Politika
65 feliratkozó
6 hónapja
www.reddit.com/r/hungary/comments/1l3z7yl/óriási_fordulat_gulyás_gergely_képes_és_tud/Mire lesz itt még hangfelvétel.
6 hónapja
Mondanám, hogy szívesen, de na... 😀Meghallgattam helyetted (megyek is eret vágni, valami puhával, hadd fájjon):Olvasni is fájt, úgyhogy igazán köszönöm az erőfeszítést! 😊
- A Harcosok Klubjánál nem mondtak ocsmányságokat, bezzeg a Pride melletti tüntetéseken olyanokat mondanak állandóan
- A HK-ba vitt pedofil ügye már régen lecsengett, mert kirúgták a polgármestert, aki odavitte
- Honnan kellett volna Katikának tudnia, hogy dollármilliárdokból fognak színpadokat építeni a döntése miatt? (tehát nem a döntés a baj, hanem hogy mi lett belőle)
- A lemondatásos mondat valóban elhangzott, érdekes módon az elején még lemondást mond, aztán 5-10 perccel később már lemondatást, de nem ez az egyetlen ellentmondás a kb. 20 perces beszélgetésben
- A baloldali hisztériakeltés is elhangzik, külföldi pénzből, a "két nagyon erős szuverenista nőt" veszítették el miatta, fantasztikus tehetségek voltak
- Feljelentést tesz, mert baloldali kommentelők akasztással fenyegetik a posztjai alatt (honnan tudja, hogy baloldali, azt mondjuk nem tudjuk)
- Lengyelország "életre tért", Orbán Viktornak igaza lesz és a szuverenisták győzni fognak
- A Lázárinfó az nem nagy rendezvény, csak beszélgetnek, tehát, hogy a pécsin alig lézengtek, az rendben van, bezzeg MP rendezvénye az szerinte az lett volna, mert hogy drón felvételen látszik, hogy nem volt sokan szerinte
- Valami pécsi sikkasztó arcot is vittek a HK-ba, de róla nincs bírósági ítélet, majd akkor tesznek valamit vele, ha lesz
StormST
somoskovig

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
6 hónapja
alapvetően szerintem jobbos beállítottságú, de az igazságérzete egyébként nagyon erősigazából nem értem, minek ment oda. ott van a faszkalap nagyképű hülye, a cinikus politológus, aki arrafelé ugat, amit megfizetnek, a hülye főszerkesztő, aki úgy fikázza MP sétáját, hogy látszólag a félemeletre nem tud felmenni a lépcsőn, meg a sötét picsa, akinek nincs semmi gondolata, ő az objektív moderátor, aki beállt a másik három mögé a koncért.youtube.com/watch?v=pXf87hJPt64&si=XjKHQMW18ro01DdKTibi Atya (Horváth Máté) minden nappal egyre szimpatikusabb
Ez a magyar jelen is megér egy misét. Szegény Schiffer ostromolja a Hont szinteket.
A trollfocis Adriant bírtam régebben...hát elmúlt.
Bazsinho
és úgy ül ott mellette a másik négy majom, hogy Wass Alberttől nem tudnának egy másik sort sem maguktól elmondani. ami nem baj, mert én sem tudok. csak akkor a f.szomnak rugózunk azon, hogy Peti se tud?
rva
fizikailag fájt hallgatni az egészet, én a tibiatyás gyerek helyében odaszóltam volna mindegyiknek szép sorban, hogy ha valóban olyan kulturáltnak gondolják magukat, akkor kezdjék azzal, hogy nem ugatnak bele kocsmai szinten a mondanivalóba.
