Politika
65 feliratkozó
7 hónapja
Akkor már csak egy kérdésem lenne, ha valóban ezek a "digitális szabadságharcosok" "megnyerik" a választás a fidessnek mondjuk 80%kal, mint Fehéroroszországban akkor a magyar nép felemeli a fejét?Orbán Viktor: Százezer digitális szabadságharcossal fogjuk megvívni a választásokatigen, annak a fele sajnos orosz lesz
Akkor az oroszok hekkerek már a spájzban vannak?
KB23
Szesze
Szerkesztette: KB23
7 hónapja
Tényleg olyan akart lenni mint Trumpli nagy gyulesei, csak nagy különbség, hogy ott tudják mi az reklám amivel ezt be tudják rúgni, itt egy guruló mennydörgéssel nem lehet reklámot készíteni.Ez ilyen katasztrófaturizmus féle nálatok, hogy ilyeneket néztek? 😂Jó nézni hogy mennyire szenvednek, erőlködnek, és ezt milyen egy elcseszett módon teszik😂
warr_b
ozibozi
7 hónapja
Orbán Viktor: Százezer digitális szabadságharcossal fogjuk megvívni a választásokatigen, annak a fele sajnos orosz lesz
Akkor az oroszok hekkerek már a spájzban vannak?
KB23
7 hónapja
Orbán Viktor: Százezer digitális szabadságharcossal fogjuk megvívni a választásokatAkkor az oroszok hekkerek már a spájzban vannak?
7 hónapja
Ez ilyen katasztrófaturizmus féle nálatok, hogy ilyeneket néztek? 😂Jó nézni hogy mennyire szenvednek, erőlködnek, és ezt milyen egy elcseszett módon teszik😂
warr_b
7 hónapja
Ez ilyen katasztrófaturizmus féle nálatok, hogy ilyeneket néztek? 😂

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
7 hónapja
Tényleg olyan volt, mint egy MLM gyűlés 😀
7 hónapja
A vajda kiadta az irányt. A Tisza-Dobrev koalíció ellen fog küzdeni, mert 50 kórház pénzét elvették. Nagy a baj ott spin doktor szinten is -láthatóan
7 hónapja
az a kemény amikor szijjártó a covid védekezést hozza fel sikertörténetként 😊Pontosan tudják a politikában dolgozók, hogy meddig tart az emberek "memóriája". A pedofilbotrány és a 25%-os infláció sincs már a fasorban sem ahhoz képest amilyen komolyságú volt.
Szesze
7 hónapja
az a kemény amikor szijjártó a covid védekezést hozza fel sikertörténetként 😊
7 hónapja
hát nézve pár perce, ez nem más, mint a FB-os propaganda élő előadása. Bohár meg kibaszott kínos. MÉMEKET készítettünk XDDDDDDDDD vastaps, hát geci 😀
7 hónapja
én is azon röhögtem, h azért ha ez a krém, akkor azért olyan nagy baj nem lesz 😀Az online térben mai napig a nyuggerkommendó aktív csakBorzasztóan kínos ez az amcsi típusú show, szegény nyuggereknek ez nem lesz olyan nyerő.hát az online terep meghódításához gondolom nem rájuk számítanak elsősorban.. persze ettől még tényleg nagyon kínos az egész 😊
Nekik termelési értekezletek kellenek, meg az egy soros üzenetek.
ozibozi
Szesze
Ilyen menczerekkel, táncos qrvával, egy bukott kellékfeleséggel, ráadásul még ilyen kopasz osztokkal sok mindent lehet, de fiatalokat bevonzani biztos nem.
Durva káderhiány van ott is szerencsére.
ozibozi
7 hónapja
Az online térben arányaiban a mai napig a nyuggerkommendó aktív csak, hívő középkorú aktivistával megspékelve. Ezek már megvannak,Borzasztóan kínos ez az amcsi típusú show, szegény nyuggereknek ez nem lesz olyan nyerő.hát az online terep meghódításához gondolom nem rájuk számítanak elsősorban.. persze ettől még tényleg nagyon kínos az egész 😊
ozibozi
Szesze
Ilyen menczerekkel, táncos qrvával, egy bukott kellékfeleséggel, ráadásul még ilyen kopasz osztokkal sok mindent lehet, de fiatalokat bevonzani biztos nem.
