NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
185
23
22:25
Politika
65 feliratkozó
több mint 5 éve
amúgy alapból vna egy olyan teória hogy ha trump nyer, akkor day1 lemond pence meg "feloldozza" minden bűne alól 😀lol, nem tudom ki találta ezt ki, de valami speciálisat szívhatott előtte 😀
Negritis

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
amúgy alapból vna egy olyan teória hogy ha trump nyer, akkor day1 lemond pence meg "feloldozza" minden bűne alól 😀Én nem ismerem annyira Trumpot, szóval akár ez a "majd lemondok első nap" is lehetséges. Bár nem hiszem. Szerintem egy csokiról se mondott le még életében, nemhogy egy olyan állásról, ami neki egy álom. Mindenki parolázik neki, mert ő a kakas a szemétdombon. Senki nem mondhat ellent, övé a végső szó. Bármikor mehet golfozni és még fizetnie se kell érte, mert az elnöki gépet az adófizetők tankolják. Nem sokan dobnának el maguktól ilyen hatalmat (pláne ha annyit szenvedtek érte, hogy odaérjenek), Donald meg pláne nem.
Negritis
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 5 éve
Parody Account/Not Robert de NiroThis is one of the best things I’ve ever seen. t.co/29zhDnxAZ1Azt hittem azért DeNironak jobb élete volt, de lehet már csak szenilis.
sutianap
Toca

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
amúgy alapból vna egy olyan teória hogy ha trump nyer, akkor day1 lemond pence meg "feloldozza" minden bűne alól 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Arról nem is beszélve, hogy ez az egyik legvalódibbnak tűnő conspiracy theory is lehetne. Az establishment bosszúja. Az establishment nem szereti se Trumpot, se Bident, de imádja Harrist és Pence-t is.mi van harrissel meg pence-el? worst case scenariobol kiindulvaTechnikailag itt nálunk, ebben a topicban kettőből lehet választani. 😀www.ctvnews.ca/world/america-votes/who-are-the-third-party-and-independent-candidates-running-for-u-s-president-1.5128491Ő nem indulDe úgy az igazi, ha mindenki vállaltan drukkol is valakinek, mint a darts vb-n.CakeDaSun Sanders tábornokkal van!
Szívesen aktualizálom, összesítem.
Trump: Sobri Jóska
Biden:
Nem tippelde, hanem szimpátia.
Sobri Jóska
sutianap
Obama se újra, Reagen se, Bakunyin se, Lincoln se.
Kettőből lehet választani.
Sobri Jóska
technikailag nem csak kettőből lehet választani 😀
Negritis
Sobri Jóska
briareos

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
This is one of the best things I’ve ever seen. t.co/29zhDnxAZ1Azt hittem azért DeNironak jobb élete volt, de lehet már csak szenilis.
sutianap
több mint 5 éve
This is one of the best things I’ve ever seen. t.co/29zhDnxAZ1

több mint 5 éve
Csak kivancsisagbol: mi van ha valasztas utan de meg a beiktatas elott meghal a befuto? Mondjuk Covid szovodmenyben vagy az Alzheimer sulypsbodasaba, vagy csak siman az eletkoraba? Akkor az alelnok jeloltet iktatjak be?444.hu/2020/10/02/mi-lesz-a-valasztason-ha-a-koronavirus-elviszi-trumpot-vagy-bident
diverdoc
Tökéletesen levezetve

több mint 5 éve
Csak kivancsisagbol: mi van ha valasztas utan de meg a beiktatas elott meghal a befuto? Mondjuk Covid szovodmenyben vagy az Alzheimer sulypsbodasaba, vagy csak siman az eletkoraba? Akkor az alelnok jeloltet iktatjak be?jelenleg azt se tudjuk mi van ha trump simán nem áll fel 😀
diverdoc
több mint 5 éve
Csak kivancsisagbol: mi van ha valasztas utan de meg a beiktatas elott meghal a befuto? Mondjuk Covid szovodmenyben vagy az Alzheimer sulypsbodasaba, vagy csak siman az eletkoraba? Akkor az alelnok jeloltet iktatjak be?

