Politika
65 feliratkozó
több mint 5 éve
kinek mi, ezen felesleges vitatkozni. Ami engem zavart, az hogy infantilis módon akartak komolykodni.nem csak a magyar újságírás megy a clickbait iránybaaláírom, hogy az elütések engem is zavartak, de azt, hogy félrevezető lett volna a cím? jelenleg erről szól a teljes magyar újságírás. nincsen olyan termék, amely ne ebbe az irányba ment volna el, az index pedig szerintem még ebben is visszafogottabb volt.Nem volt olyan cikkük, mely ne lett volna tele elgépeléssel, gyakran komplett szavak hiányoztak főoldali cikkek címeiből (ezt a hagyományt a 24.hu viszi tovább), és bár nem 444-es szinten, de maguk a címek is sokszor egészen félrevezetőek voltak. A szenzációhajhászás (BEROBBAN!!) már csak hab volt a tortán, hiszen anélkül lassan nincs médium, bár nálam épp ezért kerültek tiltólistáranem kellett volna szar újságot írni. Én sajnálom az indexet, mert negatív a tendencia és káros, de az index minőségét tekintve azért elég nahhh volt.Hogy kell jó újságot csinálni? Nem cinizmusból kérdezem, komolyan.
Amadeus
Mi a jó újság? Mi a jó újságírás? Miért volt szar az index minősége? Minek van jó minősége?
Gyurma Pappa
r.baggio
viszont, amit korábban is írtam, hogy szerintem nincs olyan médiatermék, ami ha arról van szó, akkor bárkit kritizál pártállástól függetlenül, és épp ezért fog hiányozni.
csebi
amúgy a godmode meg a tech pont hogy a gyengébb része volt az indexnek sztem
Negritis
több mint 5 éve
nem csak a magyar újságírás megy a clickbait iránybaaláírom, hogy az elütések engem is zavartak, de azt, hogy félrevezető lett volna a cím? jelenleg erről szól a teljes magyar újságírás. nincsen olyan termék, amely ne ebbe az irányba ment volna el, az index pedig szerintem még ebben is visszafogottabb volt.Nem volt olyan cikkük, mely ne lett volna tele elgépeléssel, gyakran komplett szavak hiányoztak főoldali cikkek címeiből (ezt a hagyományt a 24.hu viszi tovább), és bár nem 444-es szinten, de maguk a címek is sokszor egészen félrevezetőek voltak. A szenzációhajhászás (BEROBBAN!!) már csak hab volt a tortán, hiszen anélkül lassan nincs médium, bár nálam épp ezért kerültek tiltólistáranem kellett volna szar újságot írni. Én sajnálom az indexet, mert negatív a tendencia és káros, de az index minőségét tekintve azért elég nahhh volt.Hogy kell jó újságot csinálni? Nem cinizmusból kérdezem, komolyan.
Amadeus
Mi a jó újság? Mi a jó újságírás? Miért volt szar az index minősége? Minek van jó minősége?
Gyurma Pappa
r.baggio
viszont, amit korábban is írtam, hogy szerintem nincs olyan médiatermék, ami ha arról van szó, akkor bárkit kritizál pártállástól függetlenül, és épp ezért fog hiányozni.
csebi
amúgy a godmode meg a tech pont hogy a gyengébb része volt az indexnek sztem
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
aláírom, hogy az elütések engem is zavartak, de azt, hogy félrevezető lett volna a cím? jelenleg erről szól a teljes magyar újságírás. nincsen olyan termék, amely ne ebbe az irányba ment volna el, az index pedig szerintem még ebben is visszafogottabb volt.Nem volt olyan cikkük, mely ne lett volna tele elgépeléssel, gyakran komplett szavak hiányoztak főoldali cikkek címeiből (ezt a hagyományt a 24.hu viszi tovább), és bár nem 444-es szinten, de maguk a címek is sokszor egészen félrevezetőek voltak. A szenzációhajhászás (BEROBBAN!!) már csak hab volt a tortán, hiszen anélkül lassan nincs médium, bár nálam épp ezért kerültek tiltólistáranem kellett volna szar újságot írni. Én sajnálom az indexet, mert negatív a tendencia és káros, de az index minőségét tekintve azért elég nahhh volt.Hogy kell jó újságot csinálni? Nem cinizmusból kérdezem, komolyan.
