NFL eredménykövetés
- 5 aktív topik
Denver Broncos - Jacksonville Jaguars
129
15
22:05
RedZone week 16
83
15
19:00
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
51
15
22:25
Arizona Cardinals - Atlanta Falcons
13
3
22:05
Houston Texans - Las Vegas Raiders
7
4
22:25
Politika
65 feliratkozó
több mint 6 éve
Vagy, mint mondtam, nemfideszesként a “Fidesznek dolgozik” szakmai pozíciókban, szarva az ellenzék diktatúra-hisztijére.pontosan ez a kurva nagy probléma. Akinek van agya, az a politikai szerepvállalástól függetlenül megél, vagy itthon, vagy máshol Európában. Jellemzően versenyszférában.Akit ellenzéknek látunk, az országosan a hatod, heted, nyolcadvonal kábé.de Józsi, senki sem tökéletes, így Tarlós sem. Egy komolyan felkészült jelölt erre rávilágíthatna, kínálhatna alternatívát, meg ilyenek. Tudom, hogy a hozzáértés komcsi trükk, de hiányzik nekem azért a közéletből. Erre azt hallgatom, hogy Kálmán Olga hogyan fog a törvényhozással szemben fellépni. Hagyjuk a közjogi részét, hogy ez mennyire nem oké így, de bazzeg, realitásérzék? Az nuku? Vagy mi a faszom van? Érted. Nem kérek sokat, tényleg nem, de valami reális programötletecskét szeretnék hallani most már. Eddig volt sétáló budapest, meg kálmánolga, meg szociális bérlakás program a'la Zugló. Magamat tudom idézni: kapkodom a fejemet és nem hiszem el amit hallok.De mit vártál?otthonmaradás lesz belőle.Olga egyre több faszságot beszél.Csak Tarlós lesz belőle ? 😀
Amadeus
Toca
Minden esetre meghallgattam mind3 ellenzéki polgármester-jelölt-jelöltet és elborzasztó amit produkálnak. Ingyen bkv 18 alatt, meg 65 felett, meg lízingelt e-buszok, meg 5 perc alatt eü ellátás meg OGY hatáskörbe belepofázás. Csak kapkodom a fejemet. KariGeri sem tud kushadni a parkolásos, korrupciós balhé után. Elképesztő.
Amadeus
Azt nem mondhatják, hogy pár hangsúlyt persze lehetne máshova tenni, de Tarlós és csapata a lehetőségekhez képest pragmatikusan, jól, hatékonyan dolgozik. Mert lehet orbángecizni meg mocskosfideszezni, de ami Budapesten történik, az előtt le a kalappal, pláne Demszky elbaszott, elfecsérelt 20 éve után, és pláne a szűkre szabott lehetőségek közepette.
A főváros éves bevétele kb. 350 milliárd, O1Ga meg elígérgetett vagy négyszer ennyit. Ha lenne ingyensör és örökélet, akkor akár kutyapárti is lehetne.
Sobri Jóska
Tegnap például megtudtam egy Momentumos aktivistától, hogy Orbán Viktor megbukott. Olyan mély meggyőződéssel mondta, hogy én éreztem magam szarul miatta. Mintha 2 békemenetből állna ez az ország, plusz köztük egy szűk rétegből amelyik a) megél ezeknek a hülyeségéből, illetve b) próbál pucolni belőle. Szörnyű.
Amadeus
Sobri Jóska
Amadeus
több mint 6 éve
pontosan ez a kurva nagy probléma. Akinek van agya, az a politikai szerepvállalástól függetlenül megél, vagy itthon, vagy máshol Európában. Jellemzően versenyszférában.Akit ellenzéknek látunk, az országosan a hatod, heted, nyolcadvonal kábé.de Józsi, senki sem tökéletes, így Tarlós sem. Egy komolyan felkészült jelölt erre rávilágíthatna, kínálhatna alternatívát, meg ilyenek. Tudom, hogy a hozzáértés komcsi trükk, de hiányzik nekem azért a közéletből. Erre azt hallgatom, hogy Kálmán Olga hogyan fog a törvényhozással szemben fellépni. Hagyjuk a közjogi részét, hogy ez mennyire nem oké így, de bazzeg, realitásérzék? Az nuku? Vagy mi a faszom van? Érted. Nem kérek sokat, tényleg nem, de valami reális programötletecskét szeretnék hallani most már. Eddig volt sétáló budapest, meg kálmánolga, meg szociális bérlakás program a'la Zugló. Magamat tudom idézni: kapkodom a fejemet és nem hiszem el amit hallok.De mit vártál?otthonmaradás lesz belőle.Olga egyre több faszságot beszél.Csak Tarlós lesz belőle ? 😀
Amadeus
Toca
Minden esetre meghallgattam mind3 ellenzéki polgármester-jelölt-jelöltet és elborzasztó amit produkálnak. Ingyen bkv 18 alatt, meg 65 felett, meg lízingelt e-buszok, meg 5 perc alatt eü ellátás meg OGY hatáskörbe belepofázás. Csak kapkodom a fejemet. KariGeri sem tud kushadni a parkolásos, korrupciós balhé után. Elképesztő.
