Politika
65 feliratkozó
7 hónapja
Ez a harcosok klubja lesz a fedönév az orosz botoknak, bemutatták a tizezer nyugdíjast, ha csinalnak vmi hasznosat OK, de úgyis mindegy...
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
7 hónapja
Elvileg már hivatalos, hogy Simion kikapott.

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
7 hónapja
oké, ez nap végére megnyerte az internetet. /internetén ezen nevettem fel hangosan imént 😀
x.com/jancseee/status/1924176795244388641
petey
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
7 hónapja
oké, ez nap végére megnyerte az internetet. /internetx.com/jancseee/status/1924176795244388641
7 hónapja
Harcosok klubja by Fidesz:AZT. A. KURVA.
És tényleg:
Sorry.
vpi
SMASH!
Poloska vagyok.
7 hónapja
Szürreális rémálom, mikor a szavak végleg elveszítik értelmüket, jelentésüket.m.hvg.hu/itthon/20250518_Orban-Viktor-harcosok-klubja-bok-csarnok-beszed-ebx
Remélem megússzuk komolyabb fizikai atrocitások nélkül, bár jelenleg elképzelni sem tudom, hogy ez hogyan lehetne már elkerülhető.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
7 hónapja
Harcosok klubja by Fidesz:na megelőztél
És tényleg:
Sorry.
vpi
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
7 hónapja
honnan ismerős?nekem Tony Robbins jutott eszembe
megfejtés:
petey
pont pár napja néztem újra a munecat videót róla
www.youtube.com/watch?v=sUP86fStX6Q
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
Látva a trollkomandó rendezvényre igyekvő "fiatal demokratákat", mintha egy 2008 utáni maszop kongresszus lenne.Csak erős idegzetűek számára, semmiképp sem kaja előtt, PO eredménykövetőben posztolni tilos.
Nagy részük biztos minden reggel valamilyen "szép napot mindenkinek" csicsás képet oszt meg, délben megnézi, hogy a neve alapján milyen bolygón született, este meg odaírja a külföldön lévő unoka képe alá hogy "MiKór JötttÖk hAza Láto gatóba?".
cartman023
Szerkesztette: Tactful Cactus
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
7 hónapja
Látva a trollkomandó rendezvényre igyekvő "fiatal demokratákat", mintha egy 2008 utáni maszop kongresszus lenne. Nagy részük biztos minden reggel valamilyen "szép napot mindenkinek" csicsás képet oszt meg, délben megnézi, hogy a neve alapján milyen bolygón született, este meg odaírja a külföldön lévő unoka képe alá hogy "MiKór JötttÖk hAza Láto gatóba?".
7 hónapja
Magyar közig at its besttelex.hu/belfold/2025/05/18/idokozi-valasztas-veszitett-fidesz-jelolt-hajduhadhazWUT?!?!?!
warr_b
A településen időközi választást kellett tartani, miután Vadász Sándor, a 2-es számú választókerület önkormányzati képviselője februárban elvesztette mandátumát egy 60 napot meghaladó, adminisztrációs hibából eredő köztartozás miatt. Bár tartozását korábban rendezte, a hivatalos határozat késlekedése miatt a testület nem fogadta el igazolását.Negritis, a vajda
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
7 hónapja
telex.hu/belfold/2025/05/18/idokozi-valasztas-veszitett-fidesz-jelolt-hajduhadhazWUT?!?!?!
warr_b
A településen időközi választást kellett tartani, miután Vadász Sándor, a 2-es számú választókerület önkormányzati képviselője februárban elvesztette mandátumát egy 60 napot meghaladó, adminisztrációs hibából eredő köztartozás miatt. Bár tartozását korábban rendezte, a hivatalos határozat késlekedése miatt a testület nem fogadta el igazolását.
7 hónapja
telex.hu/belfold/2025/05/18/idokozi-valasztas-veszitett-fidesz-jelolt-hajduhadhaz

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
7 hónapja
Románoknál vajon mi lesz a szitu?sima nicusor szerencsére, úgy néz ki.
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
magyarok befostak, a fővárossal együtt kb. el is döntik. Hargita megyében 90+%-on van pl.
prezenta.roaep.ro/prezidentiale18052025/pv/map?region=romania&pv-map-scope=county&pv-map-highlight=winner&pv-map-position-romania=1
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
7 hónapja
Románoknál vajon mi lesz a szitu?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
7 hónapja
Csak oszt' ezek a beharangozott digitális szabadságharcosok nehogy észak-koreai hekkerek legyenek... 😊
7 hónapja
Egész Gazdagréten megrogyott a közbiztonság mikor elköltözött onnan.Viktorrájött hogy be kellene fektetni az internetbe. Most kellene egy Szomszédokos, Vágási feris MéM erről😂ha jól láttam a felvezető videóban benne volt Vágási úr
ozibozi
petey
7 hónapja
Viktorrájött hogy be kellene fektetni az internetbe. Most kellene egy Szomszédokos, Vágási feris MéM erről😂ha jól láttam a felvezető videóban benne volt Vágási úr
ozibozi
7 hónapja
Viktorrájött hogy be kellene fektetni az internetbe. Most kellene egy Szomszédokos, Vágási feris MéM erről😂
7 hónapja
Csak meglovagolják a kegyelmi ügyet.444.hu/2025/05/18/egy-elitelt-pedofil-is-ott-ult-a-hevesi-fideszesekkel-orban-harcosok-klubjabanahahahahahahhaahaha
😀 erős kezdés
Szesze
Amadeus az áttelelt poloska
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
7 hónapja
nem néztem bele de a leírások alapján egy televangelista gyűlés voltTényleg olyan volt, mint egy MLM gyűlés 😀én elsőre azt hittem hogy vidám vasárnap
Szesze
eaglesmcnabb
az meg vidám vasárnaptól mlmig bármi lehet 😀
7 hónapja
Tényleg olyan volt, mint egy MLM gyűlés 😀én elsőre azt hittem hogy vidám vasárnap
Szesze
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!