Politika
65 feliratkozó
6 hónapja
Még nem vót? Na, akkor gyüjjön!vótmá
www.youtube.com/watch?v=dkM8ILU58fs&t=1s
nagylaza, főpohárnok
6 hónapja
Ezt most láttam a reditten:azért fizette vissza a máv tegnap a jegyem felét, miután 40 percet késtünk Pestről Tatabányára EC-vel, mert lehet rájuk számítani.
“ülök a kurva vonaton, ami épp 20 perc késésben van, majd bemondják, hogy a főváros felelőtlen gazdálkodása miatt veszélybe került Budapest működőképssége, tömegközlekedése, és az egységes tarifarendszer.
Majd, hogy a MÁV csoportra ezidőben is biztosan számíthatnak az utasok.
HÁT A JÓ KURVA ANYÁTOK!!!”
ozibozi
6 hónapja
Ezt most láttam a reditten:Egyik fel sem nagyon okos, de Lezer Janoek szerezik tokon loni magukat. Balatoni vonalon voltak nem kis gondok. Szegedi IC amivel Nyugatibol mentem ma 16 perc kesessel vanszorgott be, majd 18at osszelapatoltul odafele is.
“ülök a kurva vonaton, ami épp 20 perc késésben van, majd bemondják, hogy a főváros felelőtlen gazdálkodása miatt veszélybe került Budapest működőképssége, tömegközlekedése, és az egységes tarifarendszer.
ozibozi
6 hónapja
telex.hu/belfold/2025/06/06/lazar-janos-berettyoujfalu-lazarinfo-miniszterelnokjeloltA csávót viszont adom.
Poloska vagyok.
6 hónapja
telex.hu/belfold/2025/06/06/valasztasi-kampany-keret-plafon-megszuntetese-vegtelen-penzNocsak, már nem veszélyesek a guruló dollárok?
Poloska vagyok.
6 hónapja
Nálunk èpp most 75 milkót bukik a település mert lejárnak augusztusban a hèt csoportos óvodára az engedèlyeztetèsek ès nem fog addig elindulni...gazdag ország vagyunk mi ugye Lőrinc 🤷🤦🥹telex.hu/belfold/2025/06/06/nem-epul-meg-a-del-budai-centrumkorhaz-nem-lesz-beremeles-sem-egeszsegugy-takacs-peter-hetekAz igazán szép, hogy 14 milliárdba került, hogy nem épül kórház…
"És mi nem lesz még? Béremelés az egészségügyben, sem idén, sem jövőre."
Ahogy látom ez is megunta az államtitkári posztot.
cartman023
somoskovig
6 hónapja
Legalább valamelyik neres fasz picsáját jól megfizették, hogy megfelügyelte az el sem kezdett tervezést.telex.hu/belfold/2025/06/06/nem-epul-meg-a-del-budai-centrumkorhaz-nem-lesz-beremeles-sem-egeszsegugy-takacs-peter-hetekAz igazán szép, hogy 14 milliárdba került, hogy nem épül kórház…
cartman023
somoskovig
Szerkesztette: slowmotion
6 hónapja
telex.hu/belfold/2025/06/06/nem-epul-meg-a-del-budai-centrumkorhaz-nem-lesz-beremeles-sem-egeszsegugy-takacs-peter-hetekAz igazán szép, hogy 14 milliárdba került, hogy nem épül kórház…
cartman023
6 hónapja
telex.hu/belfold/2025/06/06/nem-epul-meg-a-del-budai-centrumkorhaz-nem-lesz-beremeles-sem-egeszsegugy-takacs-peter-hetek"És mi nem lesz még? Béremelés az egészségügyben, sem idén, sem jövőre."
6 hónapja
telex.hu/belfold/2025/06/06/debreceni-polgarmester-beszolas-kormanyszovivo-vitalyos-esztertelex.hu/belfold/2025/06/05/cser-palkovics-andras-szekesfehervar-vitalyos-eszter-szolidaritasi-hozzajarulas-onkormanyzatok
Esztike szépen elrúgta a pöttyöst még a sajátjainál is, mondjuk egy szóvivőnek legalább tudnia kéne magától épeszűen fogalmazni, de hát ő is már a káderhiány eredménye...