Amadeus
Gyurma Pappa
r.baggio
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
Nem volt olyan cikkük, mely ne lett volna tele elgépeléssel, gyakran komplett szavak hiányoztak főoldali cikkek címeiből (ezt a hagyományt a 24.hu viszi tovább), és bár nem 444-es szinten, de maguk a címek is sokszor egészen félrevezetőek voltak. A szenzációhajhászás (BEROBBAN!!) már csak hab volt a tortán, hiszen anélkül lassan nincs médium, bár nálam épp ezért kerültek tiltólistáranem kellett volna szar újságot írni. Én sajnálom az indexet, mert negatív a tendencia és káros, de az index minőségét tekintve azért elég nahhh volt.Hogy kell jó újságot csinálni? Nem cinizmusból kérdezem, komolyan.
Amadeus
Gyurma Pappa
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Pontosan.... ja és Gyurcsány!!Akkor tulajdonképpen most az egész csak azért volt, mert a minőségen akart javítani ? 🤔pontosan ezért történt minden. nagyon jól látod az összefüggéseket.nem kellett volna szar újságot írni. Én sajnálom az indexet, mert negatív a tendencia és káros, de az index minőségét tekintve azért elég nahhh volt.Azt mondta h a tokeit nem szorította senki csak a piaci hirdetők visszajelzései zavartak.Vagy, ugyan viszket kicsit az alkarja, de már nem érzi a szorító érzést a tökei körül.Index máris veszített több mint 15%t. Vajon bodolai ezután is úgy gondolja h jó ötlet volt?ha lesznek allami hirdetesek akkor tuti 😊
csebi
rokaur
Ki tudja egy ember valós szándékait ilyen kevés infó alapján pontosan megítélni?...
Sobri Jóska
Gondolom nekik meg most már nem tetszik h pl true visitorban már veri a 24.hu az indexet.
csebi
Amadeus
csebi
Toca
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 5 éve
nem kellett volna szar újságot írni. Én sajnálom az indexet, mert negatív a tendencia és káros, de az index minőségét tekintve azért elég nahhh volt.Hogy kell jó újságot csinálni? Nem cinizmusból kérdezem, komolyan.
Amadeus
(Megjegyzés: néhány újságírót, témát tekintve, én sem olvastam túl sok mindent a címeken túl. Alapvetően voltak nagyon értékes részei az indexnek, techrovat, godmode, a sokat kritizált kultúra rovat is sokszor volt szórakoztató, a gazdasági oknyomozások között is voltak kiemelkedő alkotások, vagy akár Dezső András alvilágos írásai. Nem érzem sehol sem, hogy annyira lefelé lógott volna ki az index "főoldala" sem a magyar online újságírásból...)

több mint 5 éve
Akkor tulajdonképpen most az egész csak azért volt, mert a minőségen akart javítani ? 🤔pontosan ezért történt minden. nagyon jól látod az összefüggéseket.nem kellett volna szar újságot írni. Én sajnálom az indexet, mert negatív a tendencia és káros, de az index minőségét tekintve azért elég nahhh volt.Azt mondta h a tokeit nem szorította senki csak a piaci hirdetők visszajelzései zavartak.Vagy, ugyan viszket kicsit az alkarja, de már nem érzi a szorító érzést a tökei körül.Index máris veszített több mint 15%t. Vajon bodolai ezután is úgy gondolja h jó ötlet volt?ha lesznek allami hirdetesek akkor tuti 😊
csebi
rokaur
Ki tudja egy ember valós szándékait ilyen kevés infó alapján pontosan megítélni?...
