folyamatosan harcban kell állni mindenkivel.
gabokocka
Solymi
Olyan lehet csak az ellenfél, aki alapvetően nincs.
Az nem lő vissza, nem kéri ki magának, nincs így probléma mással.
(Ezért nem lehet az EU valójában, csak Brüsszelként, vagy a románok, tótok, de még a cigányok se igazán.)
ENSZ például tökéletes. (Ami vicces, hiszen mi is a tagjai vagyunk.)
Szerintem majd Orbán lereagálja a 2020-as trendeket, és választ akkor.
Lehet, hogy a földönkívüliek. (Atist már elvitték, bújkálnak, nem fedik fel magukat, csak repkednek, szóval ideális ellenségkép.)
több mint 6 éve
Ki mit néz? Végignézegettem a csatornákat, elsőre az RTL műsora tűnik a legszínvonalasabbnak.emegy, itt még Zöld parti pólót is láthatsz
Nomac
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Nem, mert mi mind egyéniségek vagyunk!A Júdeai népefront.Azok nem mi vagyunk?
Vrij6
süti
www.youtube.com/watch?v=3iz5cyTYx8Q
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Ki mit néz? Végignézegettem a csatornákat, elsőre az RTL műsora tűnik a legszínvonalasabbnak.még mindig a kávé a téma?
Nomac
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
Mi nem a nemzeti front vagyunk?A Júdeai népefront.Azok nem mi vagyunk?
Vrij6
süti
több mint 6 éve
hát ja, Kaposváron is anno egész jól megszokták az amcsi katonákat, főleg amikor rájöttek, hogy jobban el vannak eresztve anyagilag, mint a helyi lakosság hetven-nyolcvan százaléka.Egy budapesti nem tojja össze magát attól ha meglát egy színesbőrű embert, ez mindennapos. Vidéken nyilván annyira nem, ők félnek ettől.ez sem igaz, Pápán épp ma mentünk családdal szavazni, az utca másik oldalán megjelent egy fekete csávó a barátnőjével és a gyerekével (amerikai, a légierőnél dolgozik), és a már említett vérnarancsos faterom nem szólt egy szót se 😀
Baba Yaga
r.baggio
bár mondjuk előtte már voltak kubai vendégmunkás lányok a helyi textiliparban a nyolcvanas években...
több mint 6 éve
Amikor Orbánt kiszavazták 2002-ben, nekiállt polgári körözni, dolgozni, elvállalta a felelősséget, majd visszaharcolta magát miniszterelnöknek.Bárcsak így lenne Jóska. Csakhogy ez így féligazság. Az ellenzék (a médiája is) valóban hajlamosabb a veszekedésre, egymás vagdalására is. Az ellenzék pártjai is. A fidesz pedig pártként és a médiája is zárt, egységes. De emögött igen komoly és igen mély szemléletbeli különbségek is vannak. A fegyelmezett párt és média jól jön a választások napján, mert rendkívül fegyelmezett, nem kritikus önmagával, és beáll a sorba. De sajnos a szakadékba is ugyanolyan dalolva menetel.
Az ellenzék, és a médiumaik arra képesek, hogy másokat hibáztassanak, a rendszert, Orbánt, és még az életben nem gondolkoztak el azon, hogy esetleg ők csináltak valamit rosszul, ők basztak el, nem ismertek fel, számításon kívül hagytak valamit.
Sobri Jóska
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
Nekem tök jó tippversenyem van: négy év múlva ki lesz a soros/migráns/brüsszel?az nem, de szavazás se...koronázás lesz
gabokocka
több mint 6 éve
Lúdas Solymi
8 020
Nekem tök jó tippversenyem van: négy év múlva ki lesz a soros/migráns/brüsszel?Nem kell ahhoz négy év. Már most az ENSZ-re fújnak, aztán meg majd jön a többi, folytatódik az EU ellenesség, meg majd nekimegyünk a NATO-nak meg mindenkinek, mert folyamatosan harcban kell állni mindenkivel.
gabokocka
több mint 6 éve
Nekem tök jó tippversenyem van: négy év múlva ki lesz a soros/migráns/brüsszel?A Júdeai népefront.
gabokocka
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
HVG vót az elkövető...bár előbb rtl-en meg azt mondták, hogy Vona nem nyer...de Kunhalmi igen...vicc ez az egészRetteghetsz Igor,Honnan van az adatod?
MSZP be se fog jutni, DK, LMP meg billeg mint a kurvaélet.
Sobri Jóska
Meg leszek dübbenve, ha MSZP-DK-LMP nem hoz össze 20%, nem tudom ez matematikailag hogy tud kijönni bárhogyan...
Igor
több mint 6 éve
Nekem tök jó tippversenyem van: négy év múlva ki lesz a soros/migráns/brüsszel?Goodell
gabokocka
több mint 6 éve
Kampman
28 323
Nekem tök jó tippversenyem van: négy év múlva ki lesz a soros/migráns/brüsszel?Húzok egy merészet, és azt mondom: Vlagyimir
gabokocka
több mint 6 éve
viccvótNe haragudj de mindenre lehet ellenpéldát mondani. Csongrádon meg feljelentettek egy magyar nőt (mert sállal takarta be a fejét. Azt hitték a helyiek hogy csadort hord... Én nagyon örülök, hogy apukád nem szólt egy szót se, csak ezt nem vetíthetjük ki egy országra.Egy budapesti nem tojja össze magát attól ha meglát egy színesbőrű embert, ez mindennapos. Vidéken nyilván annyira nem, ők félnek ettől.ez sem igaz, Pápán épp ma mentünk családdal szavazni, az utca másik oldalán megjelent egy fekete csávó a barátnőjével és a gyerekével (amerikai, a légierőnél dolgozik), és a már említett vérnarancsos faterom nem szólt egy szót se 😀
Baba Yaga
r.baggio
Baba Yaga
reggel hat előtt kelek, nem volt jó ötlet erre fennmaradni, most meg már úgy érzem magam, mint egy szcientológus, hogy ha eddig kihúztam, akkor látnom kell a végét...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal