Politika
65 feliratkozó
6 hónapja
asztakurvatelex.hu/belfold/2025/06/14/szentkiralyi-alexandra-egy-csomagtartoba-zart-osszekotozott-ferfi-mellett-riogat-az-ukran-szervkereskedokkel

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
6 hónapja
ja persze, ez ilyen hamis önmegnyugtató iagzolás a tábor felé.A főnije most mondta el a héten, hogy minden közvéleménykutatás szar, nem tette hozzá, hogy a sajátjaik nem, szóval mindenki mondhat, amit csak akar...
gondolom ez a belső mérés az, hogy kérdezgetik egymást 😀 anno Deákdanci is belengette, hogy birtokában van egy "balos" belső kutatás amiben elképesztő Fidesz előnyt mutat. és nyilvánosságra is hozza. insert tücsökciripelés.
😀
petey
StormST
6 hónapja
A főnije most mondta el a héten, hogy minden közvéleménykutatás szar, nem tette hozzá, hogy a sajátjaik nem, szóval mindenki mondhat, amit csak akar...
gondolom ez a belső mérés az, hogy kérdezgetik egymást 😀 anno Deákdanci is belengette, hogy birtokában van egy "balos" belső kutatás amiben elképesztő Fidesz előnyt mutat. és nyilvánosságra is hozza. insert tücsökciripelés.
😀
petey

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
6 hónapja
😀
6 hónapja
Persze. Az én haverom 2001 óta dolgozik a PM-ben, látott ő már mindent is. Amennyire én tudom, befelé a Varga jó főnök volt, csak 0 ellenállást tudott kifejteni a politikai nyomásokra. Marcinál már nincs is kérdés, ő a politika, de legalább főnöknek is szar.Gyurma PappaPM-ben a saját beosztottai röhögnek rajta?
Amadeus az áttelelt poloska

6 hónapja
Főleg ha Nagy Marci az (mi is az ő minisztériuma alá tartozunk)a világ összes munkahelyén a kedvenc időtöltés röhögni a fönökönPM-ben a saját beosztottai röhögnek rajta?A Navban es a PM-ben is csoportos fogadások vannak, hogy mennyivel "téved" Marci legközelebb. Ott ugye tudnak még azért számolni... Van az a régi Hofi szegmens a tervgazdaságról meg a disznókról. Na, a Marci és csapata ezt tolja
zacknorb
Gyurma Pappa
Kúrfürst briareos
Poloska vagyok.
6 hónapja
a világ összes munkahelyén a kedvenc időtöltés röhögni a fönökönPM-ben a saját beosztottai röhögnek rajta?A Navban es a PM-ben is csoportos fogadások vannak, hogy mennyivel "téved" Marci legközelebb. Ott ugye tudnak még azért számolni... Van az a régi Hofi szegmens a tervgazdaságról meg a disznókról. Na, a Marci és csapata ezt tolja
zacknorb
Gyurma Pappa
6 hónapja
Ez is elképesztő sztori, Magyarország kicsibenm.hvg.hu/gazdasag/20250614_hvg-heviz-furdo-fejlesztes-allami-tamogatas

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
6 hónapja
PM-ben a saját beosztottai röhögnek rajta?A Navban es a PM-ben is csoportos fogadások vannak, hogy mennyivel "téved" Marci legközelebb. Ott ugye tudnak még azért számolni... Van az a régi Hofi szegmens a tervgazdaságról meg a disznókról. Na, a Marci és csapata ezt tolja
zacknorb
Gyurma Pappa
6 hónapja
valaki nav ellenőrzést szeretne 😀Oké, KELL egy ilyen. 😀
Negritis, a vajda
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
6 hónapja
A Navban es a PM-ben is csoportos fogadások vannak, hogy mennyivel "téved" Marci legközelebb. Ott ugye tudnak még azért számolni... Van az a régi Hofi szegmens a tervgazdaságról meg a disznókról. Na, a Marci és csapata ezt tolja
zacknorb

