Politika
68 feliratkozó
13 napja
Bowl.hu választási tippelde 2026docs.google.com/spreadsheets/d/1y0eVLWD7fa8n1cQrxtvJifTQ2N-H88PoJ5pRI8-xmWk/edit?usp=sharing
Vasárnap esti hírtv + mandiner bestof
youtu.be/tE8vv44nsuk?is=nPvpmyZxuzxMryO-
MP m1 interjú bestof
www.youtube.com/watch?v=L58M9SXOH74
Szerkesztette: Löfli
több mint 5 éve
m.eduline.hu/kozoktatas/20201117_angol_nyelvu_ovodak_helyzeteIzé.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Akkor megnyugodtam!www.portfolio.hu/global/20201117/breking-vadiuj-katonai-repulogepeket-vasarol-magyarorszag-457902Szerintem nincs ezzel gond, bőven elfér.
Talán ide...
Mert erre van igény.
"járművek és személyi állomány (80 felszerelt katona vagy 60 ejtőernyős) célba juttatására. "
Van nekünk annyi?😄
zemanla
warr_b
Az életem első 22 évét Szolnokon éltem, ugyh tudom, h ott vannak. Bár már nem vagyok ifjú fiú. 😀
Furkó Kálmánra és Hüse Ferencre ....."emlékszek" abból az időből, meg hogy akkor még ott (is) repültek a MIG ek

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
www.portfolio.hu/global/20201117/breking-vadiuj-katonai-repulogepeket-vasarol-magyarorszag-457902Szerintem nincs ezzel gond, bőven elfér.
Talán ide...
Mert erre van igény.
"járművek és személyi állomány (80 felszerelt katona vagy 60 ejtőernyős) célba juttatására. "
Van nekünk annyi?😄
zemanla

több mint 5 éve
www.portfolio.hu/global/20201117/breking-vadiuj-katonai-repulogepeket-vasarol-magyarorszag-457902Van! Nézz el Szolnokra... Ott vannak a desszantosok vagy más néven a Dzsiálydzsók!🤣
Talán ide...
Mert erre van igény.
Van nekünk annyi?😄
zemanla

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
www.portfolio.hu/global/20201117/breking-vadiuj-katonai-repulogepeket-vasarol-magyarorszag-457902Talán ide...
Mert erre van igény.
Van nekünk annyi?😄

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
nem is baj ha engem kérdezel 😊Deloitte is benne van speciel, de nem ez a lényeg.Ez jó kis összefoglaló cikkkikérem magamnak a hiénázást, amúgy is itt csak egy van képben, az EY, a McKinsey nem Big4
telex.hu/gazdasag/2020/11/17/bankholding-amikor-az-allam-es-meszaros-lorinc-erdekei-elvaltak
Hiába vannak a fazék körül a BIG4 hiénái, annyira áthatja az egészet a trágyaszag, hogy az hihetetlen...
FLZOLI
néha a hiénák is bemutatnak lásd KPMG MvM audit sztori
briareos
Gondolom véletlenül az MVM után ebből véletlenül hogy hogy nem "pont" kimaradt a KPMG...
FLZOLI
több mint 5 éve
Deloitte is benne van speciel, de nem ez a lényeg.Ez jó kis összefoglaló cikkkikérem magamnak a hiénázást, amúgy is itt csak egy van képben, az EY, a McKinsey nem Big4
telex.hu/gazdasag/2020/11/17/bankholding-amikor-az-allam-es-meszaros-lorinc-erdekei-elvaltak
Hiába vannak a fazék körül a BIG4 hiénái, annyira áthatja az egészet a trágyaszag, hogy az hihetetlen...
FLZOLI
briareos
Gondolom véletlenül az MVM után ebből véletlenül hogy hogy nem "pont" kimaradt a KPMG...
több mint 5 éve
Ez jó kis összefoglaló cikkkikérem magamnak a hiénázást, amúgy is itt csak egy van képben, az EY, a McKinsey nem Big4
FLZOLI
több mint 5 éve
Ez jó kis összefoglaló cikk telex.hu/gazdasag/2020/11/17/bankholding-amikor-az-allam-es-meszaros-lorinc-erdekei-elvaltak
több mint 5 éve
24.hu/kultura/2020/11/16/lanyi-andras-interju-okologiai-valsag-okofilozofia-lmp/Amióta a fővárosnak a mostani ellenzék adott főpolgármestert, azóta sem tapasztaljuk, hogy nagy jelentőséget tulajdonítanának a saját ígéreteiknek. Elég megnézni a Városliget, a Duna-parti atlétikai stadion vagy a Galvani-hídhoz vezető „autópálya” ügyét. Mintha Karácsony Gergely megfeledkezett volna zöld ígéreteiről.
Az ökológiai politikát nem lehet elhelyezni azon a skálán, amelynek egyik oldalán az álbaloldal, másik oldalán az alsó-jobboldal áll. Ezekhez képest én még középen sem akarok lenni. Erre merőlegesen szeretnék politizálni.
Ma úgy gondolom, hogy semmi értelme az ellenzéki egységnek a jelenlegi formájában. Külön-külön is csekély hitelű pártok próbálnak összefogni. Így egy darab szavazatot nem tudnak elhódítani a kormányzó többségtől, márpedig a választások azon múlnak, meg tudják-e szólítani a kiábrándult konzervatívokat, csalódott és becsapott Orbán-rajongókat. Erre a mostani ellenzék együtt és külön-külön is alkalmatlan.
A zöldek számára a mai világpolitika meghatározó tényezői nem sok jót ígérnek. Ebből a szempontból majdnem mindegy, hogy a klímaegyezményeket felrúgó Trump helyett a transzatlanti kereskedelmi partnerséget szorgalmazó Biden lesz Amerika következő vezetője. Az egész világ számára veszélyt és szégyent jelent, hogy a nyugati világ legnagyobb katonai és gazdasági hatalmának élén ezek az emberek vetélkedtek egymással.
Vegyük már észre, hogy a kapitalizmusnak nevezett haszonelvű piaci versenygazdaság, akár tetszik nekünk, akár nem, elválaszthatatlan a személyes szabadságjogoknak attól a rendszerétől, amelyen a demokratikus jogállam nyugszik. Nem megszabadulni kell a kapitalizmustól, és nem is megvédeni, hanem a saját sorsával szuverén módon rendelkező politikai közösség ellenőrzése alá helyezni, céljainak alárendelni.
-Lányi András.
Hát lehet nem kedvelni?
több mint 5 éve
telex.hu/kulfold/2020/11/15/civil-rights-defenders-orban-viktor-svedorszag-kampanyAz óriási 😀
Svéd nagykövet bekéretve? Kovács Zoltán már fogalmazza az esszét? bayerzsóti szervezi az online békemenetet a követség elé?
több mint 5 éve
Amíg kedvem van. 😊De még meddig? 😀Trump miatt vezeklek.Inkább cseréld már le ezt a Biszkus siget, szörnyű látvány 😀De ő nem tanácsot kért, csak egy kérdést tett fel.Ez úgy van, hogy "Ha rám hallgatsz, azt csinálsz, amit akarsz" 😊Ha engem kérdezel, akkor azt csinálsz, amit csak akarsz.Pénz, gátlástalanság, blöff, nincs új a nap alatt.Pajzsra emeljük őt is Wesselényi után, vagy mi legyen?
24.hu/kultura/2020/11/14/eric-vuillard-napirend-konyv-recenzio-hitler-anschluss/
Sobri Jóska
Amadeus
Sobri Jóska
warr_b
Sobri Jóska
warr_b
Sobri Jóska
warr_b
több mint 5 éve
De még meddig? 😀Trump miatt vezeklek.Inkább cseréld már le ezt a Biszkus siget, szörnyű látvány 😀De ő nem tanácsot kért, csak egy kérdést tett fel.Ez úgy van, hogy "Ha rám hallgatsz, azt csinálsz, amit akarsz" 😊Ha engem kérdezel, akkor azt csinálsz, amit csak akarsz.Pénz, gátlástalanság, blöff, nincs új a nap alatt.Pajzsra emeljük őt is Wesselényi után, vagy mi legyen?
24.hu/kultura/2020/11/14/eric-vuillard-napirend-konyv-recenzio-hitler-anschluss/
Sobri Jóska
Amadeus
Sobri Jóska
warr_b
Sobri Jóska
warr_b
Sobri Jóska

több mint 5 éve
Trump miatt vezeklek.Inkább cseréld már le ezt a Biszkus siget, szörnyű látvány 😀De ő nem tanácsot kért, csak egy kérdést tett fel.Ez úgy van, hogy "Ha rám hallgatsz, azt csinálsz, amit akarsz" 😊Ha engem kérdezel, akkor azt csinálsz, amit csak akarsz.Pénz, gátlástalanság, blöff, nincs új a nap alatt.Pajzsra emeljük őt is Wesselényi után, vagy mi legyen?
Sobri Jóska
Amadeus
Sobri Jóska
warr_b
Sobri Jóska
warr_b
több mint 5 éve
Inkább cseréld már le ezt a Biszkus siget, szörnyű látvány 😀De ő nem tanácsot kért, csak egy kérdést tett fel.Ez úgy van, hogy "Ha rám hallgatsz, azt csinálsz, amit akarsz" 😊Ha engem kérdezel, akkor azt csinálsz, amit csak akarsz.Pénz, gátlástalanság, blöff, nincs új a nap alatt.Pajzsra emeljük őt is Wesselényi után, vagy mi legyen?
Sobri Jóska
Amadeus
Sobri Jóska
warr_b
Sobri Jóska

több mint 5 éve
De ő nem tanácsot kért, csak egy kérdést tett fel.Ez úgy van, hogy "Ha rám hallgatsz, azt csinálsz, amit akarsz" 😊Ha engem kérdezel, akkor azt csinálsz, amit csak akarsz.Pénz, gátlástalanság, blöff, nincs új a nap alatt.Pajzsra emeljük őt is Wesselényi után, vagy mi legyen?
Sobri Jóska
Amadeus
Sobri Jóska
warr_b
több mint 5 éve
Ez úgy van, hogy "Ha rám hallgatsz, azt csinálsz, amit akarsz" 😊Ha engem kérdezel, akkor azt csinálsz, amit csak akarsz.Pénz, gátlástalanság, blöff, nincs új a nap alatt.Pajzsra emeljük őt is Wesselényi után, vagy mi legyen?
Sobri Jóska
Amadeus
Sobri Jóska

több mint 5 éve
Ha engem kérdezel, akkor azt csinálsz, amit csak akarsz.Pénz, gátlástalanság, blöff, nincs új a nap alatt.Pajzsra emeljük őt is Wesselényi után, vagy mi legyen?
Sobri Jóska
Amadeus
több mint 5 éve
Pénz, gátlástalanság, blöff, nincs új a nap alatt.Pajzsra emeljük őt is Wesselényi után, vagy mi legyen?
Sobri Jóska
több mint 5 éve
“Statisztikailag”www.portfolio.hu/gazdasag/20201115/statisztikailag-csaknem-teljesen-megszunt-a-melyszegenyseg-magyarorszagon-456894
több mint 5 éve
Pénz, gátlástalanság, blöff, nincs új a nap alatt.24.hu/kultura/2020/11/14/eric-vuillard-napirend-konyv-recenzio-hitler-anschluss/
több mint 5 éve
Ingyen vagy kevés önerőből tudsz felújítani ha megfelelően felül számláz a ‘ vállalkozó’. És bevállalja kölcsönös ‘pénzügyi előnyökért’ az esetleges ellenőrzést utána a cég.Én nem hiszem el, hogy ezt egy normális országban nem lehetne úgy csinálni, hogy ne a lopás és a csalás legyen a középpontban. Vagy legalább a NAV-nak utána menni az egész építés, szaki, szerelő ágazatnak. Online pénztárgép, kötelező céges és egyéni minősítés és tagság meg nyilván a nem létező garancia és fogyasztóvédelem szavatolása.
Beleszámít a építőanyag is, nemcsak a munkadíj. Vélhetően frissen alakult cégekből alakulnak ki a számlagyárak, de a fundamentás kamu lakásfelújításokat anno leszámlázó cégek már fenik a kaszát. 😊
ozibozi
Nyilván nem vagyok hülye, hogy erre bármi esély is lenne
több mint 5 éve
Ingyen vagy kevés önerőből tudsz felújítani ha megfelelően felül számláz a ‘ vállalkozó’. És bevállalja kölcsönös ‘pénzügyi előnyökért’ az esetleges ellenőrzést utána a cég.Beleszámít a építőanyag is, nemcsak a munkadíj. Vélhetően frissen alakult cégekből alakulnak ki a számlagyárak, de a fundamentás kamu lakásfelújításokat anno leszámlázó cégek már fenik a kaszát. 😊
több mint 5 éve
Gyurma vagy valaki tud valamit erről a Novák-féle lakásfelújítási támogatásról?Nem láttam még a rendeletet. Elvileg 50% 3 millió max.
felülről keretes?
sutianap

több mint 5 éve
Gyurma vagy valaki tud valamit erről a Novák-féle lakásfelújítási támogatásról?felülről keretes?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak