Politika
65 feliratkozó
több mint 9 éve
Így igaz.Azok után, hogy a Kádár-rendszert kiszolgáló médiaszemélyiségek egytől egyig átmentették magukat 1990 után, szerintem ezeknek sem kell félniük a jövőjüket illetően. Ez is egy újabb súlyos következménye a valódi rendszerváltás elmaradásának: még inkább megcsontosodott az a kultúra, hogy a dolgoknak úgyse lesz következményük.Azért azt sosem hittem volna, hogy valaha bármelyik komoly(ság illúzióját megőrizni akaró) platformon, rezzenéstelen arccal képes prezentálni olyan elmebeteg, eddig jórészt a társadalom legbutább rétegéből kikerülők által osztott elméleteket, mint ez.Engem az döbbent meg, hogy vannak ezek a pénzemberek, mint a Simicska, meg újabban a Terminatoros kaszinós hogyishíjják, akik ugye lehalásszák a közpénz-folyót, aztán finanszírozzák a politikai médiát. Hírtévé, Echo TV, most TV2. Szóval az döbbent meg, hogy azt várnám, hogy azért itt ha már médiát csinálunk, és van pénz, akkor lenne minőség is. Ehhez képest ezek züllenek le a legdurvábban. A TV2 lassan a királyi híradó szintje alatt van, pedig az alá művészet lesüllyedni. És még döbbenetesebb, hogy relative fiatal újságírók adják így el a lelküket. Ha én újságíró lennék, menekülnék az ilyen helyről. Nem lesz Fidesz örökké, legalábbis nem 40 éves, ember szakmai távlatban. Ezek a fiatal újságírók most írják ki magukat a szakmájukból, és intézik el maguknak, hogy 20-30 év múlva, 50+ évesen majd harmadosztályú portálokra meg folyóiratokba írjanak megélhetési cikkeket...
444.hu/2016/07/27/a-tv2-vegre-feltette-a-nagy-kerdest-tenyleg-az-illuminatusok-allnak-nemetorszag-es-nagy-britannia-mogott
dankodavid
peterk2005
Kampman
Valamint a szakmában mindig is volt/van/lesz egyfajta cinkos összekacsintás, hogy "úgyse veszünk semmit komolyan, valamiből élni kell, jó ezeknek is a pénze, de mi úgyis tudjuk kik vagyunk valójában". Mivel ez egy szép nagy körforgás, se tartósan kiemelkedni, se elsülyedni nem lehet, ráadásul nehogy azt hidd, hogy akárcsak a szakmában pár százaléknál többen tudják, hogy mit csinál a másik.
Mindenki igyekszik megélni, keresni, kapaszkodni, túlélni.
Valóban nincs következménye, súlya az ilyen illuminált/inkriminált riportoknak, ha valaki eléggé kitartó, levakarhatatlan, gátlástalan, annak lesz munkája 5-10 év múlva is.
Legalábbis az elmúlt 20 év--jelen viszonylatában ez biza így van, függetlenül attól, hogy ki, milyen bóvlit csinált pénzért, akár politikailag elkurvulva, akár szakmailag.
több mint 9 éve
Holnapra kiderül igaz-e?Német strandon nudistákat kurváztak a fiúk'
www.dailymail.co.uk/news/article-3710274/Gang-Muslims-storm-nudist-pool-Germany-yelling-Allahu-Akbar-threatening-exterminate-women-sluts.html
több mint 9 éve
Azok után, hogy a Kádár-rendszert kiszolgáló médiaszemélyiségek egytől egyig átmentették magukat 1990 után, szerintem ezeknek sem kell félniük a jövőjüket illetően. Ez is egy újabb súlyos következménye a valódi rendszerváltás elmaradásának: még inkább megcsontosodott az a kultúra, hogy a dolgoknak úgyse lesz következményük.Azért azt sosem hittem volna, hogy valaha bármelyik komoly(ság illúzióját megőrizni akaró) platformon, rezzenéstelen arccal képes prezentálni olyan elmebeteg, eddig jórészt a társadalom legbutább rétegéből kikerülők által osztott elméleteket, mint ez.Engem az döbbent meg, hogy vannak ezek a pénzemberek, mint a Simicska, meg újabban a Terminatoros kaszinós hogyishíjják, akik ugye lehalásszák a közpénz-folyót, aztán finanszírozzák a politikai médiát. Hírtévé, Echo TV, most TV2. Szóval az döbbent meg, hogy azt várnám, hogy azért itt ha már médiát csinálunk, és van pénz, akkor lenne minőség is. Ehhez képest ezek züllenek le a legdurvábban. A TV2 lassan a királyi híradó szintje alatt van, pedig az alá művészet lesüllyedni. És még döbbenetesebb, hogy relative fiatal újságírók adják így el a lelküket. Ha én újságíró lennék, menekülnék az ilyen helyről. Nem lesz Fidesz örökké, legalábbis nem 40 éves, ember szakmai távlatban. Ezek a fiatal újságírók most írják ki magukat a szakmájukból, és intézik el maguknak, hogy 20-30 év múlva, 50+ évesen majd harmadosztályú portálokra meg folyóiratokba írjanak megélhetési cikkeket...
444.hu/2016/07/27/a-tv2-vegre-feltette-a-nagy-kerdest-tenyleg-az-illuminatusok-allnak-nemetorszag-es-nagy-britannia-mogott
dankodavid
peterk2005
Egyébként a TV2 mindig is a legalja volt híradó terén, kormánytól függetlenül.
több mint 9 éve
Azért azt sosem hittem volna, hogy valaha bármelyik komoly(ság illúzióját megőrizni akaró) platformon, rezzenéstelen arccal képes prezentálni olyan elmebeteg, eddig jórészt a társadalom legbutább rétegéből kikerülők által osztott elméleteket, mint ez.Engem az döbbent meg, hogy vannak ezek a pénzemberek, mint a Simicska, meg újabban a Terminatoros kaszinós hogyishíjják, akik ugye lehalásszák a közpénz-folyót, aztán finanszírozzák a politikai médiát. Hírtévé, Echo TV, most TV2. Szóval az döbbent meg, hogy azt várnám, hogy azért itt ha már médiát csinálunk, és van pénz, akkor lenne minőség is. Ehhez képest ezek züllenek le a legdurvábban. A TV2 lassan a királyi híradó szintje alatt van, pedig az alá művészet lesüllyedni. És még döbbenetesebb, hogy relative fiatal újságírók adják így el a lelküket. Ha én újságíró lennék, menekülnék az ilyen helyről. Nem lesz Fidesz örökké, legalábbis nem 40 éves, ember szakmai távlatban. Ezek a fiatal újságírók most írják ki magukat a szakmájukból, és intézik el maguknak, hogy 20-30 év múlva, 50+ évesen majd harmadosztályú portálokra meg folyóiratokba írjanak megélhetési cikkeket...
dankodavid

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
persze, hogy vannak, de az én hsz-em lényege az, hogy ez valahol 0 és 100 százalék között mozog. de mennyi az a valahol? és a valahol és a 100 közötti részbe milyen fajsúlyú esetek esnek bele? lehet, hogy pont a legnagyobb disznóságokat nézik el, és a sikkasztó-cigicsempész keresztapa például bejöhet, de az egyszeri testi sértő pl. nem?bár nem tudok hivatalos statisztikákat, és utána nézni sem akarok, de sztem azért vannak elítélések a fenti bűncselekményekben.figyi, értjük, hogy Neked szakterület, szóval mintha a húsodat tépnék... de azt is értjük, hogy ez egy törvény. a sikkasztásra, hűtlen kezelésre, lopásra, okirathamistásra is van paragrafus a Btk-ban, aztán mindannyian tudjuk, hogy elviekben az összes ilyet büntetik, gyakorlatban már nem annyira.persze érthető, amit mondasz, sőt, talán a hvg-ben volt egy cikk, hogy semmiféle nemzetbiztonsági ellenőrzés nem előzi meg a kötvényvásárlásokat, bűnözők is simán kaphattak.Harm. törvény 35§ (7) bekezdése picit másképp vélekedik erről a dologról, de biztos a törvény téved, nem a hvg.
jorge
csebi
ez a törvény, na ja. meg az is kérdés, mi számít annak, hogy "letelepedése veszélyezteti-e Magyarország nemzetbiztonságát vagy közbiztonságát". és mivel töretlen a bizalmam a köztisztviselői karban, ezért nem írok olyan, hogy mekkora összeg felett nem veszélyeztetik a fenti dolgokat.
slowmotion
van ellenőrzés, törvényen alapszik, és az eljáró szakhatóság köteles írásban is közölni a szakhatósági állásfoglalást. tehát ne mondjuk azt, hogy "semmiféle nemzetbiztonsági ellenőrzés sem előzi meg". sőt ha jól tudom született jó néhány olyan ügyben elutasító döntés, amiknek alapja épp az, hogy a nemzetbiztonságot veszélyeztetik az illető kérelmezők.
