Politika
65 feliratkozó
7 hónapja
Ja 🤦🙏Hál Istennek Yamal igen, pókicák költözhetnek 👏👏👏🥳kicsit eltévedtél, nem? 😊
dande2
Negritis, a vajda
7 hónapja
Hál Istennek Yamal igen, pókicák költözhetnek 👏👏👏🥳kicsit eltévedtél, nem? 😊
dande2
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
Szerintem ezzel a szuterén törvény javaslattal egyelőre semmi más cél nincs, mint a zavar és pánik keltés, zajt vinni a közbeszédbe. Magyar Péter szvsz ezért sem foglalkozott vele különösebben, egyszerűen ignorálta amivel nyugtatja a kedélyeket - nyugalom, nincs itt semmi látnivaló. Csinálja inkább a sétát amivel a hangsúlyt is ő helyezi oda ahova szerinte kell. Szvsz jól mozgott megint.Mondjuk ez egy olyan bomba amire pont azok nem tudnak tul hangosan reagalni akik ellen szol. Mint amikor az orult azt mondja a pszichiatrian hogy o nem orult. Ha most nagyon hangosan verne az asztalt MP vagy 444 azzal csak futene azt a narrativat hogy itt bizony kulfoldrol furjak a szuverenitast es hat latjatok gyerekek hogy panikolnak az erintettek. Nehez ezt poltikailag jol lereagalni, sztem kb a legjobb modon tette.
peach
7 hónapja
Remèljük nem èrjük el soha újra de közelítünk 😔🥺"...Oly korban éltem én e földön,
mikor besúgni érdem volt s a gyilkos,az áruló, a rabló volt a hős, -s ki néma volt netán s csak lelkesedni rest, már azt is gyűlölték, akár a pestisest.
Oly korban éltem én e földön,
mikor ki szót emelt, az bujhatott,
s rághatta szégyenében ökleit, -
az ország megvadult s egy rémes végzeten vigyorgott vértől és mocsoktól részegen..."
Szerkesztette: dande2
7 hónapja
Nyilván lehet blöff, de nem mindegy, hogy meddig fogják elvinni a blöfföt...Valószínűleg én vagyok túl idealista, de blöffnek gondolom. Persze megszavazzák, de "bevetni" nem akarják. Talán ott már elmegyünk addig a határig, hogy a másodvonaltól lefele kurva sokaknak megszólal a lelkiismerete. Az sok százezer szavazó. ( persze amennyiben lesznek legitim választások )Szerintem ezzel a szuterén törvény javaslattal egyelőre semmi más cél nincs, mint a zavar és pánik keltés, zajt vinni a közbeszédbe. Magyar Péter szvsz ezért sem foglalkozott vele különösebben, egyszerűen ignorálta amivel nyugtatja a kedélyeket - nyugalom, nincs itt semmi látnivaló. Csinálja inkább a sétát amivel a hangsúlyt is ő helyezi oda ahova szerinte kell. Szvsz jól mozgott megint.Szerintem meg bár MP jól csinálja politikailag, és nem kell markánsan foglalkoznia a független sajtó ellehetetlenítésével, mert politikailag nincs benne haszna, de ettől még ez nem zavar és pánikkeltés, hanem bizony a posztmodern illiberálfasisztoid államszervezés következő lépcsőfoka, egy újabb lépés a putyini úton. Még az ellenzékiek bebörtönzése előtt, de már elköteleződve a "hatalmat békésen át nem adjuk" attitűd mellett.
peach
Őszentsége Sobri Jóska
peach
Nekik kb. semmibe nem kerül, ha beküldenek a Partizán, Magyar Hang, Telex (neadjisten a Tisza) irodájába pár embert, elvisznek pár cuccot, amit vagy visszaadnak vagy nem, aztán telekürtölik a saját médiájukat a képekkel-videókkal, hogy "a szuterén magyar kormány fellép a külföldi befolyás ellen és megvédi a magyarokat". Nem mennek el ítéletig vagy ilyesmi, csak propaganda az övéiknek, szopatás az ellenfeleknek, kb. mint a karaktergyilkosságok, szokásos fideszes virtus, a helyreigazításról vagy hasonlókról már nem szól a fáma soha...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
7 hónapja
Szerintem ezzel a szuterén törvény javaslattal egyelőre semmi más cél nincs, mint a zavar és pánik keltés, zajt vinni a közbeszédbe. Magyar Péter szvsz ezért sem foglalkozott vele különösebben, egyszerűen ignorálta amivel nyugtatja a kedélyeket - nyugalom, nincs itt semmi látnivaló. Csinálja inkább a sétát amivel a hangsúlyt is ő helyezi oda ahova szerinte kell. Szvsz jól mozgott megint.Hogy mi lehet vele a cél? Szerintem elsősorban hogy ne arról beszéljünk hogy a repülő amivel rajtoltunk földbe állt, és az egész EU-ban két ország, Szlovénia és Portugália produkált nagyobb mínuszt, illetve hogy na arról beszélgessünk, hogy minimum 500 milliárd forintot loptak ki az MNB-ből Matolcsiek. Ha a téma a szuverenitásnak csúfolt valami, már jól jön ki belőle a fidesz.
peach
7 hónapja
Talán ott már elmegyünk addig a határig, hogy a másodvonaltól lefele kurva sokaknak megszólal a lelkiismerete. Az sok százezer szavazó. ( persze amennyiben lesznek legitim választások )mult-kor.hu/mit-lehetett-tudni-a-holokausztrol-1944-ben-magyarorszagon-20241001
peach

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
7 hónapja
Hát én meg úgy kalkulálok, hogy nem lesznek.Valószínűleg én vagyok túl idealista, de blöffnek gondolom. Persze megszavazzák, de "bevetni" nem akarják. Talán ott már elmegyünk addig a határig, hogy a másodvonaltól lefele kurva sokaknak megszólal a lelkiismerete. Az sok százezer szavazó. ( persze amennyiben lesznek legitim választások )Szerintem ezzel a szuterén törvény javaslattal egyelőre semmi más cél nincs, mint a zavar és pánik keltés, zajt vinni a közbeszédbe. Magyar Péter szvsz ezért sem foglalkozott vele különösebben, egyszerűen ignorálta amivel nyugtatja a kedélyeket - nyugalom, nincs itt semmi látnivaló. Csinálja inkább a sétát amivel a hangsúlyt is ő helyezi oda ahova szerinte kell. Szvsz jól mozgott megint.Szerintem meg bár MP jól csinálja politikailag, és nem kell markánsan foglalkoznia a független sajtó ellehetetlenítésével, mert politikailag nincs benne haszna, de ettől még ez nem zavar és pánikkeltés, hanem bizony a posztmodern illiberálfasisztoid államszervezés következő lépcsőfoka, egy újabb lépés a putyini úton. Még az ellenzékiek bebörtönzése előtt, de már elköteleződve a "hatalmat békésen át nem adjuk" attitűd mellett.
peach
Őszentsége Sobri Jóska
peach
Így ezt se tartom blöffnek. Mert blöffként nem lehívható, semmi értelme.
7 hónapja
Valószínűleg én vagyok túl idealista, de blöffnek gondolom. Persze megszavazzák, de "bevetni" nem akarják. Talán ott már elmegyünk addig a határig, hogy a másodvonaltól lefele kurva sokaknak megszólal a lelkiismerete. Az sok százezer szavazó. ( persze amennyiben lesznek legitim választások )Szerintem ezzel a szuterén törvény javaslattal egyelőre semmi más cél nincs, mint a zavar és pánik keltés, zajt vinni a közbeszédbe. Magyar Péter szvsz ezért sem foglalkozott vele különösebben, egyszerűen ignorálta amivel nyugtatja a kedélyeket - nyugalom, nincs itt semmi látnivaló. Csinálja inkább a sétát amivel a hangsúlyt is ő helyezi oda ahova szerinte kell. Szvsz jól mozgott megint.Szerintem meg bár MP jól csinálja politikailag, és nem kell markánsan foglalkoznia a független sajtó ellehetetlenítésével, mert politikailag nincs benne haszna, de ettől még ez nem zavar és pánikkeltés, hanem bizony a posztmodern illiberálfasisztoid államszervezés következő lépcsőfoka, egy újabb lépés a putyini úton. Még az ellenzékiek bebörtönzése előtt, de már elköteleződve a "hatalmat békésen át nem adjuk" attitűd mellett.
