Politika
69 feliratkozó
1 hónapja
Pedig kicsit pont ezt erzem hogy most ez van. Mindenki annyira magabiztos hogy itt mar minden szar kiborult es teljes bukta van, csak elfelejtik azt a 90 evkt amibol osszesen kettot sikerult behuzni 4 eve. Tudom mas szelek fujnak de en ettol rettegek tovabbra is.Mert ezeket veszed észre. Ez valószínűleg a hangos kisebbség. Az értelmiségnek nem kell hangoztatnia hogy ők vannak fölénybenEgyszerűen csak félek ,és egyretöbb Fidesz birkát látok és hallok a környezetembenEzt miből szürted le?Akkor ez megint Fidesz 2/3 😞😞😞abban a szerencsében a lányoknak volt részük a másik utcában, sajnos elöfordul hogy nem jut férfi a pultok mellé mindenhova 😕 Velem csak közölték hogy ukrán geci vagyok, és jól meg leszek baszva 😀ma jó napom volt szexuális ajánlatot kaptam pultozás közben 😀egy fideszes férfi a nemiszervét ajánlotta fel étkezésre?
Josszi
fake.id
sajnos egyre több az agresszív ember aki beszól, kiabál ilyesmik... próbáljuk békésen nyugodtan kezelni, de néha nagyon nehéz, idösebbek pl bemennek a spar-ba ami elött vagyunk és panaszkodnak az üzletvezetőnek, lidl elött rendőrt hívott ki ránk a területi vezető pedig ott is közterületen álltunk 😊
és ez bp-13 de gondolom ha jár erre más aki vidélen nyomja ő mesél majd cifrábbakat ha lesz rá ideje, bocsi a panaszáradatért
Josszi
Dagobert bácsi
KB23
Dagobert bácsi
KB23
1 hónapja
Dagobert bácsi
320
Nem csak félekmatematikus ön, vagy mibű számolta ki?Akkor ez megint Fidesz 2/3 😞😞😞abban a szerencsében a lányoknak volt részük a másik utcában, sajnos elöfordul hogy nem jut férfi a pultok mellé mindenhova 😕 Velem csak közölték hogy ukrán geci vagyok, és jól meg leszek baszva 😀ma jó napom volt szexuális ajánlatot kaptam pultozás közben 😀egy fideszes férfi a nemiszervét ajánlotta fel étkezésre?
Josszi
fake.id
sajnos egyre több az agresszív ember aki beszól, kiabál ilyesmik... próbáljuk békésen nyugodtan kezelni, de néha nagyon nehéz, idösebbek pl bemennek a spar-ba ami elött vagyunk és panaszkodnak az üzletvezetőnek, lidl elött rendőrt hívott ki ránk a területi vezető pedig ott is közterületen álltunk 😊
és ez bp-13 de gondolom ha jár erre más aki vidélen nyomja ő mesél majd cifrábbakat ha lesz rá ideje, bocsi a panaszáradatért
Josszi
Dagobert bácsi
amúgy nem csodálom, hogy josszit konszenzuálisan meg akarják pocsékolni, egy igazi félisten a csávó. MP is vigyázzba ÁLL neki.
petey
1 hónapja
Dagobert bácsi
320
Az a baj értelmes emberek az egyik a legjobb barátom (úgy kerüljük a témát mint a leprásokat, de látom és tudom hogy mit gondol de a barátság .....)A másik a munkatársam 24 éve nem él otthon de azt mondja hogy szar a Fidesz de ha Magyar Péter lesz akkor vége az országnak most mit mondasz erre ? Plusz meg most amit olvastam milyen atrocitások érik a Tisza aktivistákat á ez egésztől elment a kedvem plusz szekunder szégyen érzés+hányingerem vanMert ezeket veszed észre. Ez valószínűleg a hangos kisebbség. Az értelmiségnek nem kell hangoztatnia hogy ők vannak fölénybenEgyszerűen csak félek ,és egyretöbb Fidesz birkát látok és hallok a környezetembenEzt miből szürted le?Akkor ez megint Fidesz 2/3 😞😞😞abban a szerencsében a lányoknak volt részük a másik utcában, sajnos elöfordul hogy nem jut férfi a pultok mellé mindenhova 😕 Velem csak közölték hogy ukrán geci vagyok, és jól meg leszek baszva 😀ma jó napom volt szexuális ajánlatot kaptam pultozás közben 😀egy fideszes férfi a nemiszervét ajánlotta fel étkezésre?
