Politika

65 feliratkozó

5 hónapja
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 765 — Salus populi suprema lex esto
Túl sokan vannak, akiknek már teljesen átmosták az agyát, illetve azért sok a fidesz magszavazó is.
Bruce
A kettő ugyanaz.
Ha ennyire hiányolod a lángoló utcákat, akkor miért nem kezded te a gyújtogatást?

Segít nektek valamiben, hogy időnként telesírjátok a fórumot ezzel a nem lesz kormányváltás dumával, vagy mi mögötte az indíttatás?
thebeke
Nem, a kettő nem ugyanaz. Az egyik legalább tudja, miért szavaz, a másik csak mert a tévé mondta. Az egyik hisz, a másik nem is gondolkodik. Az egyiknek meggyőződése van, a másiknak távirányítója.

A „lángoló utcák” természetesen képletes volt. Franciaországban, Nepálban vagy Marokkóban az emberek kimennek az utcára, ennél kisebb problémák miatt is. Nálunk ez nem történik meg, és pont erre utaltam: hogy nálunk már a felháborodás reflexe is ki lett oltva.

Nem sírok még egyelőre, csak gondoltam megosztom a jelenlegi gondolatomat, ami a fejemben van, mivel ez lenne a fórum lényege, nemde? Ez elég lesz indíttatásnak vagy még részletesebben kifejtsem hogy egy fórum mire való?
5 hónapja
kittli Pittsburgh Steelers 2 843 — Steelers fan
Én most egyre szkeptikusabb vagyok azzal kapcsolatban, hogy itt kormányváltás lesz. Túl sokan vannak, akiknek már teljesen átmosták az agyát, illetve azért sok a fidesz magszavazó is.
Amúgy is 2/3-ad nélkül majdnem teljesen mindegy lenne, de most én még a győzelmet is elérhetetlennek látom.
ilyen ügyek mellett, hogy még nem lángol Budapest, ez nekem azt vetíti előre, hogy gyakorlatilag bármit megtehetnek és meg is fognak tenni.
Bruce
Áprilisig kibírjuk fél lábon is, de ha mégsem lesz kormányváltás lángolni fog Budapest.
| Nem fog. |

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
5 hónapja
thebeke Pittsburgh Steelers 546 — Steelers fan
Túl sokan vannak, akiknek már teljesen átmosták az agyát, illetve azért sok a fidesz magszavazó is.
Bruce
A kettő ugyanaz.
Ha ennyire hiányolod a lángoló utcákat, akkor miért nem kezded te a gyújtogatást?

Segít nektek valamiben, hogy időnként telesírjátok a fórumot ezzel a nem lesz kormányváltás dumával, vagy mi mögötte az indíttatás?
5 hónapja
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 765 — Salus populi suprema lex esto
Én most egyre szkeptikusabb vagyok azzal kapcsolatban, hogy itt kormányváltás lesz. Túl sokan vannak, akiknek már teljesen átmosták az agyát, illetve azért sok a fidesz magszavazó is.
Amúgy is 2/3-ad nélkül majdnem teljesen mindegy lenne, de most én még a győzelmet is elérhetetlennek látom.
ilyen ügyek mellett, hogy még nem lángol Budapest, ez nekem azt vetíti előre, hogy gyakorlatilag bármit megtehetnek és meg is fognak tenni.
5 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 196 — Chiefs GM
Mondjuk van valami diszkrét bája, hogy miután MP kiröhögi az ukránozást, elkezd oroszozni.
zacknorb
Mondjuk a kettő között van némi különbség valóságtartalmát tekintve 😊

5 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 935 — Kinek mit intézett a kormánya
Mondjuk van valami diszkrét bája, hogy miután MP kiröhögi az ukránozást, elkezd oroszozni.

Poloska vagyok.
5 hónapja
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 906 — Apu ökölbeszorított keze
És a nemrég amerikai tisza app már ukrán lett…nem szuverén az már biztos!

5 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 959
Vótmá?

youtu.be/fQeretT9SKo?si=fXUEIDdVxvrzczS_

Látom 2 napos, lehet volt már.

Megdöbbentő a kommentszekció. Egy negatív komment sincs.. ellenben Orbán Viktornak Nobel-békedíj járna sokak szerint 😆😆😆
5 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 275 — Csodabogár

gecc 😀

5 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 531 — Omar's Coming Yo!
 www.reddit.com/r/hungary/comments/1nylb1p/ek%C3%B6zben_gy%C5%91rben_a_tiszakorm%C3%A1ny_ad%C3%B3emel%C3%A9se_a_f%C5%91/
Tony Adams
Pintér is egy igazi balfasz, de teljesen komikus ami Győrben zajlik 😀

5 hónapja
Tony Adams Indianapolis Colts 5 852 — Colts Fan
 www.reddit.com/r/hungary/comments/1nylb1p/ek%C3%B6zben_gy%C5%91rben_a_tiszakorm%C3%A1ny_ad%C3%B3emel%C3%A9se_a_f%C5%91/
5 hónapja
Beki New York Jets 2 427

Negritis, a vajda
Baszki... faszikámat 27k havi segély mellett finomán próbálja rávezetni... a kibaszott nagy sötétség...
5 hónapja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 952
Negritis, a vajda
Fú baszki
Megnéztem....
Nem kellett volna....
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Hogy fél az adóemeléstől, attól amit a krva életében nem fog fizetni.
cartman023
Göbbels tapsikol ott a pokol valamelyik bugyrában.
5 hónapja
cartman023 Indianapolis Colts 996
Negritis, a vajda
Fú baszki
Megnéztem....
Nem kellett volna....
Hogy fél az adóemeléstől, attól amit a krva életében nem fog fizetni.
5 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 684 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......

Negritis, a vajda
Fú baszki
Megnéztem....
Nem kellett volna....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
5 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 755 — The Mathematician

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
fake.id 1 720 — tush push aficionado
Nem volt felesleges gránát?

Matthew99
instruktor mellett úgy fogja meg azt a stukkert, mint 5 évesek a vízipisztolyt és mellé ez a merőleges beállás... adjanak a kezébe egy optikával ellátott mosin nagant, úgy csinálna pépet a szemüregéből, hogy öröm lenne nézni xd
fake.id
Airsoft. Látszik az asztalon lévő tárakon, meg a homokszínű Glock tárfészkén.
Az meg még ha blowback is, akkor se veri magát orrba vele.

*Korrekció, a Glock sima elektromos, a Dan Wesson revolver gázos, a kézben tartott USP is elektromos, szóval itt nincs semmi, ami visszarúgjon.
Vitézlő Titoknok tomz
ezeknél úgysincs olyan recoil, hogy orrba bassza magát vele, max kiesik a kezéből elsütéskor. arra gondoltam, hogy ha már keménykedik meg fegyverrel pózolva fotóztatja magát, akkor azt csak ennél hitelesebb ábrázolással lenne bármennyire vállalható. ennél harley quinn baseballütő lóbálása is jobb lenne

Szerkesztette: fake.id
5 hónapja
StormST Denver Broncos 12 726 — SB 50 Champion @ Grund
Orbán: Magyarország nem akar a NATO vagy az EU tagja lenni, ha Ukrajna csatlakozik
resistance is futile
De miért?
Janek
Mert Ukrajna nem csatlakozik.
Legalábbis a következő évtizedekben.
Így meg nulla a tartalma/tétje ennek az állításnak.
Őszentsége Sobri Jóska
Én tudom.
De ő mivel indokolt?
Janek
Beleillik az aktuális üzenetek sorába, ennyi a posztmodernben bőven elég.
Majd holnap mond mást.
Őszentsége Sobri Jóska
Amikor először olvastam, nagyon felkaptam a vizet, mostanra már lehiggadtam. De akkor is: hogy a picsába lehet ilyet mondani? És mi az, hogy "Magyarország" nem akar? Teljesen meghibbant ez a barom?
Nagyon szeretném látni a bukását, aztán jöjjön, aminek jönnie kell.
nagylaza, főpohárnok
Ez az állítás kb. azzal analóg, hogy "nem akarok élni, ha a jeti Pestre költözik".
Mivel nincs jeti, így ez az állítás logikailag nem mond semmit, nulla az információtartalma.
"Magyarország nem akar a NATO vagy az EU tagja lenni, ha Uganda csatlakozik." Így is felbaszná az agyad? Csak kuncognál rajta. Ukrajnával ugyanaz, mert egyikük se tud csatlakozni, így nyugodtan lehet ezt mondani. Téged triggerel, a szektásnak jó, következménye, súlya semmi.
Őszentsége Sobri Jóska
Nekem a legnagyobb bajom ezzel a mondattal is az, ami sok másikkal is már korábban:

Nem, Viktor, te nem vagy Magyarország! Az, hogy te mi akarsz, meg mit nem, az attól még nem az ország véleménye, mert 2/3-od van! Az lehet a saját véleményed, még akár a kormány véleménye is, de erre nem kértél és nem kaptál felhatalmazást.

Ja, tudom, én vagyok a hülye, blablablabla...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
5 hónapja
Vitézlő Titoknok tomz Seattle Seahawks TCU Horned Frogs 1 720

Matthew99
instruktor mellett úgy fogja meg azt a stukkert, mint 5 évesek a vízipisztolyt és mellé ez a merőleges beállás... adjanak a kezébe egy optikával ellátott mosin nagant, úgy csinálna pépet a szemüregéből, hogy öröm lenne nézni xd
fake.id
Airsoft. Látszik az asztalon lévő tárakon, meg a homokszínű Glock tárfészkén.
Az meg még ha blowback is, akkor se veri magát orrba vele.

*Korrekció, a Glock sima elektromos, a Dan Wesson revolver gázos, a kézben tartott USP is elektromos, szóval itt nincs semmi, ami visszarúgjon.

Szerkesztette: Vitézlő Titoknok tomz
5 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 810 — Lucas Scott
Orbán: Magyarország nem akar a NATO vagy az EU tagja lenni, ha Ukrajna csatlakozik
resistance is futile
Csak ennyit kell lejátszani mostantól folyamatosan:

Magyarország nem akar a NATO vagy az EU tagja lenni.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
5 hónapja
fake.id 1 720 — tush push aficionado

Matthew99
5 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 371 — beers & Packers
resistance is futile
De miért?
Janek
Őszentsége Sobri Jóska
Én tudom.
De ő mivel indokolt?
Janek
Majd holnap mond mást.
Őszentsége Sobri Jóska
Amikor először olvastam, nagyon felkaptam a vizet, mostanra már lehiggadtam. De akkor is: hogy a picsába lehet ilyet mondani? És mi az, hogy "Magyarország" nem akar? Teljesen meghibbant ez a barom?
nagylaza, főpohárnok
Ez az állítás kb. azzal analóg, hogy "nem akarok élni, ha a jeti Pestre költözik".
Mivel nincs jeti, így ez az állítás logikailag nem mond semmit, nulla az információtartalma.
"Magyarország nem akar a NATO vagy az EU tagja lenni, ha Uganda csatlakozik." Így is felbaszná az agyad? Csak kuncognál rajta. Ukrajnával ugyanaz, mert egyikük se tud csatlakozni, így nyugodtan lehet ezt mondani. Téged triggerel, a szektásnak jó, következménye, súlya semmi.
Őszentsége Sobri Jóska
Na! Újabb hergelés Ukrajna ellen. Nehezen hiszem, hogy nem vetted észre.
5 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 258 — #NoStress
resistance is futile
De miért?
Janek
Őszentsége Sobri Jóska
Én tudom.
De ő mivel indokolt?
Janek
Majd holnap mond mást.
Őszentsége Sobri Jóska
nagylaza, főpohárnok

5 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 755 — The Mathematician
Holnap tuti dönget majd Babis barátja győzelme után....
Bár adná az ég, hogy bukjon jövőre a sleppjével együtt
csak ugye ez "cautionary tale" hogy a "mumus" visszatud jönni

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 684 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Holnap tuti dönget majd Babis barátja győzelme után....
Bár adná az ég, hogy bukjon jövőre a sleppjével együtt

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018