slowmotion
elképzelhető, hogy azért ment oda, hogy a véleménybuborékba beférkőzzön? bár nem vagyok benne teljesen biztos, hogy az a réteg még létezik, aki 8 általánosnál többel rendelkezik (tehát felfog egyszavas uszításoknál összetettebb műsort is), nem nyugdíjas ÉS emellett nem érdekből, hanem meggyőződésből Fidesz szavazó. mert ugye ezeknek szólna ez az
6 hónapja
Meghallgattam helyetted (megyek is eret vágni, valami puhával, hadd fájjon):Olvasni is fájt, úgyhogy igazán köszönöm az erőfeszítést! 😊
- A Harcosok Klubjánál nem mondtak ocsmányságokat, bezzeg a Pride melletti tüntetéseken olyanokat mondanak állandóan
- A HK-ba vitt pedofil ügye már régen lecsengett, mert kirúgták a polgármestert, aki odavitte
- Honnan kellett volna Katikának tudnia, hogy dollármilliárdokból fognak színpadokat építeni a döntése miatt? (tehát nem a döntés a baj, hanem hogy mi lett belőle)
- A lemondatásos mondat valóban elhangzott, érdekes módon az elején még lemondást mond, aztán 5-10 perccel később már lemondatást, de nem ez az egyetlen ellentmondás a kb. 20 perces beszélgetésben
- A baloldali hisztériakeltés is elhangzik, külföldi pénzből, a "két nagyon erős szuverenista nőt" veszítették el miatta, fantasztikus tehetségek voltak
- Feljelentést tesz, mert baloldali kommentelők akasztással fenyegetik a posztjai alatt (honnan tudja, hogy baloldali, azt mondjuk nem tudjuk)
- Lengyelország "életre tért", Orbán Viktornak igaza lesz és a szuverenisták győzni fognak
- A Lázárinfó az nem nagy rendezvény, csak beszélgetnek, tehát, hogy a pécsin alig lézengtek, az rendben van, bezzeg MP rendezvénye az szerinte az lett volna, mert hogy drón felvételen látszik, hogy nem volt sokan szerinte
- Valami pécsi sikkasztó arcot is vittek a HK-ba, de róla nincs bírósági ítélet, majd akkor tesznek valamit vele, ha lesz
StormST
6 hónapja
Meghallgattam helyetted (megyek is eret vágni, valami puhával, hadd fájjon):Sajnos nem fogom meghallgatni, mert inkább az örökkévalóság a pokolban, mint egy Hoppál interjú, de ő beszél hülyeségeket, vagy a Telex szemlézte rosszul?Molnár Áron osztja a NER-es csajokat rendesen. Tényleg tátott szájjal szaladnak a f@szerdőbe...telex.hu/belfold/2025/06/05/hoppal-peter-novak-katalin-lemondatas
gyurczi
Mindeközben Hoppál szerint Katikának csak "egy kicsikét félreérthető volt az, amit cselekedett”. Meg egyébként is hisztériakeltés és külföldi pénzek...
Tényleg totál zavar van az erőben, elveszett a kontrol és amikor az ilyen arcok nem kapnak utasítást és elkezdenek saját kútfőből beszélni, akkor látszik, hogy mennyire mély a baj...
StormST
„Nálunk a jobboldalon nincs pardon, mi még a köztársasági elnökünket is lemondattuk, amikor egy kicsikét félreérthető volt az, amit cselekedett”
vs
"Szerinte a baloldali „hisztériakeltés” eredménye volt az, hogy a politikusoknak le kellett mondaniuk, és ezt szerinte a baloldal külföldi pénzből csinálta."
Most akkor ők voltak az erkölcs védői, vagy a hiszti miatt történt? Vagy mindegy is, mert mindig is Eurázsia ellen viseltünk háborút?
somoskovig

6 hónapja
igazából nem értem, minek ment oda. ott van a faszkalap nagyképű hülye, a cinikus politológus, aki arrafelé ugat, amit megfizetnek, a hülye főszerkesztő, aki úgy fikázza MP sétáját, hogy látszólag a félemeletre nem tud felmenni a lépcsőn, meg a sötét picsa, akinek nincs semmi gondolata, ő az objektív moderátor, aki beállt a másik három mögé a koncért.youtube.com/watch?v=pXf87hJPt64&si=XjKHQMW18ro01DdKTibi Atya (Horváth Máté) minden nappal egyre szimpatikusabb
Ez a magyar jelen is megér egy misét. Szegény Schiffer ostromolja a Hont szinteket.
