Politika
65 feliratkozó
6 hónapja
26ban nem indulok, majd csak az önkorin, ha lesz még akkor ilyen 😀Ez esetben remélem minimum ispánt akar belőled csinálni a Kutyapárt. 😀
Löfli
6 hónapja
26ban nem indulok, majd csak az önkorin, ha lesz még akkor ilyen 😀Löfli likes this.Az LMP 2010-ben annak (is) köszönhette a bejutását, hogy az SZDSZ-szavazók jobb híján leszavaztak egy ismeretlen kis zöldpártra.Ide akartam citálni a Fodor-féle Liberálisok Pártját, de nagy megdöbbenésemre ők észrevétlenül teljesen felszívódtak. Mondjuk akinek a kutyapárt nem elég liberális, annak mindegy is.Egyetlen part ami betartotta a kampány ígéretet és ingyen sört osztogatott
r.baggio
csebi
Most ez vár a Kutyákra.
Dzsokijuing
iktriad

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
6 hónapja
Az a minimum, hogy szerez nekünk belépőjegyet vagy mit, aztán majd egy januárban csinálunk üléstermes eredménykövetőt.Onnan nyomjuk majd személyesen a Texans Wild Card kör eredménykövetőt.
Kampman
Parlamenti képviselő lesz, az ülésteremből fórumozik.Illene a focibíró mozigépész életpályájába. 😀
Dzsokijuing
Szerkesztette: iktriad
6 hónapja
Az a minimum, hogy szerez nekünk belépőjegyet vagy mit, aztán majd egy januárban csinálunk üléstermes eredménykövetőt.Parlamenti képviselő lesz, az ülésteremből fórumozik.Löfli likes this.Az LMP 2010-ben annak (is) köszönhette a bejutását, hogy az SZDSZ-szavazók jobb híján leszavaztak egy ismeretlen kis zöldpártra.Ide akartam citálni a Fodor-féle Liberálisok Pártját, de nagy megdöbbenésemre ők észrevétlenül teljesen felszívódtak. Mondjuk akinek a kutyapárt nem elég liberális, annak mindegy is.Egyetlen part ami betartotta a kampány ígéretet és ingyen sört osztogatott
r.baggio
csebi
Most ez vár a Kutyákra.
Dzsokijuing
iktriad
Dzsokijuing
6 hónapja
Most mi bajod szegény csebivel?elmebeteg állat.magyarnemzet.hu/velemeny/2025/06/alkotmanypuccs-alaptorveny-jogrend-alkotmanyvedelemDe még alkotmány védelmi helyzet. Hat ez még a feles alkotmányozásnál is humorosabb. Pokoli egy vicc … 😊Alkotmány védelmi helyzet? Kitől? Miért?
csebi
Mikey
csebi
Amadeus az áttelelt poloska

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
6 hónapja
elmebeteg állat.magyarnemzet.hu/velemeny/2025/06/alkotmanypuccs-alaptorveny-jogrend-alkotmanyvedelemDe még alkotmány védelmi helyzet. Hat ez még a feles alkotmányozásnál is humorosabb. Pokoli egy vicc … 😊Alkotmány védelmi helyzet? Kitől? Miért?
csebi
Mikey
csebi
6 hónapja
Parlamenti képviselő lesz, az ülésteremből fórumozik.Löfli likes this.Az LMP 2010-ben annak (is) köszönhette a bejutását, hogy az SZDSZ-szavazók jobb híján leszavaztak egy ismeretlen kis zöldpártra.Ide akartam citálni a Fodor-féle Liberálisok Pártját, de nagy megdöbbenésemre ők észrevétlenül teljesen felszívódtak. Mondjuk akinek a kutyapárt nem elég liberális, annak mindegy is.Egyetlen part ami betartotta a kampány ígéretet és ingyen sört osztogatott
r.baggio
csebi
Most ez vár a Kutyákra.
Dzsokijuing
iktriad
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
6 hónapja
Löfli likes this.Az LMP 2010-ben annak (is) köszönhette a bejutását, hogy az SZDSZ-szavazók jobb híján leszavaztak egy ismeretlen kis zöldpártra.Ide akartam citálni a Fodor-féle Liberálisok Pártját, de nagy megdöbbenésemre ők észrevétlenül teljesen felszívódtak. Mondjuk akinek a kutyapárt nem elég liberális, annak mindegy is.Egyetlen part ami betartotta a kampány ígéretet és ingyen sört osztogatott
r.baggio
csebi
Most ez vár a Kutyákra.