Sobri Jóska
Gondolom nekik meg most már nem tetszik h pl true visitorban már veri a 24.hu az indexet.
csebi
Amadeus
csebi
több mint 5 éve
pontosan ezért történt minden. nagyon jól látod az összefüggéseket.nem kellett volna szar újságot írni. Én sajnálom az indexet, mert negatív a tendencia és káros, de az index minőségét tekintve azért elég nahhh volt.Azt mondta h a tokeit nem szorította senki csak a piaci hirdetők visszajelzései zavartak.Vagy, ugyan viszket kicsit az alkarja, de már nem érzi a szorító érzést a tökei körül.Index máris veszített több mint 15%t. Vajon bodolai ezután is úgy gondolja h jó ötlet volt?ha lesznek allami hirdetesek akkor tuti 😊
csebi
rokaur
Sobri Jóska
csebi
Amadeus
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
Igazad lehet, az valóban rossz, amikor a hülyeség szorgalommal párosul 😊Egyre inkább az a véleményem, hogy amíg nem fejtjük meg ennek a twitter / facebook világnak a rejtvényét, addig egyre inkább big brother kiszavazóshowra fog hasonlítani a választás. Akkor pedig az a legeredményesebb, ha bábokat indítanak, kik megfelelnek valami sztereotípiának. És talán jobb is, ha így lesz, mert bevallom jobban tartok attól, hogy megválasztanak egy igazi, önjáró barmot, mint attól, hogy bábokat választanak és mögöttük majd a párt elitek irányítanak. Cégvezetésben láttam már mindegyik verziót, és az önjáró baromnál nem létezik rombolóbb. Az se jó, ha szürke eminenciások alkufolyamatai irányítanak, de a két rossz közül sokkal kisebb rossz.Nem mondtam, hogy ezen múlt, de ha egy bohócot is előbb választottak meg, mint egy nőt, akkor egy bármilyen félig-meddig is épkézláb jelölt elken milyen esélye lenne egy női kihívónak?Szerintem ha Trump ellen nem lett női elnöke az USának, akkor sose is lesz.Nem ezen múlt Trump elnöksége, hogy női kihívója volt. Hilary és a demokraták benézték azt a választ. Pont ebből indultak ki, amit te is írsz...
warr_b
Gyurma Pappa
Bár ebben a mostani környezetben ki tudja. Még az is lehet bejönne. Ha mellé még szinesbőrű és meleg is, akkor még esélyes is lehet 🤣
warr_b
peterk2005

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
Nahhh szerencsére most már nincs gátja a minőségnek.nem kellett volna szar újságot írni. Én sajnálom az indexet, mert negatív a tendencia és káros, de az index minőségét tekintve azért elég nahhh volt.Azt mondta h a tokeit nem szorította senki csak a piaci hirdetők visszajelzései zavartak.Vagy, ugyan viszket kicsit az alkarja, de már nem érzi a szorító érzést a tökei körül.Index máris veszített több mint 15%t. Vajon bodolai ezután is úgy gondolja h jó ötlet volt?ha lesznek allami hirdetesek akkor tuti 😊
csebi
rokaur
Sobri Jóska
csebi
Amadeus
több mint 5 éve
Egyre inkább az a véleményem, hogy amíg nem fejtjük meg ennek a twitter / facebook világnak a rejtvényét, addig egyre inkább big brother kiszavazóshowra fog hasonlítani a választás. Akkor pedig az a legeredményesebb, ha bábokat indítanak, kik megfelelnek valami sztereotípiának. És talán jobb is, ha így lesz, mert bevallom jobban tartok attól, hogy megválasztanak egy igazi, önjáró barmot, mint attól, hogy bábokat választanak és mögöttük majd a párt elitek irányítanak. Cégvezetésben láttam már mindegyik verziót, és az önjáró baromnál nem létezik rombolóbb. Az se jó, ha szürke eminenciások alkufolyamatai irányítanak, de a két rossz közül sokkal kisebb rossz.Nem mondtam, hogy ezen múlt, de ha egy bohócot is előbb választottak meg, mint egy nőt, akkor egy bármilyen félig-meddig is épkézláb jelölt elken milyen esélye lenne egy női kihívónak?Szerintem ha Trump ellen nem lett női elnöke az USának, akkor sose is lesz.Nem ezen múlt Trump elnöksége, hogy női kihívója volt. Hilary és a demokraták benézték azt a választ. Pont ebből indultak ki, amit te is írsz...
warr_b
Gyurma Pappa
Bár ebben a mostani környezetben ki tudja. Még az is lehet bejönne. Ha mellé még szinesbőrű és meleg is, akkor még esélyes is lehet 🤣
warr_b

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
nem kellett volna szar újságot írni. Én sajnálom az indexet, mert negatív a tendencia és káros, de az index minőségét tekintve azért elég nahhh volt.Azt mondta h a tokeit nem szorította senki csak a piaci hirdetők visszajelzései zavartak.Vagy, ugyan viszket kicsit az alkarja, de már nem érzi a szorító érzést a tökei körül.Index máris veszített több mint 15%t. Vajon bodolai ezután is úgy gondolja h jó ötlet volt?ha lesznek allami hirdetesek akkor tuti 😊
csebi
rokaur
Sobri Jóska
csebi
több mint 5 éve
Azt mondta h a tokeit nem szorította senki csak a piaci hirdetők visszajelzései zavartak.Vagy, ugyan viszket kicsit az alkarja, de már nem érzi a szorító érzést a tökei körül.Index máris veszített több mint 15%t. Vajon bodolai ezután is úgy gondolja h jó ötlet volt?ha lesznek allami hirdetesek akkor tuti 😊
csebi
rokaur
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Vagy, ugyan viszket kicsit az alkarja, de már nem érzi a szorító érzést a tökei körül.Index máris veszített több mint 15%t. Vajon bodolai ezután is úgy gondolja h jó ötlet volt?ha lesznek allami hirdetesek akkor tuti 😊
csebi
rokaur
több mint 5 éve
rokaur
876
Index máris veszített több mint 15%t. Vajon bodolai ezután is úgy gondolja h jó ötlet volt?ha lesznek allami hirdetesek akkor tuti 😊
csebi
több mint 5 éve
Index máris veszített több mint 15%t. Vajon bodolai ezután is úgy gondolja h jó ötlet volt?
több mint 5 éve
Jajj, belemenjunk? Miert nincs benne a videoban Barr valasza erre es a tobbi kapcsolodo kerdesre? (marmint azon tul, hogy nem engedtek valaszolni, belecsempeszte mas valaszaiba az ezen kerdesekre szant valaszt). Ide teszem akkor a teljes meghallgatas videojat: www.youtube.com/watch?v=nXqF0gQL6rgAOC eleg fiatal igen. (Az ostobasaga viszont nem a korabol fakad) Az o alsohazi kepviselosege az USA-ban zajlo demografiai valtozas es a gazdasagi vilagvalsag hatasa.
NY bizonyos keruleteibol teljesen kiszorultak a feherek,a tobbnyire bevandorlo hatteru fekete/latin fiatal lakosok szama megnott, akik elegedetlenek a rendszerrel, azt latjak, hogy masnak tobb van, az egyetemek ontjak a nyugati kultura ellen propagalo anyagokat, a 21. szazadban pedig az instant gratification es social media koraban elkepesztoen konnyu oket megvezetni. Mindent egybol akarnak, es korulveszi oket a hamis kep ami instagramon meg tiktokon omlik. Mindenkinek nagyon jo elete van, csak nekik fiataloknak nem stb.
Azon tul amugy, hogy szavazatokat hoz a jobboldalnak, mas valamire is jo. Egyfajta barometer. Az o nepszerusege a tarsadalmi egyenlotlensegekbol ered, nem a szemelyes varazsabol vagy a jo policy megfontolasaibol. Ergo a tenylegesen letezo problemak megoldasanak hatasfokat lehet merni az o nepszerusegevel. Minel konnyebben gaslightingolja a kovetoit, annal tobb dolga van az igazi kozszolgaknak es a tarsadalomnak, mint egesznek.