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 5 éve
Inkább a gennyes tus mint a redvás szendvics, úgyhogy Trump.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
mi van harrissel meg pence-el? worst case scenariobol kiindulvaTechnikailag itt nálunk, ebben a topicban kettőből lehet választani. 😀www.ctvnews.ca/world/america-votes/who-are-the-third-party-and-independent-candidates-running-for-u-s-president-1.5128491Ő nem indulDe úgy az igazi, ha mindenki vállaltan drukkol is valakinek, mint a darts vb-n.CakeDaSun Sanders tábornokkal van!
Biden:
Sobri Jóska
sutianap
Sobri Jóska
Negritis
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Technikailag itt nálunk, ebben a topicban kettőből lehet választani. 😀www.ctvnews.ca/world/america-votes/who-are-the-third-party-and-independent-candidates-running-for-u-s-president-1.5128491Ő nem indulDe úgy az igazi, ha mindenki vállaltan drukkol is valakinek, mint a darts vb-n.CakeDaSun Sanders tábornokkal van!
Biden:
Sobri Jóska
sutianap
Sobri Jóska
Negritis
több mint 5 éve
www.ctvnews.ca/world/america-votes/who-are-the-third-party-and-independent-candidates-running-for-u-s-president-1.5128491Ő nem indulDe úgy az igazi, ha mindenki vállaltan drukkol is valakinek, mint a darts vb-n.CakeDaSun Sanders tábornokkal van!
Biden:
Sobri Jóska
sutianap
Sobri Jóska
több mint 5 éve
KINEK DRUKKOLSZ A 2020-AS AMERIKAI ELNÖKVÁLASZTÁSON?engem sikerült kihagyni.
Donald Trump: Sobri Jóska, rokaur, empty taxi, Kampman, Gyurma Pappa, bcsarli, warr_b, Wester
Joe Biden: Mikey
Ha egyiknek sem, akkor nem kötelező választani. 😉
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Már látom, hogy kurva jó lesz az eredménykövető november 4-én hajnalban 😊Semmi nem fog eldőlni 4.-én hajnalban. 😊
Kampman
(Inkább az utána következő hetek lesznek szerintem "érdekesek". Idézőjelben írom, mert még én se vagyok benne biztos, hogy szórakozni fogunk-e tudni rajta, vagy megijedni. Reméljük az előbbi. 😊 )
Ja, és Biden. De csak akkor, ha lesz külön eredménykövető is, hogy ne ide jöjjenek az Alekosz clipek. 😀
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

több mint 5 éve
2 hónapja barnább voltam. Rohamosan fehéredek. Így sem ér? 😊Máris választási csalást szeretnék jelenteni: hiányzik az összesítőből a szavazatom 😊Véletlenül kifelejtettünk a névjegyzékből.
bcsarli
A bőrszínedhez semmi köze.
4 év múlva várunk újra.
Kampman
bcsarli
több mint 5 éve
az érvénytelent is rögzíteni kellcsakszólok

több mint 5 éve
Kanye West lesz, itt hallottatok először.Nem tudom mi ez a rögzített komment fönt de szerintem egyik sem lesz elnök és valami jogi, vírus, válság komboval egy 3.fél lesz a presidente.Jimmy Carter az évezred comebackjével!!!!!!!!!
FLZOLI
Kampman
több mint 5 éve
2 hónapja barnább voltam. Rohamosan fehéredek. Így sem ér? 😊Máris választási csalást szeretnék jelenteni: hiányzik az összesítőből a szavazatom 😊Véletlenül kifelejtettünk a névjegyzékből.
bcsarli
4 év múlva várunk újra.
Kampman
több mint 5 éve
Máris választási csalást szeretnék jelenteni: hiányzik az összesítőből a szavazatom!Win 98-on fut a rendszer, kicsit lassú a frissítés.
Pedig leadtam online 😊
bcsarli

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
Máris választási csalást szeretnék jelenteni: hiányzik az összesítőből a szavazatom 😊Véletlenül kifelejtettünk a névjegyzékből.
bcsarli
4 év múlva várunk újra.
több mint 5 éve
Máris választási csalást szeretnék jelenteni: hiányzik az összesítőből a szavazatom!Pedig leadtam online 😊
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 5 éve
Nem tudom mi ez a rögzített komment fönt de szerintem egyik sem lesz elnök és valami jogi, vírus, válság komboval egy 3.fél lesz a presidente.Jimmy Carter az évezred comebackjével!!!!!!!!!
FLZOLI