utolsó felvetésed alapján pedig jó, hogy töretlen a bizalom.
hústépés: épp a kötvényes dolog, ami nem igazán a szakterületem. ezt a dolgot lehet támadni nagyon sok oldalról biztosan, de ne erről a részről tegyé(te)k, mert ez zsákutca. ez az, ami számomra hihetetlen. pl. egy meccsen egy bíró nem ad meg egy kiállítást, másik csapatnak tizenegyest ítél, te meg kritizálod, mert befújt egy lest, amit ráadásul az asszisztens jól intett be, és amúgy sem lett volna gólhelyzet. mert ezzel a nemzetbiztonsági dologgal a befektetőknél most épp ezt teszitek. inkább reklamáljátok az elmaradt kiállítást, a tizenegyest, de ne a les szituációt.
@jorge: ezt a törvényt betartják, épp ezt magyarázom. bár tudom a hvg jobban tudja, mikor részt sem vesznek semmilyen formában az eljárásban.
csebi
bár ez nyilván elvont eszmefuttatás, hiszen ennyi pénz összeszedéséhez jó eséllyel valami törvénytelent kell elkövetni (nálunk is, hát még tőlünk keletebbre, merthogy nyugatról nem akar senki idetelepedni, az fix)
ami a töretlen bizalmat illeti: azért hallottunk sztorikat (talán) a keleti határszélről, ahol magyar okmányokat intéztek jó pénzért, de kevésbé legálisan. na az kb a letelepedési kötvény nagyon kis léptékben. és azt is köztisztviselők követték el, és nem vágom, hogy ha köztisztviselőket a szánkra veszünk, az pl a konzuli szolgálatban milyen érzéseket szül.
több mint 9 éve
Azért azt sosem hittem volna, hogy valaha bármelyik komoly(ság illúzióját megőrizni akaró) platformon, rezzenéstelen arccal képes prezentálni olyan elmebeteg, eddig jórészt a társadalom legbutább rétegéből kikerülők által osztott elméleteket, mint ez.444.hu/2016/07/27/a-tv2-vegre-feltette-a-nagy-kerdest-tenyleg-az-illuminatusok-allnak-nemetorszag-es-nagy-britannia-mogott
Pulvis et umbra sumus.
több mint 9 éve
Csebi, te is tudod, ahogy mindenki más is a jogi pályán, hogy minden törvény annyit ér, amennyit betartanak belőle. Ma ami Magyarországon le van írva nem ér semmit, teljesen kiszámíthatatlanná vált mára a jogalkalmazás(!) egészen a piszlicsáré szintig leérve. Ide vezetett a fideszes rapid kormányzás. Egy ideig tartották a lépést a fiuk, fasza volt minden kódexet újraírni, aztán havonta módosítani, fasza volt évente 800(!) törvényt írni, de az a helyzet, hogy ez a fajta randomizált, koncepció nélküli, éppen az aznapi érdeket szolgáló, jelent uralni kívánó politika egy öngerjesztő folyamat. A jogalkotás nem képes már ekkora sebességen működni, ezért jönnek az ilyen errorok, mint ez a hvg-s sztori. Már nem a jogot tartjuk be, hanem a politikai ukázt. Ez előtt is így volt informálisan, csak akkor még lassabb volt az ukáz dinamikája, mára viszont túlnőtt a törvényeken és így kilépett azok árnyékából, értsd az írott jog, mint formálható massza nem képes többé takarni a direkt politikai akaratot.bár nem tudok hivatalos statisztikákat, és utána nézni sem akarok, de sztem azért vannak elítélések a fenti bűncselekményekben.figyi, értjük, hogy Neked szakterület, szóval mintha a húsodat tépnék... de azt is értjük, hogy ez egy törvény. a sikkasztásra, hűtlen kezelésre, lopásra, okirathamistásra is van paragrafus a Btk-ban, aztán mindannyian tudjuk, hogy elviekben az összes ilyet büntetik, gyakorlatban már nem annyira.persze érthető, amit mondasz, sőt, talán a hvg-ben volt egy cikk, hogy semmiféle nemzetbiztonsági ellenőrzés nem előzi meg a kötvényvásárlásokat, bűnözők is simán kaphattak.Harm. törvény 35§ (7) bekezdése picit másképp vélekedik erről a dologról, de biztos a törvény téved, nem a hvg.