Tegnap volt amugy az "Igazsagugyminiszter" Barr alsohazi meghallgatasa. Beteszek rola egy supercut videot, csak azert, hogy lassatok, nem csak a magyar bizottsagi ulesek hajlanak at bohozatba. A kepviselok tucatnyi kerdest inteztek Barrhoz, tobbnyire ugy felteve a kerdest, hogy valamilyen jelzovel illettek kozben, majd amikor nekiallt valaszolni, elkialtottak magukat, hogy "I am reclaiming my time", aka "Visszaveszem a szot" ezzel effektive ellehetetlenitve barminevu valaszadast:
SUPERCUT: Democrats reclaim their time during Bill Barr hearinghttps://t.co/lKJ3a5qaOW
— Free Beacon (@FreeBeacon) July 28, 2020
Via @DavidRutz pic.twitter.com/5JP8CtaSLF
Szerk: Legpitianerebb jelenetrol nincs videom. Jrry Nadler a demokrata bizottsagi elnok egy oraval kesobb ert a meghallgatasra, mert koccant a soforje. Barr a meghallgatas kozben kert 5 perc szunetet, mondvan enni szeretne, nem volt meg alkalma a csuszas miatt. NAdler megtagadta es csak hosszas vonakodas utan engedtek 5 perc szunetet 😀 LOL Ez meg szerintem itthon is undoritoan pitinek hatna.
undisputedlyWell, this was remarkable. pic.twitter.com/bqidB7XBZm
— Timothy Burke (@bubbaprog) July 28, 2020
erre nem is nagyon lehet mit mondani, max nyelni egy nagyot 😊
www.theguardian.com/world/2020/jul/27/us-rightwing-extremists-attacks-deaths-database-leftwing-antifa
Borbinho
Mitchigenban mutass legyszives bizonyitekot arra, hogy barmely szovetsegi joghatosag "megnyilt volna". Az allami hivatalba mentek be, nem rongaltak, nem gyujtottak fel semmit, nem vertek meg senkit. A birtokhaboritas, ha helyi jog szerint az volt, a helyi erokre tartozik es nem a szovetsegiekre.
Portlandban az anarchistak egy szovetsegi birosagi epuletet probaltak felgyujtani, rongaltak meg stb. A kirendelt szovetsegi erok akik az epuletet vedik, minden ejjel felvonulnak, hogy megakadalyozzak ezt. Kesekkel es egyeb targyakkal dobaljak oket, tuzijatekokkal lovik, lezerrel vilagitanak a szemukbe stb.
Ez szovetsegi jogkor, mivel szovetsegi epultrol van szo. Ergo a kepviseloasszony monologja nem csak pontatlan es hamis volt, de egyenesen demagog es hazug is, hiszen o pontosan tisztaban van ezekkel a tenyekkel, csak egy kis soundbiteot akart, pont ilyen 20 masodperces vieoklippekre, amiket a guardin az az azt linkelok lejatszhatnak, barmi fajta kritikus visszacsatolas nelku 😊
Amugy javaslom hallgassd vegig a teljes meghallgatast 😊
Szerkesztette: undisputedly
több mint 5 éve
AOC eleg fiatal igen. (Az ostobasaga viszont nem a korabol fakad) Az o alsohazi kepviselosege az USA-ban zajlo demografiai valtozas es a gazdasagi vilagvalsag hatasa.
NY bizonyos keruleteibol teljesen kiszorultak a feherek,a tobbnyire bevandorlo hatteru fekete/latin fiatal lakosok szama megnott, akik elegedetlenek a rendszerrel, azt latjak, hogy masnak tobb van, az egyetemek ontjak a nyugati kultura ellen propagalo anyagokat, a 21. szazadban pedig az instant gratification es social media koraban elkepesztoen konnyu oket megvezetni. Mindent egybol akarnak, es korulveszi oket a hamis kep ami instagramon meg tiktokon omlik. Mindenkinek nagyon jo elete van, csak nekik fiataloknak nem stb.
