Politika

65 feliratkozó

7 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 972 — The Mathematician
Lemondott Polt Péter
Amadeus the Young
mint ügyész vagy már mint alkotmánybíró?

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 200
Lemondott Polt Péter
7 hónapja
ozibozi New York Giants 20 209
Egy brancs a mi hazánk és a fidesz ostoba szakosztálya.
A kérdés csak az 5 % elosztása.
A király egy 4 % lenne a náciknak. Bocsánat-az igazi patriótaknak.
Vicc ahogy megint -100 év távlatában- a nacionalistákat megint összeterelik a fasisztákkal.
Megérdemlik mind egymást.

Szerkesztette: ozibozi
7 hónapja
fake.id 1 315 — tush push aficionado
Elfelejtitek, hogy MOST próbál a Fidesz szavazókat elszipkázni, a Mi hazánktól*, de volt idő, amikor a Jobbik/Mi Hazánk ellenség volt. Próbálták befogni a kuruc száját.
*megjegyzem ha a Mi Hazánk összeborul a Fidesszel, az nem x+y, hanem x+0,001y, mert a Mi Hazánkosok is kb úgy rühellik Orbánt mint mi!
NB2
nagyon rühellik orbánt, de nála jobban csak mindenki mást aki nem állampárt vagy tanya. pedig rohadt vicces lenne egy szikrás mitanyánk jelölt, én szavaznék is rá xd
7 hónapja
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 9 781 — Jó ötletnek tűnt!
Elfelejtitek, hogy MOST próbál a Fidesz szavazókat elszipkázni, a Mi hazánktól*, de volt idő, amikor a Jobbik/Mi Hazánk ellenség volt. Próbálták befogni a kuruc száját.
*megjegyzem ha a Mi Hazánk összeborul a Fidesszel, az nem x+y, hanem x+0,001y, mert a Mi Hazánkosok is kb úgy rühellik Orbánt mint mi!
NB2
Ezért fognak a választás után összeborulni amikor már csak a hőbörgés marad a szavazóiknak

Lesz ez még így se!
7 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 527 — Saturday Night Lights
a Mi Hazánkosok is kb úgy rühellik Orbánt mint mi!
NB2
Pont, mint ez a román elnökjelölt.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
7 hónapja
NB2 New England Patriots 27 456 — nabege2@yahoo.com
7 hónapja
Lúdas Solymi New England Patriots 8 878
a kuruc is megoldja, hogy ne tudják bezárni, 444, 24, telex is megtudná
NB2
Sztem a lényeg elveszett nálad. Ez tipikusan ha van rajta sapka akkor ha nincs rajta akkor meg azért.
Ha a kurucot nem vegzaljak az nem azért lesz mert megoldja hanem mert nem akarjak.
csebi
Kuruc mint ellenzéki... 😊
warr_b
Jajj, ugyandehogy.
Csak NB2 tudja, hogy "tiltott" lapot olvas, amit jobb érzésű helyeken nem engednének működni, de itt valahogy mégiscsak megy.

A kuruc amúgy is egy hagyományőrző oldal, ahol a túrázni vágyók is informálódhatnak.
7 hónapja

7 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 895 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
NB2
Sztem a lényeg elveszett nálad. Ez tipikusan ha van rajta sapka akkor ha nincs rajta akkor meg azért.
Ha a kurucot nem vegzaljak az nem azért lesz mert megoldja hanem mert nem akarjak.
csebi
Kuruc mint ellenzéki... 😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
7 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 931 — Lucas Scott
NB2

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
7 hónapja
 24.hu/belfold/2025/05/14/gulyas-marton-partizan-lanczi-torveny-szuverenitas-media-tamogatasfellepes/

7 hónapja
NB2 New England Patriots 27 456 — nabege2@yahoo.com
7 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 527 — Saturday Night Lights
Mielőtt mindenki emigrál a fórumról, MP szervezze meg a nyugati magyarok voksturizmusát a nagykövetségekre, több százezer szavazat azért számítani fog a végelszámolásnál.
Dzsokijuing
Kerdes h a sok emigransbol, meg kint dolgozobol mennyi a nem Fideszes.
Lúdas Solymi
úgy 60% nem fideszes, 10% fideszes, 30% bizonytalan. a gond a szavazási hajlandósággal van. MP elmehetne Londonba, Bécsbe, Berlinbe is kampányolni.
deyell
A 30%-ot egy erős kampánnyal beírhatjuk MP-nek, hiszen ők pont a Puttó miatt költöztek el.
Dzsokijuing
2022-ben:

A 145 külképviseleten szombaton és vasárnap 57 623, magyarországi lakcímmel rendelkező választópolgár
voksolt.