Amadeus
Azt nem mondhatják, hogy pár hangsúlyt persze lehetne máshova tenni, de Tarlós és csapata a lehetőségekhez képest pragmatikusan, jól, hatékonyan dolgozik. Mert lehet orbángecizni meg mocskosfideszezni, de ami Budapesten történik, az előtt le a kalappal, pláne Demszky elbaszott, elfecsérelt 20 éve után, és pláne a szűkre szabott lehetőségek közepette.
A főváros éves bevétele kb. 350 milliárd, O1Ga meg elígérgetett vagy négyszer ennyit. Ha lenne ingyensör és örökélet, akkor akár kutyapárti is lehetne.
Sobri Jóska
Tegnap például megtudtam egy Momentumos aktivistától, hogy Orbán Viktor megbukott. Olyan mély meggyőződéssel mondta, hogy én éreztem magam szarul miatta. Mintha 2 békemenetből állna ez az ország, plusz köztük egy szűk rétegből amelyik a) megél ezeknek a hülyeségéből, illetve b) próbál pucolni belőle. Szörnyű.
Amadeus
Sobri Jóska
több mint 6 éve
Dehát mit vársz Gyurcsánytól baszki?!de Józsi, senki sem tökéletes, így Tarlós sem. Egy komolyan felkészült jelölt erre rávilágíthatna, kínálhatna alternatívát, meg ilyenek. Tudom, hogy a hozzáértés komcsi trükk, de hiányzik nekem azért a közéletből. Erre azt hallgatom, hogy Kálmán Olga hogyan fog a törvényhozással szemben fellépni. Hagyjuk a közjogi részét, hogy ez mennyire nem oké így, de bazzeg, realitásérzék? Az nuku? Vagy mi a faszom van? Érted. Nem kérek sokat, tényleg nem, de valami reális programötletecskét szeretnék hallani most már. Eddig volt sétáló budapest, meg kálmánolga, meg szociális bérlakás program a'la Zugló. Magamat tudom idézni: kapkodom a fejemet és nem hiszem el amit hallok.De mit vártál?otthonmaradás lesz belőle.Olga egyre több faszságot beszél.Csak Tarlós lesz belőle ? 😀
Amadeus
Toca
Amadeus
Sobri Jóska
Amadeus
Most épp nem a saját szájával mondja a dilettáns faszságait.
Ennyi az ellenzéki innováció.
(Még Dobrevnél láttam egy kommentben, hogy: mégis, mi fog kijönni abból a szájból, ahova Gyurcsány fasza megy befele?)
Mentségükre annyit, hogy szarból nem igazán lehet várat építeni.
Amit meg ki lehet hozni szakmailag, azt a Fidesz is kihozza, aki valóban kompetens, az már régen fideszfüggetlenül is “fideszes”.
Akit ellenzéknek látunk, az országosan a hatod, heted, nyolcadvonal kábé.
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 6 éve
de Józsi, senki sem tökéletes, így Tarlós sem. Egy komolyan felkészült jelölt erre rávilágíthatna, kínálhatna alternatívát, meg ilyenek. Tudom, hogy a hozzáértés komcsi trükk, de hiányzik nekem azért a közéletből. Erre azt hallgatom, hogy Kálmán Olga hogyan fog a törvényhozással szemben fellépni. Hagyjuk a közjogi részét, hogy ez mennyire nem oké így, de bazzeg, realitásérzék? Az nuku? Vagy mi a faszom van? Érted. Nem kérek sokat, tényleg nem, de valami reális programötletecskét szeretnék hallani most már. Eddig volt sétáló budapest, meg kálmánolga, meg szociális bérlakás program a'la Zugló. Magamat tudom idézni: kapkodom a fejemet és nem hiszem el amit hallok.De mit vártál?otthonmaradás lesz belőle.Olga egyre több faszságot beszél.Csak Tarlós lesz belőle ? 😀
Amadeus
Toca
Amadeus
Sobri Jóska
Szerkesztette: resistance is futile
több mint 6 éve
Az első kettőt még értem, de mit akarsz a harmadiktól 😮Jájj.indítsák ők olgát és akkor TE boldog leszel 😀Már csak a csöcsök hiányoznak, és tényleg über-giga-mega-hiperszuper lenne 😊Ha lenne ingyensör és örökélet, akkor akár kutyapárti is lehetne.viszont akkor rá szavaznék, mert ezzel engem meg lehet győzni 😊
Sobri Jóska
slowmotion
warr_b
Negritis
Akkor már inkább importálják mondjuk Nicole Minettit, Mara Carfagna-t vagy akár még Tyimosenkót 😛 😀
warr_b
Nicole Minetti

Mara Carfagna

Tymosenko
több mint 6 éve
Jájj.indítsák ők olgát és akkor TE boldog leszel 😀Már csak a csöcsök hiányoznak, és tényleg über-giga-mega-hiperszuper lenne 😊Ha lenne ingyensör és örökélet, akkor akár kutyapárti is lehetne.viszont akkor rá szavaznék, mert ezzel engem meg lehet győzni 😊
Sobri Jóska
slowmotion
warr_b
Negritis
Akkor már inkább importálják mondjuk Nicole Minettit, Mara Carfagna-t vagy akár még Tyimosenkót 😛 😀

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 6 éve
indítsák ők olgát és akkor TE boldog leszel 😀Már csak a csöcsök hiányoznak, és tényleg über-giga-mega-hiperszuper lenne 😊Ha lenne ingyensör és örökélet, akkor akár kutyapárti is lehetne.viszont akkor rá szavaznék, mert ezzel engem meg lehet győzni 😊
Sobri Jóska
slowmotion
warr_b
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Már csak a csöcsök hiányoznak, és tényleg über-giga-mega-hiperszuper lenne 😊Ha lenne ingyensör és örökélet, akkor akár kutyapárti is lehetne.viszont akkor rá szavaznék, mert ezzel engem meg lehet győzni 😊
Sobri Jóska
slowmotion

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 6 éve
Ha lenne ingyensör és örökélet, akkor akár kutyapárti is lehetne.viszont akkor rá szavaznék, mert ezzel engem meg lehet győzni 😊
Sobri Jóska
több mint 6 éve
De mit vártál?otthonmaradás lesz belőle.Olga egyre több faszságot beszél.Csak Tarlós lesz belőle ? 😀
Amadeus
Toca
Amadeus
több mint 6 éve
otthonmaradás lesz belőle.Olga egyre több faszságot beszél.Csak Tarlós lesz belőle ? 😀
Amadeus
Toca
több mint 6 éve
Olga egyre több faszságot beszél.Csak nem kiderült, hogy okosnak tűnően kérdezni jóval egyszerűbb mint hasonlóan válaszolni....
Amadeus
több mint 6 éve
Hülyék, van egy jól dolgozó, elismert kerületi polgármesterük a 19. kerületben. Ahelyett, hogy őt futtatnák...... Bár neki meg van annyi esze, hogy nem vállalja el.Olga egyre több faszságot beszél.Csak Tarlós lesz belőle ? 😀
Amadeus
Toca
több mint 6 éve
Olga egyre több faszságot beszél.Csak Tarlós lesz belőle ? 😀
Amadeus
több mint 6 éve
Olga egyre több faszságot beszél.
több mint 6 éve
Azért azt tegyük hozzá, hogy Csehország más leves mint mi (ügynökakták, volt komcsik a Parlamentben), mert 89-ben konkrétan, 20-30 évre eltiltották a politikától mindenkit, akinek bármilyen köze volt a komcsi rendszerhez. Ott azért letisztították a terepet, de nyilván a 40 évnyi gondolkodást nehéz ott is kiverni a fejekből.Imádom a cseheket, de mielőtt elkezdenénk őket hozsannázni, érdemes megemlíteni, hogy '17-ben az ANO Babiš vezetésével úgy nyerte meg a választásokat, hogy a személye ellen az európai uniós támogatásokkal való visszaélés gyanúja miatti eljárás már folyamatban volt és erről mindenki tudott.Itt akkor lenne tüntetés, ha az derülne ki, hogy nem oda kerültek a pénzek.444.hu/2019/06/23/a-rendszervaltas-utani-legnagyobb-tuntetest-tartottak-pragaban-miutan-kiderult-hogy-unios-penzek-jutottak-a-miniszterelnok-kornyezetehezegy Vitya itt is megszervezné, ha ő lenne ellenzékben, csak hát van egy apró bibi...
Vrij6
slowmotion
Mondjuk arra is kíváncsi vagyok, hogy a közmédiában bárhol megemlítik-e a tüntetést és az okát.
gabokocka
Bár a csehek mindig is kicsit különcök voltak. Náluk mai napig megmaradt (kisebb-nagyobb változásokkal) a hivatalos kommunista párt és a '17 előtt rendre masszívan 10% felett teljesítettek (jelenleg olyan 7-8%-on állnak).
Tito05
több mint 6 éve
Imádom a cseheket, de mielőtt elkezdenénk őket hozsannázni, érdemes megemlíteni, hogy '17-ben az ANO Babiš vezetésével úgy nyerte meg a választásokat, hogy a személye ellen az európai uniós támogatásokkal való visszaélés gyanúja miatti eljárás már folyamatban volt és erről mindenki tudott.Itt akkor lenne tüntetés, ha az derülne ki, hogy nem oda kerültek a pénzek.444.hu/2019/06/23/a-rendszervaltas-utani-legnagyobb-tuntetest-tartottak-pragaban-miutan-kiderult-hogy-unios-penzek-jutottak-a-miniszterelnok-kornyezetehezegy Vitya itt is megszervezné, ha ő lenne ellenzékben, csak hát van egy apró bibi...
Vrij6
slowmotion
Mondjuk arra is kíváncsi vagyok, hogy a közmédiában bárhol megemlítik-e a tüntetést és az okát.
gabokocka
Bár a csehek mindig is kicsit különcök voltak. Náluk mai napig megmaradt (kisebb-nagyobb változásokkal) a hivatalos kommunista párt és a '17 előtt rendre masszívan 10% felett teljesítettek (jelenleg olyan 7-8%-on állnak).
több mint 6 éve
Amúgy imádom a hírekeresőt, tök jó, hogy ugyanazt a dolgot hányféleképp lehet tálalni 😁
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Simán.Itt akkor lenne tüntetés, ha az derülne ki, hogy nem oda kerültek a pénzek.444.hu/2019/06/23/a-rendszervaltas-utani-legnagyobb-tuntetest-tartottak-pragaban-miutan-kiderult-hogy-unios-penzek-jutottak-a-miniszterelnok-kornyezetehezegy Vitya itt is megszervezné, ha ő lenne ellenzékben, csak hát van egy apró bibi...
Vrij6
slowmotion
gabokocka
Hozzátéve, hogy szerencsére nálunk ilyen nem történhet, csak ha Gyurcsány lenne a miniszterelnök.
több mint 6 éve
Itt akkor lenne tüntetés, ha az derülne ki, hogy nem oda kerültek a pénzek.444.hu/2019/06/23/a-rendszervaltas-utani-legnagyobb-tuntetest-tartottak-pragaban-miutan-kiderult-hogy-unios-penzek-jutottak-a-miniszterelnok-kornyezetehezegy Vitya itt is megszervezné, ha ő lenne ellenzékben, csak hát van egy apró bibi...
Vrij6
slowmotion
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
444.hu/2019/06/23/a-rendszervaltas-utani-legnagyobb-tuntetest-tartottak-pragaban-miutan-kiderult-hogy-unios-penzek-jutottak-a-miniszterelnok-kornyezetehezegy Vitya itt is megszervezné, ha ő lenne ellenzékben, csak hát van egy apró bibi...
Vrij6
több mint 6 éve
444.hu/2019/06/23/a-rendszervaltas-utani-legnagyobb-tuntetest-tartottak-pragaban-miutan-kiderult-hogy-unios-penzek-jutottak-a-miniszterelnok-kornyezetehez
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 6 éve
Közben Trampli mégsem robbantotta ki a 3. vh-t. Nobel Béke díjat neki!Ha Obama megkapta elnöksége második hetében, Trumpnak is kijárna már legalább 3.
NB2
több mint 6 éve
Anucikád a megalapozatlan az, illetve túlságosan is megalapozott lett, hogy megszülettél.....már bocsánatindex.hu/belfold/2019/06/22/romania_magyarorszag_osszetartozas_eve/
Nem vagyok egy "mélymagyar" és időnként erős kritikával nézem a Fidesz határon túliak felé lévő gesztusait, de azért na...sztem támogassuk Románia és Moldova egyesülését (ami felmerült mostanában), cserébe Erdély kerüljön vissza vagy legyen autonómiába, és akkor nagyjából rendben lennék, mindenki a helyére kerülne.
több mint 6 éve
britek csak kihozzák h penge boris legyen az elnök 😀Hajrá 😀 Ő kell nekik 😛
Negritis
index.hu/kulfold/2019/06/21/boris_johnson_ugy_osszeveszett_a_baratnojevel_hogy_riasztottak_a_rendoroket/