NFL eredménykövetés
- 5 aktív topik
Denver Broncos - Jacksonville Jaguars
352
18
22:05
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
185
23
22:25
RedZone week 16
90
16
19:00
Arizona Cardinals - Atlanta Falcons
17
5
22:05
Houston Texans - Las Vegas Raiders
11
5
22:25
Politika
65 feliratkozó
több mint 5 éve
Szerencsétlen amerikaiak, nincs elég bajuk... 😊Ha már mindenképpen ebből a kettőből kell választani, akkor nekem is Trump.Ebből kell 😊
warr_b
bcsarli

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
Nem tudom mi ez a rögzített komment fönt de szerintem egyik sem lesz elnök és valami jogi, vírus, válság komboval egy 3.fél lesz a presidente.
több mint 5 éve
Ha már mindenképpen ebből a kettőből kell választani, akkor nekem is Trump.Ebből kell 😊
warr_b
több mint 5 éve
Ha már mindenképpen ebből a kettőből kell választani, akkor nekem is Trump.

több mint 5 éve
Donald Trump: Sobri Jóska, rokaur, empty taxi, Kampman, Gyurma Pappa+1 Trump. Köszönöm 😊
Joe Biden: Mikey
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Legyen már egy egyik sem mező 😕Aki nem drukkol senkinek, az az "egyik sem" mező. 😉
Gyurma Pappa
több mint 5 éve
KINEK DRUKKOLSZ A 2020-AS AMERIKAI ELNÖKVÁLASZTÁSON?Donald Trump: Sobri Jóska, rokaur, empty taxi, Amadeus, Kampman, Gyurma Pappa, bcsarli, warr_b, Wester, davemayer, Heisman Trophy, nagir, csi77, Charlie Firpo, pfefe8, Toca, undisputedly, Rózsa Sándor (betyár) - 18
Joe Biden: Mikey, peterk2005, Klaci79, zinedine5, iktriad, Igor, Negritis, sutianap, winston, roberto23, Chargers LT - 11
Ha egyiknek sem, akkor nem kötelező választani. 😉
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 5 éve
1. Agree to disagree, haladjunk2. Én ezt nem mondtam. Azt mondtam, hogy semmivel sem nagyobb a csalás esélye, mint pl. a meghackelhető szavazógépeknél
3. Az egész SC battle a polarizált társadalom kiváló bizonyítéka...
4. Adatelemzéssel, big data technológiával, ML-gel és kismintás adatokból való clusteringgel foglalkozom, jövőre az egyetemen is tanítani fogom. Elég jól ismerem az egész ügyet, a linkelt cikket is olvastam. Mueller mit bizonyított és mit nem, azt ugye nem tudjuk teljesen, de ők nem vizsgálták ezt a vonalat, ők azt nyomozták, hogy Trump tudott-e róla. Láttam működés közben a CA által használt modellt, hidd el, az ukránoknak nincs ilyenje.
5. Ezt sem mondtam, hogy nem így van, te hozod fel mindig a demokratákat, nem én. 😊
Barr egy érdekes figura, nagyon kíváncsi leszek hogy melyikünknek lesz igaza.
Legyen már egy egyik sem mező 😕
De egyébként Trump, ő róla legalább tudom, hogy nem bírja a kínaiakat.

több mint 5 éve
punxnotdeadŐ nem indulDe úgy az igazi, ha mindenki vállaltan drukkol is valakinek, mint a darts vb-n.CakeDaSun Sanders tábornokkal van!
Szívesen aktualizálom, összesítem.
Trump: Sobri Jóska
Biden:
Nem tippelde, hanem szimpátia.
Sobri Jóska
sutianap
Obama se újra, Reagen se, Bakunyin se, Lincoln se.
Kettőből lehet választani.
Sobri Jóska

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Pi. Nah.Legyen Trump, mert ha újraválasztják akk a pletyka szerint új főnököt kapok 😊Nah.
empty taxi
Amadeus

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
De úgy az igazi, ha mindenki vállaltan drukkol is valakinek, mint a darts vb-n.+1 nemTrumpnak.
Biden:
Sobri Jóska
Hihetetlen hogy két ilyen vén fasz közül kerül ki az USA új elnöke.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
De úgy az igazi, ha mindenki vállaltan drukkol is valakinek, mint a darts vb-n.Trump
Biden:
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Legyen Trump, mert ha újraválasztják akk a pletyka szerint új főnököt kapok 😊Nah.
empty taxi
több mint 5 éve
Legyen Trump, mert ha újraválasztják akk a pletyka szerint új főnököt kapok 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
rokaur
876
+1 Trump, 2016ban is szep osszeget hozott, es szorakoztat is.
több mint 5 éve
Kiváncsi leszek négy év múlva Cruz vagy Rubio újra ringbe száll-e, vagy már elengedték ezt a dolgot...Ő nem indulDe úgy az igazi, ha mindenki vállaltan drukkol is valakinek, mint a darts vb-n.CakeDaSun Sanders tábornokkal van!
Biden:
Sobri Jóska
sutianap
Sobri Jóska

több mint 5 éve
Ő nem indulDe úgy az igazi, ha mindenki vállaltan drukkol is valakinek, mint a darts vb-n.CakeDaSun Sanders tábornokkal van!
Biden:
Sobri Jóska
sutianap
több mint 5 éve
De úgy az igazi, ha mindenki vállaltan drukkol is valakinek, mint a darts vb-n.CakeDaSun Sanders tábornokkal van!
Biden:
Sobri Jóska

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
De úgy az igazi, ha mindenki vállaltan drukkol is valakinek, mint a darts vb-n.Szívesen aktualizálom, összesítem.
Biden:
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 5 éve
Már látom, hogy kurva jó lesz az eredménykövető november 4-én hajnalban 😊? 😀
Kampman
www.youtube.com/watch?v=SEu9s0GzbnY

több mint 5 éve
Már látom, hogy kurva jó lesz az eredménykövető november 4-én hajnalban 😊
több mint 5 éve
Most mar nem tudok ra blokkokban valaszolni, mert tul sok lenne az idezojel, es nem latom at a tabletrol, igy par pontba foglalva szedem ossze.Amugy koszonom, hogy ertelmesen reagalsz, amig ez igy van, en orommel valaszolgatok.
1. Az en szememben minden amit te leirtad - ahgyan te is irod- szavazatmaximalizalas kategoriajaba esik. Kepzeld ezt el ugy, mint egy 1x1-es halmazt. Emelett a halmaz mellett van meg szamtalan hasonlo halmaz ami a politikai befolyasolas es hatalomgyakorlas, a tarsadalmi, demografiai valtozasok eloidezese stb. kategoriaba esik. Na es akkor most kepzelj el egy olyan halmazt, ami mindezeket magaba foglalja. Ez a halmas maga a demokracia polgari, jogrendi kerete, aminek legfobb tetele igy nez ki:
Idorol-idore az emberek kozvetlen valasztasok utjan megvalasztjak azt az erdekcsoportot akiket felruhaznak a hatalomgyakorlas jogaval. A kovetkezo valasztasokig. A valasztasok eredmenyet mindenki tiszteli, es eroszakkal, fenyegetessel, jogtalan eszkozokkel nem szall vele szemben.
Ha nem tetszik neki, hogy a masik nyert, akkor a pici halmazokbol meritett eszkozokkel kuzdhet a masik erdekcsoport ellen, a jogszeruseg keretei kozott. Itt megjegyzem, hogy jogszeruseget, nem fairplayt vagy etikussagot mondok, mert a valasztasi korzetek atszabasa is jogszeru, hiszen a nepkepviselet arra felruhazott szerve dont rola, jogszeruen, de nem etikus.
Na az en szememben, es nagyon sok mas ember szemeben is, az elmult evekben ezt az aranyszabalyt rugta fel a demokrata part, ugy, hogy kozben Trumpra mutogatva kialtja "Felrugta a szabalyokat!". A kirugasuk utan demokrata lapokhoz es demokrata mediumokhoz elszegodo FBI es CIA ugynokok arrol uzengettek egymasnak, hogy megallitjak Trumpot, ha megvalasztjak. Megvalasztottak es letoltak ellene egy soft coupot, az FBI es a DOJ kb. minden letezo szabalyat megszegve probaltak besarozni Trumpot es embereit. Dokumentumokat hamisitottak, hazudtak a kongresszusnak, birosagnak, felugyeletei szerveknek. A media es a demokrata politikusok ehhez asszisztaltak es toltak fullba a kretent even keresztul, csak azert, hogy kideruljon, semmi osszejatszas vagy kemkedes nem volt. Es az egesz abbol indult, hogy a demokrata elnokjelolt megbizott egy volt kemet, aki feltetelezett orosz kemek infoi alapjan osszeallitott egy kompromittalo anyagot, amit a korabeli politikai establishment az FBI es a CIA vezetesevel kiszivarogtatott a medianak, hogy Special Councel legyen kinevezve. Mert ez tortent, Comey (ex FBIigazgato is elismerte a meghallgatasan).
Szerinted ez szavazatmaximalizalas, szerintem pedig a demokracia aranyszabalyanak felrugasa.
2. Sokszor leirtatok, hogy a unversal mail in voting csalasbiztos, de semmivel sem bizonyitottatok, ellentetben alljon itt egy nalunk kompetensebb, demokrata es republikanus tagokbol allo bizottsag jelentese arrol, hogy a mail in voting a csalas melegagya. A bizottsag elnoke egy volt PResident, a demokrata Jimmy Carter volt:
www.foxnews.com/projects/pdf/election_reform_report.pdf
(teljes report, lehet olvasgatni aki akarja)
Csak az elmult ket hetben amugy tucatnyi ugyrol olvastam taxasban es szovetsegi szinten is, ahol letartoztatasok voltak mail in ballot csalas miatt. Eleg ha csak a google-t megnyitod es beirod. A cash for vote schema pl a demokratak egyik kedvenc technikaja, a nincstelen bevandorlok absenteet kernek, adnak nekik 50 dollart es azok az ures absenteet alairva visszaadjak nekik. Pont most volt egy video arrol, hogyan Ilham Omar demokrata politikus ("Some poeple did something") kampanycsapatanak embere azzal henceg, es be is mutatja, hogy a szomaliai idosektol tobb szaz absentee ballotot szedett be.
De ezen kivul peterk-nek is regaltam mar tobbposztban arra, hogy miert nem csalasbiztos a mail in voting, a dupla boritek es az alairasok "ellenorzese" ellenere sem.
3. Igen, az SC battle-ben mondhatod, hogy precedenst teremtettek, de ez a precedens sosem lett letesztelve a demokratak altal, akik mar Kavanough utan azt harsogtak, hogy felrugjak a 100+ eves precedenst es telepakoljak a Legfelsobb Birosagot liberalis birokkal, ha ismet hatalomra kerulnek. Plusz ugye amit Kavanoughval csinaltak, mar onmagaban az eleg lenne, hogy a legmocskosabb politikai fegyvereket is felhasznaljak a demokratak ellen, ha SC-rol van szo. De azt elismrem, hogy a republikanusok sem jofiuk ilyen teren.
4. Meg a Muller jelentes sem volt kepes bizonyitani, hogy szignifikansan modositottak a valasztasok eredmenyein az oroszok (vagy csak azt, hogy egyaltalan hatassal voltak ra). Az Ukranok rengeteg mocskos dolgot tettek azert, hogy Clinton nyerjen. Ha nekem nem hiszel, itt egy Politico cikk, akiket ugye nem lehet Trumpistanak belyegezni:
docs.house.gov/meetings/JU/JU00/20191211/110331/HMKP-116-JU00-20191211-SD2030.pdf
5. Trump vejenek es lanyanak tanacsadoi poziciojaval nekem is vannak problemaim. Habar halkan megjegyzem, hogy az USA "kozigazgatasi joga" es szabalyai masok. Nem olyan merevek es jobban fuggnek a nep altal megvalasztott szemely diszkrecionalis donteseitol, igy fordulhat elo, hogy teljesen szabalyosan kinevezi szemelyes tanacsadoinak a lanyat es a vejet, akiknek nincs semmilyen kormanyzati tapasztalatuk. Szamomra ez visszatetszo, USA-ban sem szokas az elnokoknek, de onmagaban joga volt ra.
Barr-rol meg nem sikerult bizonyitnai, hogy barmiben is megszegne a hivatali kotelessegeit. Ertekrendben hasonlo jogrend parti, mint amilyennek Trump lattaja magat, de halkan megjegyzem, hogy a republikanusoknal a Trumpistak nagyon turelmetlenek vele szemben es sokan akarjak levaltani, azert, mert kototte magat ahhoz a regi preceenshez, hogy olyan vad ala helyezeseket amik hatassal lehetnenek a valasztasokra, a valasztasokat megelozo honapban nem hoz nyilvanossagra. Trump is nekiment, amiert a Durrham jelentest nem akarja kozzetenni. De en leszek az elso, aki megkoveti magat, UGYANAKKOR emlekezzunk ket dologra:
- Obama egyik Attorney Generalja, Eric Holder bizonyithatoan henceg azzal, hogy "Obama szarnysegedje vagyok".
-Obama masik AG-ja, Loretta Lynch, 2016-ban amikor ment a nyomozas Clinton email szerveres balheja miatt, Phoenix repuloterenek kifutojan, kulongepenek fedelzeten talalkozott Bill Clintonnal. Persze eskudoznek, hogy veletlen volt a talalkozo, de azert na. Eleg gyanus, hogy OBama AG-ja az Obama altal tamogatott demokrata jelolt ellen folyamatban levo FBI nyomozas alatt annak ferjevel traccsolgat.
Szoval amig ez a merce, addig nem hiszem, hogy Barr tett barmi rosszat is, de megkovetem magam, ha megis kiderul valami.
Szerkesztette: undisputedly
több mint 5 éve
Szerintedet, én miért vagyok ki a cancel culture-tól? Mert szerintem mindenki azt mondd, amit akar, amíg amiatt nem kezd el bántani másokat. A tények tagadása meg orvosi eset, az nem tartozik a jogra...Félrérted undisputedlyt.......
undisputedly
Gyurma Pappa
Ő annyit mond -leegyszerűsítve-, hogy egy toleráns elvileg nem lehetne intoleráns egy intoleránssal, mert ez nem illik a toleráns attitűdbe.
Ez analóg a liberálisok alap gordiuszi csomójával, hogy belefér e a szólásszabadságba a holokauszttagadás, a gyűlöletbeszéd.
Ez tulajdonképpen egy gödeli állítás, egy paradoxon, ezért beszéltek el egymás mellett, holott mindkettőtöknek igaza van.
Sobri Jóska

