NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 375
43
17:00 MYRTLE BEACH BOWL - Kennesaw State vs Western Michigan (Net4+)
Politika
65 feliratkozó
7 hónapja
www.valaszonline.hu/2025/05/14/valasz-az-orbani-nagytakaritasra-nem-megyunk-sehova-nem-panikolunk-nekunk-magyarorszag-a-hazank/"Itt tartunk most. Amint ezt a törvényt megszavazzák, onnantól fogva Magyarország nyílt autokrácia – függetlenül attól, hogy pontosan mikor, hogyan és kit vetet majd jegyzékre a főkomisszár, hogy mikor szüntetik meg ténylegesen a kormánytól független magyar sajtót. Ennek a törvénynek az elfogadásától fogva csupán két kérdés marad. Egyrészt, hogy a magyar emberek akarnak-e önkényuralomban élni, másrészt, hogy az Európai Unió tényleg annyira gyenge szervezet-e, hogy tehetetlenül nézi, amint egyik tagállamában az orosz típusú autokrácia utolsó sarokköve is a helyére kerül 2025-ben."
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
7 hónapja
Én csak 1 hetet voltam anno, de tudnék ott élni. 😀Salzburg a legszebb! 😊 Én ott laktam 6 évig. Friss levegö, nyáron nincs kánikula. Télen látsz havat. 😀 Gyönyörü kirándulni szinte bárhol, valamint közel van Bajorország, ahol tudsz venni finom sört. 😀Te kis naiv. 😊Grazban és Bécsben van ismerős, így ez az A terv, de remélem nem kell valóban meglepni ezt, egy kis remény meg mindig látok, hogy talán.Ha Ausztria, akkor részemről inkább Klagenfurt, Lienz, Innsbruck vonal, szebb a táj. 😊Mi Grazot céloztuk be, ősszel megyünk is felmérni a terepet. Bécset már többször megjártuk ebből a célból, ott is max a külvárosba költöznénkFogalmam sincs mi lesz akkor…Én lehet előre hozom az Olaszországba költözésem időpontját.
Cowboykarcsi90
Mikey
KB23
(Az a B-terv.)
Mikey
KB23
Mikey
Toto21
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
7 hónapja
érdekes téma ez a költözés amúgy, mer engem nem sok minden köt ide (anyám kétségbeesésén kívül mikor megemlítem), de valahogy mégse szánom rá magam sosemondjuk ha én dobbantok akkor skandinávia a cél
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
Salzburg a legszebb! 😊 Én ott laktam 6 évig. Friss levegö, nyáron nincs kánikula. Télen látsz havat. 😀 Gyönyörü kirándulni szinte bárhol, valamint közel van Bajorország, ahol tudsz venni finom sört. 😀Te kis naiv. 😊Grazban és Bécsben van ismerős, így ez az A terv, de remélem nem kell valóban meglepni ezt, egy kis remény meg mindig látok, hogy talán.Ha Ausztria, akkor részemről inkább Klagenfurt, Lienz, Innsbruck vonal, szebb a táj. 😊Mi Grazot céloztuk be, ősszel megyünk is felmérni a terepet. Bécset már többször megjártuk ebből a célból, ott is max a külvárosba költöznénkFogalmam sincs mi lesz akkor…Én lehet előre hozom az Olaszországba költözésem időpontját.
Cowboykarcsi90
Mikey
KB23
(Az a B-terv.)
Mikey
KB23
Mikey
7 hónapja
En relative szerencses helyzetben vagyok, sosem gondoltam volna hogy valaha lesz olyan sajat hibamon kivulallo ok amiert szednem a satorfat csaladostul. Ez meg nem az, de mar latom hogy siman lehet egy ilyen scenario ami megdobbento. Viva Espana!
7 hónapja
azért említettem azokat, mert azért mégse olyan könnyű nekik se mozogni (család és tsi a szerkesztőségben)sajto hagyjan, max kimennek a szerkesztosegek a nyugatra, es ott irjak tovabb.Ok, technikailag jogos.Nektek legyen igazatok, mmint arról hogy a Tisza és MP lecsukásáig nem megy el a NER, csak akkor mire jó ez a törvénymódosítás? Melyik olyan civil szervezet van, vagy szereplő vagy akárki, aki olyan szinten veszélyezteti a dagadt geci hatalmát hogy egy ilyen jogi “belenyúlás” kell hozzá?Partizán, 444, telex, ...
