Politika

65 feliratkozó

6 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 20 576
Jájj, ahogy látom, a főni megint nem vette be a gyógyszerét 😂
warr_b
ukrajna magyarország miatt van még talpon, Putin gazda meg ne tudja
Kúrfürst briareos
Azt is mondta, hogy „mi fizetjük az ukrán nyugdíjasok nyugdíját, mi tartjuk fenn a hadseregüket. Nélkülünk, a Nyugat nélkül egy napot sem tudna talpon maradni. Ez a helyzet.”

Nem tudom, hogy a nem normális, elmebeteg, pszichopata szavak összessége fedik-e ezt... de ezt az embert ki kellene vizsgáltatni az tuti...
Beki
Csak újabb bizonyítéka annak, hogy minden nézőpont kérdése, és szemrebbenés nélkül mondhatja egy mondaton belül is ugyanannak a dolognak az ellenkezőjét is.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
6 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 860 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
warr_b
Kúrfürst briareos
Azt is mondta, hogy „mi fizetjük az ukrán nyugdíjasok nyugdíját, mi tartjuk fenn a hadseregüket. Nélkülünk, a Nyugat nélkül egy napot sem tudna talpon maradni. Ez a helyzet.”

Nem tudom, hogy a nem normális, elmebeteg, pszichopata szavak összessége fedik-e ezt... de ezt az embert ki kellene vizsgáltatni az tuti...
Beki
ilyenkor bezzeg a nyugathoz (és eu-hoz) tartozunk, annak ellenére hogy lépten-nyomon mindent megpróbált elgáncsolni
Fontos_Vidra
Nekem ez a mondat is nagyon-nagyon tetszett:

Aki velem nem tud együttműködni, az senkivel sem tud együttműködni

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
6 hónapja
undisputedly Seattle Seahawks 12 708 — SuperBowl Champions 2013/2014
 telex.hu/gazdasag/2025/06/11/ngm-n7-holding-4ig-nyrt-allami-hadiipar-maganositas
Beki
Aztaku...
r.baggio
Felelmetes, hogy a kleptokratikus es kommunista gazdasagi modellek mennyire hasonlitanak egymashoz.
undisputedly
a kommunista gazdasági modell nem mindennek az államosítása?
Negritis, a vajda
Rendkivul magas foku allami beavatkozas (mint itthon, lasd uj plazastop, arstoppok stb.), egy zart, atjarhatatlan elit (parttagok, oligarchak) kezebe kijatszott allami eroforrasok stb.
6 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 892 — The Mathematician
 telex.hu/gazdasag/2025/06/11/ngm-n7-holding-4ig-nyrt-allami-hadiipar-maganositas
Beki
Aztaku...
r.baggio
Felelmetes, hogy a kleptokratikus es kommunista gazdasagi modellek mennyire hasonlitanak egymashoz.
undisputedly
a kommunista gazdasági modell nem mindennek az államosítása?

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
6 hónapja
undisputedly Seattle Seahawks 12 708 — SuperBowl Champions 2013/2014
Beki
Aztaku...
r.baggio
6 hónapja
Lúdas Solymi New England Patriots 8 869
Azok, akik korábban elhessegették a HUXIT-ot, még mindig így gondolják?

"Ha azt csinálnánk, amit Brüsszel kér tőlünk, a családoknak a fele tönkremenne. ”

Szerintem már abszolút ennek van megágyazva, miután az EU-ban megszavazzák az orosz energiahordozókról való teljes leállást, nem is lehet már más irányba haladni.
r.baggio
Inkompetenciából vagy tudatos függésből nem váltunk le az orosz energiáról, ez a nagy kérdés.
Dzsokijuing
Tudatos, ebben semmi inkompetencia nincs.
6 hónapja
Fontos_Vidra Green Bay Packers 1 592
warr_b
Kúrfürst briareos

Beki
ilyenkor bezzeg a nyugathoz (és eu-hoz) tartozunk, annak ellenére hogy lépten-nyomon mindent megpróbált elgáncsolni
6 hónapja
Beki New York Jets 2 061
warr_b
Kúrfürst briareos

6 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 507 — Saturday Night Lights

"Ha azt csinálnánk, amit Brüsszel kér tőlünk, a családoknak a fele tönkremenne. ”

Szerintem már abszolút ennek van megágyazva, miután az EU-ban megszavazzák az orosz energiahordozókról való teljes leállást, nem is lehet már más irányba haladni.
r.baggio
Inkompetenciából vagy tudatos függésből nem váltunk le az orosz energiáról, ez a nagy kérdés.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
6 hónapja

r.baggio
Se értelme, se támogatottsága nincs a HUXIT-nak, csak jól hangzik. h megtehetnénk.
Energiahordozók kapcsán meg érdemes Holoda Attilás interjúkat olvasni, hallgatni, nézni.

Le lehet válni, a MOL dolgozik is a finomítók átalakításán, csak kurva lassan.
Ha lett volna ilyen irányú döntés, akkor ennyi év alatt meg tudta volna csinálni a kormány.
Itt csak arról van szó, hogy ez jó pénz nekik, meg orosz energiahordozó amúgy is van és lesz, csak átcímkézve, ahogy a nyugati országok is veszik.
6 hónapja
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 258 — no es importante

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
6 hónapja
warr_b
Úristen, mit mondott már megint az ökör? Én már képtelen vagyok hallgatni, olvasni, látni az ember.
KB23
Megüzente Zselének h ne üzengessen, legyen szerényebb és ha akar vmit, akkor jöjjön ide és kérjen szépen.
Meg különben is ismeri ám a fajtáját.
6 hónapja
StormST Denver Broncos 12 408 — SB 50 Champion @ Grund
még szerencse, hogy békepárti országként, #nelegyenww3 jegyében megvendégeltük pár hete netannyahut, aki épp most bombázza teheránt
Cruyffista
Mondjuk volt itt nemrég Ahmadinedzsád is, just in case
slowmotion
Meg Erdogan...
warr_b
Kíváncsi leszek, hogy a békepárti miniszterelnökünk kinek a pártjára áll vagy méginkább hogyan hozza el a békét, de persze nem várok tőle mást, mint mély kussolást a témában...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
6 hónapja
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
warr_b

6 hónapja
KB23 Seattle Seahawks Washington Huskies 1 281
warr_b
Úristen, mit mondott már megint az ökör? Én már képtelen vagyok hallgatni, olvasni, látni az ember.
6 hónapja
StormST Denver Broncos 12 408 — SB 50 Champion @ Grund
warr_b
Mert volt olyan, hogy bevette?

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
6 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 860 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

6 hónapja
még szerencse, hogy békepárti országként, #nelegyenww3 jegyében megvendégeltük pár hete netannyahut, aki épp most bombázza teheránt
Cruyffista
slowmotion
Meg Erdogan...

6 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 885 — Cowboys fan
Cruyffista
6 hónapja
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 258 — no es importante
Ez veszélyes!

444.hu/2025/06/12/orban-a-harcosok-klubjanak-adott-interjuban-beke-akkor-lesz-amikor-gyozunk
KB23
Nagyon sok dolgot ki lehetne már sajnos emelni csak a közelmúltból, de aki a 15 éve regnáló miniszterelnök szájából elhangzó "béke akkor lesz, amikor győzünk" mondat hallatán nem retten meg és ismeri fel ennek a rendszernek az aberrált működését és fenntarthatatlanságát, az menthetetlen. Ahogy cinkos az is, aki néma.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
6 hónapja
Nomac New England Patriots 4 098 — balazs.t85@gmail.com
Szerintetek eljön a pillanat, amikor ki kell állnia vitázni a Döbröginek?
KB23
Ha valóban szoros lesz a verseny (és nem csak kamu a záruló olló, mint legutóbb, de ezt valószínűleg úgyis csak a nem publikus mérésekből fogják látni a Fidesznél is), akkor ott már megfutamodás jellegű lenne nem kiállnia.
Kampman
Azt már megtanulta hogy nyertes helyzetből nem vitázik. Ha kiáll vitázni, az azt jelenti hogy a Tisza kb 2/3on áll. Onnan már nincs mit vesztenie.
Nomac
Azt nagyon megnézném, ahogy a dagadtfasz kiáll akárkivel vitázni.

Nem fog, ebben biztos vagyok. Ő is tudja, hogy nincs olyan szkenárió ahol abból jól jöhet ki.

Éghet akármennyire a ház.
Cowboykarcsi90
Én is megnézném, ahogy felmossák vele a padlót, de én kb 1% esélyt látok rá. Amint a Tisza kerülne 2/3-os helyzetbe, semmi értelme nem lenne MP-nek kiállni.
6 hónapja
Cowboykarcsi90 3 470 — …not me…Im in my prime!
KB23
Ha valóban szoros lesz a verseny (és nem csak kamu a záruló olló, mint legutóbb, de ezt valószínűleg úgyis csak a nem publikus mérésekből fogják látni a Fidesznél is), akkor ott már megfutamodás jellegű lenne nem kiállnia.
Kampman
Azt már megtanulta hogy nyertes helyzetből nem vitázik. Ha kiáll vitázni, az azt jelenti hogy a Tisza kb 2/3on áll. Onnan már nincs mit vesztenie.
Nomac
Azt nagyon megnézném, ahogy a dagadtfasz kiáll akárkivel vitázni.

Nem fog, ebben biztos vagyok. Ő is tudja, hogy nincs olyan szkenárió ahol abból jól jöhet ki.

Éghet akármennyire a ház.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
6 hónapja
Nomac New England Patriots 4 098 — balazs.t85@gmail.com
KB23
Kampman
6 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 965
KB23

6 hónapja
KB23 Seattle Seahawks Washington Huskies 1 281
Ez veszélyes!

444.hu/2025/06/12/orban-a-harcosok-klubjanak-adott-interjuban-beke-akkor-lesz-amikor-gyozunk
KB23
Az, már attól elpusztult egy rakás agysejtem, hogy elolvastam az önellentmondásokkal teli baromságait 😫
warr_b
A bátor kis India, buzdítja a híveit, de O már nem áll ki ha kérdezik, kocos fogú, menczer tompika ugat mint a csahos kutya.

youtu.be/H0Kiiakw0r0?si=JX0YO3LuDv9BrK5E