több mint 5 éve
Ezek nem random linkek. Ketto kozuluk tudomanyos munka, a donteseibol szemezgetve. Egyik pl Harward law ha jol lattam.Abba gondolj bele, hogy csebi főként a libernyák sajtóból tájékozódik (ahogy én is és a legtöbbünk szintén, hiszen a sajtó főként libernyák), így óhatatlanul is más infók, értelmezések jutnak el hozzátok, amik más narratívákat, véleményeket eredményeznek.Azért Scaliat jó példaként megemlíteni, hogy ő aztán az alkotmányba semmit sem akart belemagyarázni, háát, rég nevettem ilyen jót ...1. 37 oldalas dolgozat arrol, hogy Scalia a judicial restraint filozofiajat kovette, ami az ellenparja abiroi aktivizmusnak:...
csebi
De persze vagdalkozhatunk mindenfele kitalacioval. Ennyi erovel azt is mondhatnad, hogy Gyurcsany a legnagyobb magyar allamferfi a tortenelemben, kb. annyi igazsagtartalma lenne mint a fenti implikaciodnak.
undisputedly
Így csebi a saját infói alapján jogosan nevetgél, és a mai világban bárki bármire tud 3 hitelesnek látszó netes tartalmat linkelni.
Ezért a végtelen információ korában ugyanolyan meddő az igazságkeresés, mint a nullinformáció korában volt.
Sobri Jóska
Scalia maga volt a judicial restraint, ezt ketsegbe vonni kb. olyan, mint azt mondani, hogy Einstein megalkotta ugyan a relativitas elmeletet, de azert o inkabb bolcsesztudomanyokban volt jartas, mint matematikaban es fizikaban.