Politika
65 feliratkozó
több mint 5 éve
En ugy ertettem, hogy azert mondtak fel, mert nem tetszett nekik, hogy bele akartak szolni a munkajukba.Megelőzendő, hogy kibasszák őket...persze ha neked mindegy lenne...ha minőségi, ha nem, azért annak örülni, hogy emberek kerültek az utcára.... undorító.KErultek a sajat dontesuk okan.
Amadeus
undisputedly
Klaci79
több mint 5 éve
Megelőzendő, hogy kibasszák őket...persze ha neked mindegy lenne...ha minőségi, ha nem, azért annak örülni, hogy emberek kerültek az utcára.... undorító.KErultek a sajat dontesuk okan.
Amadeus
undisputedly
több mint 5 éve
ha minőségi, ha nem, azért annak örülni, hogy emberek kerültek az utcára.... undorító.KErultek a sajat dontesuk okan.
Amadeus
több mint 5 éve
Szerintem itt senki nem örvendezett!van enyhe különbség aközött hogy valakit kirúgnak és valaki felmondha minőségi, ha nem, azért annak örülni, hogy emberek kerültek az utcára.... undorító.Olvasom pár órája a topicot, de ez most nincs meg...
Amadeus
clbass
gondolom így számolják el
Negritis
Folytattatok egy komoly politikai, elvi, életviteli vitát pro és kontra...aztán a semmiből dobunk egy redskins-t???
több mint 5 éve
van enyhe különbség aközött hogy valakit kirúgnak és valaki felmondha minőségi, ha nem, azért annak örülni, hogy emberek kerültek az utcára.... undorító.Olvasom pár órája a topicot, de ez most nincs meg...
Amadeus
clbass
gondolom így számolják el
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
ha minőségi, ha nem, azért annak örülni, hogy emberek kerültek az utcára.... undorító.Olvasom pár órája a topicot, de ez most nincs meg...
Amadeus
több mint 5 éve
rokaur
876
azok még csak nem is "saját" sztorik, szerintem inkább csak oda dobta mindenki a tippet ha alá kellett valakinek vágni, legyen az fidesz, mszp, jobbik...Saját sztorik? Ettől az egyetlen különbségtől jó az index, és vicc a 444?Szerintem az indexnek voltak sajat sztorijaik, oknyomozassal stb. Szerintem ok sem partatlanok, nem lehetne az objektiv ujsagiras standardja, de azert minosegibb volt, mint a 444 (mivel a 444 abszolut nem az ugye).Így van.A 444 az egyszeruen nem (online) ujsag. Ott nem ujsagiras zajlik. Buzzfeedrol meg Huffpostrol forditanak at dolgokat, azt is pontatlanul. Ja es a BoredPanda meg a twitter adja a tartalmuk masik felet.Ellenben az index mennyivel függetlenebb, szakmaibb vagy tartalmasabb?En is azert mosolyogtam meg 😀 Nem is neveznem az ott tevekenykedoket ujsagironak. Az inkabb egy tini blog tulkoros tinikkel.444 számomra ugyanolyan ótvar mint a prostisrácok444 😀 😀 😀+ Partizán, Népszava, Mérce, Alfahír, 444, ésatöbbi.de azt igen is tiszteltem bennük, hogy ugyanúgy elküldték a fideszt és az ellenzéket is a p-be. Én nem látok ehhez hasonló másik sajtóterméket ma Magyarországon. vszeg már nem is lesz.Magyar Hang
csebi
empty taxi
Sobri Jóska
undisputedly
Negritis
undisputedly
Szakmailag érdekelne, hogy milyen különbséget látsz az index és a 444 között, az alapítás évétől és a látogatók számától eltekintve?
Sobri Jóska
undisputedly
Ellenben az index?
A különbség érdekelt volna.
Sobri Jóska
undisputedly
Sobri Jóska
Ha saját oknyomozást kell mondani mindenki a 444 parkolós nyomozását mondja (ami meg inkább Baranyi érdeme szerintem), mi is volt az indexnek a nagy dobása?
