Politika
65 feliratkozó
7 hónapja
Viktorrájött hogy be kellene fektetni az internetbe. Most kellene egy Szomszédokos, Vágási feris MéM erről😂
7 hónapja
Csak meglovagolják a kegyelmi ügyet.444.hu/2025/05/18/egy-elitelt-pedofil-is-ott-ult-a-hevesi-fideszesekkel-orban-harcosok-klubjabanahahahahahahhaahaha
😀 erős kezdés
Szesze
Amadeus az áttelelt poloska
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
7 hónapja
nem néztem bele de a leírások alapján egy televangelista gyűlés voltTényleg olyan volt, mint egy MLM gyűlés 😀én elsőre azt hittem hogy vidám vasárnap
Szesze
eaglesmcnabb
az meg vidám vasárnaptól mlmig bármi lehet 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
Tényleg olyan volt, mint egy MLM gyűlés 😀én elsőre azt hittem hogy vidám vasárnap
Szesze
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
7 hónapja
444.hu/2025/05/18/egy-elitelt-pedofil-is-ott-ult-a-hevesi-fideszesekkel-orban-harcosok-klubjabanahahahahahahhaahaha
😀 erős kezdés
Szesze
7 hónapja
MP nyilván egyből rá is ugrott 😊 mondjuk elég nagy ziccer volt444.hu/2025/05/18/egy-elitelt-pedofil-is-ott-ult-a-hevesi-fideszesekkel-orban-harcosok-klubjabanusába elnököt is csinálnak ilyenből
😀 erős kezdés
Szesze
Negritis, a vajda
7 hónapja
Az exit poll-ok alapján Simion bukni fog 😊10 szazalekot irnak. Remeljuk hogy bukni fog, igen.
Szesze
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
7 hónapja
Egyébként mi lehetett a terv ezzel az akolmeleg giccspartyval? Tényleg a butatelefonos Orbán és a belterjes sleppje akarta elmagyarázni a már alapból fröcsögő bérkommentelőknek (azért vannak ott, mert azok), hogy hogyan kell neten kommunikálni meg harcolni?

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
7 hónapja
444.hu/2025/05/18/egy-elitelt-pedofil-is-ott-ult-a-hevesi-fideszesekkel-orban-harcosok-klubjabanusába elnököt is csinálnak ilyenből
😀 erős kezdés
Szesze
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
Az exit poll-ok alapján Simion bukni fog 😊
7 hónapja
Ez az ukrán nyugdíjak fizetése mi Menczertől?Lehet én vagyok a tudatlan, de erről én még nem is hallottam.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
7 hónapja
444.hu/2025/05/18/egy-elitelt-pedofil-is-ott-ult-a-hevesi-fideszesekkel-orban-harcosok-klubjabanEzek az ultra konzervatívok. Összesen kb. 40 év vagy életfogytiglan a csillagban, csak így a képek alapján.
😀 erős kezdés
Szesze
7 hónapja
444.hu/2025/05/18/egy-elitelt-pedofil-is-ott-ult-a-hevesi-fideszesekkel-orban-harcosok-klubjaban😀 erős kezdés
7 hónapja
Azért titkon reménykedtem hogy a két harcosok klubja között nem csak annyi lesz a hasonlóság h mindkettő klub vezetoje vmien identitás zavarban szenved …A nagy békepárti elnök már virtuálisan is harcol, elképesztő.
csebi
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
7 hónapja
Orbán Viktor: Százezer digitális szabadságharcossal fogjuk megvívni a választásokatAkkor ezért tanulja a dédi a fészbukot!
Akkor az oroszok hekkerek már a spájzban vannak?
KB23
Én meg azt hittem valami horgolás csoportba akar belépni.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
7 hónapja
Amikor a orbi utoljára mondta ezt a “mindenki hozzon még egy embert” -üres frázist, akkor nagyon csúnyán elbukta a második fordulót. Leget elfelejtette már..
7 hónapja
azért a két rendezvény között volt egy árnyalatnyi különbség 😊
7 hónapja
Nézem a Transtelex (nem lmbtq!) oldalán a román választási térképet.Vicces, hogy a magyar nevű területek összessége hasonlít Nagy-Magyarországra.
transtelex.ro/kozelet/2025/05/18/hargita-es-kovaszna-megye-rettent-meg-leginkabb-simion-esetleges-gyozelmetol
7 hónapja
majd felépítik Koncz Zsófiát.Ez ilyen katasztrófaturizmus féle nálatok, hogy ilyeneket néztek? 😂Én odakapcsoltam, megláttam Lexikét és sikítva elkapcsoltam, azért elég sokat mondó, hogy ez a segghülye bukott-gyáva liba a maximum, amit nőfronton sikerül a NER-nek felmutatnia, nagyon a hordó alját kapargatják már...
warr_b
StormST
buhloone mindstate
7 hónapja
Csak hogy tisztázzuk, őt a pozitívabb vagy a negatívabb példának szántad?Ott van még Vitalyos is!Ez ilyen katasztrófaturizmus féle nálatok, hogy ilyeneket néztek? 😂Én odakapcsoltam, megláttam Lexikét és sikítva elkapcsoltam, azért elég sokat mondó, hogy ez a segghülye bukott-gyáva liba a maximum, amit nőfronton sikerül a NER-nek felmutatnia, nagyon a hordó alját kapargatják már...
warr_b
StormST
csebi

7 hónapja
Ott van még Vitalyos is!Ez ilyen katasztrófaturizmus féle nálatok, hogy ilyeneket néztek? 😂Én odakapcsoltam, megláttam Lexikét és sikítva elkapcsoltam, azért elég sokat mondó, hogy ez a segghülye bukott-gyáva liba a maximum, amit nőfronton sikerül a NER-nek felmutatnia, nagyon a hordó alját kapargatják már...
warr_b
StormST
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
7 hónapja
Ez ilyen katasztrófaturizmus féle nálatok, hogy ilyeneket néztek? 😂Én odakapcsoltam, megláttam Lexikét és sikítva elkapcsoltam, azért elég sokat mondó, hogy ez a segghülye bukott-gyáva liba a maximum, amit nőfronton sikerül a NER-nek felmutatnia, nagyon a hordó alját kapargatják már...
warr_b

7 hónapja
Azért titkon reménykedtem hogy a két harcosok klubja között nem csak annyi lesz a hasonlóság h mindkettő klub vezetoje vmien identitás zavarban szenved …
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
7 hónapja
Azért a kossuthon most megmutatják hogy hogy is kellett volna kinéznie egy összejövetelnek. Milyen "agyak" dolgozhatnak a fidess marketing csapatában hogy ennyire nem érti mi folyik körülöttük?
7 hónapja
A másik fele meg kínai.Orbán Viktor: Százezer digitális szabadságharcossal fogjuk megvívni a választásokatigen, annak a fele sajnos orosz lesz
Akkor az oroszok hekkerek már a spájzban vannak?
KB23
Szesze
+ a bohár meg a menczer és meg is van a 120% -os terv