jorge
csebi
ez a törvény, na ja. meg az is kérdés, mi számít annak, hogy "letelepedése veszélyezteti-e Magyarország nemzetbiztonságát vagy közbiztonságát". és mivel töretlen a bizalmam a köztisztviselői karban, ezért nem írok olyan, hogy mekkora összeg felett nem veszélyeztetik a fenti dolgokat.
slowmotion
van ellenőrzés, törvényen alapszik, és az eljáró szakhatóság köteles írásban is közölni a szakhatósági állásfoglalást. tehát ne mondjuk azt, hogy "semmiféle nemzetbiztonsági ellenőrzés sem előzi meg". sőt ha jól tudom született jó néhány olyan ügyben elutasító döntés, amiknek alapja épp az, hogy a nemzetbiztonságot veszélyeztetik az illető kérelmezők.
hústépés: épp a kötvényes dolog, ami nem igazán a szakterületem. ezt a dolgot lehet támadni nagyon sok oldalról biztosan, de ne erről a részről tegyé(te)k, mert ez zsákutca. ez az, ami számomra hihetetlen. pl. egy meccsen egy bíró nem ad meg egy kiállítást, másik csapatnak tizenegyest ítél, te meg kritizálod, mert befújt egy lest, amit ráadásul az asszisztens jól intett be, és amúgy sem lett volna gólhelyzet. mert ezzel a nemzetbiztonsági dologgal a befektetőknél most épp ezt teszitek. inkább reklamáljátok az elmaradt kiállítást, a tizenegyest, de ne a les szituációt.
@jorge: ezt a törvényt betartják, épp ezt magyarázom. bár tudom a hvg jobban tudja, mikor részt sem vesznek semmilyen formában az eljárásban.
csebi
Szomorú, márcsak azért is, mert a porba rántja a magyar (jogász-)társadalmat.
Valahol idevág
444.hu/2016/07/26/ujra-gyozott-a-magyar-jogallam-nem-nyomoz-az-ugyeszseg-rogan-vesztegetesi-ugyeben
több mint 9 éve
bár nem tudok hivatalos statisztikákat, és utána nézni sem akarok, de sztem azért vannak elítélések a fenti bűncselekményekben.figyi, értjük, hogy Neked szakterület, szóval mintha a húsodat tépnék... de azt is értjük, hogy ez egy törvény. a sikkasztásra, hűtlen kezelésre, lopásra, okirathamistásra is van paragrafus a Btk-ban, aztán mindannyian tudjuk, hogy elviekben az összes ilyet büntetik, gyakorlatban már nem annyira.persze érthető, amit mondasz, sőt, talán a hvg-ben volt egy cikk, hogy semmiféle nemzetbiztonsági ellenőrzés nem előzi meg a kötvényvásárlásokat, bűnözők is simán kaphattak.Harm. törvény 35§ (7) bekezdése picit másképp vélekedik erről a dologról, de biztos a törvény téved, nem a hvg.
jorge
csebi
slowmotion
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 9 éve
félek, tátott szájjal szaladok megint a faszerdőbe, ahogy azt itt szoktam, de azt hogy érted, hogy egy cikkel szemben egy törvény téved?persze érthető, amit mondasz, sőt, talán a hvg-ben volt egy cikk, hogy semmiféle nemzetbiztonsági ellenőrzés nem előzi meg a kötvényvásárlásokat, bűnözők is simán kaphattak.Harm. törvény 35§ (7) bekezdése picit másképp vélekedik erről a dologról, de biztos a törvény téved, nem a hvg.
jorge
csebi
betartják vagy sem, nyilván, ha ez rogán-habony biznisz milliárdokért, akkor nem.
több mint 9 éve
figyi, értjük, hogy Neked szakterület, szóval mintha a húsodat tépnék... de azt is értjük, hogy ez egy törvény. a sikkasztásra, hűtlen kezelésre, lopásra, okirathamistásra is van paragrafus a Btk-ban, aztán mindannyian tudjuk, hogy elviekben az összes ilyet büntetik, gyakorlatban már nem annyira.persze érthető, amit mondasz, sőt, talán a hvg-ben volt egy cikk, hogy semmiféle nemzetbiztonsági ellenőrzés nem előzi meg a kötvényvásárlásokat, bűnözők is simán kaphattak.Harm. törvény 35§ (7) bekezdése picit másképp vélekedik erről a dologról, de biztos a törvény téved, nem a hvg.
jorge
csebi
több mint 9 éve
persze érthető, amit mondasz, sőt, talán a hvg-ben volt egy cikk, hogy semmiféle nemzetbiztonsági ellenőrzés nem előzi meg a kötvényvásárlásokat, bűnözők is simán kaphattak.Harm. törvény 35§ (7) bekezdése picit másképp vélekedik erről a dologról, de biztos a törvény téved, nem a hvg.