MPt és a Tiszát leszámítva ki vagy kik azok, akiket ha akarnak ne tudnának teljesen ellehetetleníteni enélkül is?
Cowboykarcsi90
Negritis, a vajda
Cowboykarcsi90
de pl Helsinki Bizottsag (ki fog jogi segitseget adni, amikor megvernek a rendorok ugyebar), TASZ, Menedek Egyesulet meg szamtalan ezer mas fontos civil szervezet.
csebi
és Lánczi ugye nyíltan lehazaárulózta őket, szóval logikus hogy a felszámolásukra irányul a törvény
de igen a civil szervezetek legalább akkorát ha nem nagyobbat fognak szívni
7 hónapja
Ennyi még maradt bennem, de minden 4 évben kopott a fénye az elmúlt 15 évben. Ez már a vész villogó szinten van 😄Te kis naiv. 😊Grazban és Bécsben van ismerős, így ez az A terv, de remélem nem kell valóban meglepni ezt, egy kis remény meg mindig látok, hogy talán.Ha Ausztria, akkor részemről inkább Klagenfurt, Lienz, Innsbruck vonal, szebb a táj. 😊Mi Grazot céloztuk be, ősszel megyünk is felmérni a terepet. Bécset már többször megjártuk ebből a célból, ott is max a külvárosba költöznénkFogalmam sincs mi lesz akkor…Én lehet előre hozom az Olaszországba költözésem időpontját.
Cowboykarcsi90
Mikey
KB23
(Az a B-terv.)
Mikey
KB23
Mikey
7 hónapja
Te kis naiv. 😊Grazban és Bécsben van ismerős, így ez az A terv, de remélem nem kell valóban meglepni ezt, egy kis remény meg mindig látok, hogy talán.Ha Ausztria, akkor részemről inkább Klagenfurt, Lienz, Innsbruck vonal, szebb a táj. 😊Mi Grazot céloztuk be, ősszel megyünk is felmérni a terepet. Bécset már többször megjártuk ebből a célból, ott is max a külvárosba költöznénkFogalmam sincs mi lesz akkor…Én lehet előre hozom az Olaszországba költözésem időpontját.
Cowboykarcsi90
Mikey
KB23
(Az a B-terv.)
Mikey
KB23
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
7 hónapja
Jo latni, hogy megmaradt a vicceskedos kedved, majd remeljuk, nem jon a futas es a sikitas, amikor visszaleng az inga es a fideszesekkel baszik ki valaki annak a sokszorosaval (annyivql, amennyivel a revansot a ballibeken a fidesz tultolta), mint amennyi serelem most keletkezik a masik oldalon.😊 Megigerem, hogy ha lesz valaki, aki igy vesz az elvtarsakon elegtetelt (lehet mp, toroczkai, gyurcsany vagy baszok ra, ki), majd ugyanennyire humoromnal leszek.Nyaral /amit rühell, de a család…/ és az alatt nem/nagyon korlátozottan olvas közéleti híreket, tegnap még leírtam a momoról amit pár napja le akartam, aztán gondoltam sokminden nem történik a héten, ami ne bírná el, hogy nem kommentálom. Ebből amit Gyurma ír, hirtelen össze se tudom rakni mi lehet az alaphír, de megmondom őszintén - inkább visszamegyek a bárba és elmondom a pultosnak, hogy szar az itallap (nem tartanak battonage chardonnay-t de legalább egy nyamvadt barrique olaszrizlinget, hogy most akkor a Bourbonok fájó hiányáról ne beszéljünk) és milyen a jó. Szokták szeretni.Hát őőő... Én most hosszú idő után először igen tanácstalan vagyok. Ennek tényleg nem sok értelmét látom, ki itt a célcsoport, kivel akarják ezt lenyeletni? A bázissal? De velük minek? Most akkor ez már az, hogy holnap letartóztatják Romoluszt? Vagy Magyar Pétert? Vagy ha ott még nem tartunk, akkor ez mire jó? Ez a teljesen mellékes ügy, ez az egész kém ügy biztosan nem érdekli az átlag embereket, mondjuk Ukrajna se nagyon, miközben az egész gazdagság haldoklik (most szigorított minden szabályozáson a hitelezésben az összes nagyobb bank, csak mellékesen mondom).Hol van mc12, amikor épp relativizálni kellene az aktuális pofátlanságot?
