Politika
69 feliratkozó
1 hónapja
Lett?!www.youtube.com/live/xXNjbbR-jaI?is=BNoP_40w_SGOW1GlEz a Tölgyessy stand up egész szórakoztató lett.Van róla link is vagy csak dicsekvés mert voltál rajta élőben? 😀
szaba
bobi0092
szaba
Még csak az elején jár. Lehet eltart a választásig.
1 hónapja
www.youtube.com/live/xXNjbbR-jaI?is=BNoP_40w_SGOW1GlEz a Tölgyessy stand up egész szórakoztató lett.Van róla link is vagy csak dicsekvés mert voltál rajta élőben? 😀
szaba
bobi0092
1 hónapja
Jah.a nyugaton élő magyar szavazók elég kis arányban fideszesek.Pont ezért kérdeztem.Ezt a nemzetiségi listára átkerülést nem igazán értem.Úgy, hogy bemondásra megy, nem kell hozzá semmit igazolni. Ha te azt mondod, hogy teszemazt szerb nemzetiségűnek érzed magad, beadod a kérvényt, és felvesznek a szerb nemzetiségi listára.
Mi alapján kerülhetne át valaki a görög, német, örmény, cigány listára, ha semmi köze ehhez?
Őszentsége Sobri Jóska
warr_b
Mert ha valakit random átraknak, akkor az ugyanúgy lehet tiszás is, fideszes is, nem érné meg.
De Negritis válasza logikus, a kiszivargott Tisza appos adatok alapján tudják átrakosgatni a tisza-szavazókat.
Őszentsége Sobri Jóska
deyell
És miként jön ez ide?
Nem csak nyugaton élő magyar szavazó nézegeti (még itt a fórumon se), hogy átrakták e nemzetiségi listára, mivel itthon élő magyar szavazó is került át.
Hogy jönnek ide pont a nyugaton élő magyar szavazók?
1 hónapja
Ez a Tölgyessy stand up egész szórakoztató lett.Van róla link is vagy csak dicsekvés mert voltál rajta élőben? 😀
szaba
1 hónapja
Ez a Tölgyessy stand up egész szórakoztató lett.
1 hónapja
a nyugaton élő magyar szavazók elég kis arányban fideszesek.Pont ezért kérdeztem.Ezt a nemzetiségi listára átkerülést nem igazán értem.Úgy, hogy bemondásra megy, nem kell hozzá semmit igazolni. Ha te azt mondod, hogy teszemazt szerb nemzetiségűnek érzed magad, beadod a kérvényt, és felvesznek a szerb nemzetiségi listára.
Mi alapján kerülhetne át valaki a görög, német, örmény, cigány listára, ha semmi köze ehhez?
Őszentsége Sobri Jóska
warr_b
Mert ha valakit random átraknak, akkor az ugyanúgy lehet tiszás is, fideszes is, nem érné meg.
De Negritis válasza logikus, a kiszivargott Tisza appos adatok alapján tudják átrakosgatni a tisza-szavazókat.
Őszentsége Sobri Jóska
built for this shit
1 hónapja
mondjuk 10 ezer ft nem valami sok, 4 éve mennyit adtak?direkt kivártam a 16:00-t a hír linkelésével, úgyhogy nem 😀Kapsz egy tízest ha a fideszre szavazolát lehet még jelentkezni?
atapapa
Löfli
atapapa

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
telex.hu/belfold/2026/04/02/alkotmanybirosag-kuria-orban-viktornem tudom, mennyit fizetnek egy alkotmánybírónak, hogy nevetségesebbnél nevetségesebb indokokkal utasítsanak el kúriai határozatokat... de lehet, nem is akarom tudni.
🤦🤣😭
dande2
Viktorral szemben kampányolni olyan, mint egy olyan személlyel társasozni, aki össze-vissza hajlítgatja a szabályokat, hogy mindig ő kerüljön előnybe. csak itt most van egy pár fizetett hülyéje, akik kitalálják helyette az indokokat.
1 hónapja
Köszönjük!Bowl.hu választási tippelde 2026mostantól bárki írhat bele
docs.google.com/spreadsheets/d/1y0eVLWD7fa8n1cQrxtvJifTQ2N-H88PoJ5pRI8-xmWk/edit?usp=sharing
Művész mozi utolsó sáv tippelde: az utolsó 5 film össznézőszámát kell megtippelni, aki a legközelebb lesz hozzá, ingyenjegyet kap (a húsvét vasárnapi adatokat hétfőn beírom)
Mandátum-, listás %-, részvételi arány tipp: magától értetődő
Egyéni jóslatok: Sobri ötlete, kifejtős, bármelyik OEVK-t beírhatod, ha van valami hot take-ed
A tippeket április 12. 6:00-ig lehet leadni, szóljatok, ha valami nagyon fontos kimaradt volna
Löfli
Löfli
1 hónapja
Bowl.hu választási tippelde 2026mostantól bárki írhat bele
docs.google.com/spreadsheets/d/1y0eVLWD7fa8n1cQrxtvJifTQ2N-H88PoJ5pRI8-xmWk/edit?usp=sharing
Művész mozi utolsó sáv tippelde: az utolsó 5 film össznézőszámát kell megtippelni, aki a legközelebb lesz hozzá, ingyenjegyet kap (a húsvét vasárnapi adatokat hétfőn beírom)
Mandátum-, listás %-, részvételi arány tipp: magától értetődő
Egyéni jóslatok: Sobri ötlete, kifejtős, bármelyik OEVK-t beírhatod, ha van valami hot take-ed
A tippeket április 12. 6:00-ig lehet leadni, szóljatok, ha valami nagyon fontos kimaradt volna
Löfli

Don't blink!
1 hónapja
direkt kivártam a 16:00-t a hír linkelésével, úgyhogy nem 😀Kapsz egy tízest ha a fideszre szavazolát lehet még jelentkezni?
atapapa
Löfli
1 hónapja
Kapsz egy tízest ha a fideszre szavazolát lehet még jelentkezni?
atapapa

Don't blink!
1 hónapja
Kapsz egy tízest ha a fideszre szavazolTűkön ülve várom az AB határozatát, ami kimondja, hogy Nagy Ervin a hangfelvétel nyilvánosságra hozásával megsértette Orbán Viktor jogát a csaláshoz.
www.facebook.com/reel/4234861603493834
atapapa
1 hónapja
Pont ezért kérdeztem.Ezt a nemzetiségi listára átkerülést nem igazán értem.Úgy, hogy bemondásra megy, nem kell hozzá semmit igazolni. Ha te azt mondod, hogy teszemazt szerb nemzetiségűnek érzed magad, beadod a kérvényt, és felvesznek a szerb nemzetiségi listára.
Őszentsége Sobri Jóska
warr_b
1 hónapja
Az komoly, a bátonyterenyei polgi, 2 hónapja belépett a KDNPbe, infarktus, visszatérés, Fidesz szidás, KDNPből való kilépés/kibaszás, és ma kitette Facebookra, hogyha nyer a Fidesz, lemond.
Poloska vagyok.
1 hónapja
telex.hu/belfold/2026/04/02/alkotmanybirosag-kuria-orban-viktorÉs a Tisza jogait nem sérti? 😉
🤦🤣😭
dande2
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Az asszony szerint meg, de. Neki pedig mindig igaza van!😊Most mondja itt egyik kolléganőm, hogy PetiKém meg homoszexuális és Dzsudzsi a párja?Igen, Balázs szereti a fiukat. Linda is csak egy álca volt, de akkor már muszáj volt valakit mutatnia maga mellett.
Ez nekem új, valaki segítene ebben, hogy valóban igazat mond a kolléganőm? Mondjuk mindig láttam az ő róla szóló bejegyzések alatt Dzsudzsák képét feltűnni, de nekem ez tényleg új.
Bruce
De a “haverom” szerint nem búza Petya.
JC6 (Mr. Miele)
Az biztos, hogy ha látsz egy közös képet Petiről és nejéről, az első, ami az eszedbe jut, hogy ennek a két embernek érzelmileg még annyi köze sincs egymáshoz, mint két random szobanövénynek.
1 hónapja
Emiatt virágzik az etnobiznisz. Igaz annak nem most van az ideje, hanem az hely.hat. választásokkor.Ezt a nemzetiségi listára átkerülést nem igazán értem.Úgy, hogy bemondásra megy, nem kell hozzá semmit igazolni. Ha te azt mondod, hogy teszemazt szerb nemzetiségűnek érzed magad, beadod a kérvényt, és felvesznek a szerb nemzetiségi listára.
Őszentsége Sobri Jóska
warr_b
Olvastam olyanról, aki már 10 nemzetiségi névjegyzéket is megjárt, attól függően melyik zászló alatt volt esély a haverokkal és rokonokkal helyi nemzetiségi önkormányzatot alapítani és nyakára hágni kapott 1-2 millának.
1 hónapja
(azt még nem tudom, hogy melyik a jobb ötlet, hogy mindenki írhasson bele, vagy én másolgassam a kommentekből)A kommentek elvesznek, so vagy írhassa mindenki, vagy küldjön neked pm-et
Löfli
Poloska vagyok.
1 hónapja
(azt még nem tudom, hogy melyik a jobb ötlet, hogy mindenki írhasson bele, vagy én másolgassam a kommentekből)

Don't blink!
1 hónapja
Bowl.hu választási tippelde 2026docs.google.com/spreadsheets/d/1y0eVLWD7fa8n1cQrxtvJifTQ2N-H88PoJ5pRI8-xmWk/edit?usp=sharing
Vasárnap esti hírtv + mandiner bestof
youtu.be/tE8vv44nsuk?is=nPvpmyZxuzxMryO-
MP m1 interjú bestof
www.youtube.com/watch?v=L58M9SXOH74
Szerkesztette: Löfli

Don't blink!
1 hónapja
Ezt a nemzetiségi listára átkerülést nem igazán értem.Úgy, hogy bemondásra megy, nem kell hozzá semmit igazolni. Ha te azt mondod, hogy teszemazt szerb nemzetiségűnek érzed magad, beadod a kérvényt, és felvesznek a szerb nemzetiségi listára.
Őszentsége Sobri Jóska

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"