Politika
65 feliratkozó
7 hónapja
Amíg van MPnel muníció, és most is volt a külgazdasági államtitkárral is kezel az ukrán és erről hivatalos kép is van addig ezzel megint luftot rúgtak. Nagyon nem megy ez a figyesznek. Tényleg kapkodnak és kapaszkodnak minden szalmaszalba.Ez is Lényegtelen, a hívők vallásháborúk folytatnak.Ezt csak úgy itt hagyomMondom én, hogy fog még nagyon rosszul kinézni MP tizenegy hónapos kijelentése…
24.hu/belfold/2025/05/16/magyar-peter-tseber-roland-nemzetbiztonsag/
KB23
Cowboykarcsi90
Itt csak a nyomik meg a mocsár a lényeges a szavazás szempontjából mindkét oldalnak.
Legyen ciki, a hangulat a hit a lényeg, az kb elég, és ez nem a nyomorult ukránokhoz való viszony dönti majd el egy év múlva😉
E z csak egy lépcsőfok.
ozibozi
7 hónapja
Ez is Lényegtelen, a hívők vallásháborúk folytatnak.Ezt csak úgy itt hagyomMondom én, hogy fog még nagyon rosszul kinézni MP tizenegy hónapos kijelentése…
KB23
Cowboykarcsi90
Itt csak a nyomik meg a mocsár a lényeges a szavazás szempontjából mindkét oldalnak.
Legyen ciki, a hangulat a hit a lényeg, az kb elég, és ez nem a nyomorult ukránokhoz való viszony dönti majd el egy év múlva😉
E z csak egy lépcsőfok.
Szerkesztette: ozibozi
7 hónapja
Ezt csak úgy itt hagyomMondom én, hogy fog még nagyon rosszul kinézni MP tizenegy hónapos kijelentése…
KB23
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
7 hónapja
500 milliárd csak a malolcsis buliban hobbiként eltűnik, azok nem lehettek igazi nagy kutyák. Az olaj kicsit komolyabb bolt😉Hat epp ezaz hogy meg csak nevek sincsenek. Eltunt vagy 500 milliard 90-es evekbeli forint az olajozassal es egy nevet nem tudunk ki volt benne, pedig allami szinten ment ez. De elkanyarodtunk a tematol, bar biztos van osszefugges az alvilag feltokesitese es az ilyen gyilkossagok kozott.Nagykutya MSzpés az ki? Aki nagy kutyának is számít és nem pedig a háttérben maradt?Fenyo is geci volt. Gyarfas szvsz jol jart hogy leelhetett egy premium eletet. Azota mar gyakorilatilag mindenki vagy a fold alatt vagy bortonben van aki Portikkal kokettalt barmilyen szinten kiveve persze a nagy kutya MSZP-s arcokat akik sosem kerultek az elszamoltatas kozelebe, pedig ugye roluk is vannak kompromittalo hanganyagok.Kecskemétre szállítják,76 évesen szerintem nem ez az üdülés deffiníciója.
az meg üdülés kategória,
Fun fact:
az ország nagy része rosszabb körülmények között él, mint ami ott van.
Gyárfás egy geci, de vicc hogy amiatt ítélték el amit nem is tudtak bizonyítani.
ozibozi
Illetve az, hogy valaki geci, még nem jogalap semmiféle ítéletre.
Őszentsége Sobri Jóska
JéBé
ozibozi
JéBé
7 hónapja
Én akkor csekkoltam be a lufthansa szöuli járatára (azt hiszem ott ment épp a vizes vb), mikor itthon már elfogatóparancs volt ellene, az rri-től meg is kérdeztem, hogy most mi is a helyzet, de akkor azt mondták, tudnak róla, majd visszajön) 😊Az egész ügyön utólag még nevetni is lehet, ami viszont jelenleg folyik, azon kevésbé. A magyar kormány színt vallott, végleg elköteleződtek az oroszok pártján, és egyben kvázi hadat üzentek Ukrajnának. Ov-nak tényleg az (volt) a terve, hogy visszaszerzi Kárpátalját (és a balkáni sz@rkeverés se a véletlen műve).

