Politika
46 feliratkozó
több mint 7 éve
hvg.hu/velemeny/20170731_hont_alitsuk_meg_a_szart_orban_soros_brusszel_ner
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 7 éve
www.pakspress.hu/index.php?ugras=hirolvaso&hirszama=65854&nyelv=0Azt az elborult mindenit. Biztos nyerni fog a lokálpatrióta Pakson. Bár ha lezsírozza, hogy az Olimpiákon minimum 1 arany, 1 ezüst és 1 bronzérmet szerezzenek a paksi versenyzők én azért elgondolkozok 😀
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
444.hu/2017/08/03/a-nezopont-vezetoje-szerint-a-momentum-azert-furta-meg-az-olimpiat-mert-fekete-gyor-andrasnak-francia-baratnoje-vanEzek most már tényleg nap mint nap tanúbizonyságát adják annak, hogy nincs meg a napi gyógyszeradagjuk.
Hát persze.
Pedig azt hittem a Soros intézte el
Janek
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 7 éve
444.hu/2017/08/03/a-nezopont-vezetoje-szerint-a-momentum-azert-furta-meg-az-olimpiat-mert-fekete-gyor-andrasnak-francia-baratnoje-vanHát persze.
Pedig azt hittem a Soros intézte el
több mint 7 éve
Azért délután metrózni legalább 4-5 megállót a jó öreg kékkel. Na, hogy is mondjam. Tarlóst mikor fog felszállni a 3-asra? 40-45 fok biztos van, tele van emberrel, mindenki haldoklik, kurva jó a hangulat, de klíma azt azért lécci ne! Nem kell! Majd túléljük valahogy. Jó, igen, kussolok, tele vagyok igényekkel.Nem ők a pszichopaták, idióták, hanem mi. Az istenadta. Akkor amikor kék metrózunk 45 fokban izzadva, amikor a rokonunk szepsist kap a kórházban, vagy belehal a legyengült szervezete a hőségbe, és mi ennek ellenére a Sorostól meg a migránstól félünk, és arra áll fel a cerkánk, hogy - ötször annyi pénzből mint az oroszok Kazanyban, de - meg tudunk rendezni egy úszó VB-t, akkor azt kapjuk amit érdemlünk. Úszó VB-t kurva drágán, és 45 fokot a metrón. Vagy szepsist a kórházban.
Apropó: azt mondtam már, hogy komplett pszichopata, rosszindulatú, idióta faszparaszt barmok irányítják ezt az országot?
444.hu/2017/08/03/fidesz-soros-gyorgy-ossze-akarja-hivatni-a-magyar-orszaggyulest
Vrij6
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 7 éve
dankodavid
2 246
Én inkább arra vagyok kíváncsi, a BME-s kollégák mennyire viselik majd jól, hogy 40 tanáruk lelécelt és mondjuk ennyit fognak egy hónap alatt összeszedni😊 Pulvis et umbra sumus.
több mint 7 éve
Azért délután metrózni legalább 4-5 megállót a jó öreg kékkel. Na, hogy is mondjam. Tarlóst mikor fog felszállni a 3-asra? 40-45 fok biztos van, tele van emberrel, mindenki haldoklik, kurva jó a hangulat, de klíma azt azért lécci ne! Nem kell! Majd túléljük valahogy. Jó, igen, kussolok, tele vagyok igényekkel.Apropó: azt mondtam már, hogy komplett pszichopata, rosszindulatú, idióta faszparaszt barmok irányítják ezt az országot?
444.hu/2017/08/03/fidesz-soros-gyorgy-ossze-akarja-hivatni-a-magyar-orszaggyulest
több mint 7 éve
Elnézést. Én csak a mondatbeli beazonosítás végett írtam. Igazából sosem jutott eszembe, hogy egyetlen vajda is csinálna törvénytelen dolgokat 😀 | Remélem ezt olvassák azok is akik az előző hsz miatt el akarnak kapni 😊 |minden Vajda nevében kikérem a bűnözőkkel azonosítást! 😀Szavazatokat hoz? Ezt sosem értettem. Választáskor bárki ki tud osztani pár kiló húst, pár liter páleszt, meg pár ezrest. Ezért felesleges egy bűnözőt tartani a háznál.És ha a vajda (=bűnöző) meg egy bárki is osztogat ezt-azt, akkor szerinted kitől fogadják el a "szavazók"?
peterk2005
Matthew99
Negritis
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
hvg.hu/itthon/20170725_A_Materazzihatas_kovetkezmenyei
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
minden Vajda nevében kikérem a bűnözőkkel azonosítást! 😀És ha a vajda (=bűnöző) meg egy bárki is osztogat ezt-azt, akkor szerinted kitől fogadják el a "szavazók"?Szavazatokat hoz? Ezt sosem értettem. Választáskor bárki ki tud osztani pár kiló húst, pár liter páleszt, meg pár ezrest. Ezért felesleges egy bűnözőt tartani a háznál.nana.Jaja, pl.: Farkas Flóris is retteghet most már. Jah, nem.Nah, igen, ha vannak súlyos esetek!....Tarlós ba beindult.Fakockás feljelentve, hacker srác feljelentve...