peach
Őszentsége Sobri Jóska
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
7 hónapja
ez a harcosok klubja ilyen SA-utánérzés lesz, vagy mi?munkásőrség
slowmotion
buhloone mindstate
7 hónapja
Ezek az idióták már a lengyeleket is támadják...Ez már tényleg a paranoia legmagasabb szintje.
telex.hu/kulfold/2025/05/15/szijjarto-szerint-mar-brusszel-es-varso-is-csatlakozott-ukrajna-magyarellenes-ragalomhadjaratahoz
Beki
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
7 hónapja
ez a harcosok klubja ilyen SA-utánérzés lesz, vagy mi?kisnyugdíjas ustawka lesz az inkább
slowmotion
7 hónapja
ez a harcosok klubja ilyen SA-utánérzés lesz, vagy mi?
7 hónapja
A bolondok gyülekezete vasárnap a BOK-ban 😄 ezt is csak azért zárt helyre, mert ad1 jobban mutat a képeken a tömeg ad2 nyílt terepen nem mer kiállni a dagadek.telex.hu/belfold/2025/05/15/orban-viktor-harcosok-klubja-bok-csarnok-sportlovo-bajnoksag
Szerkesztette: KB23
7 hónapja
Szerintem ezzel a szuterén törvény javaslattal egyelőre semmi más cél nincs, mint a zavar és pánik keltés, zajt vinni a közbeszédbe. Magyar Péter szvsz ezért sem foglalkozott vele különösebben, egyszerűen ignorálta amivel nyugtatja a kedélyeket - nyugalom, nincs itt semmi látnivaló. Csinálja inkább a sétát amivel a hangsúlyt is ő helyezi oda ahova szerinte kell. Szvsz jól mozgott megint.Szerintem meg bár MP jól csinálja politikailag, és nem kell markánsan foglalkoznia a független sajtó ellehetetlenítésével, mert politikailag nincs benne haszna, de ettől még ez nem zavar és pánikkeltés, hanem bizony a posztmodern illiberálfasisztoid államszervezés következő lépcsőfoka, egy újabb lépés a putyini úton. Még az ellenzékiek bebörtönzése előtt, de már elköteleződve a "hatalmat békésen át nem adjuk" attitűd mellett.
peach
7 hónapja
Szerintem ezzel a szuterén törvény javaslattal egyelőre semmi más cél nincs, mint a zavar és pánik keltés, zajt vinni a közbeszédbe. Magyar Péter szvsz ezért sem foglalkozott vele különösebben, egyszerűen ignorálta amivel nyugtatja a kedélyeket - nyugalom, nincs itt semmi látnivaló. Csinálja inkább a sétát amivel a hangsúlyt is ő helyezi oda ahova szerinte kell. Szvsz jól mozgott megint.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
7 hónapja
@ketfarkukutyaÉn egy volt főiskolai csoporttársam Facebook profiljában olvastam....Loptam:kutyapárt twitteren láttam
Azt hiszem, az elmúlt 48 óra legerősebb összefoglalása a következő idézet: “Nem akarom, hogy a gyermekeim egy olyan országban éljenek, amelyben magyar pénzből hazudni lehet, de külföldiből igazat mondani nem…”
ThundersNFL a Paraszt
Negritis, a vajda
ThundersNFL a Paraszt
Magyarországon szabad lopott pénzből hazudni,
de külföldi pénzből igazat mondani nem
x.com/ketfarkukutya/status/1922767831696838719
7 hónapja
Én egy volt főiskolai csoporttársam Facebook profiljában olvastam....Loptam:kutyapárt twitteren láttam
Azt hiszem, az elmúlt 48 óra legerősebb összefoglalása a következő idézet: “Nem akarom, hogy a gyermekeim egy olyan országban éljenek, amelyben magyar pénzből hazudni lehet, de külföldiből igazat mondani nem…”
ThundersNFL a Paraszt
Negritis, a vajda
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
7 hónapja
Loptam:kutyapárt twitteren láttam
ThundersNFL a Paraszt
7 hónapja
Loptam:Azt hiszem, az elmúlt 48 óra legerősebb összefoglalása a következő idézet: “Nem akarom, hogy a gyermekeim egy olyan országban éljenek, amelyben magyar pénzből hazudni lehet, de külföldiből igazat mondani nem…”
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
7 hónapja
Az MTI tudósítása szerint kijelentette, hogy ha a béke időszakában Európa Ukrajna uniós csatlakozását tűzi ki célul, akkor az többe fog kerülni, mint a háború, és a háború lezárása után Ukrajna uniós csatlakozása jelentheti a legnagyobb veszélyt Európa számára. -> ezt meg Gulyás nyilatkozta ma
7 hónapja
Ezek az idióták már a lengyeleket is támadják...telex.hu/kulfold/2025/05/15/szijjarto-szerint-mar-brusszel-es-varso-is-csatlakozott-ukrajna-magyarellenes-ragalomhadjaratahoz
7 hónapja
ma sétáltam MP-vel egyet itt a környéken...elképesztő, hogy mennyien dudáltak autókból, kiabáltak, hogy áradjon, meg ilyenek. tudom, hogy ez még mindig kevés, de szerintem pont azért indultak be Orbánék, mert érzik, hogy baj van. most nem azért, de ez a poltpéteres ügy is ennek szól, most odarakhatnak valakit 9 évre, ráadásul még utolsó év, hogy Poltot is kinevezzék a "kiváló" alkotmánybíróság élére, hogy aztán élete végéig játssza a bazári majmot nekünkPedig igaza van és a kettő nem zárja ki egymást.MP a szuvenírszarfejű törvényjavaslatra reagálvaNekem az a bajom ezzel, hogy ha mindenre legyintünk, akkor a 11 hónap könnyen lehet 11 év is...
“11 hónap van még a választásig, addig már fél lábon is kibírjuk!”
Hát nem tudom… nekem van egy olyan rossz előérzetem, hogy ez a kijelentés nem fog jól öregedni…
Cowboykarcsi90
StormST
Mehetnek a folyamatos tüntetések, miközben a Tisza járja az országot és felporszívózza a kiábrándult fideszeseket.
Betiltás esetén pedig marad az utca.
Dzsokijuing
és továbbra is tartom, ezek a fenyegetések nem érik el az átlagemberek ingerküszöbét, márpedig amíg az a bizonyos átlagember nem hajlandó kimenni tüntetni, addig ezek a rendezvények önmagukat tudják erodálni.
MP most elmegy Erdélybe, mert érzi, hogy Orbán múlt heti baromsága miatt sok erdélyi szavazó elvihető és valószínűleg legtöbb lesz, aki átgondolja, hogy szavazzon e a fideszre és ha ebben a két hétben tud szerezni mondjuk 50ezer szavazót a Tisza, vagy elbizonytalanítani még egyszer ennyit, az hatalmas nyereség és óriási fájdalom a fidesznek
7 hónapja
Egyébként, totál outsiderként (bár van jogász a családban, de ő se hallott még ilyenről, igaz nem is büntetős területen van/volt), ez mennyire normális életpálya, hogy valaki büntetőbíróból lesz ügyész?Van átjárás a hivatásrendek között. Alapvetően össze-vissza mennek az emberek, én is több olyan ügyvédet ismerek, aki korábban bíró/ügyész volt, illetve ismerek olyan bírót is, aki korábban ügyvéd volt vagy ügyész.
StormST
Teljesen hétköznapi, hogy valaki az egyik hivatásrendből átmegy a másikba, akár ideiglenesen - pár évre - akár végleg. Nem könnyű - sosem könnyű ezen a pályán hivatásrendet váltani - de azért megy napi szinten.
7 hónapja
Egyébként, totál outsiderként (bár van jogász a családban, de ő se hallott még ilyenről, igaz nem is büntetős területen van/volt), ez mennyire normális életpálya, hogy valaki büntetőbíróból lesz ügyész?Polt ügyvédből meg egyetemi tanárból lett legfőbb ügyész, úgy hogy előtte az ügyészségen egy percet nem dolgozott. ahhoz képest normális.
StormST
Szerkesztette: deyell
buhloone mindstate