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
7 hónapja
Nekem egyébként volt alkalmam beszélgetni Gyárfással kb 2 percet, és az a megdöbbentő, hogy amilyen kimért és hidegvérű ember, valamiért mégis egyfajta vonzereje van. Az, hogy ilyen módon ítélnek el valaki, a bizonyítékok teljes hiányában, az a koncepciós perek szintjét idézi amúgy. Látszik, hogy politikai indíttatású az egész.Kecskemétre szállítják,76 évesen szerintem nem ez az üdülés deffiníciója.
az meg üdülés kategória,
Fun fact:
Gyárfás egy geci, de vicc hogy amiatt ítélték el amit nem is tudtak bizonyítani.
ozibozi
Őszentsége Sobri Jóska
7 hónapja
Hat epp ezaz hogy meg csak nevek sincsenek. Eltunt vagy 500 milliard 90-es evekbeli forint az olajozassal es egy nevet nem tudunk ki volt benne, pedig allami szinten ment ez. De elkanyarodtunk a tematol, bar biztos van osszefugges az alvilag feltokesitese es az ilyen gyilkossagok kozott.Nagykutya MSzpés az ki? Aki nagy kutyának is számít és nem pedig a háttérben maradt?Fenyo is geci volt. Gyarfas szvsz jol jart hogy leelhetett egy premium eletet. Azota mar gyakorilatilag mindenki vagy a fold alatt vagy bortonben van aki Portikkal kokettalt barmilyen szinten kiveve persze a nagy kutya MSZP-s arcokat akik sosem kerultek az elszamoltatas kozelebe, pedig ugye roluk is vannak kompromittalo hanganyagok.Kecskemétre szállítják,76 évesen szerintem nem ez az üdülés deffiníciója.
az meg üdülés kategória,
Fun fact:
ozibozi
Őszentsége Sobri Jóska
JéBé
ozibozi
7 hónapja
Ezt csak úgy itt hagyom24.hu/belfold/2025/05/16/magyar-peter-tseber-roland-nemzetbiztonsag/
7 hónapja
Nagykutya MSzpés az ki? Aki nagy kutyának is számít és nem pedig a háttérben maradt?Fenyo is geci volt. Gyarfas szvsz jol jart hogy leelhetett egy premium eletet. Azota mar gyakorilatilag mindenki vagy a fold alatt vagy bortonben van aki Portikkal kokettalt barmilyen szinten kiveve persze a nagy kutya MSZP-s arcokat akik sosem kerultek az elszamoltatas kozelebe, pedig ugye roluk is vannak kompromittalo hanganyagok.Kecskemétre szállítják,76 évesen szerintem nem ez az üdülés deffiníciója.
az meg üdülés kategória,
Fun fact:
ozibozi
Őszentsége Sobri Jóska
JéBé
7 hónapja
Fenyo is geci volt. Gyarfas szvsz jol jart hogy leelhetett egy premium eletet. Azota mar gyakorilatilag mindenki vagy a fold alatt vagy bortonben van aki Portikkal kokettalt barmilyen szinten kiveve persze a nagy kutya MSZP-s arcokat akik sosem kerultek az elszamoltatas kozelebe, pedig ugye roluk is vannak kompromittalo hanganyagok.Kecskemétre szállítják,76 évesen szerintem nem ez az üdülés deffiníciója.
az meg üdülés kategória,
Fun fact:
ozibozi
Őszentsége Sobri Jóska
7 hónapja
Ezt mondtam én is. A | Hajdúandis időszakban is geci volt |Kecskemétre szállítják,76 évesen szerintem nem ez az üdülés deffiníciója.
az meg üdülés kategória,
Fun fact:
ozibozi
Őszentsége Sobri Jóska
Az üdülés egy elítéltre vonatkozik. Nagyon sok pénzébe került ezt elintézni, hogy biztos legyen ez. Nem mindenki akarta hogy ilyen könnyű legyen neki a vége.
Szerkesztette: ozibozi
7 hónapja
Kecskemétre szállítják,76 évesen szerintem nem ez az üdülés deffiníciója.
az meg üdülés kategória,
Fun fact:
ozibozi
7 hónapja
Kecskemétre szállítják, az meg üdülés kategória,
Fun fact:
7 hónapja
csak azt akartam közölni, hogy ez nem olyan meglepő, mint ahogy beállítod, mert nem egy példa volt már arra, hogy enyhén szólva nem sikerült a bűnösséget kétséget kizáróan alátámasztani, mégis marasztaló ítélet született, főleg azzal szemben, aki Orbánnal vagy Pintérrel szemben állt. a fidesz közeli maffiózók meg szabadulnak elnöki kegyelemmel, mint Radnai László.Nem azt mondom, hogy meglepő, -itt élek ezer éve-, hanem azt, hogy nonszensz.
deyell
Ennyi az állításom. Nem látom, hogy ellentmondanánk egymásnak, legfeljebb a ténycsomag más elemére fókuszálunk, világítunk rá.