Azon tul amugy, hogy szavazatokat hoz a jobboldalnak, mas valamire is jo. Egyfajta barometer. Az o nepszerusege a tarsadalmi egyenlotlensegekbol ered, nem a szemelyes varazsabol vagy a jo policy megfontolasaibol. Ergo a tenylegesen letezo problemak megoldasanak hatasfokat lehet merni az o nepszerusegevel. Minel konnyebben gaslightingolja a kovetoit, annal tobb dolga van az igazi kozszolgaknak es a tarsadalomnak, mint egesznek.
Tegnap volt amugy az "Igazsagugyminiszter" Barr alsohazi meghallgatasa. Beteszek rola egy supercut videot, csak azert, hogy lassatok, nem csak a magyar bizottsagi ulesek hajlanak at bohozatba. A kepviselok tucatnyi kerdest inteztek Barrhoz, tobbnyire ugy felteve a kerdest, hogy valamilyen jelzovel illettek kozben, majd amikor nekiallt valaszolni, elkialtottak magukat, hogy "I am reclaiming my time", aka "Visszaveszem a szot" ezzel effektive ellehetetlenitve barminevu valaszadast:
SUPERCUT: Democrats reclaim their time during Bill Barr hearinghttps://t.co/lKJ3a5qaOW
Szerk: Legpitianerebb jelenetrol nincs videom. Jrry Nadler a demokrata bizottsagi elnok egy oraval kesobb ert a meghallgatasra, mert koccant a soforje. Barr a meghallgatas kozben kert 5 perc szunetet, mondvan enni szeretne, nem volt meg alkalma a csuszas miatt. NAdler megtagadta es csak hosszas vonakodas utan engedtek 5 perc szunetet 😀 LOL Ez meg szerintem itthon is undoritoan pitinek hatna.
undisputedly
Well, this was remarkable. pic.twitter.com/bqidB7XBZm
— Timothy Burke (@bubbaprog) July 28, 2020
erre nem is nagyon lehet mit mondani, max nyelni egy nagyot 😊
www.theguardian.com/world/2020/jul/27/us-rightwing-extremists-attacks-deaths-database-leftwing-antifa
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
AOC eleg fiatal igen. (Az ostobasaga viszont nem a korabol fakad) Az o alsohazi kepviselosege az USA-ban zajlo demografiai valtozas es a gazdasagi vilagvalsag hatasa.NY bizonyos keruleteibol teljesen kiszorultak a feherek,a tobbnyire bevandorlo hatteru fekete/latin fiatal lakosok szama megnott, akik elegedetlenek a rendszerrel, azt latjak, hogy masnak tobb van, az egyetemek ontjak a nyugati kultura ellen propagalo anyagokat, a 21. szazadban pedig az instant gratification es social media koraban elkepesztoen konnyu oket megvezetni. Mindent egybol akarnak, es korulveszi oket a hamis kep ami instagramon meg tiktokon omlik. Mindenkinek nagyon jo elete van, csak nekik fiataloknak nem stb.
Szerkesztette: undisputedly
több mint 5 éve
Amúgy Zuckerberg még mindig tervezi az indulást?Amúgy ebben a BLM meg feminista mozgalommal átitatott PC közegben már várom mikor dobják be a Michele Obama kampányt...
több mint 5 éve
Nem mondtam, hogy ezen múlt, de ha egy bohócot is előbb választottak meg, mint egy nőt, akkor egy bármilyen félig-meddig is épkézláb jelölt elken milyen esélye lenne egy női kihívónak?Szerintem ha Trump ellen nem lett női elnöke az USának, akkor sose is lesz.Nem ezen múlt Trump elnöksége, hogy női kihívója volt. Hilary és a demokraták benézték azt a választ. Pont ebből indultak ki, amit te is írsz...
