Politika
69 feliratkozó
29 napja
Szerintem még úgy is versenyben lesznek a lájkokkal, hogy szinte már mindenkit tiltott aki egyszer is kiröhögte. 😀Ennek aztán sok értelme volt …Meg van győződve, hogy a személyes varázsával milliókat állít át. A nyaloncok meg nem merték megmondani neki, hogy az már rég nincs.
Csak kibontotta a plakátokat 5 mondatban
csebi
Egyébként mennyi röhögős fej van a poszt alatt?
SBL
29 napja
Mar penzt se tudnak rendesen osztani…
29 napja
Ennek aztán sok értelme volt …Meg van győződve, hogy a személyes varázsával milliókat állít át. A nyaloncok meg nem merték megmondani neki, hogy az már rég nincs.
Csak kibontotta a plakátokat 5 mondatban
csebi
Egyébként mennyi röhögős fej van a poszt alatt?
29 napja
Ennek aztán sok értelme volt …Csak kibontotta a plakátokat 5 mondatban
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
29 napja
Semmi extraAkkor igen nagy lehet a baj, ha már ezt is a tenyész disznónak kell bejelentenie.
Béke kell!
Biztonság kell!
Fidesz kell!
Beszélj a szomszéddal, hogy a Fideszre szavazzanak.
Brouwerij van de Vrij
29 napja
Én már nem tudom megnézni, letiltott a dagadt! 😭
29 napja
Aki nem akarja meghallgatni, összefoglalom: bla-bla-bla háború, bla-bla-bla csak mi!Ez aztán a gamechanger upset! 😀
Klaci79
29 napja
Aki nem akarja meghallgatni, összefoglalom: bla-bla-bla háború, bla-bla-bla csak mi!
29 napja
hát ez egy nagy semmi volt 😊hol lehet visszanézni? épp Löfliset játszottam 😊
NB2
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
29 napja
Semmi extraBéke kell!
Biztonság kell!
Fidesz kell!
Beszélj a szomszéddal, hogy a Fideszre szavazzanak.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
29 napja
hát ez egy nagy semmi volt 😊
29 napja
A Tisza nem indulhat, de cserébe elindul önállóan a KDNP.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
29 napja
Jujjdeizgi, 10 perc múlva bejelentés?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
29 napja
Csak remélni tudom, hogy folynak a háttértárgyalások a békés hatalomátadás feltételeiről (a Lázár-minisztériumban már hetek óta átad-átvét jegyzőkönyveket írnak), különben valóban 2006. őszi jelenetek is jöhetnek és ezt egyetlen jóérzésű sem akarná.Csak néha kell.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
29 napja
Mármint belül.Kormanypárt úgy kampányol és mindenhol azt híreszteli, hogy ők fognak nyerni?Hackelés benne van, de a rendszer bedőlt, nem tudom, hogy belül pontosan milyen állapotok vannak, de nem lennék meglepve ha többen a kilépési pontot keresnék már a kaderek közül, így nehéz.Mindenki úgy "tudja" nem fognak veszíteni. Fura.
Toca
Őszentsége Sobri Jóska
Hát ez fura, ilyen még sose történt sehol…
Toca
29 napja
Kormanypárt úgy kampányol és mindenhol azt híreszteli, hogy ők fognak nyerni?Hackelés benne van, de a rendszer bedőlt, nem tudom, hogy belül pontosan milyen állapotok vannak, de nem lennék meglepve ha többen a kilépési pontot keresnék már a kaderek közül, így nehéz.Mindenki úgy "tudja" nem fognak veszíteni. Fura.
Toca
Őszentsége Sobri Jóska
Hát ez fura, ilyen még sose történt sehol…
29 napja
24.hu/belfold/2026/04/09/orban-viktor-debrecen-orszagjaras/
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
29 napja
A vasárnapi szerbiai hátizsákok óta a táskámban figyel az EU-s zászló, ha holnap reggel halasztást jelent be, irány az utca.Így bő 2 nappal a választás előtt van reális esély szerintetek az elhalasztásra?Van.
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Nekem már régóta az az elméletem, hogy ha azt mutatják a számok, hogy csalással vagy valahogy nyerhető, akkor megtartják, Ha azt látják hogy túl nagy a hátrány, semmiképp nem nyerhető, akkor nem lesz megtartva.
Jan
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
29 napja
mi lenne, Zelenszkij és az ukránok 😀Nem tudom.csak meglépik a tisza választásból kizárását külföldi pénzekl elfogadása és hazaárulás miatt?Hackelés benne van, de a rendszer bedőlt, nem tudom, hogy belül pontosan milyen állapotok vannak, de nem lennék meglepve ha többen a kilépési pontot keresnék már a kaderek közül, így nehéz.Mindenki úgy "tudja" nem fognak veszíteni. Fura.
Toca
Őszentsége Sobri Jóska
Josszi
Nagyon ki lenne centizve, de gondolom a szerdai számok nagyon gatyák, ki tudja ma már megtippelni, hogy mi van Orbán fejében. Szerintem mostanra már ő se nagyon.
Őszentsége Sobri Jóska
29 napja
Megnéztem Kovács Gergőt a Partizánban.Én is megnéztem, benne volt minden, amiért kedvelem KG-t, és minden, amiért nem.
Engem nem nyőzött meg, de végülis kidumált mindent. Hogy mi a valóság, azt sose fogjuk megtudni egy csomó dologban azok természeténél fogva.
Viszont így, hogy komolyan dumált 110 percet, nem poénkodott, egy rettenetesen felelőtlen, szétszórt, megbízhatatlan ember benyomasát keltette. Egy civilét, aki -számomra legalábbis- idegesítően kaotikus, pontatlan, "nem hittem, nem gondoltam volna, nem emlékszem" hülyegyerek, aki már nem 20 éves, 46 évesen meg ez nagyon cringe.
Röviden ennyi.
Mondhatni róla, meg az MKKP-ről beszélni itt már most, illetve a jövőben gyakorlatilag offtopic.
Őszentsége Sobri Jóska
29 napja
Nem tudom.csak meglépik a tisza választásból kizárását külföldi pénzekl elfogadása és hazaárulás miatt?Hackelés benne van, de a rendszer bedőlt, nem tudom, hogy belül pontosan milyen állapotok vannak, de nem lennék meglepve ha többen a kilépési pontot keresnék már a kaderek közül, így nehéz.Mindenki úgy "tudja" nem fognak veszíteni. Fura.
Toca
Őszentsége Sobri Jóska
Josszi
Nagyon ki lenne centizve, de gondolom a szerdai számok nagyon gatyák, ki tudja ma már megtippelni, hogy mi van Orbán fejében. Szerintem mostanra már ő se nagyon.
29 napja
csak meglépik a tisza választásból kizárását külföldi pénzekl elfogadása és hazaárulás miatt?Hackelés benne van, de a rendszer bedőlt, nem tudom, hogy belül pontosan milyen állapotok vannak, de nem lennék meglepve ha többen a kilépési pontot keresnék már a kaderek közül, így nehéz.Mindenki úgy "tudja" nem fognak veszíteni. Fura.
Toca
Őszentsége Sobri Jóska
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!