Nem arról van szó, hogy senki nem számít (nekem is van érintett ismerősöm nem is egy aki benne van ebben az 57 623-ban), de azért nem világi nagy számokról beszélünk.
bobi0092
Én olyan mozgósításról beszélek, mint amikor Tuskék vagy Bidenék kimaxolták a saját szavazótáborukat a Halálcsillag ellen.
22-ben nem voltak MZP-szigetek külföldön pl.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
7 hónapja
KB23 Seattle Seahawks Washington Huskies 1 281
Egy ilyen menetelés pl nagyon jól pörgethető a social médiában a sok élővel, simán pozitív lesz, a kérdés csak az hogy majd egy évvel a választás előtt nem korai, bár a boxban is akkor kell ütni a másikat ha megrogyott, aztán lesz ami lesz.
ozibozi
Ez már nem box, inkább MMA. Ott lehet ütni a földön lévőt. 😄
Amúgy én is úgy gondolom, hogy politikailag "halott" időszak van (persze nem) de most tényleg ezzel jól tud a videkkel kommunikálni. Esetleg elmegy újra a keleti régió nyomor negyedeibe és ott oszthatja az igét. Ha már 10-bol 1 embert még tud győzni szerintem az előre lépés. És O azért ugyan úgy tud az egy bitessel is beszélni mint a 2 diplomás jogásszal, hisz ezt jól kitanulta a NERben

Szerkesztette: KB23
7 hónapja
Skrabszky Fruzsina tiltakozik az új törvényjavaslat ellen.

A következő mi lesz? Eljön az antikrisztus?
Amadeus the Young
Háde’ ez nem valami NER-es picsa? Vagy keverem valamelyikkel?
Cowboykarcsi90
igen és nem
a legbutább értelmiségiek egyike, aki meggyőződési NERes nem fizetett
ezért néha nem tetszik neki pár ottani dolog

7 hónapja
Cowboykarcsi90 3 470 — …not me…Im in my prime!

Amadeus the Young
Háde’ ez nem valami NER-es picsa? Vagy keverem valamelyikkel?

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
7 hónapja
Hát nagyon remélem, hogy nem ti vagytok naívak, de sajnos kb biztos vagyok benne, hogy igen. De tényleg ne legyen igazam.
Szesze
Én úgy gondolom, hogy nem érdekeltek abban, hogy további muníciót adjanak a Tiszának. Ez meg még csak pont annyi, hogy kicsit megnehezítsék az életet az ellenzéki szerkesztőségekben.
Jughead
De hogy ad további munuciót, amikor majd be lesz tiltva a párt?

7 hónapja
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 200

7 hónapja
ozibozi New York Giants 20 209
Egy ilyen menetelés pl nagyon jól pörgethető a social médiában a sok élővel, simán pozitív lesz, a kérdés csak az hogy majd egy évvel a választás előtt nem korai, bár a boxban is akkor kell ütni a másikat ha megrogyott, aztán lesz ami lesz.
7 hónapja
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
Hát nagyon remélem, hogy nem ti vagytok naívak, de sajnos kb biztos vagyok benne, hogy igen. De tényleg ne legyen igazam.
Szesze
Én úgy gondolom, hogy nem érdekeltek abban, hogy további muníciót adjanak a Tiszának. Ez meg még csak pont annyi, hogy kicsit megnehezítsék az életet az ellenzéki szerkesztőségekben.
Jughead
Én meg úgy gondolom, hogy még mindig nem akarjátok elhinni, hogy itt nem lesznek normális választások jövőre, én viszont szinte biztos vagyok benne, hogy nem lesznek. Nem adhatják át a hatalmat és nem is fogják és ez a tv az egyik legkonkrétabb előjele annak, h most tényleg megindul ez a folyamat. Legalább is számomra ez tök egyértelmű, de bárcsak ne látnám jól.
7 hónapja
Jughead Dallas Cowboys 6 212
Szesze
7 hónapja
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
7 hónapja
Jughead Dallas Cowboys 6 212
Én egyelőre azokkal értek egyet, akik szerint ez csak egy adminisztrációs teher az ellenzéki médiának, de nem merik majd (az ő szempontjukból) igazán hatékonyan használni, viszont arra jó, hogy majd meggondolja minden médium azt, hogy mit hogyan kellene lekönyvelni.