6 hónapja
Azon kívül, hogy a főnök azzal hitegeti magát és a birkait, hogy több mint 2 millió ember szavazót (ami valljuk be irreális és csak a mint a gyereke nekem több van mint neked óvodai szintén akarják a Tiszat bealazni), mi a fasz értelem van ennek a voks 2025-nek? Mert ha valóban 2 millióan küldték vissza annak minimum a negyede kamu, vagy már négyszer kitöltötte, adatokat nem tudnak nyerni belőle, max megijesztik a bizonytalanokat, de ez ennyi idővel a választás előtt meg tőlük is nagy faszsag.Ez az első pillanattól kezdve - értem úgy hogy a legelső amikor "megkérdezték a népet" - a saját propagandájuk elősegítése volt.Itt soha,egyetlen egy percig sem volt szó arról,hogy bármelyik valaha megjelent voksolás eredményétől függött volna a kormányzati cselekvés,hanem éppen ellenkezőleg,ezzel támasztották alá a saját akaratukat. Ezért soha sem jött ki ezekről semmilyen konkrét statisztika sem,ez éppen arra volt elég,hogy a saját birkáikat akolban tartsák,hogy mindenki a kormány akaratát támogatja.
Ja és a sok reklamozasbol nem az jön le, hogy realban megy ez a voksolás ezerrel.
KB23
Szóval az első pillanattól kezdve egy hatalmas kamu volt ,és az is maradt.Remélem ha kormányváltás lesz,ezt a marhaságot örökre elfelejtjük,mert mellesleg rengeteg pénzt is felemészt ez az idiótaság.
Szerkesztette: Foresz
6 hónapja
Azon kívül, hogy a főnök azzal hitegeti magát és a birkait, hogy több mint 2 millió ember szavazót (ami valljuk be irreális és csak a mint a gyereke nekem több van mint neked óvodai szintén akarják a Tiszat bealazni), mi a fasz értelem van ennek a voks 2025-nek? Mert ha valóban 2 millióan küldték vissza annak minimum a negyede kamu, vagy már négyszer kitöltötte, adatokat nem tudnak nyerni belőle, max megijesztik a bizonytalanokat, de ez ennyi idővel a választás előtt meg tőlük is nagy faszsag.Ja és a sok reklamozasbol nem az jön le, hogy realban megy ez a voksolás ezerrel.
Szerkesztette: KB23
6 hónapja
valaki nav ellenőrzést szeretne 😀A DRK nem fideszes brand? Egy időben nagyon tolták állami támogatásssal, de lehet, hogy tévedésben vagyok.
Negritis, a vajda
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
6 hónapja
valaki nav ellenőrzést szeretne 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
6 hónapja
Ez konkrétan az E pont -kifejtveMire gondolhat egy fideszes, miközben ül a 40 éves vonaton, ugyanennyi hőfokban, ugyanennyi sebességgel és ugyanennyi késéssel?Arra hogy ez meg mindig jobb mintha 50 ezer lenne a villanyszamla, 1000ft a benzin, megszunne a munkahely mert valami arab dolgozna ott, ukrajnaba lenne a gyerekem a fronton. Epp ez a lenyege az egesznek.
A: Ez igen, a Fidesz egy fasza üzemeltető, ennél jobb már nem is lehetne, remélem örökre ők irányítják a MÁV-ot.
B: Kádárnál se volt jobb, hisz ugyanezek a vonatok voltak, mégis élünk.
C: Szar, de ez az ára, hogy ne hajtsanak át rajtam az utcán a tankok és ne erőszakoljanak meg az afrikaiak.
D: Szar, de majd a második 16 éves ciklusban már minden jó lesz.
E: * mindegy mi van, csak a libsik ne jöjjenek, mert akkor még ez sem lesz.
F: Egyéb
ozibozi
JéBé
6 hónapja
Mire gondolhat egy fideszes, miközben ül a 40 éves vonaton, ugyanennyi hőfokban, ugyanennyi sebességgel és ugyanennyi késéssel?Arra hogy ez meg mindig jobb mintha 50 ezer lenne a villanyszamla, 1000ft a benzin, megszunne a munkahely mert valami arab dolgozna ott, ukrajnaba lenne a gyerekem a fronton. Epp ez a lenyege az egesznek.
A: Ez igen, a Fidesz egy fasza üzemeltető, ennél jobb már nem is lehetne, remélem örökre ők irányítják a MÁV-ot.
C: Szar, de ez az ára, hogy ne hajtsanak át rajtam az utcán a tankok és ne erőszakoljanak meg az afrikaiak.
ozibozi
6 hónapja
Mire gondolhat egy fideszes, miközben ül a 40 éves vonaton, ugyanennyi hőfokban, ugyanennyi sebességgel és ugyanennyi késéssel?A szektások E, a mérsékeltek leginkább B.
ozibozi
6 hónapja
Azok, akik korábban elhessegették a HUXIT-ot, még mindig így gondolják?A magyar nép által megszavazott HUXIT-nak esetleg látom esélyét, de még most is masszívan a maradáspártiak nyernének egy népszavazáson.
r.baggio
Az "EU majd egyszer megelégeli és kirúg minket" duma egy közönséges, primitív riogatás volt és maradt.
Szerkesztette: Kampman
6 hónapja
Nyilván kiderül jövőre, én csak annyit mondok, hogy azokra nem alapoznék egy esetleges EU-bentmaradás szavazásnál, akik annó a záhonyi utolsó kilépőnek tapsoltak, mert azok nagy része most pont az a 65+-os korosztály, ahol most a nyíltan oroszpárti fidesznek van 70-80%-a...Ez majd a jövő évi választáson derül ki.Figyelj, ez a nép 2009 után kb. 5 év alatt átállt a "Ruszkik haza" mentalitásról a "csak az oroszok az igazi barátaink"-ra, aztán 2 év alatt az "Ukrajnát csak az EU tagság mentheti meg"-ről az "ukrán EU csatlakozás maga a pokol". Én már nem merném semennyire se lebecsülni ennek a népnek a birkásíthatóságát...Max. katonai jelentősége lehetne, hogy ha kiléptet az EU-ból és a NATO-ból, akkor Putyin Kalinyingrád mintájára létrehozhatna egy közelebbi állomást, ráadásul a románok, ukránok hátában.ugyan már... azért a nép örült, amikor az utolsó szovjet katona is áthajtott a hídon Záhonynál, meg hát ami Moszkvából nézve a románok és ukránok hátában van, az a másik irányból nézve a románok, az ukránok és a szlovákok között, és a háromból kettő EU állam, szóval az kb arra lenne jó, hogy konfliktus esetén nulladik lépésben elfoglalnak minket. kb mi lennénk az értelmetlen gyalogáldozat.
Lúdas Solymi
slowmotion
StormST
Nincs pénz, nem lesz osztogatás, marad a riogatás.
Dzsokijuing

6 hónapja
Ez majd a jövő évi választáson derül ki.Figyelj, ez a nép 2009 után kb. 5 év alatt átállt a "Ruszkik haza" mentalitásról a "csak az oroszok az igazi barátaink"-ra, aztán 2 év alatt az "Ukrajnát csak az EU tagság mentheti meg"-ről az "ukrán EU csatlakozás maga a pokol". Én már nem merném semennyire se lebecsülni ennek a népnek a birkásíthatóságát...Max. katonai jelentősége lehetne, hogy ha kiléptet az EU-ból és a NATO-ból, akkor Putyin Kalinyingrád mintájára létrehozhatna egy közelebbi állomást, ráadásul a románok, ukránok hátában.ugyan már... azért a nép örült, amikor az utolsó szovjet katona is áthajtott a hídon Záhonynál, meg hát ami Moszkvából nézve a románok és ukránok hátában van, az a másik irányból nézve a románok, az ukránok és a szlovákok között, és a háromból kettő EU állam, szóval az kb arra lenne jó, hogy konfliktus esetén nulladik lépésben elfoglalnak minket. kb mi lennénk az értelmetlen gyalogáldozat.
Lúdas Solymi
slowmotion
StormST
Nincs pénz, nem lesz osztogatás, marad a riogatás.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
6 hónapja
Figyelj, ez a nép 2009 után kb. 5 év alatt átállt a "Ruszkik haza" mentalitásról a "csak az oroszok az igazi barátaink"-ra, aztán 2 év alatt az "Ukrajnát csak az EU tagság mentheti meg"-ről az "ukrán EU csatlakozás maga a pokol". Én már nem merném semennyire se lebecsülni ennek a népnek a birkásíthatóságát...Max. katonai jelentősége lehetne, hogy ha kiléptet az EU-ból és a NATO-ból, akkor Putyin Kalinyingrád mintájára létrehozhatna egy közelebbi állomást, ráadásul a románok, ukránok hátában.ugyan már... azért a nép örült, amikor az utolsó szovjet katona is áthajtott a hídon Záhonynál, meg hát ami Moszkvából nézve a románok és ukránok hátában van, az a másik irányból nézve a románok, az ukránok és a szlovákok között, és a háromból kettő EU állam, szóval az kb arra lenne jó, hogy konfliktus esetén nulladik lépésben elfoglalnak minket. kb mi lennénk az értelmetlen gyalogáldozat.
Lúdas Solymi
slowmotion

6 hónapja
Csak mire visszajönnénk, kulcsra zárják az ajtót belülről.Ez a logika arra épül, hogy mi lépünk ki, nem pedig bennünket engednek el.Arra gondolsz, kikísérnek egy kávéra?
Dzsokijuing
szaba
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
6 hónapja
Persze, ezért mondom, hogy értelmetlenség.Max. katonai jelentősége lehetne, hogy ha kiléptet az EU-ból és a NATO-ból, akkor Putyin Kalinyingrád mintájára létrehozhatna egy közelebbi állomást, ráadásul a románok, ukránok hátában.ugyan már... azért a nép örült, amikor az utolsó szovjet katona is áthajtott a hídon Záhonynál, meg hát ami Moszkvából nézve a románok és ukránok hátában van, az a másik irányból nézve a románok, az ukránok és a szlovákok között, és a háromból kettő EU állam, szóval az kb arra lenne jó, hogy konfliktus esetén nulladik lépésben elfoglalnak minket. kb mi lennénk az értelmetlen gyalogáldozat.
Lúdas Solymi
slowmotion
Meg az országot elfoglalhatják, hogy ha Putyinnak van itt egy jól védett bázisa, ahova mondjuk atomot telepít, akkor azért az már annyira nem fajin.
Mondjuk azt nem lépné meg.
Szóval összességében nincs értelme kilépni egyikből se, riogatásnak és gumicsontnak viszont tökéletes.