Politika

69 feliratkozó

29 napja
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 216 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid
Nekem ez a Rendszerbontó koncert tűnik kockázatosnak. Nehogy ott történjen valami. Lehet hogy én kombinálom túl, de ebből a hatalomból bármit kinézek.
Matthew99
Plusz ma lesz Fradi meccs is este.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
29 napja
Matthew99 New Orleans Saints 10 419 — Invisible man
Nekem ez a Rendszerbontó koncert tűnik kockázatosnak. Nehogy ott történjen valami. Lehet hogy én kombinálom túl, de ebből a hatalomból bármit kinézek.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
29 napja
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 216 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
29 napja
dugo93 Indianapolis Colts 4 653
Amúgy arra gondoltam h ha belül is azt merik h vezet a Tisza akkor vajon elgondolkodnake azon hogy végső megoldásként egy sikeres onmerenylettel (ahol OV meghal) tudjak megakadályozni hogy ukrán barat kormány alakuljon Magyarországon.
Ha OV életét áldozná a hazaért azert az elég komoly tett lenne, oda kerülne a legnagyobb államférfiak köze
csebi
Már nekem is eszembe jutott, hogy csinál egy műhalált. Már csak azért is mert fél a böritől és akkor így el tud szökni külföldre. Ha meg mázlijuk van, ez meg is fordítja a választást (nem fogja). Ha meg így lesz, akkor a harmadik napon feltámad és visszatér, mint jézus. Végre felkerülne a megérdemelt polcra!

29 napja
KB23 Seattle Seahawks Washington Huskies 1 828
Sikerült megnéznem asszony facebookján a husit, hát nagyon szarul néz ki a szentem. Kijöttek rajta a Palpatine ráncok.
29 napja
rva 4 667 — Me for President!
 24.hu/belfold/2026/04/09/orban-viktor-debrecen-orszagjaras/
Negritis, a vajda
Biztos ami biztos a város legkisebb terére szervezte a főnök. 200 ember ha elfér ott. Elég sokatmondó ez egy full fideszes városban. Ráadásul a csapó utcának háttal rakták a színpadot, ahol 5x annyian férnek el a forumig legalább.
Nemes samu09
ez azért többnek tűnik, mint 200 ember

29 napja
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 4 739
@atapapa -hoz van valakinek contactja, irtam neki PM-et de s.o.s. ben kéne elérnem

¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
29 napja
Amúgy arra gondoltam h ha belül is azt merik h vezet a Tisza akkor vajon elgondolkodnake azon hogy végső megoldásként egy sikeres onmerenylettel (ahol OV meghal) tudjak megakadályozni hogy ukrán barat kormány alakuljon Magyarországon.
Ha OV életét áldozná a hazaért azert az elég komoly tett lenne, oda kerülne a legnagyobb államférfiak köze
csebi
székrekedés közbeni hasi aorta repedés vagy mi?

29 napja
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
hát ez egy nagy semmi volt 😊
NB2
Mivel mindig azzal vádolják a másikat, amit ők fognak csinálni, így az garantált, hogy provokálni fognak, de remélem mindenki megnyugodott, a választás elhalasztása sose volt reális opció, igenis vannak dolgok, amit EU tagként nem lehet megtenni.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
29 napja
Lúdas Solymi New England Patriots 9 266
azért tegye fel a kezét aki nem beszorított segglyukkal aludta át az éjszakát, most meg megy az örömködés
Josszi
Jelen.
Mem mondom h nem gondolkodtam azon h milyen faszsagot akar bejelenteni, de ugye ha vmi komolyat, akkor annak most lett volna kovetkezmenye, nem turtek volna az emberek csendben illetve kontraproduktiv lett volna.

Egyszerubb nekik a valasztasi eredmenyek tudataban nekiallni machinalni a koztarsasagi elnokkel egyetemben.

Illetve meg elovehetik a szlogent h “a haza nem lehet ellenzekben”.
29 napja
NB2 New England Patriots 28 541 — nabege2@yahoo.com
hát ez egy nagy semmi volt 😊
NB2
hol lehet visszanézni? épp Löfliset játszottam 😊
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
 telex.hu/belfold/2026/04/10/orban-viktor-bejelentes
29 napja
rva 4 667 — Me for President!
 www.theguardian.com/commentisfree/2026/apr/10/victor-orban-hungary-peter-magyar-liberal-democracy-fidesz

milyen igaz
29 napja
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 738
csebi
Ő ehhez beszari. Nem az a rendszer lényege, hogy ő belőle halott hős legyen.
29 napja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 603 — Lucas Scott

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
29 napja
Beki New York Jets 2 726
 hvg.hu/itthon/20260410_publicus-intezet-kozvelemeny-kutatas-tisza-part-fidesz
29 napja
Negritis, a vajda
Biztos ami biztos a város legkisebb terére szervezte a főnök. 200 ember ha elfér ott. Elég sokatmondó ez egy full fideszes városban. Ráadásul a csapó utcának háttal rakták a színpadot, ahol 5x annyian férnek el a forumig legalább.
Nemes samu09
Jaja, Dósa Nádor. Kevéske.

MP meg ugye holnap 18-tól ott zár. Gondolom Kossuth tér, és tele lesz.

29 napja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 924 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
azért tegye fel a kezét aki nem beszorított segglyukkal aludta át az éjszakát, most meg megy az örömködés
Josszi
Várjunk a hivatalos végeredményig, ne járjunk úgy, mint a román elnökjelölt, akit a célban ástak el.
Dzsokijuing
Az még szerintem kurvasoká lesz....mikor lehet érvényteleníteni a választást?

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
29 napja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 774 — Saturday Night Lights
Josszi
Várjunk a hivatalos végeredményig, ne járjunk úgy, mint a román elnökjelölt, akit a célban ástak el.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
29 napja
konte, este koncert, orosz békaemberek felgyujtják a lendvay széházat majd megy az 9rjöngö tiszásokrol hogy beszarassák a maradék billegő nyugdíjast

29 napja
Nemes samu09 Houston Texans 4 621 — I like the Texans, I like who we are
Negritis, a vajda
29 napja
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 738
Semmi extra

Béke kell!

Biztonság kell!

Fidesz kell!

Beszélj a szomszéddal, hogy a Fideszre szavazzanak.
Brouwerij van de Vrij
Klára nem kell? Vagy ő csak a DK-nak?
29 napja
Beki New York Jets 2 726
 24.hu/belfold/2026/04/10/orban-viktor-kozlony-hatarozatok-koltsegvetes/
29 napja

29 napja
Ennek aztán sok értelme volt …
Csak kibontotta a plakátokat 5 mondatban
csebi
Meg van győződve, hogy a személyes varázsával milliókat állít át. A nyaloncok meg nem merték megmondani neki, hogy az már rég nincs.
Egyébként mennyi röhögős fej van a poszt alatt?
SBL
Jelenleg: 8500 like, 2300 röhögőfej, 2000 szívecske

Szerkesztette: Brouwerij van de Vrij

29 napja
dugo93 Indianapolis Colts 4 653
Ennek aztán sok értelme volt …
Csak kibontotta a plakátokat 5 mondatban
csebi
Meg van győződve, hogy a személyes varázsával milliókat állít át. A nyaloncok meg nem merték megmondani neki, hogy az már rég nincs.
Egyébként mennyi röhögős fej van a poszt alatt?
SBL
Szerintem még úgy is versenyben lesznek a lájkokkal, hogy szinte már mindenkit tiltott aki egyszer is kiröhögte. 😀