NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Politika

65 feliratkozó

7 hónapja
Cowboykarcsi90 3 470 — …not me…Im in my prime!
Nektek legyen igazatok, mmint arról hogy a Tisza és MP lecsukásáig nem megy el a NER, csak akkor mire jó ez a törvénymódosítás? Melyik olyan civil szervezet van, vagy szereplő vagy akárki, aki olyan szinten veszélyezteti a dagadt geci hatalmát hogy egy ilyen jogi “belenyúlás” kell hozzá?

MPt és a Tiszát leszámítva ki vagy kik azok, akiket ha akarnak ne tudnának teljesen ellehetetleníteni enélkül is?

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
7 hónapja
KB23 Seattle Seahawks Washington Huskies 1 281
Ezek senkit nem fognak letartóztatni, mert bevinni valakit az még ok, de benntartani, ahhoz már bíróság kellene es az nincs a kezükben, kockáztatni pedig nem lehet egy ilyen ügyben, mert semmiféle bizonyítékuk nincs.
MP-nek meg nincs most jobb ötlete, de ezzel is mutatni kell határozottan, hogy ez egy olyan párt, aki nem engedi el a határontúli szavazókat, mert pontosan tudja, hogy bár a közvélemény-kutatás most jól néz ki, de ez lehet csak apróságokon fog múlni végül.
Ráadásul azért sem mindegy a hozzáállása, mert 100% hogy a fidesz nem fogja elengedni a hatalmat és óriási balhék lesznek még. Jobb ha Peti most kint sétál az “övéivel” és így tart most mindig valami programot a Tisza szigeteknél. Folyamatosan nagygyűléseket nem lehet csinálni. Menni kell és menni minél többet a saját hátországával.
Klaci79
Ettől az új törvénytől nem féltem a Tisza indulását, mert ahhoz már elég tapintható a támogatottsága, hogy ne lehessen őket visszaléptetni. Ha nincs börtönben MP, akkor tud beszélni, és ez plusz muníciót jelent az oldalán.
Fel kellene építeni egy helyettest, aki szükség esetén tartja a frontot, mert az egyetlen út, ahol MP fogható, az a büntetőjogi: a telefonos vagy a bennfentes kereskedéses ügy, úgyhogy ezt előbb-utóbb meg kell lépnie a hatalomnak, és akkor kell valaki, aki meg tud szólalni.

(Még a végén nekünk is egy színész lesz a kormányfőnk, haha)
slowmotion
Én is pont erre, gondoltam. Nagy Ervinről el is tudnám képzelni.
7 hónapja
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 268 — no es importante
Előre tovább a lenini úton, lesz még Dunaújvárosból is újra Sztálinváros.

A bolond nem látja csak, hogy merre tartunk, a helyzet iróniája, hogy épp Ukrajna akadályoz meg minket az orosz vazallussá válástól földrajzi elhelyezkedéséből adódóan.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
7 hónapja
"De mi veszélyezteti az ország szuverenitását? A javaslat szerint bármi, ami sérti, negatív színben tünteti fel

a nemzet egységét, a határon túli magyarokért való felelősséget;"

itt azért hangosan felröhögtem. GECIK.
Zsellér van de Vrij
Emellé a törvény mellé azért betennem a Simone felé szórólapot, amivel most kampányol. Így még érdekesebb lenne ez a mondat.
7 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 907 — Cowboys fan
Ezek senkit nem fognak letartóztatni, mert bevinni valakit az még ok, de benntartani, ahhoz már bíróság kellene es az nincs a kezükben, kockáztatni pedig nem lehet egy ilyen ügyben, mert semmiféle bizonyítékuk nincs.
MP-nek meg nincs most jobb ötlete, de ezzel is mutatni kell határozottan, hogy ez egy olyan párt, aki nem engedi el a határontúli szavazókat, mert pontosan tudja, hogy bár a közvélemény-kutatás most jól néz ki, de ez lehet csak apróságokon fog múlni végül.
Ráadásul azért sem mindegy a hozzáállása, mert 100% hogy a fidesz nem fogja elengedni a hatalmat és óriási balhék lesznek még. Jobb ha Peti most kint sétál az “övéivel” és így tart most mindig valami programot a Tisza szigeteknél. Folyamatosan nagygyűléseket nem lehet csinálni. Menni kell és menni minél többet a saját hátországával.
Klaci79
Ettől az új törvénytől nem féltem a Tisza indulását, mert ahhoz már elég tapintható a támogatottsága, hogy ne lehessen őket visszaléptetni. Ha nincs börtönben MP, akkor tud beszélni, és ez plusz muníciót jelent az oldalán.
Fel kellene építeni egy helyettest, aki szükség esetén tartja a frontot, mert az egyetlen út, ahol MP fogható, az a büntetőjogi: a telefonos vagy a bennfentes kereskedéses ügy, úgyhogy ezt előbb-utóbb meg kell lépnie a hatalomnak, és akkor kell valaki, aki meg tud szólalni.

(Még a végén nekünk is egy színész lesz a kormányfőnk, haha)
7 hónapja
StormST Denver Broncos 12 424 — SB 50 Champion @ Grund
Ebben a szuterénvédelmi (nem, azt a szót nem írom le semmivel kapcsolatban, amit a fidesz tesz) törvényben az a legcinikusabb, hogy ha bármelyik résztvevő szerv függetlenül és komolyan venné, akkor a komplett kormányt és fidesz vezérkart lehetne az első napon bevinni.

Hányszor tüntették már fel negatív színben külföldön az ország független, demokratikus jellegét? - Putyin-seggnyalós vétók, kötelezettségszegési eljárások, folyamatban lévő bírósági ítélet és büntetés a migráció ügyében, stb.

"a nemzet egységét, a határon túli magyarokért való felelősséget" - ezt 1 héttel a tihanyi beszéd után? Tényleg?

Az ország keresztény kultúráját, amibe a felebaráti szeretet is beletartozik és a könyörületesség?

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
7 hónapja
"De mi veszélyezteti az ország szuverenitását? A javaslat szerint bármi, ami sérti, negatív színben tünteti fel

Zsellér van de Vrij
Soros Gyuri bácsinak befigyel a villanykörte reggel, utal kicsit a Fidesznek, aztán ezt összerakva azzal, hogy Vitya összeborult az erdélyi magyarságot gyűlölő kecskepásztorral már triggerelhetné a szuveneritásvédelmi gittegyletet.
Persze nyilván tudom, hogy a kisláncziék a rendszer része, és maguk ellen sosem, de érdekes lenne indoklást kérni, hogy a feltételek teljesítése egyes esetekben miért nem teljesíti a feltételeket.

Szerkesztette: slowmotion
7 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 932 — Lucas Scott

Zsellér van de Vrij
a boldozott resz, amugy ertelmezhetetlen. nyelvtanilag, szemantikailag minden szempontbol.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
7 hónapja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 658
7 hónapja
Elkeserítő, egyszerűen nincsenek szavak mennyire borúsan látom az ország jövőjét…

Arról se legyen senkinek semmi kétsége, hogy a tegnap bejelentett agyrém(ukránnácitiszapárt) és az egy napra rá benyújtott idegen ellenes törvényjavaslat végig együtt volt megtervezve, igy van felépítve a narratíva.

Szerintem tényleg csak idő kérdése, mikor jön az, hogy a Tisza be lesz tiltva.

Fogalmam sincs mi lesz akkor…
Cowboykarcsi90
Én már sajnos nem is itt látom a jövőt, pedig idén töltöm be a 39et, sose akartam innen elmenni, de nem látom a vissza utat.
Benne most az a kérdés fogalmazódott meg, hogy az emberek mikor indulnak spontán, mint a net adó esetében?
Én se vagyok egy nagy tüntető, mert életemben ha 3szor voltam kint, de azért ez már tényleg felháborít engem is.
7 hónapja
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 13 954 — Слава Україні! Героям слава!

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
7 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 527 — Saturday Night Lights
 telex.hu/belfold/2025/05/14/torvenyjavaslat-kulfoldi-tamogatas-szuverenitasvedelmi-hivatal-szabalyozas here we go.
Zsellér van de Vrij
És az EU végig fog asszisztálni. Elindul a lassú kivezetése Magyarországnak. És az átlag fidess szavazó azt se érti, hogy a diktatúra legmocskosabb időszakát fogja újra élni.
KB23
Megvárják a jövő áprilist, aztán ránéznek a táblára.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
7 hónapja
Cowboykarcsi90 3 470 — …not me…Im in my prime!
Elkeserítő, egyszerűen nincsenek szavak mennyire borúsan látom az ország jövőjét…

Arról se legyen senkinek semmi kétsége, hogy a tegnap bejelentett agyrém(ukránnácitiszapárt) és az egy napra rá benyújtott idegen ellenes törvényjavaslat végig együtt volt megtervezve, igy van felépítve a narratíva.

Szerintem tényleg csak idő kérdése, mikor jön az, hogy a Tisza be lesz tiltva.

Fogalmam sincs mi lesz akkor…

Szerkesztette: Cowboykarcsi90

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
7 hónapja
 telex.hu/belfold/2025/05/14/torvenyjavaslat-kulfoldi-tamogatas-szuverenitasvedelmi-hivatal-szabalyozas here we go.
Zsellér van de Vrij
És az EU végig fog asszisztálni. Elindul a lassú kivezetése Magyarországnak. És az átlag fidess szavazó azt se érti, hogy a diktatúra legmocskosabb időszakát fogja újra élni.
7 hónapja
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 13 954 — Слава Україні! Героям слава!

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
7 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 527 — Saturday Night Lights
Régi mantrám újratöltve, a Kutyapárt nélkül nehezebb lesz előállítani a rendszerváltó parlamenti többséget.
 telex.hu/velemeny/2025/05/14/a-kis-partok-indulasa-tenyleg-a-fideszt-segiti

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
7 hónapja
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 303
Hát őőő... Én most hosszú idő után először igen tanácstalan vagyok. Ennek tényleg nem sok értelmét látom, ki itt a célcsoport, kivel akarják ezt lenyeletni? A bázissal? De velük minek? Most akkor ez már az, hogy holnap letartóztatják Romoluszt? Vagy Magyar Pétert? Vagy ha ott még nem tartunk, akkor ez mire jó? Ez a teljesen mellékes ügy, ez az egész kém ügy biztosan nem érdekli az átlag embereket, mondjuk Ukrajna se nagyon, miközben az egész gazdagság haldoklik (most szigorított minden szabályozáson a hitelezésben az összes nagyobb bank, csak mellékesen mondom).
Gyurma Pappa
Hol van mc12, amikor épp relativizálni kellene az aktuális pofátlanságot?
r.baggio
Nyaral /amit rühell, de a család…/ és az alatt nem/nagyon korlátozottan olvas közéleti híreket, tegnap még leírtam a momoról amit pár napja le akartam, aztán gondoltam sokminden nem történik a héten, ami ne bírná el, hogy nem kommentálom. Ebből amit Gyurma ír, hirtelen össze se tudom rakni mi lehet az alaphír, de megmondom őszintén - inkább visszamegyek a bárba és elmondom a pultosnak, hogy szar az itallap (nem tartanak battonage chardonnay-t de legalább egy nyamvadt barrique olaszrizlinget, hogy most akkor a Bourbonok fájó hiányáról ne beszéljünk) és milyen a jó. Szokták szeretni.

De ismered a sablonokat, ne dolgozzak mindig én, a változatosság kedvéért relativizálhatnál te, én meg fölháborodnék a cinizmuson 😀

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
7 hónapja
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
nemtom mennyire jó ötlet most ez a 2 hetes sétálgatás..
Szesze
Szerintem ha most visszakozna ebből, azzal már rá is húznak hogy fel a nyilvánosságtól mert vaj van a füle mögött.
Én úgy gondolom, hogy jó ötlet, mert megmutatja, hogy benne van erő és mer a nép közé menni még így is.
KB23
visszakozni nem fog, meg nem is kell most már, de eleve nem volt jó ötlet ezt most bedobni sztem, de majd meglátjuk
7 hónapja
Szesze
Szerintem ha most visszakozna ebből, azzal már rá is húznak hogy fel a nyilvánosságtól mert vaj van a füle mögött.
Én úgy gondolom, hogy jó ötlet, mert megmutatja, hogy benne van erő és mer a nép közé menni még így is.
7 hónapja
Szesze
ha MPre gondolsz sztem most nem a legjobb ötlet, szerintem felesleges energiákat ölhet bele erdélybe ami nem fog annyit hozni
persze ezzel azért lő egy másik rétegre is és lehet hogy közben kicsit fel tud töltődni
de szerintem elég lett volna egy határon túli túra ősszel és egy február/március környékén a választások előtt
Negritis, a vajda
persze rá.. alapvetően minden ok lenne ezzel, de nem egy ilyen éles helyzetben
7 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 972 — The Mathematician
Szesze
ha MPre gondolsz sztem most nem a legjobb ötlet, szerintem felesleges energiákat ölhet bele erdélybe ami nem fog annyit hozni
persze ezzel azért lő egy másik rétegre is és lehet hogy közben kicsit fel tud töltődni
de szerintem elég lett volna egy határon túli túra ősszel és egy február/március környékén a választások előtt

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
7 hónapja
Én most arra leszek kíváncsi, hogy a Lázár által emlegetett, zárt ajtós nemzetbiztonsági bizottság holnapi ülésén elhangzottak, hogy fognak "kiszivárgni" és ez mennyit dob a Tisza százalékán? Mert erősen kétlem, hogyha lenne egy ütős bizonyíték a kezünkben már nem ülne börtönben MP, ahelyett, hogy a Facebookon és youtube-on kürtölik szanaszét az éterbe, hogy egy véletlenül ránk veszélyes párt össze játszik az ukránokkal. Ez amúgy nem nemzetbiztonsági veszély?
7 hónapja
Most figyu:
Most:

A.Tisza.Ukrajnából.Jön.Magyarországra!!!!!
Teabee
mondjuk aki ezt beveszi, az ahhoz is hülye, hogy tudja, hol kell keresni a térképen...
7 hónapja
Teabee Denver Broncos 788
Most figyu:
Most:

A.Tisza.Ukrajnából.Jön.Magyarországra!!!!!