Politika
65 feliratkozó
6 hónapja
ott figyel a bankodon több milliárd, leszarod, hogy mi az a gerincörök kérdés, hogy vajon kinél mennyi az az összeg, amiért hajlandó eladni a gerincét és a méltóságát? már persze ha nem komplett idióta az adott személy, mert akkor ingyér' is örömmel megteszi...telex.hu/direkt36/2025/06/12/fideszes-propagandista-orosz-titkosszolgalati-kapcsolatai-buktak-ki-egy-nemzetbiztonsagi-ellenorzesenwww.valaszonline.hu/2025/06/12/zelenszkij-interju-lanczi-tamas-voros-szabolcs-podcast-hetivalasz281/
vs
hvg.hu/itthon/20250611_szuverenitasvedelmi-hivatal-ukran-propaganda-zelenszkij-interju-ebx
r.baggio
Zsellér van de Vrij
slowmotion
6 hónapja
örök kérdés, hogy vajon kinél mennyi az az összeg, amiért hajlandó eladni a gerincét és a méltóságát? már persze ha nem komplett idióta az adott személy, mert akkor ingyér' is örömmel megteszi...telex.hu/direkt36/2025/06/12/fideszes-propagandista-orosz-titkosszolgalati-kapcsolatai-buktak-ki-egy-nemzetbiztonsagi-ellenorzesenwww.valaszonline.hu/2025/06/12/zelenszkij-interju-lanczi-tamas-voros-szabolcs-podcast-hetivalasz281/
vs
hvg.hu/itthon/20250611_szuverenitasvedelmi-hivatal-ukran-propaganda-zelenszkij-interju-ebx
r.baggio
Zsellér van de Vrij
6 hónapja
telex.hu/direkt36/2025/06/12/fideszes-propagandista-orosz-titkosszolgalati-kapcsolatai-buktak-ki-egy-nemzetbiztonsagi-ellenorzesenwww.valaszonline.hu/2025/06/12/zelenszkij-interju-lanczi-tamas-voros-szabolcs-podcast-hetivalasz281/
vs
r.baggio
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
6 hónapja
24.hu/kulfold/2025/06/11/magyar-kormany-per-europai-unio-birosag-menekultugyi-birsag/Borban a hordó teste, ezt neki találták ki.
ez a vergődés is...
24.hu/belfold/2025/06/12/nemeth-szilard-fidesz-alelnok-alapitvany-felujitott-satoraljaujhely-bortemplom-orban-viktor-levai-aniko-okros-mariann/
"Néhány hete a fideszes többségű önkormányzat a Bortemplom működtetésének jogát a már említett, frissen létrehozott szervezet, a Magyar Bortemplom Művészeti Gasztrokulturális Alapítványra ruházta át. Ez egy magánalapítvány, a városnak nincs hozzá köze, alapítója viszont Németh Szilárd országgyűlési képviselő, a Fidesz alelnöke. A Népszavának nyilatkozó ellenzéki képviselők szerint a városvezetés minderről nem tájékoztatta a testületet."
1.8 milliárd forint kijátszása egy döntéssel b+...
Beki
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
6 hónapja
24.hu/kulfold/2025/06/11/magyar-kormany-per-europai-unio-birosag-menekultugyi-birsag/Hagyjuk mar ezeket az alapitvanyokat. Vegyen mindenki a nevere amit akar, aki kapja marja. Rohej.
ez a vergődés is...
24.hu/belfold/2025/06/12/nemeth-szilard-fidesz-alelnok-alapitvany-felujitott-satoraljaujhely-bortemplom-orban-viktor-levai-aniko-okros-mariann/
"Néhány hete a fideszes többségű önkormányzat a Bortemplom működtetésének jogát a már említett, frissen létrehozott szervezet, a Magyar Bortemplom Művészeti Gasztrokulturális Alapítványra ruházta át. Ez egy magánalapítvány, a városnak nincs hozzá köze, alapítója viszont Németh Szilárd országgyűlési képviselő, a Fidesz alelnöke. A Népszavának nyilatkozó ellenzéki képviselők szerint a városvezetés minderről nem tájékoztatta a testületet."
Beki
6 hónapja
24.hu/kulfold/2025/06/11/magyar-kormany-per-europai-unio-birosag-menekultugyi-birsag/Meg kell várni a megfelelő pillanatot, és lehet tenni feljelentést hűtlen kezelés miatt
ez a vergődés is...
Beki
6 hónapja
telex.hu/direkt36/2025/06/12/fideszes-propagandista-orosz-titkosszolgalati-kapcsolatai-buktak-ki-egy-nemzetbiztonsagi-ellenorzesenvs

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
6 hónapja
24.hu/kulfold/2025/06/11/magyar-kormany-per-europai-unio-birosag-menekultugyi-birsag/es hol indit pert?
ez a vergődés is...