Durva káderhiány van ott is szerencsére.
Szerkesztette: ozibozi
7 hónapja
Borzasztóan kínos ez az amcsi típusú show, szegény nyuggereknek ez nem lesz olyan nyerő.hát az online terep meghódításához gondolom nem rájuk számítanak elsősorban.. persze ettől még tényleg nagyon kínos az egész 😊
ozibozi
7 hónapja
MHM intelligencia szint, valahol a béka segge alatt...
— 6th Sense (@irishman787878) May 17, 2025
Novák Előd túrázott egy nagyot a faszerdőbe....
Gyorsan le is szedte a posztját, de valahogy csak le lett mentve ez a gyöngyszem 😀 pic.twitter.com/Q6jKm3O7f9
Poloska vagyok.
7 hónapja
"Magyarország nem szorul rá a NATO segítségére" , akkor most már a NATO-bol is kiáll a lóláb?"Az ukránok azt akarják mondani, hogy Magyarország egy veszélyes ország, amely Oroszország érdekeit szolgálja, holott ezerszer elmondtuk, hogy bennünket se Oroszország, se Ukrajna érdekei nem érdekelnek, a magyar külpolitikát egyetlen szempont vezeti, hogy mi a magyarok érdeke." Mit is mondott a főni korábban, ne azt nézek amit mondok hanem amit csinálok? Akkor ez hogy is van?
nepszava.hu/3280062_orban-viktor-tv2-interju-ukrajna-europai-unio-orosz-ukran-habiru-lejaratas-egyesult-allamok
Szerkesztette: KB23
7 hónapja
fókuszcsoport új műsora, 3 rész van kint (lehet az első 2t már linkeltem)nekem mond újat, de lehet hogy nem túl jó összességében, nem tudom eldönteni
www.youtube.com/watch?v=PmX0NkBW6uw
www.youtube.com/watch?v=LY5mpecXzPs
www.youtube.com/watch?v=88TjzW7XYSA
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
Akkor ma lehet számolni hányan lesznek a Jolvanezigy tüntetésén és a HK-n a BOK csarnokban. Mondjuk a HK alapból hátrányban van, hisz oda korlátozottan lehet bemenni, a korlátozott agyú embernek.
7 hónapja
Sztem ez csak emberi hozzáállás kérdése.Presztízs? És szociális készségek hiánya? Tömegközlekedés kiszámíthatatlansága? Csak néhány tippEz azért is nagyon jó, mert a Rákóczi-híd és környéke csúcsidőben kb járhatatlan, de hát ha egyszer fel lett húzva az irodaház, akkor tessék is bejárni!félve kérdezem, hogy a villamos dísznek jár a környéken? arra nem lehet felszállni?
telex.hu/gazdasag/2025/05/15/mol-megszunteti-home-office-irodahaz
r.baggio
ez egy sokszor lefutott kör a fórumon, de kezdem egyre kevésbé érteni, hogy miért muszáj autóval munkába menni
Fontos_Vidra
KB23
Én pl nem vagyok hajlandó második autot venni Máltán. Pedig simán tudnánk, lenne rá keret meg minden. De nem akarok egy második autot azért h heti két napra használjuk, egyszerűen felesleges. Cserébe inkább buszozom. Na most a máltai busz menetrendnel kiszámíthatatlanabb dolog nincs. Szoktam anyázni (bár most éppen találtam egy új járatot ami bár picit több idő de kiszámíthatóbb így általánosságban hamarabb hazaérek) de akkor sem vagyok hajlandó még egy autot venni erre az amúgy is túlzsúfolt szigetre. Talán lehetne így gondolkozni otthon is ahol amúgy nem annyira szar a tömegközlekedés.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
7 hónapja
Akartak építeni még egy hidat a Galvani utca magasságában, de abból sanszosan nem lesz semmi, úgyhogy továbbra is a Lágymányosi híd fogja elvinni a déli forgalmat.Arra járok bringával, amíg a vasúti híd miatt le van zárva az aluljáró, a környék egy rémálom. Még csak a MOL üzemel rendesen, még be sem lakták az új lakók azt a részt. Az autós közlekedés itt nagy halál lesz, fogalmam sincs hogy fogja ez a rész kezelni ezt a sok új autót, így is ide érkezik dél budai agglomeráció összes autója. XI olyan gyorsan el fog esni, még csak most kezdenek bele az egész rozsda övezet benépesítésenk.A Rakoczi a mellette futo vasuti hid bovitese miatt jarhatatlan foleg. Viszont a BYD is ott vett irodahazat most, szoval plusz 1-2 ezer fovel fog meg terhelodni az a kornyek, nem a MOL dolgozok lesznek a gond, illetve a hid mindket oldalan kinott egy uj varosresz a kozelmultban.Jómagam sem értem, mert én mindig villamossal megyek, sőt a négy és fél éves kislányomat is azzal hozom/viszem óvodába, annak ellenére, hogy reggel általában ülőhelyünk sincs, annyian utaznak az infopark és népliget között. És ez még a jelenlegi állapot, kommentem pont annak szól, hogy ha itt alsó hangon több száz ingázóval tovább terhelődik a vonal, legyen szó akár az autóútról, akár kötöttpályáról, az garantáltan keserves lesz mindenkinek.Ez azért is nagyon jó, mert a Rákóczi-híd és környéke csúcsidőben kb járhatatlan, de hát ha egyszer fel lett húzva az irodaház, akkor tessék is bejárni!félve kérdezem, hogy a villamos dísznek jár a környéken? arra nem lehet felszállni?
r.baggio
ez egy sokszor lefutott kör a fórumon, de kezdem egyre kevésbé érteni, hogy miért muszáj autóval munkába menni
Fontos_Vidra
r.baggio
undisputedly
Nomac
7 hónapja
Igen, van ismerősöm MOLnál és mesélte h zseniális döntést hoztak. 😀 ennél jobban nincs értelme belemenni... egyre több helyen zavarják vissza az embereket hasonló érvelések mellett, ami érthetetlen...Most jött hozzánk egy kolléga a MOL-tól, pont a HO miatt. Az új irodaház 70%-os jelenlétre lett tervezve, már az elején gond volt hogy nem volt szabad desk, ez még csak rosszabb lett, ami még jobb, a parkolóhely hiánya. Abból még kevesebb van, ha autóval szeretnél bejárni, az még 2400 forint plusz az utcán parkolás miatt. 😀Covid óta ez bullshit duma... napnál is világosabb h HOból is elkészül ugyanaz a meló, ami előtte 100% irodai jelenlét mellett. Egyik vezetőben sincs annyi gerinc h szemtől szemben kijelentse h fenntartunk egy drága irodát és ez az oka... más ésszerű magyarázat nincs. Én nálam tudják, ha emelik a kötelező irodai jelenlétet, azonnal A4et beadom, nem érdekel semmilyen idióta magyarázat.Ez azért is nagyon jó, mert a Rákóczi-híd és környéke csúcsidőben kb járhatatlan, de hát ha egyszer fel lett húzva az irodaház, akkor tessék is bejárni!"Hiszünk a személyes jelenlét erejében", mindjárt elsírom magam.
r.baggio
Sajnos általános tendencia, hogy a multirabszolgák pórázát rövidebbre fogják, a Bosch kisebb irodaházba költözött és ide rendelik vissza full time a dolgozókat.
Dzsokijuing
Beki
A MOL jó példa hogy kell "multiként" egy jó magyar KKV módjára viselkedni.
