Politika
64 feliratkozó
4 hónapja
Reméljük az öreg Donald fog erre emlékezni, holnap, jövő héten, 6 hónap múlva is.megvédtük a rezsicsökkentést.Volt egy probléma, amit Trump generált, OV kiment jóég tudja mit ígért, mit kapott, miben maradtak amúgy, de a végén energia ügyben maradt az ami most is van 😊 micsoda deal.
köszönjük édesapa.
Kenny
Tulajdonképpen ha jól értem, Trump urunktól védtük meg a rezsicsökit.
MC12
4 hónapja
megvédtük a rezsicsökkentést.Volt egy probléma, amit Trump generált, OV kiment jóég tudja mit ígért, mit kapott, miben maradtak amúgy, de a végén energia ügyben maradt az ami most is van 😊 micsoda deal.
köszönjük édesapa.
Kenny
Tulajdonképpen ha jól értem, Trump urunktól védtük meg a rezsicsökit.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
4 hónapja
Ki lehet mondani: Férgek. És azok is, akik ennek tapsikolnak.szerintem meg okádék undorító és ne felejtsd el az inga a másik irányba is kilengheta mögötte lévő kormányváltó erő 😀erős ez a tisza térkép 😀Mi benne az erős?
Kenny
eaglesmcnabb
Kenny
NB2
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
4 hónapja
miért van olyan érzésem, hogy ennek a Tisza App szivárgásnak az lesz a vége, hogy a Tisza Párt kap egy kurva nagy NAIH bírságot az adatvédelmi incidens miatt, míg az appot feltörő/szivárogtató, és a listázók meg fogják úszni?200ezer, persze.
deyell
Az én adataimat miért nem lopták el vagy tették közre?
"Mi ez? Bástya elvtársat már meg sem akarják gyilkolni? Én már szart érek?!"
4 hónapja
Geci vicces vagy. 😀a mögötte lévő kormányváltó erő 😀erős ez a tisza térkép 😀Mi benne az erős?
Kenny
eaglesmcnabb
Kenny
Ja nem.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
4 hónapja
"Az olajvezetéken bármi jöhet" --> Ennyi erővel jöhetnének aranyrudak is
4 hónapja
szerintem meg okádék undorító és ne felejtsd el az inga a másik irányba is kilengheta mögötte lévő kormányváltó erő 😀erős ez a tisza térkép 😀Mi benne az erős?
Kenny
eaglesmcnabb
Kenny
4 hónapja
a mögötte lévő kormányváltó erő 😀erős ez a tisza térkép 😀Mi benne az erős?
Kenny
eaglesmcnabb
4 hónapja
miért van olyan érzésem, hogy ennek a Tisza App szivárgásnak az lesz a vége, hogy a Tisza Párt kap egy kurva nagy NAIH bírságot az adatvédelmi incidens miatt, míg az appot feltörő/szivárogtató, és a listázók meg fogják úszni?
built for this shit
4 hónapja
Nagyon nem lennék a Szakács Pisti, Szabó Gábor, Lentulai, Deák Dani helyében.majd a chatgpt segít
Holnaptól űrutazással és nukleáris reaktorok szerkezeti felépítésével foglalkozó kötetekkel fognak aludni/kelni.
gamerkr
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
4 hónapja
Nagyon nem lennék a Szakács Pisti, Szabó Gábor, Lentulai, Deák Dani helyében.Holnaptól űrutazással és nukleáris reaktorok szerkezeti felépítésével foglalkozó kötetekkel fognak aludni/kelni.
4 hónapja
Rákerestem: egy bizonyos Orbán Viktor is rajta van Felcsútról.Rajta van Győzike és Tóth Gabi is.erős ez a tisza térkép 😀Mi benne az erős?
Kenny
eaglesmcnabb
Őszentsége Sobri Jóska
4 hónapja
www.valaszonline.hu/2025/11/06/trump-orban-washington-olaj-pletser-magyari-podcast-2/https://mfor.hu/cikkek/kulpolitika/kiszivargott-ezekrol-allapodhatott-meg-orban-viktor-es-donald-trump.htmlElképesztő az az aljasság, ahova kedves kormányunk lemerészkedett. Petiminiszternek meg van pofája váltig állítani ennek ellenkezőjét, amiről kis logikával mindenki tudhatta, hogy hazugság
https://444.hu/2025/11/07/orakkal-a-trump-orban-talalkozo-elott-a-mol-mar-ugy-veli-megis-el-tudna-latni-a-finomitoit-az-adria-vezeteken-keresztul
Josszi
r.baggio
Tegnap meghallgattam a Heti Válasz kapcsolódó podcastját.
A cím megint elég szenzációhajhász és a kedvcsináló szöveg is az, de amúgy egy nagyon jó anyag lett.
Izgalmasak azok a témák amiket tárgyaltak, pl. h Szerbia azért nem áll annyira jól az olajellátással és itt kérdés, hogy Vucsics mikor államosítja a szerb/orosz céget és kezd kedvezni az amerikaiaknak.
Illetve, hogy a horvátokkal való együttműködés vagy az ottani piacra belépés se elvetemült ötlet, csak ugye a MOL-Ina és Hernádi ügyek ezeket kicsit megnehezítik.
De bőven volt még benne anyag, ami így most nem jut eszembe, a szakemberek elég jól elmagyarázták a korábbi és jelenlegi orosz olajszankciók közötti különbséget és azt, hogy mit is akarnak az amcsik.
4 hónapja
ja azt hittem az Erős KarcsiRajta van Győzike és Tóth Gabi is.erős ez a tisza térkép 😀Mi benne az erős?
Kenny
eaglesmcnabb
Őszentsége Sobri Jóska
4 hónapja
Rajta van Győzike és Tóth Gabi is.erős ez a tisza térkép 😀Mi benne az erős?
Kenny
eaglesmcnabb
4 hónapja
erős ez a tisza térkép 😀Mi benne az erős?
Kenny
4 hónapja
Csak az a baj, hogy azt nem lehet tudni, ki az, aki a térképet felpakolta a részben valós, részben hamis adatokkal.Fel kell jelenteni aki lehoztaerős ez a tisza térkép 😀Egyik családtagom úgy van rajta, hogy közelébe se ment az appnak.
Kenny
nagylaza, főpohárnok
Janek
4 hónapja
Tökéletes politikai termék.Már csak azért sem, mert egyelőre 1 működik, az is kísérleti fázisban, és mérföldekre van még a termékként értékesíthető állapottól.https://mfor.hu/cikkek/kulpolitika/kiszivargott-ezekrol-allapodhatott-meg-orban-viktor-es-donald-trump.htmlAzért ez eleggé fasza lenne: "Dolgoznak 10 darab kis moduláris atomerőmű (SMR) beszerzésén is"
Josszi
Úgyhogy nem lesz belőle semmi.
Őszentsége Sobri Jóska
peterk2005 udvari bolond
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
4 hónapja
Fel kell jelenteni aki lehoztaerős ez a tisza térkép 😀Egyik családtagom úgy van rajta, hogy közelébe se ment az appnak.
Kenny
nagylaza, főpohárnok
4 hónapja
erős ez a tisza térkép 😀Egyik családtagom úgy van rajta, hogy közelébe se ment az appnak.
Kenny
4 hónapja
A mai világban szeintem nem bátor, 90 éves koráig egy milliárdos simán elélhet, ez a 21.százád közepén már nem ördögi vagy ritka.Azért az a 15 év bátor. Egy dolog, hogy nincs koporsóban, de Brezsnyevként vegetálva már nem az a Putyin lesz mint a mai Putyin. (Az más kérdés. hogy az amerikai helyzethez hasonlóan - ahol Vance kb. ötször rosszabb mint Trump - az orosz lehetséges alternatíva is elég ordas jelenleg.)Készítik elő hogy ők nem orosz barátok hanem mindig is nyugatosok voltak…Ez legyen a legnagyobb hibájuk.
Janek
De valójában az a gond, hogy Trump 4 év múlva sehol nem lesz, míg Putyin maradása a következő 15 évben csak az orvosain múlik.
Őszentsége Sobri Jóska
peterk2005 udvari bolond
Vance meg az életben nem lesz USA elnök, ha Trump kitölti a ciklusát.
Mégcsak repi elnökjelölt sem. Az inga leng ide-oda, és most van honnan visszalengenie.