Szerkesztette: rokaur
több mint 5 éve
ha minőségi, ha nem, azért annak örülni, hogy emberek kerültek az utcára.... undorító.
több mint 5 éve
meg amig volt, a kommentszekció szórakoztató volta 444 alapvetően twitter méretű és minőségű "cikkekből" állSaját sztorik? Ettől az egyetlen különbségtől jó az index, és vicc a 444?Szerintem az indexnek voltak sajat sztorijaik, oknyomozassal stb. Szerintem ok sem partatlanok, nem lehetne az objektiv ujsagiras standardja, de azert minosegibb volt, mint a 444 (mivel a 444 abszolut nem az ugye).Így van.A 444 az egyszeruen nem (online) ujsag. Ott nem ujsagiras zajlik. Buzzfeedrol meg Huffpostrol forditanak at dolgokat, azt is pontatlanul. Ja es a BoredPanda meg a twitter adja a tartalmuk masik felet.Ellenben az index mennyivel függetlenebb, szakmaibb vagy tartalmasabb?En is azert mosolyogtam meg 😀 Nem is neveznem az ott tevekenykedoket ujsagironak. Az inkabb egy tini blog tulkoros tinikkel.444 számomra ugyanolyan ótvar mint a prostisrácok444 😀 😀 😀+ Partizán, Népszava, Mérce, Alfahír, 444, ésatöbbi.de azt igen is tiszteltem bennük, hogy ugyanúgy elküldték a fideszt és az ellenzéket is a p-be. Én nem látok ehhez hasonló másik sajtóterméket ma Magyarországon. vszeg már nem is lesz.Magyar Hang
csebi
empty taxi
Sobri Jóska
undisputedly
Negritis
undisputedly
Szakmailag érdekelne, hogy milyen különbséget látsz az index és a 444 között, az alapítás évétől és a látogatók számától eltekintve?
Sobri Jóska
undisputedly
Ellenben az index?
Sobri Jóska
undisputedly
Sobri Jóska
az index ennél sokkal több és komolyabb munkátt tett bele
Negritis
több mint 5 éve
a 444 alapvetően twitter méretű és minőségű "cikkekből" állSaját sztorik? Ettől az egyetlen különbségtől jó az index, és vicc a 444?Szerintem az indexnek voltak sajat sztorijaik, oknyomozassal stb. Szerintem ok sem partatlanok, nem lehetne az objektiv ujsagiras standardja, de azert minosegibb volt, mint a 444 (mivel a 444 abszolut nem az ugye).Így van.A 444 az egyszeruen nem (online) ujsag. Ott nem ujsagiras zajlik. Buzzfeedrol meg Huffpostrol forditanak at dolgokat, azt is pontatlanul. Ja es a BoredPanda meg a twitter adja a tartalmuk masik felet.Ellenben az index mennyivel függetlenebb, szakmaibb vagy tartalmasabb?En is azert mosolyogtam meg 😀 Nem is neveznem az ott tevekenykedoket ujsagironak. Az inkabb egy tini blog tulkoros tinikkel.444 számomra ugyanolyan ótvar mint a prostisrácok444 😀 😀 😀+ Partizán, Népszava, Mérce, Alfahír, 444, ésatöbbi.de azt igen is tiszteltem bennük, hogy ugyanúgy elküldték a fideszt és az ellenzéket is a p-be. Én nem látok ehhez hasonló másik sajtóterméket ma Magyarországon. vszeg már nem is lesz.Magyar Hang
csebi
empty taxi
Sobri Jóska
undisputedly
Negritis
undisputedly
Sobri Jóska
undisputedly
Ellenben az index?
Sobri Jóska
undisputedly
Sobri Jóska
az index ennél sokkal több és komolyabb munkátt tett bele
több mint 5 éve
Ez nem véletlen, ez a működése a NER-nek. Rengetegen leírták már a példákat (takarékszöv, magánnyugdíj stb)... A NER-nek etetnie kell az embereit, és ha valami finom és ízletes, azt meg fogják enni (ha nem csapnak a kezükre). Nem véletlenül, hanem mert éhesek, de nagyon 😉Ez jó példa.hm... nyugiban viszem a kis trafikom, 20 éve. Nem tüntetek, nem posztolok semmit, az érdekel nyer e fradi-vasas, insert according to your liking. Hirtelen bumm, pályáznom kell h azt csinálhassam amit eddig, és hiába csinálom h h nem az én jogomat eladják egy megasztáros/sztárban sztáros énekesnek.Fura, mert leírod a lényeget:Csak ha hoz évente 100-at, akkor nem biztos, hogy el akarod adni 200-ért. Ellenben ha nincs választásod, akkor az nem piaci működés.Szabadon dönthetsz, de az ajánlattevő is szabadon dönthet mit tesz a jövőben. Kié a nagyobb kockázat?Miért kéne eladnom ha én nem akarom?Amikor Lölő holding bejelentkezik, hogy megvenne, de te azt mondod családi vállalkozás nem adom el.De miért ne adnám el?