Beki
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
6 hónapja
24.hu/kulfold/2025/06/11/magyar-kormany-per-europai-unio-birosag-menekultugyi-birsag/ez a vergődés is...
6 hónapja
"Nagyon fontos, hogy a nemzetközi partnereknek hozzá kell még járulni a változáshoz. Ha valaki létrehoz egy joint venture-t a magyar állammal, akkor a „change of controllhoz”, vagyis az irányítás megváltoztatásához hozzá kell járulnia a partnernek, illetve, vélhetően, ha van a cégnek hitele is, akkor a hitelező bankoknak is, de a felek abban bíznak, hogy az egyes részügyletek zöme minden zöld lámpát megkap."Sárhegyi Pisti fogja alánk tenni a fegyvert és paripát.telex.hu/gazdasag/2025/06/11/ngm-n7-holding-4ig-nyrt-allami-hadiipar-maganositasAztaku...
Beki
r.baggio
Elképesztő
Amadeus az áttelelt poloska
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
6 hónapja
Pride = parádé. Deutsch Tomi valahol a sarokban felzokogott a gyönyörűségtől.Erdélyben meg Parajd.
somoskovig
A Nagy Kérdés: az agyhalott kommunikáció már zsigerből jön vagy Rogánék próbálják belőni a Harcosok szellemi szintjét és patikamérlegen kommunikálnak, mint a Kossuth Rádióban a Friday Morning Fightban?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
6 hónapja
Pride = parádé. Deutsch Tomi valahol a sarokban felzokogott a gyönyörűségtől.
6 hónapja
Sárhegyi Pisti fogja alánk tenni a fegyvert és paripát.telex.hu/gazdasag/2025/06/11/ngm-n7-holding-4ig-nyrt-allami-hadiipar-maganositasAztaku...
Beki
r.baggio
Elképesztő
6 hónapja
Semmi extra, csak szervezik ki a putyinhű körnek a volt szovjet tulajdonokat.telex.hu/gazdasag/2025/06/11/ngm-n7-holding-4ig-nyrt-allami-hadiipar-maganositasAztaku...
Beki
r.baggio
6 hónapja
telex.hu/gazdasag/2025/06/11/ngm-n7-holding-4ig-nyrt-allami-hadiipar-maganositasAztán jöhet a magán hadsereg is.
Beki
6 hónapja
telex.hu/gazdasag/2025/06/11/ngm-n7-holding-4ig-nyrt-allami-hadiipar-maganositasAztaku...
Beki

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
6 hónapja
CserPa az egyedüli fény ebben a fideszben.megvan ott is a BotkaLaci.
ervinator
10 év múlva függetlenként fogja vezetni a várost.
6 hónapja
CserPa az egyedüli fény ebben a fideszben.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
6 hónapja
Az egész brutál, hogy mennyire más buborékokban élnek emberek.Na, CserPa interjú a Partizánon 4 után, ezt holnap fix meghallgatom. Elkezdtem a DJ Jeszyset de egyszerűen többet ér a szellemi épségemPedig a vége zseniális. 😀
zacknorb
kittli
Jeszyt még pár évtizede ismertem bulikból, akkor még a pinák jobban tűzbe hozták, mint Jézus meg a sátáni erők, de akkor se tűnt teljesen normálisnak, deazt ki gondolta volna, hogy kokrétan megbuggyan. Én az apját se csípem politikától függetlenül, igazi pöcs, azért nem esett messze az alma a fájától.
6 hónapja
Na, CserPa interjú a Partizánon 4 után, ezt holnap fix meghallgatom. Elkezdtem a DJ Jeszyset de egyszerűen többet ér a szellemi épségemPedig a vége zseniális. 😀
zacknorb
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
6 hónapja
Na, CserPa interjú a Partizánon 4 után, ezt holnap fix meghallgatom. Elkezdtem a DJ Jeszyset de egyszerűen többet ér a szellemi épségem
Poloska vagyok.