Gyurma Pappa
r.baggio
De ismered a sablonokat, ne dolgozzak mindig én, a változatosság kedvéért relativizálhatnál te, én meg fölháborodnék a cinizmuson 😀
MC12
Pulvis et umbra sumus.
7 hónapja
Tehát Ukrajnában az oroszoknak kémkedtünk, itthon pedig az oroszok ellen "kémkedőket" (NAGYKÖVETSÉGEN DOLGOZÓKAT, Mata Hari szégyenkezhet) kaptuk elm.hvg.hu/itthon/20250514_Kiderult-mivel-foglalkozott-a-ket-kiutasitott-ukran-kem
Borzalmas, hogy hova süllyedt ez az ország morálisan, de még ha bármi eredménye is lenne...
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
7 hónapja
sajto hagyjan, max kimennek a szerkesztosegek a nyugatra, es ott irjak tovabb.Ok, technikailag jogos.Nektek legyen igazatok, mmint arról hogy a Tisza és MP lecsukásáig nem megy el a NER, csak akkor mire jó ez a törvénymódosítás? Melyik olyan civil szervezet van, vagy szereplő vagy akárki, aki olyan szinten veszélyezteti a dagadt geci hatalmát hogy egy ilyen jogi “belenyúlás” kell hozzá?Partizán, 444, telex, ...
MPt és a Tiszát leszámítva ki vagy kik azok, akiket ha akarnak ne tudnának teljesen ellehetetleníteni enélkül is?
Cowboykarcsi90
Negritis, a vajda
Cowboykarcsi90
de pl Helsinki Bizottsag (ki fog jogi segitseget adni, amikor megvernek a rendorok ugyebar), TASZ, Menedek Egyesulet meg szamtalan ezer mas fontos civil szervezet.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
7 hónapja
Aki már megteremtette magának a megfelelő egzisztenciát, az gyakorlatilag oda megy, ahova akar. De azért sokaknak nem annyira biztos az az egzisztencia.4 gyerekkel, házzal, két céggel, egy magyar jogrendhez kötődő szakmával is elmegyek a picsába ebből az országból, ha úgy alakul 😊Dettó, lakást itt hagyni, nálam is egy 6 és 8 éves gyerekkel kellene új életet kezdeni. Hála az égnek a gyerekek nagyon flexibilisek, és azért már régóta kondicionalom őket társadalmilag és politikailag, de csak lightosan. Igazából ők jobban akarják a költözést mint mi.35 meg egy 6 éves és egy júliusban érkező gyerkőccel.Elkeserítő, egyszerűen nincsenek szavak mennyire borúsan látom az ország jövőjét…Én már sajnos nem is itt látom a jövőt, pedig idén töltöm be a 39et, sose akartam innen elmenni, de nem látom a vissza utat.
Arról se legyen senkinek semmi kétsége, hogy a tegnap bejelentett agyrém(ukránnácitiszapárt) és az egy napra rá benyújtott idegen ellenes törvényjavaslat végig együtt volt megtervezve, igy van felépítve a narratíva.
Szerintem tényleg csak idő kérdése, mikor jön az, hogy a Tisza be lesz tiltva.
Fogalmam sincs mi lesz akkor…
Cowboykarcsi90
Benne most az a kérdés fogalmazódott meg, hogy az emberek mikor indulnak spontán, mint a net adó esetében?
Én se vagyok egy nagy tüntető, mert életemben ha 3szor voltam kint, de azért ez már tényleg felháborít engem is.
KB23
És akkor ez az élet menjen a kukába - a saját lakás hitel nélkül, amit a felnőtt életüket most kezdő magyarok 80 százalékának egy elérhetetlen álom - mert egy ilyen hazaáruló faszkalap geci úgy dönt, hogy márpedig ez az ország az én kis játszóterem.
Hát elmennek a faszomba!
Cowboykarcsi90
KB23
könnyen jöhet az a szint, ahol már nem érdekel
Gyurma Pappa
7 hónapja
Grazban és Bécsben van ismerős, így ez az A terv, de remélem nem kell valóban meglepni ezt, egy kis remény meg mindig látok, hogy talán.Ha Ausztria, akkor részemről inkább Klagenfurt, Lienz, Innsbruck vonal, szebb a táj. 😊Mi Grazot céloztuk be, ősszel megyünk is felmérni a terepet. Bécset már többször megjártuk ebből a célból, ott is max a külvárosba költöznénkFogalmam sincs mi lesz akkor…Én lehet előre hozom az Olaszországba költözésem időpontját.
Cowboykarcsi90
Mikey
KB23
(Az a B-terv.)
Mikey
7 hónapja
Grazot mi is néztük pár éve, de a gyerekek már pont abban a korban voltak, amikor az ottani iskolarendszer sajátosságai miatt vagy erősebb, vagy gyengébb vonalon haladnak tovább a tanulók, és az erősebbhez a német nyelv nagyon kellett volna. A gyenge viszont a képességeikhez mérten tényleg gyenge lett volna.Mi Grazot céloztuk be, ősszel megyünk is felmérni a terepet. Bécset már többször megjártuk ebből a célból, ott is max a külvárosba költöznénkFogalmam sincs mi lesz akkor…Én lehet előre hozom az Olaszországba költözésem időpontját.
Cowboykarcsi90
Mikey
KB23
Ha még óvodásak lettek volna, akkor gond nélkül dobbantunk.
A feleségem állandóan kérdezi, mégis mire számítok itthon, és tulajdonképpen igaza is van, de eddig úgy éreztem, még van esély a rendrakásra. Ha MP sem pattintja ki a rendszert, akkor tényleg csak a forradalom vagy egy mesterlövész segíthetne.
(nyelvhelyességi okok miatt szerkesztve)
Szerkesztette: slowmotion
7 hónapja
félve kérdezem: nem lehetne maradni és megdönteni inkább ezt a rendszert? (bármilyen eszközzel!)mindent lehet, csak ezt leírni ma már itt sem fogja senki.
NB2

7 hónapja
Ha Ausztria, akkor részemről inkább Klagenfurt, Lienz, Innsbruck vonal, szebb a táj. 😊Mi Grazot céloztuk be, ősszel megyünk is felmérni a terepet. Bécset már többször megjártuk ebből a célból, ott is max a külvárosba költöznénkFogalmam sincs mi lesz akkor…Én lehet előre hozom az Olaszországba költözésem időpontját.
Cowboykarcsi90
Mikey
KB23
(Az a B-terv.)
Szerkesztette: Mikey
7 hónapja
félve kérdezem: nem lehetne maradni és megdönteni inkább ezt a rendszert? (bármilyen eszközzel!)
7 hónapja
4 gyerekkel, házzal, két céggel, egy magyar jogrendhez kötődő szakmával is elmegyek a picsába ebből az országból, ha úgy alakul 😊Dettó, lakást itt hagyni, nálam is egy 6 és 8 éves gyerekkel kellene új életet kezdeni. Hála az égnek a gyerekek nagyon flexibilisek, és azért már régóta kondicionalom őket társadalmilag és politikailag, de csak lightosan. Igazából ők jobban akarják a költözést mint mi.35 meg egy 6 éves és egy júliusban érkező gyerkőccel.Elkeserítő, egyszerűen nincsenek szavak mennyire borúsan látom az ország jövőjét…Én már sajnos nem is itt látom a jövőt, pedig idén töltöm be a 39et, sose akartam innen elmenni, de nem látom a vissza utat.
Arról se legyen senkinek semmi kétsége, hogy a tegnap bejelentett agyrém(ukránnácitiszapárt) és az egy napra rá benyújtott idegen ellenes törvényjavaslat végig együtt volt megtervezve, igy van felépítve a narratíva.
Cowboykarcsi90
Benne most az a kérdés fogalmazódott meg, hogy az emberek mikor indulnak spontán, mint a net adó esetében?
Én se vagyok egy nagy tüntető, mert életemben ha 3szor voltam kint, de azért ez már tényleg felháborít engem is.
KB23
És akkor ez az élet menjen a kukába - a saját lakás hitel nélkül, amit a felnőtt életüket most kezdő magyarok 80 százalékának egy elérhetetlen álom - mert egy ilyen hazaáruló faszkalap geci úgy dönt, hogy márpedig ez az ország az én kis játszóterem.
Hát elmennek a faszomba!
Cowboykarcsi90
KB23
könnyen jöhet az a szint, ahol már nem érdekel

7 hónapja
Mi Grazot céloztuk be, ősszel megyünk is felmérni a terepet. Bécset már többször megjártuk ebből a célból, ott is max a külvárosba költöznénkFogalmam sincs mi lesz akkor…Én lehet előre hozom az Olaszországba költözésem időpontját.
Cowboykarcsi90
Mikey
7 hónapja
Dettó, lakást itt hagyni, nálam is egy 6 és 8 éves gyerekkel kellene új életet kezdeni. Hála az égnek a gyerekek nagyon flexibilisek, és azért már régóta kondicionalom őket társadalmilag és politikailag, de csak lightosan. Igazából ők jobban akarják a költözést mint mi.35 meg egy 6 éves és egy júliusban érkező gyerkőccel.Elkeserítő, egyszerűen nincsenek szavak mennyire borúsan látom az ország jövőjét…Én már sajnos nem is itt látom a jövőt, pedig idén töltöm be a 39et, sose akartam innen elmenni, de nem látom a vissza utat.
Cowboykarcsi90
KB23
Hát elmennek a faszomba!
Cowboykarcsi90
7 hónapja
Nektek legyen igazatok, mmint arról hogy a Tisza és MP lecsukásáig nem megy el a NER, csak akkor mire jó ez a törvénymódosítás? Melyik olyan civil szervezet van, vagy szereplő vagy akárki, aki olyan szinten veszélyezteti a dagadt geci hatalmát hogy egy ilyen jogi “belenyúlás” kell hozzá?Attól, hogy a törvényt megalkotják, még nincsenek kötelezve arra, hogy határidőn belül használniuk kell, de alkalomadtán kéznél lehet, ha úgy adódik.
Cowboykarcsi90
7 hónapja
Fogalmam sincs mi lesz akkor…Én lehet előre hozom az Olaszországba költözésem időpontját.
Cowboykarcsi90
7 hónapja
Ok, technikailag jogos.Nektek legyen igazatok, mmint arról hogy a Tisza és MP lecsukásáig nem megy el a NER, csak akkor mire jó ez a törvénymódosítás? Melyik olyan civil szervezet van, vagy szereplő vagy akárki, aki olyan szinten veszélyezteti a dagadt geci hatalmát hogy egy ilyen jogi “belenyúlás” kell hozzá?Partizán, 444, telex, ...
Cowboykarcsi90
Negritis, a vajda
De szerinted úgy látják, hogy ezek tényleg veszélyt tudnak jelenteni a hatalmon maradásukra? Ha nem lenne ilyen szar a gazdasági helyzet meg nem lenne egy Tisza, kuruttyolhattana az összes független sajtó orgánum - semmi bajom velük nyilván még mielőtt - a kutyát nem érdekelné. Most rátudnak erősíteni a hatalom erodáló hatásra a szar gazdasági és az uj politikai szereplő MELLETT, de önmagukban vajmi kevesek lennének.
Szerintem nem ez a problémajuk megoldásának a gyökere. És sajnos ezt jó eséllyel ők is látják.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
7 hónapja
35 meg egy 6 éves és egy júliusban érkező gyerkőccel.Elkeserítő, egyszerűen nincsenek szavak mennyire borúsan látom az ország jövőjét…Én már sajnos nem is itt látom a jövőt, pedig idén töltöm be a 39et, sose akartam innen elmenni, de nem látom a vissza utat.
Cowboykarcsi90
KB23
Hát elmennek a faszomba!
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
7 hónapja
Nektek legyen igazatok, mmint arról hogy a Tisza és MP lecsukásáig nem megy el a NER, csak akkor mire jó ez a törvénymódosítás? Melyik olyan civil szervezet van, vagy szereplő vagy akárki, aki olyan szinten veszélyezteti a dagadt geci hatalmát hogy egy ilyen jogi “belenyúlás” kell hozzá?Partizán, 444, telex, ...
Cowboykarcsi90