Politika
65 feliratkozó
6 hónapja
Csak újabb bizonyítéka annak, hogy minden nézőpont kérdése, és szemrebbenés nélkül mondhatja egy mondaton belül is ugyanannak a dolognak az ellenkezőjét is.Azt is mondta, hogy „mi fizetjük az ukrán nyugdíjasok nyugdíját, mi tartjuk fenn a hadseregüket. Nélkülünk, a Nyugat nélkül egy napot sem tudna talpon maradni. Ez a helyzet.”Jájj, ahogy látom, a főni megint nem vette be a gyógyszerét 😂ukrajna magyarország miatt van még talpon, Putin gazda meg ne tudja
warr_b
Kúrfürst briareos
Nem tudom, hogy a nem normális, elmebeteg, pszichopata szavak összessége fedik-e ezt... de ezt az embert ki kellene vizsgáltatni az tuti...
Beki
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
6 hónapja
Nekem ez a mondat is nagyon-nagyon tetszett:ilyenkor bezzeg a nyugathoz (és eu-hoz) tartozunk, annak ellenére hogy lépten-nyomon mindent megpróbált elgáncsolniAzt is mondta, hogy „mi fizetjük az ukrán nyugdíjasok nyugdíját, mi tartjuk fenn a hadseregüket. Nélkülünk, a Nyugat nélkül egy napot sem tudna talpon maradni. Ez a helyzet.”Jájj, ahogy látom, a főni megint nem vette be a gyógyszerét 😂ukrajna magyarország miatt van még talpon, Putin gazda meg ne tudja
warr_b
Kúrfürst briareos
Nem tudom, hogy a nem normális, elmebeteg, pszichopata szavak összessége fedik-e ezt... de ezt az embert ki kellene vizsgáltatni az tuti...
Beki
Fontos_Vidra
Aki velem nem tud együttműködni, az senkivel sem tud együttműködni

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
6 hónapja
Rendkivul magas foku allami beavatkozas (mint itthon, lasd uj plazastop, arstoppok stb.), egy zart, atjarhatatlan elit (parttagok, oligarchak) kezebe kijatszott allami eroforrasok stb.a kommunista gazdasági modell nem mindennek az államosítása?Felelmetes, hogy a kleptokratikus es kommunista gazdasagi modellek mennyire hasonlitanak egymashoz.telex.hu/gazdasag/2025/06/11/ngm-n7-holding-4ig-nyrt-allami-hadiipar-maganositasAztaku...
Beki
r.baggio
undisputedly
Negritis, a vajda
6 hónapja
a kommunista gazdasági modell nem mindennek az államosítása?Felelmetes, hogy a kleptokratikus es kommunista gazdasagi modellek mennyire hasonlitanak egymashoz.telex.hu/gazdasag/2025/06/11/ngm-n7-holding-4ig-nyrt-allami-hadiipar-maganositasAztaku...
Beki
r.baggio
undisputedly
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
6 hónapja
Felelmetes, hogy a kleptokratikus es kommunista gazdasagi modellek mennyire hasonlitanak egymashoz.telex.hu/gazdasag/2025/06/11/ngm-n7-holding-4ig-nyrt-allami-hadiipar-maganositasAztaku...
Beki
r.baggio
6 hónapja
Tudatos, ebben semmi inkompetencia nincs.Azok, akik korábban elhessegették a HUXIT-ot, még mindig így gondolják?Inkompetenciából vagy tudatos függésből nem váltunk le az orosz energiáról, ez a nagy kérdés.
"Ha azt csinálnánk, amit Brüsszel kér tőlünk, a családoknak a fele tönkremenne. ”
Szerintem már abszolút ennek van megágyazva, miután az EU-ban megszavazzák az orosz energiahordozókról való teljes leállást, nem is lehet már más irányba haladni.
r.baggio
Dzsokijuing
6 hónapja
ilyenkor bezzeg a nyugathoz (és eu-hoz) tartozunk, annak ellenére hogy lépten-nyomon mindent megpróbált elgáncsolniAzt is mondta, hogy „mi fizetjük az ukrán nyugdíjasok nyugdíját, mi tartjuk fenn a hadseregüket. Nélkülünk, a Nyugat nélkül egy napot sem tudna talpon maradni. Ez a helyzet.”Jájj, ahogy látom, a főni megint nem vette be a gyógyszerét 😂ukrajna magyarország miatt van még talpon, Putin gazda meg ne tudja
warr_b
Kúrfürst briareos
Beki
6 hónapja
Azt is mondta, hogy „mi fizetjük az ukrán nyugdíjasok nyugdíját, mi tartjuk fenn a hadseregüket. Nélkülünk, a Nyugat nélkül egy napot sem tudna talpon maradni. Ez a helyzet.”Jájj, ahogy látom, a főni megint nem vette be a gyógyszerét 😂ukrajna magyarország miatt van még talpon, Putin gazda meg ne tudja
warr_b
Kúrfürst briareos
6 hónapja
Azok, akik korábban elhessegették a HUXIT-ot, még mindig így gondolják?Inkompetenciából vagy tudatos függésből nem váltunk le az orosz energiáról, ez a nagy kérdés.
"Ha azt csinálnánk, amit Brüsszel kér tőlünk, a családoknak a fele tönkremenne. ”
Szerintem már abszolút ennek van megágyazva, miután az EU-ban megszavazzák az orosz energiahordozókról való teljes leállást, nem is lehet már más irányba haladni.
r.baggio
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
6 hónapja
Azok, akik korábban elhessegették a HUXIT-ot, még mindig így gondolják?Se értelme, se támogatottsága nincs a HUXIT-nak, csak jól hangzik. h megtehetnénk.
r.baggio
Energiahordozók kapcsán meg érdemes Holoda Attilás interjúkat olvasni, hallgatni, nézni.
Le lehet válni, a MOL dolgozik is a finomítók átalakításán, csak kurva lassan.
Ha lett volna ilyen irányú döntés, akkor ennyi év alatt meg tudta volna csinálni a kormány.
Itt csak arról van szó, hogy ez jó pénz nekik, meg orosz energiahordozó amúgy is van és lesz, csak átcímkézve, ahogy a nyugati országok is veszik.
6 hónapja
Azok, akik korábban elhessegették a HUXIT-ot, még mindig így gondolják?"Ha azt csinálnánk, amit Brüsszel kér tőlünk, a családoknak a fele tönkremenne. ”

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
6 hónapja
Megüzente Zselének h ne üzengessen, legyen szerényebb és ha akar vmit, akkor jöjjön ide és kérjen szépen.Jájj, ahogy látom, a főni megint nem vette be a gyógyszerét 😂Úristen, mit mondott már megint az ökör? Én már képtelen vagyok hallgatni, olvasni, látni az ember.
warr_b
KB23
Meg különben is ismeri ám a fajtáját.
6 hónapja
Kíváncsi leszek, hogy a békepárti miniszterelnökünk kinek a pártjára áll vagy méginkább hogyan hozza el a békét, de persze nem várok tőle mást, mint mély kussolást a témában...Meg Erdogan...még szerencse, hogy békepárti országként, #nelegyenww3 jegyében megvendégeltük pár hete netannyahut, aki épp most bombázza teherántMondjuk volt itt nemrég Ahmadinedzsád is, just in case
Cruyffista
slowmotion
warr_b

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
6 hónapja
Jájj, ahogy látom, a főni megint nem vette be a gyógyszerét 😂ukrajna magyarország miatt van még talpon, Putin gazda meg ne tudja
warr_b
6 hónapja
Jájj, ahogy látom, a főni megint nem vette be a gyógyszerét 😂Úristen, mit mondott már megint az ökör? Én már képtelen vagyok hallgatni, olvasni, látni az ember.
warr_b
6 hónapja
Jájj, ahogy látom, a főni megint nem vette be a gyógyszerét 😂Mert volt olyan, hogy bevette?
warr_b

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
6 hónapja
Jájj, ahogy látom, a főni megint nem vette be a gyógyszerét 😂

6 hónapja
Meg Erdogan...még szerencse, hogy békepárti országként, #nelegyenww3 jegyében megvendégeltük pár hete netannyahut, aki épp most bombázza teherántMondjuk volt itt nemrég Ahmadinedzsád is, just in case
Cruyffista
slowmotion

6 hónapja
még szerencse, hogy békepárti országként, #nelegyenww3 jegyében megvendégeltük pár hete netannyahut, aki épp most bombázza teherántMondjuk volt itt nemrég Ahmadinedzsád is, just in case
Cruyffista
6 hónapja
Ez veszélyes!Nagyon sok dolgot ki lehetne már sajnos emelni csak a közelmúltból, de aki a 15 éve regnáló miniszterelnök szájából elhangzó "béke akkor lesz, amikor győzünk" mondat hallatán nem retten meg és ismeri fel ennek a rendszernek az aberrált működését és fenntarthatatlanságát, az menthetetlen. Ahogy cinkos az is, aki néma.
444.hu/2025/06/12/orban-a-harcosok-klubjanak-adott-interjuban-beke-akkor-lesz-amikor-gyozunk
KB23

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
6 hónapja
Én is megnézném, ahogy felmossák vele a padlót, de én kb 1% esélyt látok rá. Amint a Tisza kerülne 2/3-os helyzetbe, semmi értelme nem lenne MP-nek kiállni.Azt nagyon megnézném, ahogy a dagadtfasz kiáll akárkivel vitázni.Azt már megtanulta hogy nyertes helyzetből nem vitázik. Ha kiáll vitázni, az azt jelenti hogy a Tisza kb 2/3on áll. Onnan már nincs mit vesztenie.Szerintetek eljön a pillanat, amikor ki kell állnia vitázni a Döbröginek?Ha valóban szoros lesz a verseny (és nem csak kamu a záruló olló, mint legutóbb, de ezt valószínűleg úgyis csak a nem publikus mérésekből fogják látni a Fidesznél is), akkor ott már megfutamodás jellegű lenne nem kiállnia.
KB23
Kampman
Nomac
Nem fog, ebben biztos vagyok. Ő is tudja, hogy nincs olyan szkenárió ahol abból jól jöhet ki.
Éghet akármennyire a ház.
Cowboykarcsi90
6 hónapja
Azt nagyon megnézném, ahogy a dagadtfasz kiáll akárkivel vitázni.Azt már megtanulta hogy nyertes helyzetből nem vitázik. Ha kiáll vitázni, az azt jelenti hogy a Tisza kb 2/3on áll. Onnan már nincs mit vesztenie.Szerintetek eljön a pillanat, amikor ki kell állnia vitázni a Döbröginek?Ha valóban szoros lesz a verseny (és nem csak kamu a záruló olló, mint legutóbb, de ezt valószínűleg úgyis csak a nem publikus mérésekből fogják látni a Fidesznél is), akkor ott már megfutamodás jellegű lenne nem kiállnia.
KB23
Kampman
Nomac
Nem fog, ebben biztos vagyok. Ő is tudja, hogy nincs olyan szkenárió ahol abból jól jöhet ki.
Éghet akármennyire a ház.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
6 hónapja
Azt már megtanulta hogy nyertes helyzetből nem vitázik. Ha kiáll vitázni, az azt jelenti hogy a Tisza kb 2/3on áll. Onnan már nincs mit vesztenie.Szerintetek eljön a pillanat, amikor ki kell állnia vitázni a Döbröginek?Ha valóban szoros lesz a verseny (és nem csak kamu a záruló olló, mint legutóbb, de ezt valószínűleg úgyis csak a nem publikus mérésekből fogják látni a Fidesznél is), akkor ott már megfutamodás jellegű lenne nem kiállnia.
KB23
Kampman
6 hónapja
Szerintetek eljön a pillanat, amikor ki kell állnia vitázni a Döbröginek?Ha valóban szoros lesz a verseny (és nem csak kamu a záruló olló, mint legutóbb, de ezt valószínűleg úgyis csak a nem publikus mérésekből fogják látni a Fidesznél is), akkor ott már megfutamodás jellegű lenne nem kiállnia.
KB23
6 hónapja
A bátor kis India, buzdítja a híveit, de O már nem áll ki ha kérdezik, kocos fogú, menczer tompika ugat mint a csahos kutya.Ez veszélyes!Az, már attól elpusztult egy rakás agysejtem, hogy elolvastam az önellentmondásokkal teli baromságait 😫
444.hu/2025/06/12/orban-a-harcosok-klubjanak-adott-interjuban-beke-akkor-lesz-amikor-gyozunk
KB23
warr_b
Szerintetek eljön a pillanat, amikor ki kell állnia vitázni a Döbröginek?
youtu.be/H0Kiiakw0r0?si=JX0YO3LuDv9BrK5E