Dzsokijuing
6 hónapja
Ide akartam citálni a Fodor-féle Liberálisok Pártját, de nagy megdöbbenésemre ők észrevétlenül teljesen felszívódtak. Mondjuk akinek a kutyapárt nem elég liberális, annak mindegy is.megadom azt a pontot fodornak mostmár erős fenntartással, hogy ő egy hasznos hülye volt ebben a rendszerben már. de számomra érdekes összefüggésnek mutatkozik, hogy amint a csapból is elkezdett folyni a kamupártok fogalmi keretének a közvélemény felé tárása, úgy tűntek el a süllyesztőben
r.baggio
6 hónapja
pokol egy legenda anno youtubeon néztük előadásait. mármint hivatalosanMajd benéz Ami, és idedob egy velős egysorost a professzor úrrólValahol elképesztő, mennyire komoly betekintés is ez az emberi elme bugyraiba. Sokat emlegettem már a kognitív disszonanciát, de az autoriter rendszerek önigazolási mechanizmusáról működés közben ilyen "szép" írásos mementó kevés van. Hab a (szar)tortán, hogy a szerző POKOL Béla.magyarnemzet.hu/velemeny/2025/06/alkotmanypuccs-alaptorveny-jogrend-alkotmanyvedelemDe még alkotmány védelmi helyzet. Hat ez még a feles alkotmányozásnál is humorosabb. Pokoli egy vicc … 😊Alkotmány védelmi helyzet? Kitől? Miért?
csebi
Mikey
csebi
r.baggio
slowmotion
6 hónapja
És ha úgy döntenek, hogy alkotmányvédelmi helyzet van, akkor ogy/kormány felfüggeszt és majd ők kormányoznak....őszintén szólva bár tudom, hogy inkább szomorúnak kellene lenni, de azért ez akkor is mókás 😀engem kifejezetten zavart, hogy a 22-ben a semmire elkezdtek "alkotmányozni" az ellenzéki oldalon...most nem zavar annyira, hogy a fidesz is rákezd erre, remélem legalább akkorát buknak majd
6 hónapja
Majd benéz Ami, és idedob egy velős egysorost a professzor úrrólValahol elképesztő, mennyire komoly betekintés is ez az emberi elme bugyraiba. Sokat emlegettem már a kognitív disszonanciát, de az autoriter rendszerek önigazolási mechanizmusáról működés közben ilyen "szép" írásos mementó kevés van. Hab a (szar)tortán, hogy a szerző POKOL Béla.magyarnemzet.hu/velemeny/2025/06/alkotmanypuccs-alaptorveny-jogrend-alkotmanyvedelemDe még alkotmány védelmi helyzet. Hat ez még a feles alkotmányozásnál is humorosabb. Pokoli egy vicc … 😊Alkotmány védelmi helyzet? Kitől? Miért?
csebi
Mikey
csebi
r.baggio
6 hónapja
Valahol elképesztő, mennyire komoly betekintés is ez az emberi elme bugyraiba. Sokat emlegettem már a kognitív disszonanciát, de az autoriter rendszerek önigazolási mechanizmusáról működés közben ilyen "szép" írásos mementó kevés van. Hab a (szar)tortán, hogy a szerző POKOL Béla.magyarnemzet.hu/velemeny/2025/06/alkotmanypuccs-alaptorveny-jogrend-alkotmanyvedelemDe még alkotmány védelmi helyzet. Hat ez még a feles alkotmányozásnál is humorosabb. Pokoli egy vicc … 😊Alkotmány védelmi helyzet? Kitől? Miért?
csebi
Mikey
csebi

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
6 hónapja
És ez a Pokol bá' alkotmánybíró tudott lenni. Mondjuk az bőven mindent elmond, mikor és hogyan lett az. De mondjuk ahhoz a zalaptörvényhez pont ilyen bírók illettek.Ahha. Próbálom értelmezni az alkotmánypuccsot.magyarnemzet.hu/velemeny/2025/06/alkotmanypuccs-alaptorveny-jogrend-alkotmanyvedelemDe még alkotmány védelmi helyzet. Hat ez még a feles alkotmányozásnál is humorosabb. Pokoli egy vicc … 😊Alkotmány védelmi helyzet? Kitől? Miért?