Szerkesztette: Jughead
7 hónapja
Ezzel a törvénnyel bárkit bármikor el lehet intézni, ezzel elértünk a falig..
Most nem Nagyváradra kellett volna menni, hanem összehozni a valaha volt legnagyobb tüntetéssorozatot, mert ebbe kb mindenki beleállna aki csak kicsit is mozdítható, persze MP meg Tisza nélkül is meg lehet (és kell) tenni csak nehezebb.
Szesze
Sajnos ezzel vitatkoznom kell. Ezen a fórumon, mi jól el tudjuk helyezni ezt a törvényt, jól meg tudjuk beszélni és látjuk a negatív hozadékát. De a tömegeket ez nem érdekli Magyarországon és ez már nagyon sokszor kiderült. Nem értik mi az , hogy szuverenitásvédelem, mint ahogy nem értik, hogy működik egy internetes újság, mit jelent számára például egy sima egyszerű külföldi támogatás.
Nem lehet ilyen ügyekkel tömegeket kivinni az utcára, mint ahogy nem lehetett ennél sokkal komolyabb korrupciós ügyekkel sem kivinni.
Hosszú éveken, évtizedeken keresztül tökéletes munkát végzett az oktatás, az emberek nem akarnak és mernek kiállni még magukért sem, nemhogy ilyen "elvont" dolgokért.
Ugyanakkor a mélyben komoly változások történtek az elmúlt 1 évben és MP tökéletesen ráérzett azokra a dolgokra, amiken keresztül eljut az emberekhez. És hiába csinálna most egy 100ezres tüntetést, neki 2,5-3 millió szavazóra van szüksége és pontosan tudja a fidesz is, hogy ez most összejöhet. Persze ők meg próbálják a saját szavazóikat aktivizálni és mivel gazdasági teljesítménnyel nem tudják, jönnek a szokásos bullshit ellenség-gyártások. Minél több, annál jobb.

Ha belegondolunk, szerintem iszonyat gáz dolog, hogy ebben az országban legalább hetente egy gázos ügy kijön és mégis csak 1-1 tényleg kisebbnek tűnő ügy tud igazán nagy felháborodást kiváltani.
Klaci79
Ezzel teljesen egy érték! Pontosan megfogalmaztad, amit én akartam fél órája megfogalmazni. Köszi!
KB23
Fogadhatunk 😊 ez legalább akkora tömeget fog megmozgatni, mint a pedofilbotrány
Szesze
Neked legyen igazad de szerintem óriási a kettő közötti különbség.

A pedofilia egy nagyon is kézzel fogható, rém egyszerű az utca embere számára is az egyik legfundamentálisabb tabu. Igazából minden társadalomban. Baszki még az ilyen olyan maffiában, a mexikói drog karteleknél is alap, hogy aki gyereket bántalmaz szexuálisan, az golyót érdemel.

Na most akkor itt van ez a szuvenírtámogatásvagybmiaz anyja kínja - ahogy KB23 is írta az emberek többsége magát ezt a szót sem ismeri nem tudja mit jelent - hát eléggé megfoghatatlan. Ne támogassák külföldiek a civil szervezeteket… oké. De amugy milyen külföldiek? És kikre kell gondolni a civil szervezetek alatt? Tudja a fasz, de nem tőlük lesz olcsóbb a trappista a coopba!