warr_b
Gyurma Pappa

több mint 5 éve
Szerintem ha Trump ellen nem lett női elnöke az USának, akkor sose is lesz.Nem ezen múlt Trump elnöksége, hogy női kihívója volt. Hilary és a demokraták benézték azt a választ. Pont ebből indultak ki, amit te is írsz...
warr_b

több mint 5 éve
Az most egy dolog, de attól még nem férfi volt 😊azért nem volt igazán női az a kihivó annak idején.Szerintem ha Trump ellen nem lett női elnöke az USának, akkor sose is lesz.Bidennek egyetlen előnye van AOC-vel, Trumppal vagy bárkivel szemben: ő a joviális nagypapa, szemben Trump rasszista nagypapa figurájával vagy AOC kommunista attitűdjével. A nagy trükkje a demokratáknak most, hogy nem akarnak hibázni. Ezért erősödött fel a progresszív véleményterror, ezért nem beszélhetnek kényes témákról a beszélő fejek és ezért dugdossák Bident. Az a taktikájuk, hogy összezár a média, a nagyvállalatok, párt elit, a képviselők/szenátorok, és ők nyeretik meg Bidennel a választást. Igazából kimondottan elszomorító, hogy Trump további szerencsétlenkedésével, még működhet is... Nem mintha neki jobban örülnék, de most egy ilyen faszi, mind Joe, hogy fogja megoldani ezt a kis mellékes feladatot, mint hogy az USA elnöke legyen...Bidennel mindenkinek nagyobb eselye lenne. Honapok ota egy bunkerben bujtatjak kb.Szerintem nagyobb esélye lenne most nyerni, mint bidennekvan ahol csak 16os, de máshol 30+os odds is van arra, h AOC nyeri a 2024-es választásokat.'24be még kétlem hogy lenne esélye, főleg ha most Biden nyer
én egy kis aprót rárakok amíg lejjebb nem megy
Borbinho
Negritis
r.baggio
AOC most a primary szavazason (demokrata) 24 ezer szavazatot kapott es azzal nyert. Amugy 700 zren laknak a korzeteben es 2 eve 110k szavazattal nyert egy olyan korzetben ahol csak 18% feher, 50% hispanic, aka a "foldijei".
Teljesen mas dolog twitteren celebkedni es a vilag minden tajarol a komcsikat kovetonek begyujteni, mint atkonvertalni ezt general election szavazatta. Valamelyik fiatalabb szenator lesz majd a jeloltjuk a 2020-as Trump gyozelem utan, de akar KEnnedy-t is felepithetik, habar o feher ferfi, szoval elginkabb csak VP poziba teszik majd.
undisputedly
Az, hogy AOC jól rezeg pár felkapott témára, nem azt jelenti, hogy elnök is lesz belőle. Sokkal valószínűbb egy Kamala Harris vagy Amy Klobuchar, esetleg Warren. Utóbbit mondjuk kétlem. Ha most kéne pénzt raknom, akkor Harrisre raknám, mint jelölt, de szerintem ha Biden nyer, akkor a repi elnök lesz, bárki is legyen az (most meg merem kockáztatni, hogy kisebbségi jelölt lesz ő is). Ha Trump nyer, akkor kétesélyes a választás, de a sorozatos válságokat nem fogja jobban kezelni a kormányzat, szóval akkor Harris lehet az első női elnöke az USA-nak.
Gyurma Pappa
warr_b
briareos
AOC amúgy tényleg szemtelenül fiatal, 30 éves csak... wtf?