Toca
1. Minden saját cégalapítás végső célja a jó exitelés. (Arról nem hallottam, hogy Lölöék nagyságrenddel áron alul akarnának vásárolni.)
2. Ha meg még melózni akarok, akkor másnap a nagyobb tőkéből csinálok egy másik vállalkozást. Családi vállalkozás miattam működik, nem a brand miatt.
Sobri Jóska
Mivan ha én fel akarom jobban futtatni a céget és majd a fiamra hagyni?
Ezt a szabad választást engedtessék már meg.
Egyébként meg áron alul kínálnak vagyis adnak egy összeget ami szerintük reális. Mondjuk 2 év múlva már 3x annyit ér a cég miért adnád el?
Toca
Mert annyit ér, amennyit adnak érte.
Hiheted, hogy 500 milliót ér a céged, ha nem találsz vevőt 200nál többért, akkor 200t ér.
Sobri Jóska
Egyébként meg majd amikor kitalálják, hogy a zuglói erkélyen ücsörgés feltétele, hogy minden reggel a bosnyákon lecummantsd Semjén Zsolti löttyedt farkát, akkor fogod magad, és elköltözöl? És ha az új helyen is ez lesz a feltétel? Azt nem érted, hogy Téged a jelenlegi helyzet nem azért nem érint, mert olyan bazira felkészült lennél, meg saját lábon álló, hanem azért, mert amit csinálsz, az jelenleg senkit nem érdekel eléggé/senkit nem zavar a NER-ben. Amikor bármelyik feltétel megváltozik, Te is pont ugyanannyira ki leszel szolgáltatva, mint azok, akiken eddig végigmasírozott az úthenger.
somoskovig
amit csinálsz, az jelenleg senkit nem érdekel eléggé/senkit nem zavar a NER-ben.
Aztán mégse tudod értelmezni, pedig te írtad.
Ennyi a cél. A túlélés, a komfortos túlélés, a hatékony, komfortos túlélés.
Minek feltűnősködni, meg egyáltalán mivel?
Ha majd megfordul a szél, és nem NER lesz, hanem mondjuk Gyurcsány, én akkorse fogok a megélhetésemet veszélyeztető döntéseket hozni, a Kossuth téren tüntetni, Facebookon kommentelni, ésatöbbi.
Nekem vannak céljaim, prioritásaim, mondhatni elveim, de azoknak semmi köze az aktuális, napi politikához. Azok a biztonságról, hasznosságról, hatékonyságról szólnak. Nem idealista, megfoghatatlan étoszokról.
Sobri Jóska
briareos
Még a NER se tökéletes, vannak sajnos ilyen teljesen vétlen áldozatok.
De ilyen az élet.
Van aki meg szépen él a családjával, van pénze, munkája, elismertsége, mindenki szereti, a légynek nem ártott, és jön egy hasnyálmirigyrák, és bumm, meghal 48 évesen.
Már írtam korábban egy univerzális konklúziót: az élet nem igazságos.
Sobri Jóska
több mint 5 éve
ami szerintem ott elmúlt években elég korrekt munka volt az a vizo sorozat volt. Azt néha csak for fun újraolvasom444nek a youtube részén van egy csomó minőségi oknyomozás amúgySzerintem az indexnek voltak sajat sztorijaik, oknyomozassal stb. Szerintem ok sem partatlanok, nem lehetne az objektiv ujsagiras standardja, de azert minosegibb volt, mint a 444 (mivel a 444 abszolut nem az ugye).Így van.A 444 az egyszeruen nem (online) ujsag. Ott nem ujsagiras zajlik. Buzzfeedrol meg Huffpostrol forditanak at dolgokat, azt is pontatlanul. Ja es a BoredPanda meg a twitter adja a tartalmuk masik felet.Ellenben az index mennyivel függetlenebb, szakmaibb vagy tartalmasabb?En is azert mosolyogtam meg 😀 Nem is neveznem az ott tevekenykedoket ujsagironak. Az inkabb egy tini blog tulkoros tinikkel.444 számomra ugyanolyan ótvar mint a prostisrácok444 😀 😀 😀+ Partizán, Népszava, Mérce, Alfahír, 444, ésatöbbi.de azt igen is tiszteltem bennük, hogy ugyanúgy elküldték a fideszt és az ellenzéket is a p-be. Én nem látok ehhez hasonló másik sajtóterméket ma Magyarországon. vszeg már nem is lesz.Magyar Hang
csebi
empty taxi
Sobri Jóska
undisputedly
Negritis
undisputedly
Sobri Jóska
undisputedly
Ellenben az index?
Sobri Jóska
undisputedly
pl a parkoló ügyes
Negritis
több mint 5 éve
Saját sztorik? Ettől az egyetlen különbségtől jó az index, és vicc a 444?Szerintem az indexnek voltak sajat sztorijaik, oknyomozassal stb. Szerintem ok sem partatlanok, nem lehetne az objektiv ujsagiras standardja, de azert minosegibb volt, mint a 444 (mivel a 444 abszolut nem az ugye).Így van.A 444 az egyszeruen nem (online) ujsag. Ott nem ujsagiras zajlik. Buzzfeedrol meg Huffpostrol forditanak at dolgokat, azt is pontatlanul. Ja es a BoredPanda meg a twitter adja a tartalmuk masik felet.Ellenben az index mennyivel függetlenebb, szakmaibb vagy tartalmasabb?En is azert mosolyogtam meg 😀 Nem is neveznem az ott tevekenykedoket ujsagironak. Az inkabb egy tini blog tulkoros tinikkel.444 számomra ugyanolyan ótvar mint a prostisrácok444 😀 😀 😀+ Partizán, Népszava, Mérce, Alfahír, 444, ésatöbbi.de azt igen is tiszteltem bennük, hogy ugyanúgy elküldték a fideszt és az ellenzéket is a p-be. Én nem látok ehhez hasonló másik sajtóterméket ma Magyarországon. vszeg már nem is lesz.Magyar Hang
csebi
empty taxi
Sobri Jóska
undisputedly
Negritis
undisputedly
Sobri Jóska
undisputedly
Ellenben az index?
Sobri Jóska
undisputedly
több mint 5 éve
444nek a youtube részén van egy csomó minőségi oknyomozás amúgySzerintem az indexnek voltak sajat sztorijaik, oknyomozassal stb. Szerintem ok sem partatlanok, nem lehetne az objektiv ujsagiras standardja, de azert minosegibb volt, mint a 444 (mivel a 444 abszolut nem az ugye).Így van.A 444 az egyszeruen nem (online) ujsag. Ott nem ujsagiras zajlik. Buzzfeedrol meg Huffpostrol forditanak at dolgokat, azt is pontatlanul. Ja es a BoredPanda meg a twitter adja a tartalmuk masik felet.Ellenben az index mennyivel függetlenebb, szakmaibb vagy tartalmasabb?En is azert mosolyogtam meg 😀 Nem is neveznem az ott tevekenykedoket ujsagironak. Az inkabb egy tini blog tulkoros tinikkel.444 számomra ugyanolyan ótvar mint a prostisrácok444 😀 😀 😀+ Partizán, Népszava, Mérce, Alfahír, 444, ésatöbbi.de azt igen is tiszteltem bennük, hogy ugyanúgy elküldték a fideszt és az ellenzéket is a p-be. Én nem látok ehhez hasonló másik sajtóterméket ma Magyarországon. vszeg már nem is lesz.Magyar Hang
csebi
empty taxi
Sobri Jóska
undisputedly
Negritis
undisputedly
Sobri Jóska
undisputedly
Ellenben az index?
Sobri Jóska
undisputedly
pl a parkoló ügyes
több mint 5 éve
Szerintem az indexnek voltak sajat sztorijaik, oknyomozassal stb. Szerintem ok sem partatlanok, nem lehetne az objektiv ujsagiras standardja, de azert minosegibb volt, mint a 444 (mivel a 444 abszolut nem az ugye).Így van.A 444 az egyszeruen nem (online) ujsag. Ott nem ujsagiras zajlik. Buzzfeedrol meg Huffpostrol forditanak at dolgokat, azt is pontatlanul. Ja es a BoredPanda meg a twitter adja a tartalmuk masik felet.Ellenben az index mennyivel függetlenebb, szakmaibb vagy tartalmasabb?En is azert mosolyogtam meg 😀 Nem is neveznem az ott tevekenykedoket ujsagironak. Az inkabb egy tini blog tulkoros tinikkel.444 számomra ugyanolyan ótvar mint a prostisrácok444 😀 😀 😀+ Partizán, Népszava, Mérce, Alfahír, 444, ésatöbbi.de azt igen is tiszteltem bennük, hogy ugyanúgy elküldték a fideszt és az ellenzéket is a p-be. Én nem látok ehhez hasonló másik sajtóterméket ma Magyarországon. vszeg már nem is lesz.Magyar Hang
csebi
empty taxi
Sobri Jóska
undisputedly
Negritis
undisputedly
Sobri Jóska
undisputedly
Ellenben az index?