Josszi
fake.id
Josszi
Dagobert bácsi
KB23
Dagobert bácsi
KB23
1 hónapja
És akkor a link kerül fel kiemeltbe?ez jól hangzik, de ha mindenki csak pár sort ír, már km hosszú a komment, úgyhogy majd inkább hozzácsapom a mozinézőszámos tippelde excelhezMár napok óta gondolkozok rajta, hogy minek kéne lennie, de nem igazán találom az ideális formátumot.Beszéljünk komoly dolgokról: választási tippjáték lesz-e?Remélem
szaba
vpi
Ilyesmire gondoltam:
Sobri Jóska
Ha lemegy rendben, szabadon a választás, akkor 78 százalékos rekordrészvétel, kétharmados Tisza győzelem, kétpárti parlament, Hadházy 20% alatt kap, minden budapesti evk-t a Tisza nyer.
Őszentsége Sobri Jóska
Löfli
Az is jó.
Vagy akár egy időszakos külön Valasztás26 topik kimondottan ennek az egy hozzászólásnak, ahova nem ír senki, csak ez az egy kurva hosszú összegző hsz-ed lesz?
Akkor legyen ez, a következő hsz-emben leíroma "szabályokat".
1 hónapja
ma jó napom volt szexuális ajánlatot kaptam pultozás közben 😀én gót tabival futottam össze a westendbe, megírtam havernak ő meg aszitte kamerázom és leugatott 😊
Josszi
mondom gyere nézd meg mit csinálok
csak annyit mondott hogy egyértelmű
jóva mondom 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Zselenszkyek megrontjak a rezsicsökkentést 🤣Gyurcsányék szexualizálják a nemzeti öntudatunkat."államamiságunk" he-he.
Brouwerij van de Vrij
Tactful Cactus
Zelenszkij-ék hangfelvétellel zsarolják keresztény hitünket.
A migránsok eltörlik a rezsicsökkentést.
Willie Parker
1 hónapja
ez jól hangzik, de ha mindenki csak pár sort ír, már km hosszú a komment, úgyhogy majd inkább hozzácsapom a mozinézőszámos tippelde excelhezMár napok óta gondolkozok rajta, hogy minek kéne lennie, de nem igazán találom az ideális formátumot.Beszéljünk komoly dolgokról: választási tippjáték lesz-e?Remélem
szaba
vpi
Ilyesmire gondoltam:
Sobri Jóska
Ha lemegy rendben, szabadon a választás, akkor 78 százalékos rekordrészvétel, kétharmados Tisza győzelem, kétpárti parlament, Hadházy 20% alatt kap, minden budapesti evk-t a Tisza nyer.
Őszentsége Sobri Jóska

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
Mert ezeket veszed észre. Ez valószínűleg a hangos kisebbség. Az értelmiségnek nem kell hangoztatnia hogy ők vannak fölénybenEgyszerűen csak félek ,és egyretöbb Fidesz birkát látok és hallok a környezetembenEzt miből szürted le?Akkor ez megint Fidesz 2/3 😞😞😞abban a szerencsében a lányoknak volt részük a másik utcában, sajnos elöfordul hogy nem jut férfi a pultok mellé mindenhova 😕 Velem csak közölték hogy ukrán geci vagyok, és jól meg leszek baszva 😀ma jó napom volt szexuális ajánlatot kaptam pultozás közben 😀egy fideszes férfi a nemiszervét ajánlotta fel étkezésre?
Josszi
fake.id
Josszi
Dagobert bácsi
KB23
Dagobert bácsi
1 hónapja
Gyurcsányék szexualizálják a nemzeti öntudatunkat."államamiságunk" he-he.
Brouwerij van de Vrij
Tactful Cactus
Zelenszkij-ék hangfelvétellel zsarolják keresztény hitünket.
A migránsok eltörlik a rezsicsökkentést.