- Odaszól a mozgássérülteknek
- Összehangolt 300 misis hacker támadás zajlik a BKK ellen
- Fejelentik a fakockával metrót megakasztót
Toca
Még mondja valaki, hogy ez egy következmények nélküli ország..
gordon
zemanla
Vrij6
a fakockás szavazatokat vesz el.
a hacker szavazatokat vesz el.
Farkas Flóri szavazatokat hoz.
nem nehéz kimatekozni.
slowmotion
peterk2005
Matthew99
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
És ha a vajda (=bűnöző) meg egy bárki is osztogat ezt-azt, akkor szerinted kitől fogadják el a "szavazók"?Szavazatokat hoz? Ezt sosem értettem. Választáskor bárki ki tud osztani pár kiló húst, pár liter páleszt, meg pár ezrest. Ezért felesleges egy bűnözőt tartani a háznál.nana.Jaja, pl.: Farkas Flóris is retteghet most már. Jah, nem.Nah, igen, ha vannak súlyos esetek!....Tarlós ba beindult.Fakockás feljelentve, hacker srác feljelentve...
Toca
gordon
zemanla
Vrij6
nem nehéz kimatekozni.
slowmotion
peterk2005
több mint 7 éve
Szavazatokat hoz? Ezt sosem értettem. Választáskor bárki ki tud osztani pár kiló húst, pár liter páleszt, meg pár ezrest. Ezért felesleges egy bűnözőt tartani a háznál.nana.Jaja, pl.: Farkas Flóris is retteghet most már. Jah, nem.Nah, igen, ha vannak súlyos esetek!....Tarlós ba beindult.Fakockás feljelentve, hacker srác feljelentve...
Toca
gordon
zemanla
Vrij6
nem nehéz kimatekozni.
slowmotion
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 7 éve
nana.Jaja, pl.: Farkas Flóris is retteghet most már. Jah, nem.Nah, igen, ha vannak súlyos esetek!....Tarlós ba beindult.Fakockás feljelentve, hacker srác feljelentve...
Toca
gordon
zemanla
Vrij6
nem nehéz kimatekozni.
több mint 7 éve
Jaja, pl.: Farkas Flóris is retteghet most már. Jah, nem.Nah, igen, ha vannak súlyos esetek!....Tarlós ba beindult.Fakockás feljelentve, hacker srác feljelentve...
Toca
gordon
zemanla
több mint 7 éve
Nah, igen, ha vannak súlyos esetek!....Tarlós ba beindult.Fakockás feljelentve, hacker srác feljelentve...
Toca
gordon
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 7 éve
Tarlós ba beindult.Fakockás feljelentve, hacker srác feljelentve...
Toca
több mint 7 éve
Tarlós ba beindult.- Odaszól a mozgássérülteknek
több mint 7 éve
vehvehindex.hu/belfold/2017/07/27/kovacs_zoltan_diploma_ceu_debrecen_ugyanaz/
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Meg trump kicsit többre vitte mint jóskánk. Ő csak szeretne olyan lenni... 😉Sobri ahhoz túl keveset káromkodik itt. 😊 Mondanám, hogy ő valójában Trump, de hozzá képest túl cizellált stílusban ír.Nem, ő Deutsch Tamás.Sobri JóskaHiába osztod itt az eszet, valamit mégis rosszul csinálsz.
Vagy... te vagy az, Habony Árpi?
Atari
Kampman
iktriad
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
Sobri ahhoz túl keveset káromkodik itt. 😊 Mondanám, hogy ő valójában Trump, de hozzá képest túl cizellált stílusban ír.Nem, ő Deutsch Tamás.Sobri JóskaHiába osztod itt az eszet, valamit mégis rosszul csinálsz.
Atari
Kampman
több mint 7 éve
Kampman
28 331
Nem, ő Deutsch Tamás.Sobri JóskaHiába osztod itt az eszet, valamit mégis rosszul csinálsz.