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Nem mindegy h mennyire elfogult, nem is olyan régen bemásoltam egy mondatot a lanchidas cikkből és hizzatettem h ilyet máshol nem olvashatnal.Ja, hogy szerinted az index nem volt az? Oké. 😊Népszava? Akinek a vezetője úgy lett hogy kvázi Orbán nevezte ki?+ Partizán, Népszava, Mérce, Alfahír, 444, ésatöbbi.de azt igen is tiszteltem bennük, hogy ugyanúgy elküldték a fideszt és az ellenzéket is a p-be. Én nem látok ehhez hasonló másik sajtóterméket ma Magyarországon. vszeg már nem is lesz.Magyar Hang
csebi
empty taxi
Sobri Jóska
444-nek bármennyire látom a jó tulajdonságait elismerem h az ellenzék irányába elfogultak.
csebi
Lehet meglep, de az index vezetőit is kvázi Orbán nevezte ki Spéder óta.
Sobri Jóska
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
Így van.A 444 az egyszeruen nem (online) ujsag. Ott nem ujsagiras zajlik. Buzzfeedrol meg Huffpostrol forditanak at dolgokat, azt is pontatlanul. Ja es a BoredPanda meg a twitter adja a tartalmuk masik felet.Ellenben az index mennyivel függetlenebb, szakmaibb vagy tartalmasabb?En is azert mosolyogtam meg 😀 Nem is neveznem az ott tevekenykedoket ujsagironak. Az inkabb egy tini blog tulkoros tinikkel.444 számomra ugyanolyan ótvar mint a prostisrácok444 😀 😀 😀+ Partizán, Népszava, Mérce, Alfahír, 444, ésatöbbi.de azt igen is tiszteltem bennük, hogy ugyanúgy elküldték a fideszt és az ellenzéket is a p-be. Én nem látok ehhez hasonló másik sajtóterméket ma Magyarországon. vszeg már nem is lesz.Magyar Hang
csebi
empty taxi
Sobri Jóska
undisputedly
Negritis
undisputedly
Sobri Jóska
undisputedly
Ellenben az index?
több mint 5 éve
Ja, hogy szerinted az index nem volt az? Oké. 😊Népszava? Akinek a vezetője úgy lett hogy kvázi Orbán nevezte ki?+ Partizán, Népszava, Mérce, Alfahír, 444, ésatöbbi.de azt igen is tiszteltem bennük, hogy ugyanúgy elküldték a fideszt és az ellenzéket is a p-be. Én nem látok ehhez hasonló másik sajtóterméket ma Magyarországon. vszeg már nem is lesz.Magyar Hang
csebi
empty taxi
Sobri Jóska
444-nek bármennyire látom a jó tulajdonságait elismerem h az ellenzék irányába elfogultak.
csebi
Lehet meglep, de az index vezetőit is kvázi Orbán nevezte ki Spéder óta.