1 hónapja
Dagobert bácsi
320
Egyszerűen csak félek ,és egyretöbb Fidesz birkát látok és hallok a környezetembenEzt miből szürted le?Akkor ez megint Fidesz 2/3 😞😞😞abban a szerencsében a lányoknak volt részük a másik utcában, sajnos elöfordul hogy nem jut férfi a pultok mellé mindenhova 😕 Velem csak közölték hogy ukrán geci vagyok, és jól meg leszek baszva 😀ma jó napom volt szexuális ajánlatot kaptam pultozás közben 😀egy fideszes férfi a nemiszervét ajánlotta fel étkezésre?
Josszi
fake.id
Josszi
Dagobert bácsi
KB23
1 hónapja
Tápióságban mit tapasztaltál? van esély vagy fidesz többséglesz?Én ma délelőtt Tápióbicskén, délután Tápiószentmártonban voltam pultozni. Semmi rossz tapasztalat, pedig itt nem is olyan rég meg komolyan féltek az emberek. Tessék megnézni az itteni képviselőjelölt Polgár Gyuri oldalát. Ma kijött egy videó és lesz folytatás! 😊abban a szerencsében a lányoknak volt részük a másik utcában, sajnos elöfordul hogy nem jut férfi a pultok mellé mindenhova 😕 Velem csak közölték hogy ukrán geci vagyok, és jól meg leszek baszva 😀ma jó napom volt szexuális ajánlatot kaptam pultozás közben 😀egy fideszes férfi a nemiszervét ajánlotta fel étkezésre?
Josszi
fake.id
Josszi
Klaci79
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
1 hónapja
2x sebesség és még időt is nyerszTalán Juhit megnézem, de Ádámmal az a bajom, hogy nagyon lassan beszél és fél mondatonként eszébe jut valami amit azonnal el akar mondani és baszott hosszú így egy videójaValaki bemeri vállalni az este mesét Hajdú Petivel? Én erősen gondolkozok rajta, de félek, hogy annyira felnyomja a vérnyomásomat, hogy kiakasztja a 24 órás vérnyomásmérőt, aztán magyarazkodhatok a dokimnak 😄Juhi meg fókuszcsoport Ádám is tuti csinál róla valamit
KB23
nekem az elég lesz
Negritis, a vajda
KB23
1 hónapja
Talán Juhit megnézem, de Ádámmal az a bajom, hogy nagyon lassan beszél és fél mondatonként eszébe jut valami amit azonnal el akar mondani és baszott hosszú így egy videójaValaki bemeri vállalni az este mesét Hajdú Petivel? Én erősen gondolkozok rajta, de félek, hogy annyira felnyomja a vérnyomásomat, hogy kiakasztja a 24 órás vérnyomásmérőt, aztán magyarazkodhatok a dokimnak 😄Juhi meg fókuszcsoport Ádám is tuti csinál róla valamit
KB23
nekem az elég lesz
Negritis, a vajda
1 hónapja
matematikus ön, vagy mibű számolta ki?Akkor ez megint Fidesz 2/3 😞😞😞abban a szerencsében a lányoknak volt részük a másik utcában, sajnos elöfordul hogy nem jut férfi a pultok mellé mindenhova 😕 Velem csak közölték hogy ukrán geci vagyok, és jól meg leszek baszva 😀ma jó napom volt szexuális ajánlatot kaptam pultozás közben 😀egy fideszes férfi a nemiszervét ajánlotta fel étkezésre?
Josszi
fake.id
Josszi
Dagobert bácsi
amúgy nem csodálom, hogy josszit konszenzuálisan meg akarják pocsékolni, egy igazi félisten a csávó. MP is vigyázzba ÁLL neki.
1 hónapja
Ezt miből szürted le?Akkor ez megint Fidesz 2/3 😞😞😞abban a szerencsében a lányoknak volt részük a másik utcában, sajnos elöfordul hogy nem jut férfi a pultok mellé mindenhova 😕 Velem csak közölték hogy ukrán geci vagyok, és jól meg leszek baszva 😀ma jó napom volt szexuális ajánlatot kaptam pultozás közben 😀egy fideszes férfi a nemiszervét ajánlotta fel étkezésre?
Josszi
fake.id
Josszi
Dagobert bácsi
1 hónapja
Sobri játékát játszuk mi is kitalálható helyen forró rakás néven (hot take) mindenre, választásra is van jelenleg 2 tippem.1. 1% alatti DK
2. Fixen 70% felett lesz részvétel, és 6% alatt az MHM. Ha eléri a részvétel a 80%-ot, 5% alatt lesz az MHM
Poloska vagyok.
