Politika

69 feliratkozó

29 napja
dugo93 Indianapolis Colts 4 653
Ennek aztán sok értelme volt …
Csak kibontotta a plakátokat 5 mondatban
csebi
Meg van győződve, hogy a személyes varázsával milliókat állít át. A nyaloncok meg nem merték megmondani neki, hogy az már rég nincs.
Egyébként mennyi röhögős fej van a poszt alatt?
SBL
Szerintem még úgy is versenyben lesznek a lájkokkal, hogy szinte már mindenkit tiltott aki egyszer is kiröhögte. 😀

29 napja
SBL Green Bay Packers 2 898
Mar penzt se tudnak rendesen osztani…
Lúdas Solymi
Csak maguknak.
29 napja
Lúdas Solymi New England Patriots 9 271
Mar penzt se tudnak rendesen osztani…
29 napja
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 482 — Chiefs GM
A nagy erőlködésből nagy befosás lett 😊

29 napja
SBL Green Bay Packers 2 898
csebi
Meg van győződve, hogy a személyes varázsával milliókat állít át. A nyaloncok meg nem merték megmondani neki, hogy az már rég nincs.
Egyébként mennyi röhögős fej van a poszt alatt?
29 napja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 608 — Lucas Scott

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
29 napja
KB23 Seattle Seahawks Washington Huskies 1 828
Semmi extra

Béke kell!

Biztonság kell!

Fidesz kell!

Beszélj a szomszéddal, hogy a Fideszre szavazzanak.
Brouwerij van de Vrij
Akkor igen nagy lehet a baj, ha már ezt is a tenyész disznónak kell bejelentenie.
29 napja
Én már nem tudom megnézni, letiltott a dagadt! 😭
29 napja
Vitézlő Titoknok tomz Seattle Seahawks TCU Horned Frogs 1 755
Aki nem akarja meghallgatni, összefoglalom: bla-bla-bla háború, bla-bla-bla csak mi!
Klaci79
Ez aztán a gamechanger upset! 😀
29 napja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 070
Aki nem akarja meghallgatni, összefoglalom: bla-bla-bla háború, bla-bla-bla csak mi!
29 napja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 924 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
hát ez egy nagy semmi volt 😊
NB2
hol lehet visszanézni? épp Löfliset játszottam 😊

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
29 napja
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 216 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid
Semmi extra

Béke kell!

Biztonság kell!

Fidesz kell!

Beszélj a szomszéddal, hogy a Fideszre szavazzanak.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
29 napja
NB2 New England Patriots 28 543 — nabege2@yahoo.com
hát ez egy nagy semmi volt 😊
29 napja
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 216 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid
A Tisza nem indulhat, de cserébe elindul önállóan a KDNP.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
29 napja
Jujjdeizgi, 10 perc múlva bejelentés?
warr_b
Kitalálom: Ukrajna, Brüsszel, háború és satöbbi.
Mi lehet az a bejelentés, ami nem volt a kezükben már 2 éve? Nem félek tőle hogy valami nagy dolog lesz és ha az is lenne kutya nem hiszi már el nekik.

Szerkesztette: KB23
29 napja
warr_b Washington Commanders 29 870 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Jujjdeizgi, 10 perc múlva bejelentés?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
29 napja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 775 — Saturday Night Lights
Csak remélni tudom, hogy folynak a háttértárgyalások a békés hatalomátadás feltételeiről (a Lázár-minisztériumban már hetek óta átad-átvét jegyzőkönyveket írnak), különben valóban 2006. őszi jelenetek is jöhetnek és ezt egyetlen jóérzésű sem akarná.
Csak néha kell.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
29 napja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 915 — #NoStress
Hackelés benne van, de a rendszer bedőlt, nem tudom, hogy belül pontosan milyen állapotok vannak, de nem lennék meglepve ha többen a kilépési pontot keresnék már a kaderek közül, így nehéz.
Toca
Mindenki úgy "tudja" nem fognak veszíteni. Fura.
Őszentsége Sobri Jóska
Kormanypárt úgy kampányol és mindenhol azt híreszteli, hogy ők fognak nyerni?
Hát ez fura, ilyen még sose történt sehol…
Toca
Mármint belül.

29 napja
Toca Minnesota Vikings 20 562 — Vikings fan
Hackelés benne van, de a rendszer bedőlt, nem tudom, hogy belül pontosan milyen állapotok vannak, de nem lennék meglepve ha többen a kilépési pontot keresnék már a kaderek közül, így nehéz.
Toca
Őszentsége Sobri Jóska
Kormanypárt úgy kampányol és mindenhol azt híreszteli, hogy ők fognak nyerni?
Hát ez fura, ilyen még sose történt sehol…
29 napja
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 179 — The Mathematician
 24.hu/belfold/2026/04/09/orban-viktor-debrecen-orszagjaras/

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
29 napja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 775 — Saturday Night Lights
Így bő 2 nappal a választás előtt van reális esély szerintetek az elhalasztásra?
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Van.
Nekem már régóta az az elméletem, hogy ha azt mutatják a számok, hogy csalással vagy valahogy nyerhető, akkor megtartják, Ha azt látják hogy túl nagy a hátrány, semmiképp nem nyerhető, akkor nem lesz megtartva.
Jan
A vasárnapi szerbiai hátizsákok óta a táskámban figyel az EU-s zászló, ha holnap reggel halasztást jelent be, irány az utca.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
29 napja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 651 — Csodabogár
Toca
Őszentsége Sobri Jóska
csak meglépik a tisza választásból kizárását külföldi pénzekl elfogadása és hazaárulás miatt?
Josszi
Nem tudom.
Nagyon ki lenne centizve, de gondolom a szerdai számok nagyon gatyák, ki tudja ma már megtippelni, hogy mi van Orbán fejében. Szerintem mostanra már ő se nagyon.
Őszentsége Sobri Jóska
mi lenne, Zelenszkij és az ukránok 😀

29 napja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 643 — beers & Packers
Megnéztem Kovács Gergőt a Partizánban.
Engem nem nyőzött meg, de végülis kidumált mindent. Hogy mi a valóság, azt sose fogjuk megtudni egy csomó dologban azok természeténél fogva.
Viszont így, hogy komolyan dumált 110 percet, nem poénkodott, egy rettenetesen felelőtlen, szétszórt, megbízhatatlan ember benyomasát keltette. Egy civilét, aki -számomra legalábbis- idegesítően kaotikus, pontatlan, "nem hittem, nem gondoltam volna, nem emlékszem" hülyegyerek, aki már nem 20 éves, 46 évesen meg ez nagyon cringe.
Röviden ennyi.
Mondhatni róla, meg az MKKP-ről beszélni itt már most, illetve a jövőben gyakorlatilag offtopic.
Őszentsége Sobri Jóska
Én is megnéztem, benne volt minden, amiért kedvelem KG-t, és minden, amiért nem.
29 napja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 915 — #NoStress
Toca
Őszentsége Sobri Jóska
csak meglépik a tisza választásból kizárását külföldi pénzekl elfogadása és hazaárulás miatt?
Josszi
Nem tudom.
Nagyon ki lenne centizve, de gondolom a szerdai számok nagyon gatyák, ki tudja ma már megtippelni, hogy mi van Orbán fejében. Szerintem mostanra már ő se nagyon.

29 napja
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 4 739
Toca
Őszentsége Sobri Jóska

¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!