Persze ez nem a pápai szék, hogy korhatára legyen, de azért na 😊

több mint 5 éve
azért nem volt igazán női az a kihivó annak idején.Szerintem ha Trump ellen nem lett női elnöke az USának, akkor sose is lesz.Bidennek egyetlen előnye van AOC-vel, Trumppal vagy bárkivel szemben: ő a joviális nagypapa, szemben Trump rasszista nagypapa figurájával vagy AOC kommunista attitűdjével. A nagy trükkje a demokratáknak most, hogy nem akarnak hibázni. Ezért erősödött fel a progresszív véleményterror, ezért nem beszélhetnek kényes témákról a beszélő fejek és ezért dugdossák Bident. Az a taktikájuk, hogy összezár a média, a nagyvállalatok, párt elit, a képviselők/szenátorok, és ők nyeretik meg Bidennel a választást. Igazából kimondottan elszomorító, hogy Trump további szerencsétlenkedésével, még működhet is... Nem mintha neki jobban örülnék, de most egy ilyen faszi, mind Joe, hogy fogja megoldani ezt a kis mellékes feladatot, mint hogy az USA elnöke legyen...Bidennel mindenkinek nagyobb eselye lenne. Honapok ota egy bunkerben bujtatjak kb.Szerintem nagyobb esélye lenne most nyerni, mint bidennekvan ahol csak 16os, de máshol 30+os odds is van arra, h AOC nyeri a 2024-es választásokat.'24be még kétlem hogy lenne esélye, főleg ha most Biden nyer
Borbinho
Negritis
r.baggio
AOC most a primary szavazason (demokrata) 24 ezer szavazatot kapott es azzal nyert. Amugy 700 zren laknak a korzeteben es 2 eve 110k szavazattal nyert egy olyan korzetben ahol csak 18% feher, 50% hispanic, aka a "foldijei".
Teljesen mas dolog twitteren celebkedni es a vilag minden tajarol a komcsikat kovetonek begyujteni, mint atkonvertalni ezt general election szavazatta. Valamelyik fiatalabb szenator lesz majd a jeloltjuk a 2020-as Trump gyozelem utan, de akar KEnnedy-t is felepithetik, habar o feher ferfi, szoval elginkabb csak VP poziba teszik majd.
undisputedly
Az, hogy AOC jól rezeg pár felkapott témára, nem azt jelenti, hogy elnök is lesz belőle. Sokkal valószínűbb egy Kamala Harris vagy Amy Klobuchar, esetleg Warren. Utóbbit mondjuk kétlem. Ha most kéne pénzt raknom, akkor Harrisre raknám, mint jelölt, de szerintem ha Biden nyer, akkor a repi elnök lesz, bárki is legyen az (most meg merem kockáztatni, hogy kisebbségi jelölt lesz ő is). Ha Trump nyer, akkor kétesélyes a választás, de a sorozatos válságokat nem fogja jobban kezelni a kormányzat, szóval akkor Harris lehet az első női elnöke az USA-nak.
Gyurma Pappa
warr_b
több mint 5 éve
Szerintem ha Trump ellen nem lett női elnöke az USának, akkor sose is lesz.Bidennek egyetlen előnye van AOC-vel, Trumppal vagy bárkivel szemben: ő a joviális nagypapa, szemben Trump rasszista nagypapa figurájával vagy AOC kommunista attitűdjével. A nagy trükkje a demokratáknak most, hogy nem akarnak hibázni. Ezért erősödött fel a progresszív véleményterror, ezért nem beszélhetnek kényes témákról a beszélő fejek és ezért dugdossák Bident. Az a taktikájuk, hogy összezár a média, a nagyvállalatok, párt elit, a képviselők/szenátorok, és ők nyeretik meg Bidennel a választást. Igazából kimondottan elszomorító, hogy Trump további szerencsétlenkedésével, még működhet is... Nem mintha neki jobban örülnék, de most egy ilyen faszi, mind Joe, hogy fogja megoldani ezt a kis mellékes feladatot, mint hogy az USA elnöke legyen...Bidennel mindenkinek nagyobb eselye lenne. Honapok ota egy bunkerben bujtatjak kb.Szerintem nagyobb esélye lenne most nyerni, mint bidennekvan ahol csak 16os, de máshol 30+os odds is van arra, h AOC nyeri a 2024-es választásokat.'24be még kétlem hogy lenne esélye, főleg ha most Biden nyer
Borbinho
Negritis
r.baggio
undisputedly
Gyurma Pappa