NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Politika

65 feliratkozó

7 hónapja
KB23 Seattle Seahawks Washington Huskies 1 281
Én most arra leszek kíváncsi, hogy a Lázár által emlegetett, zárt ajtós nemzetbiztonsági bizottság holnapi ülésén elhangzottak, hogy fognak "kiszivárgni" és ez mennyit dob a Tisza százalékán? Mert erősen kétlem, hogyha lenne egy ütős bizonyíték a kezünkben már nem ülne börtönben MP, ahelyett, hogy a Facebookon és youtube-on kürtölik szanaszét az éterbe, hogy egy véletlenül ránk veszélyes párt össze játszik az ukránokkal. Ez amúgy nem nemzetbiztonsági veszély?
7 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 907 — Cowboys fan
Most figyu:
Most:

A.Tisza.Ukrajnából.Jön.Magyarországra!!!!!
Teabee
mondjuk aki ezt beveszi, az ahhoz is hülye, hogy tudja, hol kell keresni a térképen...
7 hónapja
Teabee Denver Broncos 788
Most figyu:
Most:

A.Tisza.Ukrajnából.Jön.Magyarországra!!!!!
7 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
én azt se tudom mivan
de asszem boldogabb vagyok addig
Negritis, a vajda
Hát nehéz követni ezt az agymenést, ami történik.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
7 hónapja
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 269 — no es importante
Hát őőő... Én most hosszú idő után először igen tanácstalan vagyok. Ennek tényleg nem sok értelmét látom, ki itt a célcsoport, kivel akarják ezt lenyeletni? A bázissal? De velük minek? Most akkor ez már az, hogy holnap letartóztatják Romoluszt? Vagy Magyar Pétert? Vagy ha ott még nem tartunk, akkor ez mire jó? Ez a teljesen mellékes ügy, ez az egész kém ügy biztosan nem érdekli az átlag embereket, mondjuk Ukrajna se nagyon, miközben az egész gazdagság haldoklik (most szigorított minden szabályozáson a hitelezésben az összes nagyobb bank, csak mellékesen mondom).
Gyurma Pappa
Hol van mc12, amikor épp relativizálni kellene az aktuális pofátlanságot?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
7 hónapja
szaba Los Angeles Chargers 11 882
Amúgy most már ott tartunk, hogy a tanú cím film kutya fasza ahhoz képest, ami itt tajlik...
gabokocka
Kik a békaemberek?
szaba
Úgy tudom már megszerezték azokat a felvételeket amelyek bizonyítják, hogy MP valami kacsát dobott a Tiszába.
A sodrás ezt leúsztatta ukrajnáig, ahol halásznak álcázott ukrán ügynökök fogták ki.
A közzététel előtt még egy gyors telefonos felmérést végeznek a lakosság körében, úgyhogy ne lepődjetek meg, ha arról érdeklődnek, tudjátok-e, hogy a Tisza Szerbia felől lép be az országba és Ukrajna irányába távozik.
kittli
Meg a végén kiderül, hogy a Dunába dobott telefont ukrán békaemberek szedték ki, és kritikus nemzetbiztonsági adatokat tartalmazott 😊
somoskovig
Ez annyira reális, hogy hamarosan megjelenhet a kormányzati kommunikációban. Azután Nomac már nem tudja letagadni NERes mivoltát
7 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 519 — Chiefs GM
Amúgy most már ott tartunk, hogy a tanú cím film kutya fasza ahhoz képest, ami itt tajlik...
gabokocka
Kik a békaemberek?
szaba
Úgy tudom már megszerezték azokat a felvételeket amelyek bizonyítják, hogy MP valami kacsát dobott a Tiszába.
A sodrás ezt leúsztatta ukrajnáig, ahol halásznak álcázott ukrán ügynökök fogták ki.
A közzététel előtt még egy gyors telefonos felmérést végeznek a lakosság körében, úgyhogy ne lepődjetek meg, ha arról érdeklődnek, tudjátok-e, hogy a Tisza Szerbia felől lép be az országba és Ukrajna irányába távozik.
kittli
Meg a végén kiderül, hogy a Dunába dobott telefont ukrán békaemberek szedték ki, és kritikus nemzetbiztonsági adatokat tartalmazott 😊

7 hónapja
kittli Pittsburgh Steelers 2 778 — Steelers fan
gabokocka
Kik a békaemberek?
szaba

Szerkesztette: kittli

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
7 hónapja
Pep71 Green Bay Packers 3 352
gabokocka
 www.youtube.com/watch?v=WuIabxEFFjI&ab_channel=Perceval
7 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 972 — The Mathematician
én azt se tudom mivan
de asszem boldogabb vagyok addig