Bazsinho
és úgy ül ott mellette a másik négy majom, hogy Wass Alberttől nem tudnának egy másik sort sem maguktól elmondani. ami nem baj, mert én sem tudok. csak akkor a f.szomnak rugózunk azon, hogy Peti se tud?
rva
fizikailag fájt hallgatni az egészet, én a tibiatyás gyerek helyében odaszóltam volna mindegyiknek szép sorban, hogy ha valóban olyan kulturáltnak gondolják magukat, akkor kezdjék azzal, hogy nem ugatnak bele kocsmai szinten a mondanivalóba.
6 hónapja
"Aláírva ✒️ Megdupláztuk a Székelyföld megsegítésére összegyűjtött támogatást! 🇭🇺🇭🇺🇭🇺" írta a főni...Vannak akik átlátják odaát hogy mi a dörgés,pár éve ez még messze nem volt így.Szal érzik hogy mire játszik a dagadt.
Megint pénzen vesz szavazatot.
(ezért is nagyon nehéz amúgy tervezni előre, mert egy ilyen esemény és erre ez a cselekedet azért simán visszahozhat az erdélyiektől is a Fidesznek szavazatot, jövőre ők már elfelejtik Simiont)
NB2
6 hónapja
"Aláírva ✒️ Megdupláztuk a Székelyföld megsegítésére összegyűjtött támogatást! 🇭🇺🇭🇺🇭🇺" írta a főni...Megint pénzen vesz szavazatot.
(ezért is nagyon nehéz amúgy tervezni előre, mert egy ilyen esemény és erre ez a cselekedet azért simán visszahozhat az erdélyiektől is a Fidesznek szavazatot, jövőre ők már elfelejtik Simiont)
6 hónapja
Sajnos nem fogom meghallgatni, mert inkább az örökkévalóság a pokolban, mint egy Hoppál interjú, de ő beszél hülyeségeket, vagy a Telex szemlézte rosszul?Molnár Áron osztja a NER-es csajokat rendesen. Tényleg tátott szájjal szaladnak a f@szerdőbe...telex.hu/belfold/2025/06/05/hoppal-peter-novak-katalin-lemondatas
gyurczi
Mindeközben Hoppál szerint Katikának csak "egy kicsikét félreérthető volt az, amit cselekedett”. Meg egyébként is hisztériakeltés és külföldi pénzek...
Tényleg totál zavar van az erőben, elveszett a kontrol és amikor az ilyen arcok nem kapnak utasítást és elkezdenek saját kútfőből beszélni, akkor látszik, hogy mennyire mély a baj...
StormST
„Nálunk a jobboldalon nincs pardon, mi még a köztársasági elnökünket is lemondattuk, amikor egy kicsikét félreérthető volt az, amit cselekedett”
vs
"Szerinte a baloldali „hisztériakeltés” eredménye volt az, hogy a politikusoknak le kellett mondaniuk, és ezt szerinte a baloldal külföldi pénzből csinálta."
Most akkor ők voltak az erkölcs védői, vagy a hiszti miatt történt? Vagy mindegy is, mert mindig is Eurázsia ellen viseltünk háborút?
6 hónapja
jepp. Igazi frusztrált köcsög volt mindig is. Máig az egyetlen ügyvéd kollega, akit talárban hallottam kurvaanyázni.magánéletben ekkora tahó volt mindig, a nyilvánosság előtt egy ideig megjátszotta magát, amíg politikus volt, de most már ezt sem teszi.youtube.com/watch?v=pXf87hJPt64&si=XjKHQMW18ro01DdKAmíg nem tudtam ennek a létezéséről, boldogabb életem volt, bár nem árt néha kinézni a véleménybuborékból. Schiffer megdöbbentő számomra, mindig is így beszélt és kommunikált?
