Politika

65 feliratkozó

6 hónapja
deyell Las Vegas Raiders 12 225
Most olvasom h hazai mini Putlerek halasztjak az ellehetetlenitesi torvenyt oszig... vajon tele a gatya dagadek Vitya? Vagy Kakadu rosszul fesulte a hajat?

Miert futamodtatok meg dagadt csomorlet? Latszik h vege a dalnak jovore? Vagy beleuntatok a voks 2025 kampany szetlopasaba? Nincs uj otlet 30 tikkeles kozepette radioban Vitya? Vagy Gulyas Geri fogyott ki ma a kifogasokbol?
Beki
Péter Magyar

"A mai fideszes nyilatkozatok után egyértelművé vált, amit eddig is mindenki sejtett. Az átláthatóságinak csúfolt törvénnyel Orbán és Rogán fő célja a fenyegetésen kívül a terelés és a közbeszéd uralása. Épp ezért nem fogadják el most, hanem eltolják őszre, hogy még több bőrt le lehessen húzni róla és még tovább el lehessen terelni a figyelmet a lényegről.
Érdekes, hogy a sajtónak ez nem tűnt/tűnik fel.
Jó fideszes módon tematizálni akarnak, hogy addig se kelljen a megélhetési és lakhatási válságról, a vágtató orbáni inflációról és a szétvert oktatásról beszélni. Amíg ezt vagy a Budapestre vizionált és általuk előidézett csődhelyzetet, vagy éppen a nevetséges ukrán kémsztorit tudják nyomni a propagandájuk és sokszor a valódi sajtó felhasználásával, addig nem kell beszélniük az összeomló egészségügyről, a több millió létminimum alatt élő honfitársunk problémájáról, a magára hagyott családokról és vidékről.
Amíg a nyilvánosság alakítóival el tudják hitetni, hogy ők épp a magyar szuverenitást védik, addig nem kell beszélniük az ipari méretű korrupciójukról, az Orbán-család és az oligarcháik csodás gazdagodásáról, vagy épp az uniós pénzek hiányáról.
Amíg a média a fideszes janicsárok napi szintű szándékos nagyotmondásaival foglalkozik, addig Orbán Viktornak nem kell megszólalnia az eddigi egyik legsúlyosabb gyermekek ellen elkövetett bűncselekmény sorozatról, vagy épp a Nemzeti Bankból elrabolt 650 milliárdról.
A TISZA ehhez az orbáni és rogáni tereléshez nem asszisztál és nem ugrik rá a szándékosan bedobott gumicsontokra... "
r.baggio
na meg Orbán Tihanyon előadott Simion dicsérő beszéde is szépen eltűnt ezzel a közbeszédből, vagy legalábbis kevesebb hangsúly helyeződött rá, mint kellett volna.

buhloone mindstate

6 hónapja
deyell Las Vegas Raiders 12 225
 youtube.com/watch?v=pXf87hJPt64&si=XjKHQMW18ro01DdK
Ez a magyar jelen is megér egy misét. Szegény Schiffer ostromolja a Hont szinteket.
A trollfocis Adriant bírtam régebben...hát elmúlt.
Bazsinho
Amíg nem tudtam ennek a létezéséről, boldogabb életem volt, bár nem árt néha kinézni a véleménybuborékból. Schiffer megdöbbentő számomra, mindig is így beszélt és kommunikált?
r.baggio
magánéletben ekkora tahó volt mindig, a nyilvánosság előtt egy ideig megjátszotta magát, amíg politikus volt, de most már ezt sem teszi.

buhloone mindstate

6 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 767 — Kinek mit intézett a kormánya
mert viktor biztos nem kur félre
Kúrfürst briareos

Ja, ezen a képen is vagy a Dömiből jött (hátul Sopronis napernyős hely), vagy kurvától

(Igen, detektáltam az iróniát)

Poloska vagyok.
6 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 767 — Kinek mit intézett a kormánya
„Ha rám néz, látja, hogy magam nem vagyok egy luxizós ember. Nemcsak a nézeteim polgáriak, hanem az életvitelem is. Ebből fakadóan nem tudom elképzelni azokat a csábító erőket, amelyek engem arra bírnának, hogy Ferrarit vegyek magamnak, vagy többmillió forintos ruhát, vagy egy vadászkastélyt” – mondta Navracsics, egyúttal Lázár Jánosnak is odaszúrva egyet.