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Hát őőő... Én most hosszú idő után először igen tanácstalan vagyok. Ennek tényleg nem sok értelmét látom, ki itt a célcsoport, kivel akarják ezt lenyeletni? A bázissal? De velük minek? Most akkor ez már az, hogy holnap letartóztatják Romoluszt? Vagy Magyar Pétert? Vagy ha ott még nem tartunk, akkor ez mire jó? Ez a teljesen mellékes ügy, ez az egész kém ügy biztosan nem érdekli az átlag embereket, mondjuk Ukrajna se nagyon, miközben az egész gazdagság haldoklik (most szigorított minden szabályozáson a hitelezésben az összes nagyobb bank, csak mellékesen mondom).
Gyurma Pappa
Én az ürügyet/indoklást se értem. Komolyan azt sikerült "csak" kitalálni, hogy egy semmitnemjelentő nemzeti konzultációtól rettegnek az ukránok és ezért akcióznak? Felkacagtam..
bogjosi
Én nem tudtam. Annyira legalja ez az egész.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
7 hónapja
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 201
a nem létező ukrán állam - aka Kijev - dönt a fejünk felett?

Azért hazudni is tudni kell vagy már ennyire minden mindegy?
7 hónapja
szaba Los Angeles Chargers 11 882
gabokocka
Kik a békaemberek?
7 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 519 — Chiefs GM
Gyurma Pappa
Én az ürügyet/indoklást se értem. Komolyan azt sikerült "csak" kitalálni, hogy egy semmitnemjelentő nemzeti konzultációtól rettegnek az ukránok és ezért akcióznak? Felkacagtam..
bogjosi
Ja, ez nekem is tetszett, ez a Voks2025 meg a Fideszt is csak közepesen erdekli, a szavazóikat alig, mindenki mást meg egyáltalán nem.

7 hónapja
bogjosi New England Patriots 1 916
Gyurma Pappa

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
7 hónapja
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 328 — zászló zászló szív

7 hónapja
Ez az új Orbán videó mennyire szánalmas. Rágalmazás, hazaárulással vádaskodik de a magyar párt nevét nem mondja ki. 😀
KeyG
Az a baj, higy ez csak addig vicces, amig ez ennyiben marad. Egy elmebeteg fröcskölődés.

Onnantól kúrvára nem lesz az, amikor jönnek majd a jogi lépések MP meg a Tisza ellen…
Cowboykarcsi90
Arra leszek kíváncsi, hogy ezeket az állításokat milyen bizonyíték fogja alátámasztani. Tudom, itt már nem feltétlenül kell ilyesmi, mert a csuti azt mondja akkor az van, de azért egy ilyen vad, ha eljut odáig az ügy, komolyabb gondot is okozhat nem csak MP-nek, de neki is.
7 hónapja
Cowboykarcsi90 3 470 — …not me…Im in my prime!
Ez az új Orbán videó mennyire szánalmas. Rágalmazás, hazaárulással vádaskodik de a magyar párt nevét nem mondja ki. 😀
KeyG
Az a baj, higy ez csak addig vicces, amig ez ennyiben marad. Egy elmebeteg fröcskölődés.

Onnantól kúrvára nem lesz az, amikor jönnek majd a jogi lépések MP meg a Tisza ellen…

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
7 hónapja
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 530 — Keep pounding

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
7 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 12 907

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
7 hónapja
NB2 New England Patriots 27 456 — nabege2@yahoo.com
nah pl:
 24.hu/belfold/2025/04/15/teglaval-tamadt-a-rendorre-egy-fiatal-no-hogy-segitsen-elmenekulni-a-korozott-ismerosenek/

"A fiatal tagadta a bűncselekmény elkövetését a gyanúsítotti kihallgatása során. A nővel szemben több büntetőeljárás van folyamatban, köztük erőszakos bűncselekmények miatt is; a mostani támadást is hasonló cselekmény miatt kiszabott próbára bocsátás hatálya alatt követte el, és az elmúlt két évben összesen 21 alkalommal indult vele szemben szabálysértési eljárás."
hülye társadalmunknak az ilyennek minek adnak még esélyt?
7 hónapja
Tarsi San Francisco 49ers 1 636
 444.hu/2025/05/13/osszeveszett-a-baratnojevel-beverte-a-fidesz-iroda-ablakat-egy-ev-bortont-kapott

jogerősen 1 év 3 hónap végrehajtandó szabadságvesztés a fidesz iroda ablakának betöréséért.
deyell
Bár én nem vagyok szakértő a témában, de gondolom a "különös visszaeső" jelző azért itt sokat nyom a latban.
zinedine5
Én értem visszaeső. De az a visszaeső aki bepiálva, jogsi nélkül vezet és elkapják ki tudja hányszor, az nyugodtan csinálhatja tovább hátha végre sikerül megölnie valakit. Persze értem én, egy fidesz iroda ablakbetörése ettől sokkal veszélyesebb dolog...
Tarsi
Nos, itt a Hódmezővásárhelyi Járásbíróság ítéletéről kiadott közlemény, abban azért jóval több részlet derül ki erről: leginkább az, hogy itt egy többszörösen büntetett (!) előéletű férfi, próbaidő (!) alatt követte el ezen újabb bűncselekményt, így kb. a bíróságnak nem is nagyon volt komolyabb mozgástere arra, hogy ne letöltendőt szabjon ki ezen bűncselekmény miatt.