1 hónapja
Már napok óta gondolkozok rajta, hogy minek kéne lennie, de nem igazán találom az ideális formátumot.Beszéljünk komoly dolgokról: választási tippjáték lesz-e?Remélem
szaba
vpi
Persze lehet végső nyertesre tippelni, meg Tisza kétharmad over/under, vagy bejut e a Mi Hazánk, de úgy vélem itt kb.mindenkinek -apró eltérésekkel- ugyanaz a tippsor jönne ki.
Azon is gondolkodtam, hogy a TDF-hez vagy az olimpiához hasonlóan kérdéssor lenne, részvételi százalék, az érdekesebb evk-ra tippeljünk (elér e Hadházy 25%-t, vagy MP 65-t, bejut e Nagy Ervin vagy Pócs János, stb.), de ez meg összesíthetetlen, összemérhetetlen és egy major tipp végighullámzik a kisebb tippeken is.
Meg ugye felmerül a kérdés: mire akarsz tippelni?
Lehet jobb lenne ha nem klasszikus tippsor lenne, hanem bárki választ tetszőlegesen 2-3 fontos állítást amit el akar mondani, plusz ugyanennyi kisebb egyedi meglátást amire lokáció szerint jobban rálát, ezeket röviden(!) leírja, egy admin egy kiemeltbe ezeket összemásolja, aztán majd utána vissza lehet nezni, olvasni, és nem kell 50 oldalt visszagörgetni.
Ilyesmire gondoltam:
Sobri Jóska
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
1 hónapja
Én ma délelőtt Tápióbicskén, délután Tápiószentmártonban voltam pultozni. Semmi rossz tapasztalat, pedig itt nem is olyan rég meg komolyan féltek az emberek. Tessék megnézni az itteni képviselőjelölt Polgár Gyuri oldalát. Ma kijött egy videó és lesz folytatás! 😊abban a szerencsében a lányoknak volt részük a másik utcában, sajnos elöfordul hogy nem jut férfi a pultok mellé mindenhova 😕 Velem csak közölték hogy ukrán geci vagyok, és jól meg leszek baszva 😀ma jó napom volt szexuális ajánlatot kaptam pultozás közben 😀egy fideszes férfi a nemiszervét ajánlotta fel étkezésre?
Josszi
fake.id
Josszi
1 hónapja
Dagobert bácsi
320
Akkor ez megint Fidesz 2/3 😞😞😞abban a szerencsében a lányoknak volt részük a másik utcában, sajnos elöfordul hogy nem jut férfi a pultok mellé mindenhova 😕 Velem csak közölték hogy ukrán geci vagyok, és jól meg leszek baszva 😀ma jó napom volt szexuális ajánlatot kaptam pultozás közben 😀egy fideszes férfi a nemiszervét ajánlotta fel étkezésre?
Josszi
fake.id
Josszi
1 hónapja
abban a szerencsében a lányoknak volt részük a másik utcában, sajnos elöfordul hogy nem jut férfi a pultok mellé mindenhova 😕 Velem csak közölték hogy ukrán geci vagyok, és jól meg leszek baszva 😀ma jó napom volt szexuális ajánlatot kaptam pultozás közben 😀egy fideszes férfi a nemiszervét ajánlotta fel étkezésre?
Josszi
fake.id
Szerkesztette: Josszi
1 hónapja
ma jó napom volt szexuális ajánlatot kaptam pultozás közben 😀egy fideszes férfi a nemiszervét ajánlotta fel étkezésre?
Josszi
1 hónapja
ma jó napom volt szexuális ajánlatot kaptam pultozás közben 😀
1 hónapja
Valaki bemeri vállalni az este mesét Hajdú Petivel? Én erősen gondolkozok rajta, de félek, hogy annyira felnyomja a vérnyomásomat, hogy kiakasztja a 24 órás vérnyomásmérőt, aztán magyarazkodhatok a dokimnak 😄Juhi meg fókuszcsoport Ádám is tuti csinál róla valamit
KB23
nekem az elég lesz
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Beszéljünk komoly dolgokról: választási tippjáték lesz-e?Remélem
szaba
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
1 hónapja
Beszéljünk komoly dolgokról: választási tippjáték lesz-e?