NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 378
43
20:30 GASPARILLA BOWL - Memphis vs NC State (Net4+)
Politika
65 feliratkozó
7 hónapja
Nagyon ne becsüld alá a NER-t. Nekem az egyik legfontosabb és legkijózanítóbb aspektusa pl. az orosz-ukrán háborúnak, amikor egy pár éve Rácz Andrást kérdezték, hogy mit gondol azokról a kollegáiról, akik még 21 őszén, sőt telén is azt hangoztatták, hogy Putyinék biztosan nem fogják megtámadni Ukrajnát. Rácz válasza az volt, hogy abszolút megérti őket, mert józan érvek mentén egyszerűen semmi értelme nem volt egy átfogó katonai inváziónak. Csak azzal került bele a szar a ventillátorba, hogy ugye az orosz vezetés egy alternatív valóságbuborékba élt - még csak azt sem feltétlen lehet mondani, hogy hülyék voltak - és aszerint hozták meg a döntéseiket.Nem az derült itt ki/lett bizonyítva, hogy mi meg szeretnénk támadni az ukránokat (ennyire azért senki se lehet hülye), hanem hogy az oroszoknak kémkedünk.Honnan tudjuk h nem kenyszeritik OV-t hogy ezt csinalja?telex.hu/belfold/2025/05/12/buda-peter-interju-magyar-ukran-kemhaboru-kemkedes-diplomacia"Az erőszakos területi revizionizmus Európa közepén, egy éppen széteső nemzetközi rend árnyékában, egy autoriter hatalom szövetségeseként, a történelem legsötétebb korszakait idéző olyan botrány volna, amelyre sokáig nem lehet bocsánat. Idézzük fel: Teleki Pál 1941-ben azért lőtte főbe magát, mert a német kényszer hatására megtámadtuk azt a Jugoszláviát, amellyel nem sokkal korábban kötöttünk örökbarátsági szerződést. Akkor is egy autoriter hatalom, a náci Németország és a demokratikus Nyugat között kellett választanunk, mely utóbbi országok óva intettek ettől a döntéstől. Mi akkor – Teleki szavaival – „a gazemberek oldalára álltunk” és „hullarablók lettünk, a legpocsékabb nemzet.” Ma – amennyiben igazak volnának a velünk szembeni vádak – még ez a jellemzés is kevés volna, hiszen jelenleg nem kényszerít bennünket senki arra, hogy a gazemberek oldalára álljunk." Okadok, bazmeg.
Sajnos ezek szerint jól értelmeztem a helyzetet, pedig bíztam benne, hogy én reagálom túl.
Szesze
Zsellér van de Vrij
Ha Putyin nem, akkor meg az egoja?
Vajon a hadseregben tobbsegben vannak azok akik egy ilyet parancsra meg mernenek tenni?
Mert az rendben van h OV vizional vmit, Bob munkatars meg jatsza a vezetot, de nagyon gyorsan a visszajara fordulhat a dolog ha elesben akarjak csinalni.
Foleg ugy h a Tiszanal ott van R-SZ-SZ, akit meg allitilag szeretnek a katonak.
Meg akarmit is terveznenek, siman benne van h szolnanak a NATO-bol, h ezt ne.
Nem gondolom h ezt tetlenul neznek.
Lúdas Solymi
Szesze
Én egyre kevésbé látom amúgy ezt a zsarolós konteót is a putyin dagadékfasz vonalon.
Nincsenek ugye most már EU-s pénzek egy jó pár éve, Brüsszel amúgy is csak belepofázik amikor a koleszterin törpe meg a haverok monopoliznának. Egyre inkább csak a nyűg van a tagsággal, a türelem brüsszellel szemben - Orbanék szempontjából - egyre inkább csak fogy. Sőt tovább megyek, OVéknál mára egy valami áll ténylegesen az EU-s tagság mellett. Hogy így lehet segíteni vologyának. A többi mellékes.
De szerintem - egyelőre még csak a szűk vezetőség körébe - egyre kevésbé burkoltan dörgölőzik a Orbán egy konkrét vazallus állammá válás lehetőségével, oroszországanyácska keblén. Persze Trump is vevő lenne egy szopós szájra, meg Szi is, de csak a jó öreg vlagyimirovics dákója van a legközelebb…
…Erre pont hogy leginkább egy teljes orosz győzelem esetén lenne lehetőség. Aztán amikor is a náciukránok nyugat felé próbálnak menekülni a valósággal vágtázó orosz csapatok elől, megakadályozván hogy szeretett országunkat a Tiszáig dúlják fel - természetesen MP-ék ebben készülnek is segíteni nekik - a honvédségnek megelőző csapást kell végrehajtania. Mint a világbéke illetve a keresztény értékek, na meg persze a szuverenitás világbajnokai, hát Baráti jobbot nyújtanánk az elvtársaknak a rend biztosításán keresztül, teljes Kárpátalja területén.
Persze hogy a NATO meg brüsszel pofázna, na de mi amúgy is csak a magunkat védjük meg…meg a szuverenitásunkat amit most már egy a nagy és erős orosz medve segít oltalmazni, a nyugat/brüsszel/soros/LMBTQ/migráns atoperált libsik elől…
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
7 hónapja
azért a bréking után ez cikitelex.hu/gazdasag/2025/05/12/k-h-bank-nyugdij-folyositas-fennakadas-hiba
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
Nem az derült itt ki/lett bizonyítva, hogy mi meg szeretnénk támadni az ukránokat (ennyire azért senki se lehet hülye), hanem hogy az oroszoknak kémkedünk.Honnan tudjuk h nem kenyszeritik OV-t hogy ezt csinalja?telex.hu/belfold/2025/05/12/buda-peter-interju-magyar-ukran-kemhaboru-kemkedes-diplomacia"Az erőszakos területi revizionizmus Európa közepén, egy éppen széteső nemzetközi rend árnyékában, egy autoriter hatalom szövetségeseként, a történelem legsötétebb korszakait idéző olyan botrány volna, amelyre sokáig nem lehet bocsánat. Idézzük fel: Teleki Pál 1941-ben azért lőtte főbe magát, mert a német kényszer hatására megtámadtuk azt a Jugoszláviát, amellyel nem sokkal korábban kötöttünk örökbarátsági szerződést. Akkor is egy autoriter hatalom, a náci Németország és a demokratikus Nyugat között kellett választanunk, mely utóbbi országok óva intettek ettől a döntéstől. Mi akkor – Teleki szavaival – „a gazemberek oldalára álltunk” és „hullarablók lettünk, a legpocsékabb nemzet.” Ma – amennyiben igazak volnának a velünk szembeni vádak – még ez a jellemzés is kevés volna, hiszen jelenleg nem kényszerít bennünket senki arra, hogy a gazemberek oldalára álljunk." Okadok, bazmeg.
Sajnos ezek szerint jól értelmeztem a helyzetet, pedig bíztam benne, hogy én reagálom túl.
Szesze
Zsellér van de Vrij
Vajon a hadseregben tobbsegben vannak azok akik egy ilyet parancsra meg mernenek tenni?
Mert az rendben van h OV vizional vmit, Bob munkatars meg jatsza a vezetot, de nagyon gyorsan a visszajara fordulhat a dolog ha elesben akarjak csinalni.
Lúdas Solymi
7 hónapja
24.hu/belfold/2025/05/12/nepszava-leallhat-a-caf-projekt-a-bkk-nem-tud-fizetni-az-uj-villamosokert/
7 hónapja
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
7 hónapja
Honnan tudjuk h nem kenyszeritik OV-t hogy ezt csinalja?telex.hu/belfold/2025/05/12/buda-peter-interju-magyar-ukran-kemhaboru-kemkedes-diplomacia"Az erőszakos területi revizionizmus Európa közepén, egy éppen széteső nemzetközi rend árnyékában, egy autoriter hatalom szövetségeseként, a történelem legsötétebb korszakait idéző olyan botrány volna, amelyre sokáig nem lehet bocsánat. Idézzük fel: Teleki Pál 1941-ben azért lőtte főbe magát, mert a német kényszer hatására megtámadtuk azt a Jugoszláviát, amellyel nem sokkal korábban kötöttünk örökbarátsági szerződést. Akkor is egy autoriter hatalom, a náci Németország és a demokratikus Nyugat között kellett választanunk, mely utóbbi országok óva intettek ettől a döntéstől. Mi akkor – Teleki szavaival – „a gazemberek oldalára álltunk” és „hullarablók lettünk, a legpocsékabb nemzet.” Ma – amennyiben igazak volnának a velünk szembeni vádak – még ez a jellemzés is kevés volna, hiszen jelenleg nem kényszerít bennünket senki arra, hogy a gazemberek oldalára álljunk." Okadok, bazmeg.
Szesze
Zsellér van de Vrij
7 hónapja
telex.hu/belfold/2025/05/12/buda-peter-interju-magyar-ukran-kemhaboru-kemkedes-diplomacia"Az erőszakos területi revizionizmus Európa közepén, egy éppen széteső nemzetközi rend árnyékában, egy autoriter hatalom szövetségeseként, a történelem legsötétebb korszakait idéző olyan botrány volna, amelyre sokáig nem lehet bocsánat. Idézzük fel: Teleki Pál 1941-ben azért lőtte főbe magát, mert a német kényszer hatására megtámadtuk azt a Jugoszláviát, amellyel nem sokkal korábban kötöttünk örökbarátsági szerződést. Akkor is egy autoriter hatalom, a náci Németország és a demokratikus Nyugat között kellett választanunk, mely utóbbi országok óva intettek ettől a döntéstől. Mi akkor – Teleki szavaival – „a gazemberek oldalára álltunk” és „hullarablók lettünk, a legpocsékabb nemzet.” Ma – amennyiben igazak volnának a velünk szembeni vádak – még ez a jellemzés is kevés volna, hiszen jelenleg nem kényszerít bennünket senki arra, hogy a gazemberek oldalára álljunk." Okadok, bazmeg.
Szesze
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
7 hónapja
telex.hu/belfold/2025/05/12/buda-peter-interju-magyar-ukran-kemhaboru-kemkedes-diplomaciaSajnos ezek szerint jól értelmeztem a helyzetet, pedig bíztam benne, hogy én reagálom túl.
7 hónapja
No de hát közéjük is lövethettek volna...telex.hu/zacc/2025/05/11/akkora-brekinget-jelentett-be-a-miniszter-fotanacsadoja-hogy-azt-mar-fel-eve-tudjukBRÉKING, bazmeg, az…Miről van szó?
somoskovig
Nomac
Negritis, a vajda
7 hónapja
A "jó hírt" lecserélték "brékingre".Valamelyik másodvonalbeli fideszes csinovnyik nagyot megy az FB-n.BRÉKING, bazmeg, az…Miről van szó?
somoskovig
Nomac
Időben kifizetik a májusi nyugdíjakat. 😀
xrace77
Remélem a dédit nem zavarja meg.
Az előzőt legalább értette.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
7 hónapja
youtu.be/kbMNhnbrJrM?si=mTPQgUpedZcfMK8g legjobb vadbeszed az elmult 15 evrol.
7 hónapja
telex.hu/zacc/2025/05/11/akkora-brekinget-jelentett-be-a-miniszter-fotanacsadoja-hogy-azt-mar-fel-eve-tudjukBRÉKING, bazmeg, az…Miről van szó?
somoskovig
Nomac
7 hónapja
Dagadt ipari méretű öngólja nagyon durva. Kevés olyan dolog van a magyar társasalomban, amiben sztem párthovatartozástól, kortól, nemtől függetlenül mindenki egyetért, de a románkérdés vmilyen szinten mindenkiben ott van. Na most nyíltan egy magyargyűlölő románt támogatni egy elnökválasztáson az olyan hiba, ami azért nem megszokott a dagadttól. Agyára ment a békemisszió.ez kb. az a szint, mikor Medgyessy elment koccintani a román nagykövetségre.
gabokocka
7 hónapja
Dagadt ipari méretű öngólja nagyon durva. Kevés olyan dolog van a magyar társasalomban, amiben sztem párthovatartozástól, kortól, nemtől függetlenül mindenki egyetért, de a románkérdés vmilyen szinten mindenkiben ott van. Na most nyíltan egy magyargyűlölő románt támogatni egy elnökválasztáson az olyan hiba, ami azért nem megszokott a dagadttól. Agyára ment a békemisszió.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
7 hónapja
Ó hát lesz még olyan narratíva miszerint a brüsszelista náci Németország ellen harcoltunk orosz barátaink oldalán.Ukrán drónok Tokajon, hamarosan harcba megyünk Ukrajna ellen...Kassát is bombázták, aztán rohantunk a Don-kanyarba.
r.baggio
Dzsokijuing
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
7 hónapja
Ukrán drónok Tokajon, hamarosan harcba megyünk Ukrajna ellen...Kassát is bombázták, aztán rohantunk a Don-kanyarba.
r.baggio
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
7 hónapja
"ne mossuk össze a sportot a politikával!"nemzeti sport: www.nemzetisport.hu/egyeb-egyeni/2025/05/a-visszavonult-gyurcsany-ferenc-sportminiszter-is-volt-majd-o-szuntette-meg-a-miniszteriumot

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
7 hónapja
Tolnában építkezik, persze, attól még mehet Nyugatra.Ha még maradt valami esze simán kimegy Nizzába vagy Genfbe és éli az ujgazdag nyugdíjasok életét. De jól tudjuk Ferit nem ilyen fából faragták.már amikor miniszterelnök volt, akkor is voltak pletykák, hogy ezt csinálja Feri. az volt a sztori, hogy egyszer Dobrev a reptéren balhézott vele emiatt többek szeme láttára.Óriási alkoholista Fletó, inkább lehetett az a gond, mintsem hogy a fiatal nőket hajkurászta
deyell
r.baggio
DK személyes varázsa és sodró lenduletu beszedei végre elviszi a pártját ahova való: az enyeszet és feledés homályába.
FLZOLI
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
7 hónapja
Nekem ma dobta fel a google, de ez az, ami igazán félelmetes, mikor a saját országom honvédsége terjeszt dezinformációt. Innentől bárki bármikor ellenség lehet és tűnhet el.Ukrán drónok Tokajon, hamarosan harcba megyünk Ukrajna ellen...Megint? Vagy ez még a múlt heti hír?
r.baggio
Cowboykarcsi90

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
7 hónapja
borsod24.hu/2025/05/10/nagyon-sok-sebbol-verzik-a-tokajnal-allitolagosan-lelott-ukran-dron-botranya/Ukrán drónok Tokajon, hamarosan harcba megyünk Ukrajna ellen...Megint? Vagy ez még a múlt heti hír?
r.baggio
Cowboykarcsi90
7 hónapja
Ukrán drónok Tokajon, hamarosan harcba megyünk Ukrajna ellen...Megint? Vagy ez még a múlt heti hír?
r.baggio
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
7 hónapja
Ukrán drónok Tokajon, hamarosan harcba megyünk Ukrajna ellen...Kilobbizzuk, hogy a bowl.hu-nak külön biciklis zászlóaljat csináljanak.
r.baggio
Técsőn találkozunk.