7 hónapja
Nem vitatom, sőt, én is így vélem, de amiről nincs infóm azt nem leszarom, hanem nem tudok róla.Tömeges jelenség, mindennapos.Oké, de a Gyárfás ügyről realtimeban tájekozódtam, mivel én őt tartom a valaha volt legjobb magyar riporternek, míg Portikról tényszerűen bebizonyosodott, hogy a szervezett bűnözés egyik kulcsfigurája.Portik elleni büntetőeljárásokban pl. (Prisztás József megölése) ugyanez volt. annyi különbséggel, hogy ott a hangfelvételek mellett "találtak" egy koronatanút Radnai személyében, aki elmondta, hogy hát igen, ő is úgy hallotta, hogy Portik ölette meg Prisztást, meg az alvilágban mindenki úgy tudja. a vallomásért cserébe köztársasági elnöki kegyelemmel szabadult.Dolgok, amik nem gondoltam, hogy valaha is megtörténhetnek:Botrány.
m.hvg.hu/itthon/20250516_fenyo-gyilkossag-gyarfas-tamas-vaci-borton-bevonulas-ebx
r.baggio
Én simán kinézem belőle, hogy képes volt likvidáltatni Fenyőt, de hogy erre semmilyen "minden kétséget kizáró bizonyíték" nem került elő, az tény.
Bólintott, meg széttárta a kezét - a hangfelvétel tanúsága szerint, sose mondott semmi konkrétumot több, mint 500 percnyi válogatott hangfelvételen, ahol Portik "ki akarja ugrasztani a nyulat a bokorból", de annyira "ravaszul", hogy egyszer sem mond semmi ténylegesen provokatívat, nem mondja, hogy "Gyafikám, megöltem neked a Fenyőt, most te jössz, mutass be XY-nak", felbújtott - mikor már van jogerős ítélet felbújtó ellen, 7 évet kap ugyanazért, amiért Portik életfogytot, és még lehetne sorolni.
Pintér bosszúja utolérte.
Őszentsége Sobri Jóska
deyell
Gyárfást ismertem személyesen (igaz, nem voltunk jóban, a kétezres években ment is a poénkodás, hogy végülis engem csak kitiltott az Angol utcából, de olcsón megúsztam, mert le is lövehetett volna), a lánya a kolléganőm volt, szóval ebben az ügyben sokkal jobban képben vagyok, mint Portik ügyeiben.
És mint írtam nem az a lényeg, nem az a botrány, hogy ténylegesen mi történt, történhetett, hanem az, hogy maga az ítélet nélkülöz mindenféle bizonyosságot, megalapozottságot, tárgyilagoságot.
Ha valaki csak a nyelvésznőt hallgatja meg a HV podcastben Stumpféknál, már akkor ledöbben, hogy "miafasz?!, ez tényleg ezt mondja?!" de én az elmúlt hetekben mindent meghallgattam Gyárfástól, Tasnádin, Zamecsniken át Kovács Lajosig (aki egyébként biztos Gyárfás bűnösségében, de a bizonyítékokat, a bizonyítást elégtelennek véli), és nonszensznek érzem a tények ismeretében, hogy elmarasztaló ítélet született egy olyan eljárásban, aminek egyértelműen bizonyítottság hiányában felmentéssel kellett volna vegződnie.
Az én olvasatomban semmi sem bizonyítja kétséget kizáróan, de még "inkább igen, mint nem" módon se azt, amiről mindenki beszélt akkoriban, hogy Gyárfás lövette le Fenyőt. Márpedig a 7 évet emiatt kapta.
Őszentsége Sobri Jóska
Csak, ha Lakatos Cigányt ítélik így el, akkor le van szarva, ha Gyárfás Tamást, akkor meg ráeszmélés van, hogy ez így nem kóser.
Amadeus az áttelelt poloska
7 hónapja
attól még, hogy Portik maffiózó volt, neki is jár az in dubio pro reo. a Prisztás-gyilkosság ügyében nagyjából hasonlóan megalapozott ítélet született, mint a Gyárfás-ügyben. csak azt akartam közölni, hogy ez nem olyan meglepő, mint ahogy beállítod, mert nem egy példa volt már arra, hogy enyhén szólva nem sikerült a bűnösséget kétséget kizáróan alátámasztani, mégis marasztaló ítélet született, főleg azzal szemben, aki Orbánnal vagy Pintérrel szemben állt. a fidesz közeli maffiózók meg szabadulnak elnöki kegyelemmel, mint Radnai László.Oké, de a Gyárfás ügyről realtimeban tájekozódtam, mivel én őt tartom a valaha volt legjobb magyar riporternek, míg Portikról tényszerűen bebizonyosodott, hogy a szervezett bűnözés egyik kulcsfigurája.Portik elleni büntetőeljárásokban pl. (Prisztás József megölése) ugyanez volt. annyi különbséggel, hogy ott a hangfelvételek mellett "találtak" egy koronatanút Radnai személyében, aki elmondta, hogy hát igen, ő is úgy hallotta, hogy Portik ölette meg Prisztást, meg az alvilágban mindenki úgy tudja. a vallomásért cserébe köztársasági elnöki kegyelemmel szabadult.Dolgok, amik nem gondoltam, hogy valaha is megtörténhetnek:Botrány.
m.hvg.hu/itthon/20250516_fenyo-gyilkossag-gyarfas-tamas-vaci-borton-bevonulas-ebx
r.baggio
Én simán kinézem belőle, hogy képes volt likvidáltatni Fenyőt, de hogy erre semmilyen "minden kétséget kizáró bizonyíték" nem került elő, az tény.
Bólintott, meg széttárta a kezét - a hangfelvétel tanúsága szerint, sose mondott semmi konkrétumot több, mint 500 percnyi válogatott hangfelvételen, ahol Portik "ki akarja ugrasztani a nyulat a bokorból", de annyira "ravaszul", hogy egyszer sem mond semmi ténylegesen provokatívat, nem mondja, hogy "Gyafikám, megöltem neked a Fenyőt, most te jössz, mutass be XY-nak", felbújtott - mikor már van jogerős ítélet felbújtó ellen, 7 évet kap ugyanazért, amiért Portik életfogytot, és még lehetne sorolni.
Őszentsége Sobri Jóska
deyell
Gyárfást ismertem személyesen (igaz, nem voltunk jóban, a kétezres években ment is a poénkodás, hogy végülis engem csak kitiltott az Angol utcából, de olcsón megúsztam, mert le is lövehetett volna), a lánya a kolléganőm volt, szóval ebben az ügyben sokkal jobban képben vagyok, mint Portik ügyeiben.
És mint írtam nem az a lényeg, nem az a botrány, hogy ténylegesen mi történt, történhetett, hanem az, hogy maga az ítélet nélkülöz mindenféle bizonyosságot, megalapozottságot, tárgyilagoságot.
Ha valaki csak a nyelvésznőt hallgatja meg a HV podcastben Stumpféknál, már akkor ledöbben, hogy "miafasz?!, ez tényleg ezt mondja?!" de én az elmúlt hetekben mindent meghallgattam Gyárfástól, Tasnádin, Zamecsniken át Kovács Lajosig (aki egyébként biztos Gyárfás bűnösségében, de a bizonyítékokat, a bizonyítást elégtelennek véli), és nonszensznek érzem a tények ismeretében, hogy elmarasztaló ítélet született egy olyan eljárásban, aminek egyértelműen bizonyítottság hiányában felmentéssel kellett volna vegződnie.
Az én olvasatomban semmi sem bizonyítja kétséget kizáróan, de még "inkább igen, mint nem" módon se azt, amiről mindenki beszélt akkoriban, hogy Gyárfás lövette le Fenyőt. Márpedig a 7 évet emiatt kapta.
Őszentsége Sobri Jóska
buhloone mindstate
7 hónapja
Andika helyettünk, de még inkább értünk éli meg a luxit, hogy mi is érezhessük, milyen jó is lehet elkölteni a háromhavi nettót egy nadrágra, amit ugyanúgy leszarik a galamb, amikor elrepül az autó felett.divany.hu/onido/nyari-tabor/?utm_source=index.hu&utm_medium=link&utm_campaign=dobozAmire szükség van arra van pénz. Ilyen Andika új autója és nadrágja, a szuvi hivatalra, a kormánypárti propira és egyben mediajukra. Hát ne legyünk már tehetetlenek! Nehogy már a gyerekeknek jó legyen! Hisz bennük van a jövő. Potenciális ellenségek, mert, ha van egy kis eszük a szülőnek, akkor már jó korán a fidess ellen kezdik kondicionalni a gyermeküket, és amint lehet külföldre küldi tanulni.
Fasza, már erre sincs pénz
warr_b
KB23
szerk: legyen inkább öthavi, nettó minimálbérben megadva
Szerkesztette: slowmotion
7 hónapja
Tömeges jelenség, mindennapos.Oké, de a Gyárfás ügyről realtimeban tájekozódtam, mivel én őt tartom a valaha volt legjobb magyar riporternek, míg Portikról tényszerűen bebizonyosodott, hogy a szervezett bűnözés egyik kulcsfigurája.Portik elleni büntetőeljárásokban pl. (Prisztás József megölése) ugyanez volt. annyi különbséggel, hogy ott a hangfelvételek mellett "találtak" egy koronatanút Radnai személyében, aki elmondta, hogy hát igen, ő is úgy hallotta, hogy Portik ölette meg Prisztást, meg az alvilágban mindenki úgy tudja. a vallomásért cserébe köztársasági elnöki kegyelemmel szabadult.Dolgok, amik nem gondoltam, hogy valaha is megtörténhetnek:Botrány.
r.baggio
Őszentsége Sobri Jóska
deyell
Őszentsége Sobri Jóska
Csak, ha Lakatos Cigányt ítélik így el, akkor le van szarva, ha Gyárfás Tamást, akkor meg ráeszmélés van, hogy ez így nem kóser.
7 hónapja
Oké, de a Gyárfás ügyről realtimeban tájekozódtam, mivel én őt tartom a valaha volt legjobb magyar riporternek, míg Portikról tényszerűen bebizonyosodott, hogy a szervezett bűnözés egyik kulcsfigurája.Portik elleni büntetőeljárásokban pl. (Prisztás József megölése) ugyanez volt. annyi különbséggel, hogy ott a hangfelvételek mellett "találtak" egy koronatanút Radnai személyében, aki elmondta, hogy hát igen, ő is úgy hallotta, hogy Portik ölette meg Prisztást, meg az alvilágban mindenki úgy tudja. a vallomásért cserébe köztársasági elnöki kegyelemmel szabadult.Dolgok, amik nem gondoltam, hogy valaha is megtörténhetnek:Botrány.
r.baggio
Őszentsége Sobri Jóska
deyell
7 hónapja
2032 meg messze van:telex.hu/kulfold/2025/05/16/marco-rubio-nato-gdp-aranyos-vedelmi-kiadasok-5-szazalekKi kell küldeni kiflit rágcsálni Selmeczi szenátort a derogációért.
tüdőlövés incoming
Amadeus az áttelelt poloska
Dzsokijuing
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
7 hónapja
rubicon.hu/hu/cikkek/csak-abban-remenykedtunk-hogy-megirjak?rovat=multidezoTalán ott már elmegyünk addig a határig, hogy a másodvonaltól lefele kurva sokaknak megszólal a lelkiismerete. Az sok százezer szavazó. ( persze amennyiben lesznek legitim választások )mult-kor.hu/mit-lehetett-tudni-a-holokausztrol-1944-ben-magyarorszagon-20241001
peach
r.baggio
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
7 hónapja
Geci erős képek rovatunkból:Poloska vagyok.
7 hónapja
Portik elleni büntetőeljárásokban pl. (Prisztás József megölése) ugyanez volt. annyi különbséggel, hogy ott a hangfelvételek mellett "találtak" egy koronatanút Radnai személyében, aki elmondta, hogy hát igen, ő is úgy hallotta, hogy Portik ölette meg Prisztást, meg az alvilágban mindenki úgy tudja. a vallomásért cserébe köztársasági elnöki kegyelemmel szabadult.Dolgok, amik nem gondoltam, hogy valaha is megtörténhetnek:Botrány.
r.baggio
Őszentsége Sobri Jóska
buhloone mindstate
7 hónapja
Dolgok, amik nem gondoltam, hogy valaha is megtörténhetnek:Botrány.
r.baggio
7 hónapja
Dolgok, amik nem gondoltam, hogy valaha is megtörténhetnek:ha valaki összeveszik Orbánnal...
r.baggio
buhloone mindstate