6 hónapja
Az utolsó részhez hozzászólva, a vendéglátós vállalkozóknak van egy rétege, akik nagyon rossz hírét keltik a többieknek is. A dolgozóiról a huszonharmadik bőrt is lehúzó, szarrágó nagypofájú vendéglátós vállalkozóknál nem sok rosszabb van.g7.hu/kozelet/20250611/par-dolog-kezd-eltunni-a-magyar-vendeglatasbol-peldaul-a-vendeg-a-penztarcaja-es-a-szakacs/Hát igen,eleve nem vonzó a vendéglátós szakma a fiataloknak.Amikor én kezdtem olyan 30 éve,még versenyezni kellett egy munkahelyért,és mikor először dolgozhattam 4 csillagos szállodában,akkor madarat lehetett volna velem fogatni olyan büszke voltam.De sajnos eltűntek a szakma nagy öregjei,akiktől az ember kedvet kapott ehhez,a társadalom is változott,mert a nagyrésze kutyába sem nézi a vendéglátó dolgozót,szóval valahol érthető a tendencia.
kolléganőm ismerőse mondja, hogy a horvát tengerparti nyaralójukban szabad időpontok vannak júniusra, kolléganőm balatoni nyaralójában júniusra is üresség... elfogyott a pénz, de nagyon
remélem bármit kavar a felcsúti bohoc, a népharag elsöpri már végre
Ezen posztja valami kurva undorítóra sikeredett:
❌ A magyarok NEM akarnak meghalni Ukrajnáért.
❌ A magyarok NEM akarják, hogy a gyerekeiket az ukrán frontra vezényeljék, és onnan koporsóban jöjjenek vissza.
❌ És a magyarok NEM akarják, hogy a pénzük Ukrajnába menjen!
Ne hagyjuk, hogy a fejünk felett döntsenek!
VOKS❌2025
NB2
Lehetne változtatni,de ahhoz például olyan fizetések kellenének a szektorban,ami vonzaná a fiatalokat. Ehhez meg az kéne,hogy erős legyen a vásárlóerő,és így már körbe is értünk hogy miért van alagútban a szakma.
Ha jön egy szakács,és bérként megjelöl 600-800 ezres fizetéseket,azt nem azért nem fogom kifizetni neki,mert nem akarom,hanem mert nekem csak egy bevételi forrásom van,az étel- és itallap.Arra meg olyan számokat kell görbíteni,amit elfogad a vásárló.(És itt ugye megjegyezném a földrajzi elhelyezkedést is,hiszen más Szabolcsban üzemeltetni egy kocsmát,meg más Pesten a belvárosban)
Szerintem egy gazdaság erős mutatója a szolgáltatások üzemeltetésének körülményei.Szóval ha a szolgáltató szféra "haldoklik",az erős jelzése a társadalom fizetőképességének is.Sajnos évek óta rendkívül rosszak az ez irányú tapasztalataim,és bizony Fideszék ezzel sem nagyon foglalkoznak,hogy ezen változtassanak.Marad a mindenféle ilyen-olyan adó,a magasabb ÁFA,a Ráchel adó (turizmusfejleszési adó),a magas járulék költség,iszonyatosan magas energiaár stb. És próbálunk felszínen maradni,miközben az emberek meg azt hiszik hogy újabb BMW-t akarok venni,vagy jachtot Ibizán...
Foresz
Diákmelós éveim során(cirka 7 nyárról beszélünk), sajnos én is szinte kizárólag ilyenekkel akadtam össze. Pedig én vendéglátós suliba végeztem, de arra tanítottak meg ezek a nyarak, hogy ha csak nem az éhenhalás fenyeget, biztos hogy ebben nem helyezkedem el.
Oké, az utolsó nyaram 2014ben volt, de öreg vagyok baszki, és többek között az általad leirt gazdasági helyzet miatt is elhiszem hogy sok vendéglátós változtatott a mentalitásán, de pl. egy egy ilyen rossz élmény miatt az emberek ezekről az előítéleteiről nehezen szokik le.
És ez kelet Magyarország, gondolom milyen lehetett mondjuk egy balatoni vendéglátós helyen lehúzni egy fullos főszezont a “régi szép időkben”.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
6 hónapja
Európa szívében vagyunk, jó tudni, én azt hittem már a seggében, olyan sötétség van...www.facebook.com/photo?fbid=1268268321337430&set=a.347694613394810&locale=hu_HUmagyar-georgiai kormányzati csúcs.... csúcs az...
NB2
Beki
Csak én érzem egyébként, hogy ezek a mondatok is simán lehetnek egy EU-NATO kilépés előkészítésére rávezető szöveg? Hiszen ha a grúzok már belátták egyszer, hogy a nem jó a "globalista szirénhangoknak engedni", ha a másik oldalon az oroszok állnak, akkor nekünk is be kéne látnunk ugyanezt és dobni a már említett nyugati tömbök béklyóit és visszatérni az orosz medve lágy ölelésébe?

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
6 hónapja
www.facebook.com/photo?fbid=1268268321337430&set=a.347694613394810&locale=hu_HUSzólhatnál hogy a kolostormalac FB oldalára dob. Ha most elkezdi a hírfolyamom fideszes hazaárulók posztjaival tömni, akkor szomorú leszek. 😉
NB2