Amúgy mérték is teljesen rendben van, hiszen volt egy alapesetes garázdaság vétsége (büntetési tétel: 0-tól 2 évig), meg egy kisebb értékre elkövetett rongálás vétsége (0-tól 1 évig), azaz 0-3 évig tartó sávban kellett kiszabni büntetést úgy, hogy középarányosság miatt 1 év 6 hónaptól kellett néznie az enyhítő és a súlyosító körülményeket. Így az 1 év 3 hónap az úgy szerintem rendben van.

A Hódmezővásárhelyi Járásbíróság 2025. május 12-én kihirdetett és jogerőre emelkedett ítéletével halmazati büntetésül egy év három hónap börtönben végrehajtandó szabadságvesztést és két év közügyektől eltiltást szabott ki a bíróság elé állított N. J. M. vádlottal szemben garázdaság vétsége, valamint rongálás vétsége miatt.

Az ítéleti tényállás lényege szerint a vádlott 2025. május 9-én Hódmezővásárhelyen összeveszett barátnőjével, így felindultan 19 óra 30 perc körül az Andrássy út és a Kálvin téri templom sarkán levő gyalogátkelőhely jelzőtábla oszlopába kétszer ököllel beleütött. Ezt követően a Bajcsy-Zsilinszky út 2. szám alatt található, Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzatának tulajdonát képező, a Fidesz Magyar Polgári Szövetség által bérelt ingatlan két nagyméretű utcafronti ablakának üvegét betörte úgy, hogy abba kézzel beleütött. A vádlottat semmilyen politikai indíttatás nem vezérelte, mindössze személyes indulatát vezette le ilyen módon.

A vádlott a bűncselekménnyel az önkormányzatnak 289.250 forint kárt okozott, melynek megtérítésére kötelezte őt a bíróság. A vádlott fenti dolog elleni erőszakos, kihívóan közösségellenes cselekménye alkalmas volt arra, hogy másokban megbotránkozást, riadalmat keltsen.

A bíróság a büntetés kiszabása körében enyhítő körülményként értékelte a vádlott beismerő vallomását, megbánó magatartását, valamint, hogy egy kiskorú gyermek tartásáról gondoskodik. Ezzel szemben súlyosító körülményként vette figyelembe a vádlott többszörösen büntetett előéletét, illetve különös visszaesői minőségét. További súlyosító körülményt jelentett, hogy a vádlott a bűncselekményt más ügyben kiszabott feltételes szabadságra bocsátás próbaideje alatt követte el, így a bíróság elrendelte a korábban kiszabott büntetés végrehajtását is.

A bíróság ítéletét a jogosultak tudomásul vették, így az a kihirdetésének napján jogerőre emelkedett.

birosag.hu/aktualis-kozlemenyek/szegedi-torvenyszek-jogeros-itelet-hodmezovasarhelyi-rongalo-ugyeben
FuckYoElonMusk
Remélem a hatóságok illetve a bíróság innentől kezdve minden rongálásos ügyben ennyire hatékonyan és gyorsan fogják tudni végezni a munkájukat. Nem lesz az, hogy a rongáló személyt még csak nem is igazoltatták, hagyják elsétálni majd pár hónap után közlik, hogy beszüntetik a nyomozást. Igaz ez nem egy fidesz iroda volt.
Nem lesz az, hogy az ember aki már többször megverte az asszonyt nyugodtan hazamehet és megverheti megint. Stb stb stb
Tarsi
Akkor azt mondod, hogy azért mert bizonyos esetekben a hatóság, rendőrség, bíróság rosszul dönt, akkor máskor is rosszul kéne.
zinedine5
Egyik hozzászólásomban sem azt mondtam, hogy döntsenek rosszul. Pont arra akarok reflektálni, hogy nem csak a politikai megrendelésre történő ügyekben kellene hatékonynak lenni.
7 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 907 — Cowboys fan
Na vajon most mit fognak rá MPre?

telex.hu/belfold/2025/05/13/vedelmi-tanacs-orban-viktor-osszehivas
KB23
mit nem?
7 hónapja
Na vajon most mit fognak rá MPre?