Nomac
Én pl 2013-ban amikor kezdtem első munkahelyemen, akkor még azt sem tudták h wtf az a HO, majd szakszervezet kiharcolta ennek a szabályozását valahogy. Ezek után havi 3 nap HO volt úgyh írásban indokolni kellett, ez COVID-ig így is volt. Kirobbanás előtt vezetők elküldtek minket haza 1 hétre biztonság kedvéért, amiből 3 évig fix HO lett. Nemrég váltottam, ott leszögeztem, ha heti 1 napnál több iroda lesz, azonnal felmondok (utazás nagyon korai keléssel jár) és egyelőre szerződésem is így van, meglátjuk meddig.
Szerkesztette: Beki
7 hónapja
Srácok, nektek egy Pesten kívüli élményre van szükségetek.
7 hónapja
Most jött hozzánk egy kolléga a MOL-tól, pont a HO miatt. Az új irodaház 70%-os jelenlétre lett tervezve, már az elején gond volt hogy nem volt szabad desk, ez még csak rosszabb lett, ami még jobb, a parkolóhely hiánya. Abból még kevesebb van, ha autóval szeretnél bejárni, az még 2400 forint plusz az utcán parkolás miatt. 😀Covid óta ez bullshit duma... napnál is világosabb h HOból is elkészül ugyanaz a meló, ami előtte 100% irodai jelenlét mellett. Egyik vezetőben sincs annyi gerinc h szemtől szemben kijelentse h fenntartunk egy drága irodát és ez az oka... más ésszerű magyarázat nincs. Én nálam tudják, ha emelik a kötelező irodai jelenlétet, azonnal A4et beadom, nem érdekel semmilyen idióta magyarázat.Ez azért is nagyon jó, mert a Rákóczi-híd és környéke csúcsidőben kb járhatatlan, de hát ha egyszer fel lett húzva az irodaház, akkor tessék is bejárni!"Hiszünk a személyes jelenlét erejében", mindjárt elsírom magam.
r.baggio
Sajnos általános tendencia, hogy a multirabszolgák pórázát rövidebbre fogják, a Bosch kisebb irodaházba költözött és ide rendelik vissza full time a dolgozókat.
Dzsokijuing
Beki
A MOL jó példa hogy kell "multiként" egy jó magyar KKV módjára viselkedni.
7 hónapja
Arra járok bringával, amíg a vasúti híd miatt le van zárva az aluljáró, a környék egy rémálom. Még csak a MOL üzemel rendesen, még be sem lakták az új lakók azt a részt. Az autós közlekedés itt nagy halál lesz, fogalmam sincs hogy fogja ez a rész kezelni ezt a sok új autót, így is ide érkezik dél budai agglomeráció összes autója. XI olyan gyorsan el fog esni, még csak most kezdenek bele az egész rozsda övezet benépesítésenk.A Rakoczi a mellette futo vasuti hid bovitese miatt jarhatatlan foleg. Viszont a BYD is ott vett irodahazat most, szoval plusz 1-2 ezer fovel fog meg terhelodni az a kornyek, nem a MOL dolgozok lesznek a gond, illetve a hid mindket oldalan kinott egy uj varosresz a kozelmultban.Jómagam sem értem, mert én mindig villamossal megyek, sőt a négy és fél éves kislányomat is azzal hozom/viszem óvodába, annak ellenére, hogy reggel általában ülőhelyünk sincs, annyian utaznak az infopark és népliget között. És ez még a jelenlegi állapot, kommentem pont annak szól, hogy ha itt alsó hangon több száz ingázóval tovább terhelődik a vonal, legyen szó akár az autóútról, akár kötöttpályáról, az garantáltan keserves lesz mindenkinek.Ez azért is nagyon jó, mert a Rákóczi-híd és környéke csúcsidőben kb járhatatlan, de hát ha egyszer fel lett húzva az irodaház, akkor tessék is bejárni!félve kérdezem, hogy a villamos dísznek jár a környéken? arra nem lehet felszállni?
r.baggio
Fontos_Vidra
r.baggio
undisputedly