Navi nem lixuzik, csak nyíltan félrement, nem egyszer, nem egy nővel. A gyerekei csak akkor "szeretik", ha nincs velük vagy pénzt ad nekik. De más probléma nincs az emberrel. Ja, de még egy, hogy beállt O is ebben az adok-kapok faszsagba, ahelyett, hogy maradt volna reál politikusnak.

telex.hu/belfold/2025/06/05/navracsics-bocsanatkerest-varok-el-lazar-janostol
KB23
ez a félrekúrás valami fétis a politikusoknál?
Amadeus az áttelelt poloska
Ez egy teljesen átlagos move mindenkinél. Tökmind1, hogy egyetemista, kőműves vagy politikus az ember.

Poloska vagyok.
6 hónapja
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 321 — zászló zászló szív
A monogám és érzelmeken alapuló házasságok és úgy általában a romantika az elmúlt pár száz év "találmánya", de leginkább a XX. századi, azon belül is a 68-as mozgalmak folyománya, hogy szerelemből házasodtak emberek. Nem kell ahhoz szeretni a másikat, hogy teleszüld neki a családfát, és bizony az elitben nem veszett ki az érdekek mentén való házasodás szép feudális hagyománya.

Természetesen, a pszichés elváltozások sem tesznek jót az embernek, meg alapból a politikához egy nárcisztikus személyiségzavar inkább előny, mint hátrány.

6 hónapja
JéBé Green Bay Packers 7 716
Tiborczek rendszeresen jarnak/jartak Belgradba eszkort partikra. Ez tuti info, az hogy van egy gyereke is nem Raheltol meg nagyon valoszinu, bar meg a kozeli korokben sem kezeltek tenykent.

Szerkesztette: JéBé
6 hónapja
KB23 Seattle Seahawks Washington Huskies 1 281
„Ha rám néz, látja, hogy magam nem vagyok egy luxizós ember. Nemcsak a nézeteim polgáriak, hanem az életvitelem is. Ebből fakadóan nem tudom elképzelni azokat a csábító erőket, amelyek engem arra bírnának, hogy Ferrarit vegyek magamnak, vagy többmillió forintos ruhát, vagy egy vadászkastélyt” – mondta Navracsics, egyúttal Lázár Jánosnak is odaszúrva egyet.

Navi nem lixuzik, csak nyíltan félrement, nem egyszer, nem egy nővel. A gyerekei csak akkor "szeretik", ha nincs velük vagy pénzt ad nekik. De más probléma nincs az emberrel. Ja, de még egy, hogy beállt O is ebben az adok-kapok faszsagba, ahelyett, hogy maradt volna reál politikusnak.

KB23
Ilyenkor jön az, hogy ne válasz jobb nőt titkárnőnek, vagy kormánybiztosnak, mint a feleséged.
Példát vehetnének a főniről, O csak elveri az asszonyt, ha nem tetszik neki valami.
KB23
Kúrfürst briareos
Azt nem mondtam, hogy O nem kúr félre, de ha meg is teszi, akkor azt leveri az asszonyon.
Amúgy meg pletykák szerint Tiborcz is a mestertől tanulta, hogy kell felremenni.
6 hónapja
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life

KB23
Ilyenkor jön az, hogy ne válasz jobb nőt titkárnőnek, vagy kormánybiztosnak, mint a feleséged.
Példát vehetnének a főniről, O csak elveri az asszonyt, ha nem tetszik neki valami.
KB23

6 hónapja

KB23
6 hónapja
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 195

KB23
6 hónapja

6 hónapja
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 258 — no es importante
Most olvasom h hazai mini Putlerek halasztjak az ellehetetlenitesi torvenyt oszig... vajon tele a gatya dagadek Vitya? Vagy Kakadu rosszul fesulte a hajat?

Miert futamodtatok meg dagadt csomorlet? Latszik h vege a dalnak jovore? Vagy beleuntatok a voks 2025 kampany szetlopasaba? Nincs uj otlet 30 tikkeles kozepette radioban Vitya? Vagy Gulyas Geri fogyott ki ma a kifogasokbol?
Beki
Péter Magyar

"A mai fideszes nyilatkozatok után egyértelművé vált, amit eddig is mindenki sejtett. Az átláthatóságinak csúfolt törvénnyel Orbán és Rogán fő célja a fenyegetésen kívül a terelés és a közbeszéd uralása. Épp ezért nem fogadják el most, hanem eltolják őszre, hogy még több bőrt le lehessen húzni róla és még tovább el lehessen terelni a figyelmet a lényegről.
Érdekes, hogy a sajtónak ez nem tűnt/tűnik fel.
Jó fideszes módon tematizálni akarnak, hogy addig se kelljen a megélhetési és lakhatási válságról, a vágtató orbáni inflációról és a szétvert oktatásról beszélni. Amíg ezt vagy a Budapestre vizionált és általuk előidézett csődhelyzetet, vagy éppen a nevetséges ukrán kémsztorit tudják nyomni a propagandájuk és sokszor a valódi sajtó felhasználásával, addig nem kell beszélniük az összeomló egészségügyről, a több millió létminimum alatt élő honfitársunk problémájáról, a magára hagyott családokról és vidékről.
Amíg a nyilvánosság alakítóival el tudják hitetni, hogy ők épp a magyar szuverenitást védik, addig nem kell beszélniük az ipari méretű korrupciójukról, az Orbán-család és az oligarcháik csodás gazdagodásáról, vagy épp az uniós pénzek hiányáról.
Amíg a média a fideszes janicsárok napi szintű szándékos nagyotmondásaival foglalkozik, addig Orbán Viktornak nem kell megszólalnia az eddigi egyik legsúlyosabb gyermekek ellen elkövetett bűncselekmény sorozatról, vagy épp a Nemzeti Bankból elrabolt 650 milliárdról.
A TISZA ehhez az orbáni és rogáni tereléshez nem asszisztál és nem ugrik rá a szándékosan bedobott gumicsontokra... "

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
6 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 899 — The Mathematician

Beki
addig is lehet róla beszélni
ami nekik alapvetően jó

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
6 hónapja
Beki New York Jets 2 064

6 hónapja
Ez a magyar jelen is megér egy misét. Szegény Schiffer ostromolja a Hont szinteket.
Bazsinho
Amíg nem tudtam ennek a létezéséről, boldogabb életem volt, bár nem árt néha kinézni a véleménybuborékból. Schiffer megdöbbentő számomra, mindig is így beszélt és kommunikált?

Mondjuk a kommentek elkeserítőek, de egyben megnyugtatóak is, mert láthatóan az ellenoldal teljesen kifogyott az észérvekből, csupán a hőzöngés maradt: "bárki, csak ne poloskapeti", "menj te az ukrán frontra harcolni!", "buzilobbi". Rettentően sajnálom ezeket az embereket, persze egy kicsit magunkat is, hogy sokan az internet és a könyvek ellenére még mindig itt tartanak.
r.baggio
ez nem kb az 5 reinkarnációja mint műsor amúgy?

és nem mindig beszélt így Schiffer, kb a covid környékén bolondult meg

6 hónapja
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 258 — no es importante
Bazsinho

Mondjuk a kommentek elkeserítőek, de egyben megnyugtatóak is, mert láthatóan az ellenoldal teljesen kifogyott az észérvekből, csupán a hőzöngés maradt: "bárki, csak ne poloskapeti", "menj te az ukrán frontra harcolni!", "buzilobbi". Rettentően sajnálom ezeket az embereket, persze egy kicsit magunkat is, hogy sokan az internet és a könyvek ellenére még mindig itt tartanak.