Atari
több mint 7 éve
Sobri JóskaHiába osztod itt az eszet, valamit mégis rosszul csinálsz.
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 7 éve
Szerintem kevés pártfunkcionárius vágyik Kínában rendszerváltásra. Ergó ez nem volt túl jó példa a kapitalizmusra ácsingózó pártfunkcionáriusokra.Dehogynem, tökéletes példa volt.
Amúgy az utolsó bekezdésed (a filozófia) teljesen ok. Ugyanígy gondolom. Kivéve az utolsó mondatot.
Mert az nem igaz, hogy a közpénzt mindenhol ellopják. Még itt sem igaz Mo-n. A közpénzből mindenhol lopnak. Ez, ami igaz. De mindenhol más a százalék. Van ahol 50, van ahol 5, de valami okozza ezt a különbséget.
Lecsó
Már nem vágyik.
Hiszen megtörtént.
Csak Kínában zökkenőmentesen történt az átmenet, míg nálunk a Kádár-korszak és Orbán közé beiktatódott „indokolatlanul" 20 megtévesztő, reménykeltő év.
több mint 7 éve
Lecsó
3 117
Rajtunk nevetsz, és te is ugyanúgy beleállsz a vitába, hogy hogyan buknak meg a rendszerek? 😀Nem nevettem.. Csak azt mondtam, hogy egyikőtök sem tudhatja, hogy melyik elvtársnak vagy melyik zászlóégető diáknak mennyi szerepe volt benne.
peterk2005
Amúgy amit írtál, azzal maximálisan egyetértek, hiszek az alulról jövő kezdeményezésekben, hogy egy társadalmat az egyének szintjén kell elkezdeni megváltoztatni.
Sobri JóskaA két markáns okkal kapcsolatban kicsit úgy érzem, hogy összezavarodtál.
1. Kb. ugyanezt mondtam én is.
2. Itt a második mondatod cáfolja az elsőt. Az első igaz lett volna a 90-es évek Magyarországára. Kína mai helyzete azért nem hasonlítható egy 30 évvel ezelőtti kétpólusú világrendhez. Ma már sokkal globalizáltabb a világ, a diktatúrák is "nyitottabbá" váltak, kereskednek a szabad világgal, olcsón gyártják neki az ájfónt, az meg elnézi nekik a rabszolgatartást. Szerintem kevés pártfunkcionárius vágyik Kínában rendszerváltásra. Ergó ez nem volt túl jó példa a kapitalizmusra ácsingózó pártfunkcionáriusokra.
Amúgy az utolsó bekezdésed (a filozófia) teljesen ok. Ugyanígy gondolom. Kivéve az utolsó mondatot.
Mert az nem igaz, hogy a közpénzt mindenhol ellopják. Még itt sem igaz Mo-n. A közpénzből mindenhol lopnak. Ez, ami igaz. De mindenhol más a százalék. Van ahol 50, van ahol 5, de valami okozza ezt a különbséget.
több mint 7 éve
Mécs Imrét 1956-ban halálra ítélték, a halálsoron ült hónapokat, és a vége mégis az lett, hogy az élete utolsó 30(!!) évét köztiszteletben, képviselőként, jó módban tölti. És úgy is hal meg. A fekete nővér öngyilkosos történetet ismerem. Éppen az adta az apropót a múltkori vitánkhoz vele kapcsolatban. Akkor is az volt a véleményem, és azóta sem változott, hogy a helyzete egyáltalán nem reménytelen. Az egy másik dolog, hogy ki milyen krízist hogyan dolgoz fel, de nem volt oka ennyire szétesni. Bármelyik mozgalomba elmehetne fizetett politikusnak, csak akarnia kellene. Ha éppen ilyenre vágyik. Vagy kimehetne sokszor ennyi pénzért külföldre nővérnek. És továbbra is fenntartom, hogy lehet, hogy tíz év múlva ő lesz az aki a legnagyobb nyertese lesz a következő éveknek közülünk. Nem kell más, csak egy kormányváltás, és máris marketing szempontból is nagyon fel fog értékelődni a személye.Az meg, hogy a Fidesz mit ismert fel, és milyen az emberi természet, az egy dolog. Ugyanaz az emberi természet működik Finnországban is mint Koszovóban. Vagy nálunk. Mégis én határozottan tudok választani, hogy hol jobb élni. És ez nem is kultúra függő. Katart is egy világ választja el Szíriától. Ott is van ilyen is meg olyan is. Úgyhogy aki adottságként jellemzi a rosszat, az az én szememben menekül a felelősség elől. Szerecsent mosdat. Vagy csak nincs jobb érve. 😉
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond