Politika
65 feliratkozó
7 hónapja
Köszi.Sztem Tölgyessyre gondolt, nem magára sz interjúra.Ismét nagyon jó a Tölgyessy interjú. Szépen beárazta Magyar Pétert is.Mivel tudja egy interjú "beárazni"?
szaba
r.baggio
kittli
7 hónapja
Sztem Tölgyessyre gondolt, nem magára sz interjúra.Ismét nagyon jó a Tölgyessy interjú. Szépen beárazta Magyar Pétert is.Mivel tudja egy interjú "beárazni"?
szaba
r.baggio
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
7 hónapja
Ismét nagyon jó a Tölgyessy interjú. Szépen beárazta Magyar Pétert is.Mivel tudja egy interjú "beárazni"?
szaba

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
7 hónapja
www.facebook.com/events/1018156283306358Szívás van, pont üti a Vasas-meccset. | Úgy döntöttem, hogy a tüntetést választom. |
Közben lesz egy ilyen is vasárnap.
A szervező srác pásztói, egyel alattam járt általánosba. Ma volt a Partizánban.
zacknorb
7 hónapja
Ismét nagyon jó a Tölgyessy interjú. Szépen beárazta Magyar Pétert is.
7 hónapja
A Rakoczi a mellette futo vasuti hid bovitese miatt jarhatatlan foleg. Viszont a BYD is ott vett irodahazat most, szoval plusz 1-2 ezer fovel fog meg terhelodni az a kornyek, nem a MOL dolgozok lesznek a gond, illetve a hid mindket oldalan kinott egy uj varosresz a kozelmultban.Jómagam sem értem, mert én mindig villamossal megyek, sőt a négy és fél éves kislányomat is azzal hozom/viszem óvodába, annak ellenére, hogy reggel általában ülőhelyünk sincs, annyian utaznak az infopark és népliget között. És ez még a jelenlegi állapot, kommentem pont annak szól, hogy ha itt alsó hangon több száz ingázóval tovább terhelődik a vonal, legyen szó akár az autóútról, akár kötöttpályáról, az garantáltan keserves lesz mindenkinek.Ez azért is nagyon jó, mert a Rákóczi-híd és környéke csúcsidőben kb járhatatlan, de hát ha egyszer fel lett húzva az irodaház, akkor tessék is bejárni!félve kérdezem, hogy a villamos dísznek jár a környéken? arra nem lehet felszállni?
telex.hu/gazdasag/2025/05/15/mol-megszunteti-home-office-irodahaz
r.baggio
ez egy sokszor lefutott kör a fórumon, de kezdem egyre kevésbé érteni, hogy miért muszáj autóval munkába menni
Fontos_Vidra
r.baggio
7 hónapja
oda tessék busszal járni, ott áll meg előtte 😛Ez azért is nagyon jó, mert a Rákóczi-híd és környéke csúcsidőben kb járhatatlan, de hát ha egyszer fel lett húzva az irodaház, akkor tessék is bejárni!És mellé itt lesz ez is:
r.baggio
telex.hu/gazdasag/2025/05/16/byd-budapest-ujbuda-ip-west-xi-kerulet-ingatlan-iroda
warr_b
7 hónapja
Valóban soknak hangzik pár száz + ember, de igazából az nem sok. A CAF villamostól nem tudok pontos adatot, de tekintve, hogy a 3-as metrón csúcsidőben 1000+ ember van egy szerelvényen, biztos vagyok benne, hogy a CAF is simán 5-600 főt elvisz.Jómagam sem értem, mert én mindig villamossal megyek, sőt a négy és fél éves kislányomat is azzal hozom/viszem óvodába, annak ellenére, hogy reggel általában ülőhelyünk sincs, annyian utaznak az infopark és népliget között. És ez még a jelenlegi állapot, kommentem pont annak szól, hogy ha itt alsó hangon több száz ingázóval tovább terhelődik a vonal, legyen szó akár az autóútról, akár kötöttpályáról, az garantáltan keserves lesz mindenkinek.Ez azért is nagyon jó, mert a Rákóczi-híd és környéke csúcsidőben kb járhatatlan, de hát ha egyszer fel lett húzva az irodaház, akkor tessék is bejárni!félve kérdezem, hogy a villamos dísznek jár a környéken? arra nem lehet felszállni?
r.baggio
ez egy sokszor lefutott kör a fórumon, de kezdem egyre kevésbé érteni, hogy miért muszáj autóval munkába menni
Fontos_Vidra
r.baggio
*Javítom magam, hosszabra emlékeztem a nagyobb CAF-oknál, csak 350 főt visz el egy szerelvény.
Azért az még így is nagyon nagyon max 1,5 villamosnyi emberrel több mint eddig.
Szerkesztette: Tarsi
7 hónapja
Ez az orbán interjú a tv2-n azért nem azt a narratívát erősíti, hogy ez a törvény csak ijesztgetés miatt jött létre..
7 hónapja
Jómagam sem értem, mert én mindig villamossal megyek, sőt a négy és fél éves kislányomat is azzal hozom/viszem óvodába, annak ellenére, hogy reggel általában ülőhelyünk sincs, annyian utaznak az infopark és népliget között. És ez még a jelenlegi állapot, kommentem pont annak szól, hogy ha itt alsó hangon több száz ingázóval tovább terhelődik a vonal, legyen szó akár az autóútról, akár kötöttpályáról, az garantáltan keserves lesz mindenkinek.Ez azért is nagyon jó, mert a Rákóczi-híd és környéke csúcsidőben kb járhatatlan, de hát ha egyszer fel lett húzva az irodaház, akkor tessék is bejárni!félve kérdezem, hogy a villamos dísznek jár a környéken? arra nem lehet felszállni?
r.baggio
Fontos_Vidra
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
7 hónapja
Felbérelek-e valakit és ki is fizetem-e ténylegesen azért, hogy megöljön nekem valakit, ha nincs ölési szándékom?+1
(...) Az más kérdés, hogy egyébként a konkrét ügyben mit tekintünk minden kétséget kizáróan bizonyítottnak egy vádirat vonatkozásában és mit nem (sosem fogjuk megtudni az akta ismerete nélkül). Hogy így kellett-e elítélni Gyárfást vagy sem. Megjegyzem az, hogy Tasnádit felbérelte Fenyő megölésére az önmagában bűncselekmény, még ha nem is ez képezte a jelen ügy tárgyát.
Amadeus az áttelelt poloska
Tragikomikus, hogy Tasnádi azzal védi Gyárfást: nyilván nem adott másnak megbízást Fenyő megölésére, hiszen azzal őt bízta meg. Ezen mintha
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
7 hónapja
dehogynem, heti 1-3 napot megyek be az irodábaNeked mindegy, ki se mozdulsz Kesziről 😄Nekem amúgy az autó lenne 1.5x szorzóMondjuk mert bkv-val fixen egy kétszeres szorzó időben, hacsak nem tud kizárólag kötöttpályással menni az ember. És amikor este 10-ig dolgozok, másnap meg reggel 5-kor, 6-kor kelek, vagy mikor asszonynak meló után oda kell érnie a gyerekért a suliba, akkor számít.Ez azért is nagyon jó, mert a Rákóczi-híd és környéke csúcsidőben kb járhatatlan, de hát ha egyszer fel lett húzva az irodaház, akkor tessék is bejárni!félve kérdezem, hogy a villamos dísznek jár a környéken? arra nem lehet felszállni?
r.baggio
Fontos_Vidra
warr_b
De igen, én kötött pálya
Negritis, a vajda
warr_b
szerda fix mer akkor van kedvezményes mozi 😊
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
Ráadásul 30%-kal kevesebb hely van, mint ahány munkavállaló, de ha Zsolti elnök kijelent, akkor nincs apelláta, úgy is lesz. A földszinti Fresh Cornerekben fognak dolgozni az emberek. 😃Ez azért is nagyon jó, mert a Rákóczi-híd és környéke csúcsidőben kb járhatatlan, de hát ha egyszer fel lett húzva az irodaház, akkor tessék is bejárni!"Hiszünk a személyes jelenlét erejében", mindjárt elsírom magam.
r.baggio
Sajnos általános tendencia, hogy a multirabszolgák pórázát rövidebbre fogják, a Bosch kisebb irodaházba költözött és ide rendelik vissza full time a dolgozókat.
Dzsokijuing
7 hónapja
Neked mindegy, ki se mozdulsz Kesziről 😄Nekem amúgy az autó lenne 1.5x szorzóMondjuk mert bkv-val fixen egy kétszeres szorzó időben, hacsak nem tud kizárólag kötöttpályással menni az ember. És amikor este 10-ig dolgozok, másnap meg reggel 5-kor, 6-kor kelek, vagy mikor asszonynak meló után oda kell érnie a gyerekért a suliba, akkor számít.Ez azért is nagyon jó, mert a Rákóczi-híd és környéke csúcsidőben kb járhatatlan, de hát ha egyszer fel lett húzva az irodaház, akkor tessék is bejárni!félve kérdezem, hogy a villamos dísznek jár a környéken? arra nem lehet felszállni?
r.baggio
Fontos_Vidra
warr_b
De igen, én kötött pálya
Negritis, a vajda

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
7 hónapja
Covid óta ez bullshit duma... napnál is világosabb h HOból is elkészül ugyanaz a meló, ami előtte 100% irodai jelenlét mellett. Egyik vezetőben sincs annyi gerinc h szemtől szemben kijelentse h fenntartunk egy drága irodát és ez az oka... más ésszerű magyarázat nincs. Én nálam tudják, ha emelik a kötelező irodai jelenlétet, azonnal A4et beadom, nem érdekel semmilyen idióta magyarázat.Ez azért is nagyon jó, mert a Rákóczi-híd és környéke csúcsidőben kb járhatatlan, de hát ha egyszer fel lett húzva az irodaház, akkor tessék is bejárni!"Hiszünk a személyes jelenlét erejében", mindjárt elsírom magam.
r.baggio
Sajnos általános tendencia, hogy a multirabszolgák pórázát rövidebbre fogják, a Bosch kisebb irodaházba költözött és ide rendelik vissza full time a dolgozókat.
Dzsokijuing
7 hónapja
Ez azért is nagyon jó, mert a Rákóczi-híd és környéke csúcsidőben kb járhatatlan, de hát ha egyszer fel lett húzva az irodaház, akkor tessék is bejárni!"Hiszünk a személyes jelenlét erejében", mindjárt elsírom magam.
r.baggio
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
7 hónapja
Nekem amúgy az autó lenne 1.5x szorzóMondjuk mert bkv-val fixen egy kétszeres szorzó időben, hacsak nem tud kizárólag kötöttpályással menni az ember. És amikor este 10-ig dolgozok, másnap meg reggel 5-kor, 6-kor kelek, vagy mikor asszonynak meló után oda kell érnie a gyerekért a suliba, akkor számít.Ez azért is nagyon jó, mert a Rákóczi-híd és környéke csúcsidőben kb járhatatlan, de hát ha egyszer fel lett húzva az irodaház, akkor tessék is bejárni!félve kérdezem, hogy a villamos dísznek jár a környéken? arra nem lehet felszállni?
r.baggio
Fontos_Vidra
warr_b
De igen, én kötött pálya
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
Mondjuk mert bkv-val fixen egy kétszeres szorzó időben, hacsak nem tud kizárólag kötöttpályással menni az ember. És amikor este 10-ig dolgozok, másnap meg reggel 5-kor, 6-kor kelek, vagy mikor asszonynak meló után oda kell érnie a gyerekért a suliba, akkor számít.Ez azért is nagyon jó, mert a Rákóczi-híd és környéke csúcsidőben kb járhatatlan, de hát ha egyszer fel lett húzva az irodaház, akkor tessék is bejárni!félve kérdezem, hogy a villamos dísznek jár a környéken? arra nem lehet felszállni?
r.baggio
Fontos_Vidra

7 hónapja
Mol irodaházba mol bubival illenék...Ez azért is nagyon jó, mert a Rákóczi-híd és környéke csúcsidőben kb járhatatlan, de hát ha egyszer fel lett húzva az irodaház, akkor tessék is bejárni!félve kérdezem, hogy a villamos dísznek jár a környéken? arra nem lehet felszállni?
r.baggio
Fontos_Vidra
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
7 hónapja
Ez azért is nagyon jó, mert a Rákóczi-híd és környéke csúcsidőben kb járhatatlan, de hát ha egyszer fel lett húzva az irodaház, akkor tessék is bejárni!És mellé itt lesz ez is:
r.baggio
telex.hu/gazdasag/2025/05/16/byd-budapest-ujbuda-ip-west-xi-kerulet-ingatlan-iroda

7 hónapja
Presztízs? És szociális készségek hiánya? Tömegközlekedés kiszámíthatatlansága? Csak néhány tippEz azért is nagyon jó, mert a Rákóczi-híd és környéke csúcsidőben kb járhatatlan, de hát ha egyszer fel lett húzva az irodaház, akkor tessék is bejárni!félve kérdezem, hogy a villamos dísznek jár a környéken? arra nem lehet felszállni?
r.baggio
Fontos_Vidra
7 hónapja
Ez azért is nagyon jó, mert a Rákóczi-híd és környéke csúcsidőben kb járhatatlan, de hát ha egyszer fel lett húzva az irodaház, akkor tessék is bejárni!félve kérdezem, hogy a villamos dísznek jár a környéken? arra nem lehet felszállni?
r.baggio
7 hónapja
Ez azért is nagyon jó, mert a Rákóczi-híd és környéke csúcsidőben kb járhatatlan, de hát ha egyszer fel lett húzva az irodaház, akkor tessék is bejárni!telex.hu/gazdasag/2025/05/15/mol-megszunteti-home-office-irodahaz

---