Politika

65 feliratkozó

5 hónapja
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 549
3%-os hitel a vállalkozásoknak is
NB2
Gondolom kell az áfabevétel.
5 hónapja
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 4 539
NB2
kérdem én: oszt mibűűűűűű? 😑
bogjosi
leszarom, majd az utódaim kifizetik, yolo

Szerkesztette: Josszi

¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
5 hónapja
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 4 539
Kemény kérdések jönnek az MTVA-tól! 😂
Már megint a Tisza a téma.
Klaci79
már megint van?
NB2
de csak ingatlanra remélem!

¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
5 hónapja
bogjosi New England Patriots 2 037
NB2
kérdem én: oszt mibűűűűűű? 😑

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
5 hónapja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 952
Kemény kérdések jönnek az MTVA-tól! 😂
Már megint a Tisza a téma.
5 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 684 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Mit jelent be ez a dagadt fasz?

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
5 hónapja
NB2 New England Patriots 28 226 — nabege2@yahoo.com
5 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 424 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ki a bánat ez a Skrabski Fruzsina?
peterk2005 udvari bolond
Szó szerint bánat 😏
5 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 324 — Saturday Night Lights
Hű, azért búcsúzóul belehúztak a közpénz égetésbe a srácok, minden második FB poszt valami fideszes reklám, megafos, alapjogokert központ, szuterén hivatal…
somoskovig
Még Apáti cégét is megvették gyorsan, biztos ami biztos.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
5 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 196 — Chiefs GM
Hű, azért búcsúzóul belehúztak a közpénz égetésbe a srácok, minden második FB poszt valami fideszes reklám, megafos, alapjogokert központ, szuterén hivatal…

5 hónapja
KB23 Seattle Seahawks Washington Huskies 1 599
peterk2005 udvari bolond
Őt vette hülyére Biszku Béla.
Őszentsége Sobri Jóska
O lesz ott Puzsér békemeneten Böjte Csabaval együtt.
5 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 258 — #NoStress
peterk2005 udvari bolond
Őt vette hülyére Biszku Béla.

5 hónapja
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 575 — The only discipline that lasts, is self discipline

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
5 hónapja
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 547 — Patriot

és nem és nem érti 😀
petey
Annyira hihetetlen, hogy valaki őszintén ennyire sötét, mint Skrabksi Fruzsi és mégis osztja az észt, megmond, fényre megy, sőt valószínűleg értelmes, mi több értelmiségnek gondolja magát.
5 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 275 — Csodabogár

és nem és nem érti 😀

5 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 27 367 — Cowboys fan
Hát vagy én nem értem a Finkensteint és a világot, vagy a NER kezdi elveszíteni a kapcsolatát vele.

A Fidesz mindig is hatalom-politikai vezér fonal mentén gondolkodott, de azért sokáig jól-rosszul, de be volt ágyazva ez alá a szakpolitika is. Mostanság a nyomát sem látom. Itt van egy ügy, ami lényegében megteremtette a NER számára 20 év után az első valódi riválist, ráment egy miniszter, egy államelnök, újra és újra elővehető. Azaz egy a rendszer számára nagyon veszélyes téma, terület. És mégsem tud egyetlen mondatot sem a rendszer kicsavarni önmagából, ami arról szólna, hogy _szakpolitikailag_ akarnának valamit kezdeni a helyzettel. Teljesen eltűntek a Chikánok, Navracsicsok, stb. akikkel legalább megpróbálták eladni, hogy kormányozni is akarnak / tudnak.
peterk2005 udvari bolond
elolvastam ezt a nevet, és elkezdett önkéntelenül rángani a szemhéjam
én egyetemen ezt hogy rühelltem 😀

rva
annyira valóban nem volt olvasmányos, mint a Brealey-Myers... meg kicsit a dizájnja is ódivatú ahhoz képest
5 hónapja
rva 4 609 — Me for President!
Hát vagy én nem értem a Finkensteint és a világot, vagy a NER kezdi elveszíteni a kapcsolatát vele.

A Fidesz mindig is hatalom-politikai vezér fonal mentén gondolkodott, de azért sokáig jól-rosszul, de be volt ágyazva ez alá a szakpolitika is. Mostanság a nyomát sem látom. Itt van egy ügy, ami lényegében megteremtette a NER számára 20 év után az első valódi riválist, ráment egy miniszter, egy államelnök, újra és újra elővehető. Azaz egy a rendszer számára nagyon veszélyes téma, terület. És mégsem tud egyetlen mondatot sem a rendszer kicsavarni önmagából, ami arról szólna, hogy _szakpolitikailag_ akarnának valamit kezdeni a helyzettel. Teljesen eltűntek a Chikánok, Navracsicsok, stb. akikkel legalább megpróbálták eladni, hogy kormányozni is akarnak / tudnak.
peterk2005 udvari bolond
elolvastam ezt a nevet, és elkezdett önkéntelenül rángani a szemhéjam
én egyetemen ezt hogy rühelltem 😀
5 hónapja
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 575 — The only discipline that lasts, is self discipline

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
5 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 371 — beers & Packers
Mondjuk ha az egyik oldalon Pintér Sanya meg Takimaki a választék, a másikon meg ők, akkor azért nem olyan bonyolult letenni a voksot. Jó lenne, ha egy csomó más területen (gazdaság, oktatás és hasonló unalmas baromságok) is ilyesmi szakértői csapat lenne MP mögött.

telex.hu/belfold/2025/10/03/tisza-part-egeszsegugy-gilly-gyula
somoskovig
nekem nem lesznek hitelesek amig engem nem kernek fel menekultugyben.
csebi
Én beérem azzal, ha majd kormányváltás után leszek MP "ételek bográcsban, szabad tűzön", azaz ÉBSZT-ügyi tanácsadója. Vigyázat, nem főtanácsadó, az már túl magas polc, nagy felelősséggel. Egyszerű tanácsadó. Értek annyira hozzá, mint Peti et. a külügyhöz.
5 hónapja
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 603 — zászló zászló szív
 444.hu/2025/10/03/juhasz-peter-semmifele-ragalmazas-szoba-sem-kerult

Nahát, mik vannak. Mintha ezt mondtam volna

5 hónapja
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 652 — Poloska confirmed
Mondjuk ha az egyik oldalon Pintér Sanya meg Takimaki a választék, a másikon meg ők, akkor azért nem olyan bonyolult letenni a voksot. Jó lenne, ha egy csomó más területen (gazdaság, oktatás és hasonló unalmas baromságok) is ilyesmi szakértői csapat lenne MP mögött.

somoskovig
És milyen gyönyörű lesz, ahogy majd ezeket az embereket kezdik el támadni a közpénzből kitartott fostömlők.
5 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 810 — Lucas Scott

somoskovig
nekem nem lesznek hitelesek amig engem nem kernek fel menekultugyben.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
5 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 196 — Chiefs GM

5 hónapja
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 906 — Apu ökölbeszorított keze
Előkerült Sz Balázs is mint a Szőlő utca egyik szereplője

5 hónapja
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 879 — no es importante
Minden oké, Kocsis Máté pedig k**ja be!
 youtu.be/0WVHbMxY_zk?si=K4xKZ_6T69dI3pFP
Negritis, a vajda
Nagyon be akarsz nála vágódni? 😊
somoskovig
csak a videó címe 😊
telóról nincs embed, szal csak a videólink + cím amit szoktam tolni hogy akit érdekel tudjon kattintani
Negritis, a vajda
Mindenhonnan lehet embed, csak a böngészőből kell átmásolni a linket az m. kitörlésével és a youtube tagek közé beszúrni

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal