Politika
65 feliratkozó
6 hónapja
Kíváncsi leszek, hogy a békepárti miniszterelnökünk kinek a pártjára áll vagy méginkább hogyan hozza el a békét, de persze nem várok tőle mást, mint mély kussolást a témában...Meg Erdogan...még szerencse, hogy békepárti országként, #nelegyenww3 jegyében megvendégeltük pár hete netannyahut, aki épp most bombázza teherántMondjuk volt itt nemrég Ahmadinedzsád is, just in case
Cruyffista
slowmotion
warr_b

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
6 hónapja
Jájj, ahogy látom, a főni megint nem vette be a gyógyszerét 😂ukrajna magyarország miatt van még talpon, Putin gazda meg ne tudja
warr_b
6 hónapja
Jájj, ahogy látom, a főni megint nem vette be a gyógyszerét 😂Úristen, mit mondott már megint az ökör? Én már képtelen vagyok hallgatni, olvasni, látni az ember.
warr_b
6 hónapja
Jájj, ahogy látom, a főni megint nem vette be a gyógyszerét 😂Mert volt olyan, hogy bevette?
warr_b

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
6 hónapja
Jájj, ahogy látom, a főni megint nem vette be a gyógyszerét 😂

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
6 hónapja
Meg Erdogan...még szerencse, hogy békepárti országként, #nelegyenww3 jegyében megvendégeltük pár hete netannyahut, aki épp most bombázza teherántMondjuk volt itt nemrég Ahmadinedzsád is, just in case
Cruyffista
slowmotion

6 hónapja
még szerencse, hogy békepárti országként, #nelegyenww3 jegyében megvendégeltük pár hete netannyahut, aki épp most bombázza teherántMondjuk volt itt nemrég Ahmadinedzsád is, just in case
Cruyffista
6 hónapja
Ez veszélyes!Nagyon sok dolgot ki lehetne már sajnos emelni csak a közelmúltból, de aki a 15 éve regnáló miniszterelnök szájából elhangzó "béke akkor lesz, amikor győzünk" mondat hallatán nem retten meg és ismeri fel ennek a rendszernek az aberrált működését és fenntarthatatlanságát, az menthetetlen. Ahogy cinkos az is, aki néma.
444.hu/2025/06/12/orban-a-harcosok-klubjanak-adott-interjuban-beke-akkor-lesz-amikor-gyozunk
KB23

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
6 hónapja
Én is megnézném, ahogy felmossák vele a padlót, de én kb 1% esélyt látok rá. Amint a Tisza kerülne 2/3-os helyzetbe, semmi értelme nem lenne MP-nek kiállni.Azt nagyon megnézném, ahogy a dagadtfasz kiáll akárkivel vitázni.Azt már megtanulta hogy nyertes helyzetből nem vitázik. Ha kiáll vitázni, az azt jelenti hogy a Tisza kb 2/3on áll. Onnan már nincs mit vesztenie.Szerintetek eljön a pillanat, amikor ki kell állnia vitázni a Döbröginek?Ha valóban szoros lesz a verseny (és nem csak kamu a záruló olló, mint legutóbb, de ezt valószínűleg úgyis csak a nem publikus mérésekből fogják látni a Fidesznél is), akkor ott már megfutamodás jellegű lenne nem kiállnia.
KB23
Kampman
Nomac
Nem fog, ebben biztos vagyok. Ő is tudja, hogy nincs olyan szkenárió ahol abból jól jöhet ki.
Éghet akármennyire a ház.
Cowboykarcsi90
6 hónapja
Azt nagyon megnézném, ahogy a dagadtfasz kiáll akárkivel vitázni.Azt már megtanulta hogy nyertes helyzetből nem vitázik. Ha kiáll vitázni, az azt jelenti hogy a Tisza kb 2/3on áll. Onnan már nincs mit vesztenie.Szerintetek eljön a pillanat, amikor ki kell állnia vitázni a Döbröginek?Ha valóban szoros lesz a verseny (és nem csak kamu a záruló olló, mint legutóbb, de ezt valószínűleg úgyis csak a nem publikus mérésekből fogják látni a Fidesznél is), akkor ott már megfutamodás jellegű lenne nem kiállnia.
KB23
Kampman
Nomac
Nem fog, ebben biztos vagyok. Ő is tudja, hogy nincs olyan szkenárió ahol abból jól jöhet ki.
Éghet akármennyire a ház.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
6 hónapja
Azt már megtanulta hogy nyertes helyzetből nem vitázik. Ha kiáll vitázni, az azt jelenti hogy a Tisza kb 2/3on áll. Onnan már nincs mit vesztenie.Szerintetek eljön a pillanat, amikor ki kell állnia vitázni a Döbröginek?Ha valóban szoros lesz a verseny (és nem csak kamu a záruló olló, mint legutóbb, de ezt valószínűleg úgyis csak a nem publikus mérésekből fogják látni a Fidesznél is), akkor ott már megfutamodás jellegű lenne nem kiállnia.
KB23
Kampman
6 hónapja
Szerintetek eljön a pillanat, amikor ki kell állnia vitázni a Döbröginek?Ha valóban szoros lesz a verseny (és nem csak kamu a záruló olló, mint legutóbb, de ezt valószínűleg úgyis csak a nem publikus mérésekből fogják látni a Fidesznél is), akkor ott már megfutamodás jellegű lenne nem kiállnia.
KB23
6 hónapja
A bátor kis India, buzdítja a híveit, de O már nem áll ki ha kérdezik, kocos fogú, menczer tompika ugat mint a csahos kutya.Ez veszélyes!Az, már attól elpusztult egy rakás agysejtem, hogy elolvastam az önellentmondásokkal teli baromságait 😫
444.hu/2025/06/12/orban-a-harcosok-klubjanak-adott-interjuban-beke-akkor-lesz-amikor-gyozunk
KB23
warr_b
Szerintetek eljön a pillanat, amikor ki kell állnia vitázni a Döbröginek?
youtu.be/H0Kiiakw0r0?si=JX0YO3LuDv9BrK5E
6 hónapja
még szerencse, hogy békepárti országként, #nelegyenww3 jegyében megvendégeltük pár hete netannyahut, aki épp most bombázza teheránt
6 hónapja
Naháááááááááát ki gondolta volnagondolom az összes DM dolgozó nem a Fideszre fog szavazni
telex.hu/gazdasag/2025/06/12/dm-drogerie-markt-arresstop-drogeria-kevesebb-oraszam-dolgozok
6 hónapja
telex.hu/gazdasag/2025/06/11/ngm-n7-holding-4ig-nyrt-allami-hadiipar-maganositasHamarosan lesz az M1mellé M1 katona adó hazafias dalokkal meg minden faszommal.....ezeknek teljesen elmentek otthonról....
Beki
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
6 hónapja
Ez veszélyes!Az, már attól elpusztult egy rakás agysejtem, hogy elolvastam az önellentmondásokkal teli baromságait 😫
KB23

6 hónapja
Ez veszélyes!444.hu/2025/06/12/orban-a-harcosok-klubjanak-adott-interjuban-beke-akkor-lesz-amikor-gyozunk
6 hónapja
m.hvg.hu/gazdasag/20250612_alkotmanybirosag-szijjarto-budapest-belgrad-vasutvonal-kuria-szerzodesekMi szuverének vagyunk, de tudjuk a helyünket a világpolitikában és ha Micimackó kiadja, hogy ül! fekszik!, akkor mi azt csináljuk.
Banánköztársaság. Az AB ezzel kimondta, hogy Kína érdekei kvázi felülírhatják a magyar törvényeket is, és ehhez - magukat komolynak gondoló - szakemberek adják az arcukat, nevüket, milliók meg tapsolnak, hogy éljen a szuveneritás!
r.baggio
Bezzeg a nyápicok az EU mögött meg nyújtogatják a nyelvüket.
6 hónapja
m.hvg.hu/gazdasag/20250612_alkotmanybirosag-szijjarto-budapest-belgrad-vasutvonal-kuria-szerzodesekEgy normalis orszagban ez azon a ponton erne veget amikor a kulugyminiszter azt mondja hogy nem adjuk ki. Es itt a kulugyminiszter karrierje veget is erne. Nalunk ezt meg a kurian is at lehet futtatni ugyanazzal a vegeredmennyel. Oriasi.
Banánköztársaság. Az AB ezzel kimondta, hogy Kína érdekei kvázi felülírhatják a magyar törvényeket is, és ehhez - magukat komolynak gondoló - szakemberek adják az arcukat, nevüket, milliók meg tapsolnak, hogy éljen a szuveneritás!
r.baggio
6 hónapja
m.hvg.hu/gazdasag/20250612_alkotmanybirosag-szijjarto-budapest-belgrad-vasutvonal-kuria-szerzodesekBanánköztársaság. Az AB ezzel kimondta, hogy Kína érdekei kvázi felülírhatják a magyar törvényeket is, és ehhez - magukat komolynak gondoló - szakemberek adják az arcukat, nevüket, milliók meg tapsolnak, hogy éljen a szuveneritás!
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
6 hónapja
Agyhalottak. Ezért kell kormányváltás.g7.hu/vallalat/20250612/tobb-penzt-kap-kulfoldrol-a-kormanymedia-mint-a-nem-kormanykozeli-kiadok/
Negritis, a vajda
Lúdas Solymi
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
6 hónapja
Mi a béke oldalán állunk:telex.hu/gazdasag/2025/06/12/eu-europai-unio-tanacsa-oroszorszag-belarusz-vam-mezogazdasag-mutragya
6 hónapja
Az ezentúl nem kereskedelmi ingatlan lesz, hanem idegenforgalmi létesítményhvg.hu/gazdasag/20250612_Lazar-Janos-plazagyilkos-bevasarlokozpont-kiskereskedelem-ingatlan-tiltas-ebxEz vonatkozni fog az Ázsia Centerre is? Vagy Pintér érdekeltségei kimaradnak ebből is?
valaki magyarázza el, hogy ez mire jó
Amadeus az áttelelt poloska
Lúdas Solymi
Poloska vagyok.