Szerkesztette: StormST

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
6 hónapja
MP üzenete Lázárnak: "Ne mávozzál, távozzál!"Ezt most láttam a reditten:tegnap is bemondták reggel is meg este is
ozibozi
ahogy karigeriék is bemondják a villamoson
mondjuk sztem egyik sem túl okos és hatékony üzenet mert akihez elér az pont nem tud azon a ponton dönteni semmiben
ez kb a tiszának jó
Negritis, a vajda
6 hónapja
Ezt most láttam a reditten:tegnap is bemondták reggel is meg este is
ozibozi
ahogy karigeriék is bemondják a villamoson
mondjuk sztem egyik sem túl okos és hatékony üzenet mert akihez elér az pont nem tud azon a ponton dönteni semmiben
ez kb a tiszának jó
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
6 hónapja
Ezt most láttam a reditten:“ülök a kurva vonaton, ami épp 20 perc késésben van, majd bemondják, hogy a főváros felelőtlen gazdálkodása miatt veszélybe került Budapest működőképssége, tömegközlekedése, és az egységes tarifarendszer.
6 hónapja
jajj most mi leszOtt dolgozott meg valaki?
media1.hu/2025/06/06/oriasi-tavozasi-hullam-az-origonal-meg-kovacs-andras-is-elhagyja-a-lapot/
Negritis, a vajda
Vagy most csak a kifizetohelyek szamat csokkentik?
6 hónapja
jajj most mi leszmedia1.hu/2025/06/06/oriasi-tavozasi-hullam-az-origonal-meg-kovacs-andras-is-elhagyja-a-lapot/
6 hónapja
444.hu/2025/06/06/gyurcsany-ferenc-nem-lehet-felig-elmennivárom azt a kurva jó könyvet most már!
6 hónapja
telex.hu/belfold/2025/06/06/bode-daniel-voks2025-kampany-szavazasra-buzditPont ennyit nézek ki belőle is.
NB2
6 hónapja
Az nagy szerencse leszFázni nem fognakpedig épp ott jön egy hidegebb front
ozibozi
Negritis, a vajda
6 hónapja
Fázni nem fognakpedig épp ott jön egy hidegebb front
ozibozi
6 hónapja
A Puzsér-féle keddi tüntetés szónokai:Kevésbé aggódva mondom: nem mindegy?
Ács Dániel, Borsi Bálint, Bizzer Mátyás, Bogos Csaba, Csákányi Eszter, Csató Adorján Funktasztikus, Dévényi István, Sallai Dé:Nash, Hadházy Ákos, Illés Helga, Lampé Ágnes, Lányi András, Levitin Dávid Dave, Lovasi András, Magyar Dávid, Nagy-Bandó András, Pajor Tamás, Pankotai Lili, Radics Peti, Stumpf András, Varga Martin Hiperventi és Zentai Márk.
Aggódva kérdezem: nem kevés ez?
nagylaza, főpohárnok

6 hónapja
A Puzsér-féle keddi tüntetés szónokai:Ács Dániel, Borsi Bálint, Bizzer Mátyás, Bogos Csaba, Csákányi Eszter, Csató Adorján Funktasztikus, Dévényi István, Sallai Dé:Nash, Hadházy Ákos, Illés Helga, Lampé Ágnes, Lányi András, Levitin Dávid Dave, Lovasi András, Magyar Dávid, Nagy-Bandó András, Pajor Tamás, Pankotai Lili, Radics Peti, Stumpf András, Varga Martin Hiperventi és Zentai Márk.
Aggódva kérdezem: nem kevés ez?
6 hónapja
a szuterén 😊444.hu/2025/06/06/trump-es-meloni-nyomasara-allt-orban-a-trianont-dicsoito-magyargyulolo-roman-elnokjelolt-melle