Bazsinho
r.baggio
deyell
6 hónapja
Molnár Áron osztja a NER-es csajokat rendesen. Tényleg tátott szájjal szaladnak a f@szerdőbe...telex.hu/belfold/2025/06/05/hoppal-peter-novak-katalin-lemondatas
gyurczi

6 hónapja
Francba, hogy ebből is kimaradtam, én is akarok pénzecskét a NAV-tól! 😊telex.hu/gazdasag/2025/06/05/ksh-jovedelem-szegenyseg-kuszob
6 hónapja
a Toxikomában elég ripacs volt, ami azt illeti, ott a Csernust alakító színész volt jó.Toxikomaban meg mi kis falunkban nekem tetszett de közéleti szerepe és a noar mozgalom mehMolnár Áron osztja a NER-es csajokat rendesen. Tényleg tátott szájjal szaladnak a f@szerdőbe...Rettentoen irritalt az csavo regebben, azota lattam par darabban plusz a mostani kozeleti tevekenysegevel mar mar kifejezetten kedvelem.
gyurczi
JéBé
Negritis, a vajda
buhloone mindstate
6 hónapja
Toxikomaban meg mi kis falunkban nekem tetszett de közéleti szerepe és a noar mozgalom mehMolnár Áron osztja a NER-es csajokat rendesen. Tényleg tátott szájjal szaladnak a f@szerdőbe...Rettentoen irritalt az csavo regebben, azota lattam par darabban plusz a mostani kozeleti tevekenysegevel mar mar kifejezetten kedvelem.
gyurczi
JéBé
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
6 hónapja
Molnár Áron osztja a NER-es csajokat rendesen. Tényleg tátott szájjal szaladnak a f@szerdőbe...Rettentoen irritalt az csavo regebben, azota lattam par darabban plusz a mostani kozeleti tevekenysegevel mar mar kifejezetten kedvelem.
gyurczi
6 hónapja
nem is kell.A 2009-es EP-választásokon már tönkreverték őket, az SZDSZ is ott szembesült először hivatalosan azzal a ténnyel, hogy egy év múlva kiesnek.Ennyi erővel az MSZP-nek is volt remény 2009-ben.Ideje lenne a Lendvayban elfogadni, hogy ez a bomba be fog csapódni. A kérdés az, hogy mekkorát fog robbanni és ki éli túl.Nem fogadják el, miért is tennék?
Amadeus az áttelelt poloska
Az szerintem konkrét, hogyha becsapódik, akkor pusztít, de az nem, hogy ténylegesen "hagyják e leesni".
Most van keresnivalójuk, most lehet még bindzsizni, mert ha a megszokott módon lesz egy szavazás jövőre, abból nem tudnak jól kijönni.
Szóval tök logikus, hogy az addig hátralévő 10 hónapban van terük proaktívan ügyködni, hát ügyködnek, mindenki ezt tenné a helyükben. (Legfeljebb nem mindenki jutott volna ilyen elbaszott helyzetbe, de ez más téma.)
Őszentsége Sobri Jóska
Amadeus az áttelelt poloska
56-17 verte a Fidesz az MSZP-t, ekkora előnye a Tiszának nyilván nincs.
Kampman
akkor a fidesznek volt 56-40es elonye, korulbelul-elnagyolva (nagyjabol osszeadva a nem fidesz szavazokat, levonva a mihazank reszet). es alapvetoen nem is kell ekkora elony a Tiszanak. a legutobbi 9%pontos mar elegendo kell, hogy legyen akar egy 2/3hoz. de meg nagyon sok ido ez a 10-12 honap annak ellenere, hogy Nagy Marci, jo uttorokont, ott segit Magyar Peternek, ahol csak tud.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
6 hónapja
Molnár Áron osztja a NER-es csajokat rendesen. Tényleg tátott szájjal szaladnak a f@szerdőbe...
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
6 hónapja
sorry, valóban helyesen Tóth Máté - mentségemre legyen mondva, hogy én Tibi Atyaként követemervinatoryoutube.com/watch?v=pXf87hJPt64&si=XjKHQMW18ro01DdKTibi Atya (
BazsinhoHorváthTóth Máté) minden nappal egyre szimpatikusabb
rva
6 hónapja
A félreqrás sosem bűn,Sokan nem értették (főleg fideszes oldalról), hogy miközben Borkai nagyot szólt, a budaörsi polgi hetyegése nem.
csak amikor kiderül.
ozibozi
Pedig egyszerűen az utóbbi nem volt képmutató keresztény.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
6 hónapja
youtube.com/watch?v=pXf87hJPt64&si=XjKHQMW18ro01DdKTibi Atya (
BazsinhoHorváthTóth Máté) minden nappal egyre szimpatikusabb
rva
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
6 hónapja
youtube.com/watch?v=pXf87hJPt64&si=XjKHQMW18ro01DdKTibi Atya (Horváth Máté) minden nappal egyre szimpatikusabb
Bazsinho
6 hónapja
youtube.com/watch?v=pXf87hJPt64&si=XjKHQMW18ro01DdKáh, Adrián a nagy álszent evangélikus....
Bazsinho
Tibi atyának amúgy respect, de a kommentek csesztek csak fel igazán, mint valami kicseszett párhuzamos univerzum baszki
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
6 hónapja
na meg Orbán Tihanyon előadott Simion dicsérő beszéde is szépen eltűnt ezzel a közbeszédből, vagy legalábbis kevesebb hangsúly helyeződött rá, mint kellett volna.Most olvasom h hazai mini Putlerek halasztjak az ellehetetlenitesi torvenyt oszig... vajon tele a gatya dagadek Vitya? Vagy Kakadu rosszul fesulte a hajat?Péter Magyar
Miert futamodtatok meg dagadt csomorlet? Latszik h vege a dalnak jovore? Vagy beleuntatok a voks 2025 kampany szetlopasaba? Nincs uj otlet 30 tikkeles kozepette radioban Vitya? Vagy Gulyas Geri fogyott ki ma a kifogasokbol?
Beki
"A mai fideszes nyilatkozatok után egyértelművé vált, amit eddig is mindenki sejtett. Az átláthatóságinak csúfolt törvénnyel Orbán és Rogán fő célja a fenyegetésen kívül a terelés és a közbeszéd uralása. Épp ezért nem fogadják el most, hanem eltolják őszre, hogy még több bőrt le lehessen húzni róla és még tovább el lehessen terelni a figyelmet a lényegről.
Érdekes, hogy a sajtónak ez nem tűnt/tűnik fel.
Jó fideszes módon tematizálni akarnak, hogy addig se kelljen a megélhetési és lakhatási válságról, a vágtató orbáni inflációról és a szétvert oktatásról beszélni. Amíg ezt vagy a Budapestre vizionált és általuk előidézett csődhelyzetet, vagy éppen a nevetséges ukrán kémsztorit tudják nyomni a propagandájuk és sokszor a valódi sajtó felhasználásával, addig nem kell beszélniük az összeomló egészségügyről, a több millió létminimum alatt élő honfitársunk problémájáról, a magára hagyott családokról és vidékről.
Amíg a nyilvánosság alakítóival el tudják hitetni, hogy ők épp a magyar szuverenitást védik, addig nem kell beszélniük az ipari méretű korrupciójukról, az Orbán-család és az oligarcháik csodás gazdagodásáról, vagy épp az uniós pénzek hiányáról.
Amíg a média a fideszes janicsárok napi szintű szándékos nagyotmondásaival foglalkozik, addig Orbán Viktornak nem kell megszólalnia az eddigi egyik legsúlyosabb gyermekek ellen elkövetett bűncselekmény sorozatról, vagy épp a Nemzeti Bankból elrabolt 650 milliárdról.
A TISZA ehhez az orbáni és rogáni tereléshez nem asszisztál és nem ugrik rá a szándékosan bedobott gumicsontokra... "
r.baggio
buhloone mindstate
6 hónapja
magánéletben ekkora tahó volt mindig, a nyilvánosság előtt egy ideig megjátszotta magát, amíg politikus volt, de most már ezt sem teszi.youtube.com/watch?v=pXf87hJPt64&si=XjKHQMW18ro01DdKAmíg nem tudtam ennek a létezéséről, boldogabb életem volt, bár nem árt néha kinézni a véleménybuborékból. Schiffer megdöbbentő számomra, mindig is így beszélt és kommunikált?
Bazsinho
r.baggio
buhloone mindstate