telex.hu/belfold/2025/05/13/vedelmi-tanacs-orban-viktor-osszehivas
7 hónapja
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 274 — Ajmo Vatreni
 444.hu/2025/05/13/osszeveszett-a-baratnojevel-beverte-a-fidesz-iroda-ablakat-egy-ev-bortont-kapott

jogerősen 1 év 3 hónap végrehajtandó szabadságvesztés a fidesz iroda ablakának betöréséért.
deyell
Bár én nem vagyok szakértő a témában, de gondolom a "különös visszaeső" jelző azért itt sokat nyom a latban.
zinedine5
Én értem visszaeső. De az a visszaeső aki bepiálva, jogsi nélkül vezet és elkapják ki tudja hányszor, az nyugodtan csinálhatja tovább hátha végre sikerül megölnie valakit. Persze értem én, egy fidesz iroda ablakbetörése ettől sokkal veszélyesebb dolog...
Tarsi
Nos, itt a Hódmezővásárhelyi Járásbíróság ítéletéről kiadott közlemény, abban azért jóval több részlet derül ki erről: leginkább az, hogy itt egy többszörösen büntetett (!) előéletű férfi, próbaidő (!) alatt követte el ezen újabb bűncselekményt, így kb. a bíróságnak nem is nagyon volt komolyabb mozgástere arra, hogy ne letöltendőt szabjon ki ezen bűncselekmény miatt.

Amúgy mérték is teljesen rendben van, hiszen volt egy alapesetes garázdaság vétsége (büntetési tétel: 0-tól 2 évig), meg egy kisebb értékre elkövetett rongálás vétsége (0-tól 1 évig), azaz 0-3 évig tartó sávban kellett kiszabni büntetést úgy, hogy középarányosság miatt 1 év 6 hónaptól kellett néznie az enyhítő és a súlyosító körülményeket. Így az 1 év 3 hónap az úgy szerintem rendben van.

A Hódmezővásárhelyi Járásbíróság 2025. május 12-én kihirdetett és jogerőre emelkedett ítéletével halmazati büntetésül egy év három hónap börtönben végrehajtandó szabadságvesztést és két év közügyektől eltiltást szabott ki a bíróság elé állított N. J. M. vádlottal szemben garázdaság vétsége, valamint rongálás vétsége miatt.

Az ítéleti tényállás lényege szerint a vádlott 2025. május 9-én Hódmezővásárhelyen összeveszett barátnőjével, így felindultan 19 óra 30 perc körül az Andrássy út és a Kálvin téri templom sarkán levő gyalogátkelőhely jelzőtábla oszlopába kétszer ököllel beleütött. Ezt követően a Bajcsy-Zsilinszky út 2. szám alatt található, Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzatának tulajdonát képező, a Fidesz Magyar Polgári Szövetség által bérelt ingatlan két nagyméretű utcafronti ablakának üvegét betörte úgy, hogy abba kézzel beleütött. A vádlottat semmilyen politikai indíttatás nem vezérelte, mindössze személyes indulatát vezette le ilyen módon.

A vádlott a bűncselekménnyel az önkormányzatnak 289.250 forint kárt okozott, melynek megtérítésére kötelezte őt a bíróság. A vádlott fenti dolog elleni erőszakos, kihívóan közösségellenes cselekménye alkalmas volt arra, hogy másokban megbotránkozást, riadalmat keltsen.

A bíróság a büntetés kiszabása körében enyhítő körülményként értékelte a vádlott beismerő vallomását, megbánó magatartását, valamint, hogy egy kiskorú gyermek tartásáról gondoskodik. Ezzel szemben súlyosító körülményként vette figyelembe a vádlott többszörösen büntetett előéletét, illetve különös visszaesői minőségét. További súlyosító körülményt jelentett, hogy a vádlott a bűncselekményt más ügyben kiszabott feltételes szabadságra bocsátás próbaideje alatt követte el, így a bíróság elrendelte a korábban kiszabott büntetés végrehajtását is.

A bíróság ítéletét a jogosultak tudomásul vették, így az a kihirdetésének napján jogerőre emelkedett.

birosag.hu/aktualis-kozlemenyek/szegedi-torvenyszek-jogeros-itelet-hodmezovasarhelyi-rongalo-ugyeben
FuckYoElonMusk
Remélem a hatóságok illetve a bíróság innentől kezdve minden rongálásos ügyben ennyire hatékonyan és gyorsan fogják tudni végezni a munkájukat. Nem lesz az, hogy a rongáló személyt még csak nem is igazoltatták, hagyják elsétálni majd pár hónap után közlik, hogy beszüntetik a nyomozást. Igaz ez nem egy fidesz iroda volt.
Nem lesz az, hogy az ember aki már többször megverte az asszonyt nyugodtan hazamehet és megverheti megint. Stb stb stb
Tarsi
Akkor azt mondod, hogy azért mert bizonyos esetekben a hatóság, rendőrség, bíróság rosszul dönt, akkor máskor is rosszul kéne.