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
6 hónapja
cartman023 Indianapolis Colts 974
 www.portfolio.hu/unios-forrasok/20250604/a-kormany-torolne-az-eu-palyazatok-kifizeteset-es-kiirasat-gyakorlatilag-ejtene-a-helyreallitasi-alapot-766011

"A Közigazgatási és Területfejlesztési Minisztérium által jegyzett előterjesztések lényegében ejtenék a helyreállítási és ellenállóképességi eszköz (RRF) pályázatait, ami mintegy 10,4 milliárd eurónyi (4195 milliárd forintnyi) kiírást fenyeget."

Az csak 3 mészárosnyi pénz. Belefér, mert ugye a repülőrajt miatt száguld az ország. Hihetetlen.
6 hónapja
Nomac New England Patriots 4 098 — balazs.t85@gmail.com
Bazsinho
Schiffer egy rohadt gerinctelen féreg, ha szarházi listát kéne felállítani, nekem ő lenne az első a helyen,

Kommentek még ennél a förmedvénynél is rosszabbak, egyet kiemelve:
"Folyamatosan Schiffer András tüpontos megfogalmazásokat megállapításokat alkalmaz! Egyszerűen és letisztultan látja a dolgokat! Én nagyon hiányolom a politikából a parlamentből!"
6 hónapja
Bazsinho
vicces ahogy schiffer elmondja hogy ha valakinek megfordul a véleménye, akkor joga van hozzá csak takarodjon a közéletből 😊
tükröt valaki adna neki? 😊

6 hónapja
Bazsinho Buffalo Bills 1 209
6 hónapja
 telex.hu/zacc/2025/06/03/voks2025-sandor-jozsef-vizslas-polgarmester-mesterseges-intelligencia-video színvonal gecc 😀
Löfli
van még pár erős próbálkozás!
 telex.hu/belfold/2025/06/04/voks-2025-polgarmester-buzditas
Löfli
Én turda gabin lepődtem meg hogy kirakta

www.facebook.com/gabor.turda/videos/1712311556318056/?app=fbl

Mondjuk kb 10 éve nem csocsoztunk a szegedi vár sörözőbe vagy fociztunk a jate pályán szal ...

6 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 965
Ideje lenne a Lendvayban elfogadni, hogy ez a bomba be fog csapódni. A kérdés az, hogy mekkorát fog robbanni és ki éli túl.
Nem fogadják el, miért is tennék?
Az szerintem konkrét, hogyha becsapódik, akkor pusztít, de az nem, hogy ténylegesen "hagyják e leesni".
Most van keresnivalójuk, most lehet még bindzsizni, mert ha a megszokott módon lesz egy szavazás jövőre, abból nem tudnak jól kijönni.
Szóval tök logikus, hogy az addig hátralévő 10 hónapban van terük proaktívan ügyködni, hát ügyködnek, mindenki ezt tenné a helyükben. (Legfeljebb nem mindenki jutott volna ilyen elbaszott helyzetbe, de ez más téma.)
Őszentsége Sobri Jóska
Ennyi erővel az MSZP-nek is volt remény 2009-ben.
A 2009-es EP-választásokon már tönkreverték őket, az SZDSZ is ott szembesült először hivatalosan azzal a ténnyel, hogy egy év múlva kiesnek.
56-17 verte a Fidesz az MSZP-t, ekkora előnye a Tiszának nyilván nincs.

6 hónapja
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 700 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
 telex.hu/zacc/2025/06/03/voks2025-sandor-jozsef-vizslas-polgarmester-mesterseges-intelligencia-video színvonal gecc 😀
Löfli
van még pár erős próbálkozás!
 telex.hu/belfold/2025/06/04/voks-2025-polgarmester-buzditas

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
6 hónapja
Beki New York Jets 2 064
 444.hu/2025/06/04/az-elso-3-nap-alatt-10-milliot-teritett-vissza-a-mav-az-utasoknak-a-kesesek-miatt
erős kezdés xDDDDDDDDD
6 hónapja
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 271 — Eagles fan
😀
 kormanyvaltaska.hu/

E-A-G-L-E-S EAGLES !