csebi
Mikey
csebi
Mikey
6 hónapja
Ahha. Próbálom értelmezni az alkotmánypuccsot.magyarnemzet.hu/velemeny/2025/06/alkotmanypuccs-alaptorveny-jogrend-alkotmanyvedelemDe még alkotmány védelmi helyzet. Hat ez még a feles alkotmányozásnál is humorosabb. Pokoli egy vicc … 😊Alkotmány védelmi helyzet? Kitől? Miért?
csebi
Mikey
csebi
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
6 hónapja
magyarnemzet.hu/velemeny/2025/06/alkotmanypuccs-alaptorveny-jogrend-alkotmanyvedelemDe még alkotmány védelmi helyzet. Hat ez még a feles alkotmányozásnál is humorosabb. Pokoli egy vicc … 😊Alkotmány védelmi helyzet? Kitől? Miért?
csebi
Mikey
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
6 hónapja
De még alkotmány védelmi helyzet. Hat ez még a feles alkotmányozásnál is humorosabb. Pokoli egy vicc … 😊Alkotmány védelmi helyzet? Kitől? Miért?
csebi
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
6 hónapja
Sztem ha mondjuk felvesz vkit a listára aki előtte prominens tag, ogy képviselő volt azzal saját magát szúrja tokon. Az a társaság már bizonyított h képtelen hosszútávon politikát csinálni.Majd nezzük azért meg azt a Tisza listát jövöre.Na de hány Mome-s ül át a Tiszába?0
Toca
csebi
Toca
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
6 hónapja
De még alkotmány védelmi helyzet. Hat ez még a feles alkotmányozásnál is humorosabb. Pokoli egy vicc … 😊
6 hónapja
Nekem speciel elég régóta nincs képviseletem választásokon.Itt nem a momentum szavazókról van szó, hanem a liberális szavazókról, akik nyilván vannak ennyien (még ha nem is feltétlenül tudják magukról), de most úgy néz ki jövőre nem lesz képviseletük a választáson.Somogyi Zoltán elég jól leírta a Facsén, amit én is gondolok. Egy évvel a választás előtt, amikor még abban sem lehetünk biztosak, hogy maradnak-e a mai szabályok? "A Momentum maradt, ami mindig is volt: kis, amatőr, kedves párt, többségében rendes emberekkel. Kár, hogy a liberalizmust találták meg maguknak, mert most ott maradt néhány százezer ember képviselet nélkül."Mármint néhány százezer micsoda? Ki az a néhány százezer ember, akit a momentum képviselt?
nagylaza, főpohárnok
szaba
zinedine5
6 hónapja
pötyögd be a billentyűzeten, hogy iddqdÉs az örök élet????? 😊Ide akartam citálni a Fodor-féle Liberálisok Pártját, de nagy megdöbbenésemre ők észrevétlenül teljesen felszívódtak. Mondjuk akinek a kutyapárt nem elég liberális, annak mindegy is.Egyetlen part ami betartotta a kampány ígéretet és ingyen sört osztogatott
r.baggio
csebi
somoskovig
6 hónapja
És az örök élet????? 😊Ide akartam citálni a Fodor-féle Liberálisok Pártját, de nagy megdöbbenésemre ők észrevétlenül teljesen felszívódtak. Mondjuk akinek a kutyapárt nem elég liberális, annak mindegy is.Egyetlen part ami betartotta a kampány ígéretet és ingyen sört osztogatott
r.baggio
csebi
6 hónapja
Az LMP 2010-ben annak (is) köszönhette a bejutását, hogy az SZDSZ-szavazók jobb híján leszavaztak egy ismeretlen kis zöldpártra.Ide akartam citálni a Fodor-féle Liberálisok Pártját, de nagy megdöbbenésemre ők észrevétlenül teljesen felszívódtak. Mondjuk akinek a kutyapárt nem elég liberális, annak mindegy is.Egyetlen part ami betartotta a kampány ígéretet és ingyen sört osztogatott
r.baggio
csebi
Most ez vár a Kutyákra.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
6 hónapja
Majd nezzük azért meg azt a Tisza listát jövöre.Na de hány Mome-s ül át a Tiszába?0
Toca
csebi