több mint 5 éve
A 444 az egyszeruen nem (online) ujsag. Ott nem ujsagiras zajlik. Buzzfeedrol meg Huffpostrol forditanak at dolgokat, azt is pontatlanul. Ja es a BoredPanda meg a twitter adja a tartalmuk masik felet.Ellenben az index mennyivel függetlenebb, szakmaibb vagy tartalmasabb?En is azert mosolyogtam meg 😀 Nem is neveznem az ott tevekenykedoket ujsagironak. Az inkabb egy tini blog tulkoros tinikkel.444 számomra ugyanolyan ótvar mint a prostisrácok444 😀 😀 😀+ Partizán, Népszava, Mérce, Alfahír, 444, ésatöbbi.de azt igen is tiszteltem bennük, hogy ugyanúgy elküldték a fideszt és az ellenzéket is a p-be. Én nem látok ehhez hasonló másik sajtóterméket ma Magyarországon. vszeg már nem is lesz.Magyar Hang
csebi
empty taxi
Sobri Jóska
undisputedly
Negritis
undisputedly
Sobri Jóska
Szerkesztette: undisputedly
több mint 5 éve
Népszava? Akinek a vezetője úgy lett hogy kvázi Orbán nevezte ki?+ Partizán, Népszava, Mérce, Alfahír, 444, ésatöbbi.de azt igen is tiszteltem bennük, hogy ugyanúgy elküldték a fideszt és az ellenzéket is a p-be. Én nem látok ehhez hasonló másik sajtóterméket ma Magyarországon. vszeg már nem is lesz.Magyar Hang
csebi
empty taxi
Sobri Jóska
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
Ellenben az index mennyivel függetlenebb, szakmaibb vagy tartalmasabb?En is azert mosolyogtam meg 😀 Nem is neveznem az ott tevekenykedoket ujsagironak. Az inkabb egy tini blog tulkoros tinikkel.444 számomra ugyanolyan ótvar mint a prostisrácok444 😀 😀 😀+ Partizán, Népszava, Mérce, Alfahír, 444, ésatöbbi.de azt igen is tiszteltem bennük, hogy ugyanúgy elküldték a fideszt és az ellenzéket is a p-be. Én nem látok ehhez hasonló másik sajtóterméket ma Magyarországon. vszeg már nem is lesz.Magyar Hang
csebi
empty taxi
Sobri Jóska
undisputedly
Negritis
undisputedly
több mint 5 éve
En is azert mosolyogtam meg 😀 Nem is neveznem az ott tevekenykedoket ujsagironak. Az inkabb egy tini blog tulkoros tinikkel.444 számomra ugyanolyan ótvar mint a prostisrácok444 😀 😀 😀+ Partizán, Népszava, Mérce, Alfahír, 444, ésatöbbi.de azt igen is tiszteltem bennük, hogy ugyanúgy elküldték a fideszt és az ellenzéket is a p-be. Én nem látok ehhez hasonló másik sajtóterméket ma Magyarországon. vszeg már nem is lesz.Magyar Hang
csebi
empty taxi
Sobri Jóska
undisputedly
Negritis
több mint 5 éve
Ha van rá igény, akkor majd nő a látogatottságuk.Igen, viszont ezek összesen nem akkorák mint Index volt.+ Partizán, Népszava, Mérce, Alfahír, 444, ésatöbbi.de azt igen is tiszteltem bennük, hogy ugyanúgy elküldték a fideszt és az ellenzéket is a p-be. Én nem látok ehhez hasonló másik sajtóterméket ma Magyarországon. vszeg már nem is lesz.Magyar Hang
csebi
empty taxi
Sobri Jóska
Solymi
Ha nincs, akkor meg az indexnek is csak a régi brand és a beágyazottság biztosította a sok látogatót.
Ugyanaz, mint az index. Akinek az megfelelően függetlennek tűnt, annak ezek is.444 😀 😀 😀+ Partizán, Népszava, Mérce, Alfahír, 444, ésatöbbi.de azt igen is tiszteltem bennük, hogy ugyanúgy elküldték a fideszt és az ellenzéket is a p-be. Én nem látok ehhez hasonló másik sajtóterméket ma Magyarországon. vszeg már nem is lesz.Magyar Hang
csebi
empty taxi
Sobri Jóska
undisputedly
És az volt a kritérium, hogy indexhez hasonló sajtótermék legyen.
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=KgNnhzs47LU&t=29sEz megint kurva jó lett.
Amadeus
Méghogy nem zsenik Orbánék...
A videót megnézve meglepne ha bárki, aki kedveli a Fideszt ne kedvelné még jobban, aki meg nem kedveli, az ne respektálná a rafkójukat, céltudatosságukat, hatékonyságukat.
több mint 5 éve
444 számomra ugyanolyan ótvar mint a prostisrácok444 😀 😀 😀+ Partizán, Népszava, Mérce, Alfahír, 444, ésatöbbi.de azt igen is tiszteltem bennük, hogy ugyanúgy elküldték a fideszt és az ellenzéket is a p-be. Én nem látok ehhez hasonló másik sajtóterméket ma Magyarországon. vszeg már nem is lesz.Magyar Hang
csebi
empty taxi
Sobri Jóska
undisputedly