jorge
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 9 éve
a stikli részén túllépve - ami helyi sajátosság - az egyik mégiscsak egy kontrollált, két fél megállapodásán alapuló ügylet, míg a másikról ez nem mondható el. én ezért nem mosnám össze a kettőtpersze érthető, amit mondasz, sőt, talán a hvg-ben volt egy cikk, hogy semmiféle nemzetbiztonsági ellenőrzés nem előzi meg a kötvényvásárlásokat, bűnözők is simán kaphattak.
több mint 9 éve
Mondjuk úgy, hogy az elvtelenséggel meg a lopással.Az egész bevándorlás kérdés belpolitikai rágcsa. Minden Eu-s országban. Ezért nem lesz megoldva.
Amúgy ha valaki a menekülteket azért kifogásolja, mert jaj lehet köztük gonosz ember is, akkor ugyanez legyen igaz minden bevándorlóra, aki ellenőrizetlenül érkezik ide, és még pénzbe is kerül nekünk.
több mint 9 éve
értelek.de akkor igazából nem a kínai "üzletemberrel" vagy üzletemberrel van bajunk, hanem a kivitelezéssel. ami már a szokásos belpolitikai rágcsa.
több mint 9 éve
Jaaa, reménykedni azt lehet...Az állam (vagyis az adófizetők) erre csak ráfizet. A hozam és a lenyúlt jutalék sima bukta. Csak maga egy ügyvédi iroda keresett a bizniszen 5-6 milliárdot, a közvetítők meg 80-100-at.
Máshol azt mondják Chen-nek, hogy hozz ide X K júrót, fektesd be, hozz létre munkahelyet, és akkor letelepedhetsz.
Itt meg azt, hogy adj kölcsön kamatra 300 K júrót, és isten hozott. Hogy mit csinálsz utána meg ki fia borja vagy, nem fontos.
Elvi különbség.
több mint 9 éve
reméltem, hogy gazdaságélénkítő eszközökkel, befektetéssel az állam kitermeli a kamatotkat 😕Hát miről?hááát, nem vagyok egy pénzügyi guru, az biztos 😕 sajnos adót is fizetek, de itt nem egyszerű minden fillért követni.Hát ha ismernéd a kötvény fogalmát, akkor nem kérdeznél ilyeneket.itt most az 50 K EUR kötvényekről beszélünk? abba én hol adok bele?Igen, volt sajnos. Megvannak a saját hülyéink, minek kell ide még több?Bezzeg a kínai, orosz meg arab "üzletember", akinek meg még a letelepedését is veled fizettetik ki, az nem veri ki nálad a biztosítékot...
cartman023
Lecsó
jorge
Vagy nem fizetsz adót, és akkor tényleg sehol... Sorry
Lecsó
de akkor itt nem arról van szó, hogy kvázi az állampapír kamatokat is én termelem, ugye?
jorge
Lecsó
több mint 9 éve
Hát miről?hááát, nem vagyok egy pénzügyi guru, az biztos 😕 sajnos adót is fizetek, de itt nem egyszerű minden fillért követni.Hát ha ismernéd a kötvény fogalmát, akkor nem kérdeznél ilyeneket.itt most az 50 K EUR kötvényekről beszélünk? abba én hol adok bele?Igen, volt sajnos. Megvannak a saját hülyéink, minek kell ide még több?Bezzeg a kínai, orosz meg arab "üzletember", akinek meg még a letelepedését is veled fizettetik ki, az nem veri ki nálad a biztosítékot...
cartman023
Lecsó
jorge
Lecsó
de akkor itt nem arról van szó, hogy kvázi az állampapír kamatokat is én termelem, ugye?
jorge
több mint 9 éve
hááát, nem vagyok egy pénzügyi guru, az biztos 😕 sajnos adót is fizetek, de itt nem egyszerű minden fillért követni.Hát ha ismernéd a kötvény fogalmát, akkor nem kérdeznél ilyeneket.itt most az 50 K EUR kötvényekről beszélünk? abba én hol adok bele?Igen, volt sajnos. Megvannak a saját hülyéink, minek kell ide még több?Bezzeg a kínai, orosz meg arab "üzletember", akinek meg még a letelepedését is veled fizettetik ki, az nem veri ki nálad a biztosítékot...
cartman023
Lecsó
jorge
Lecsó
több mint 9 éve
Azért ha már nagyon szurja a nyugati pénzvilág szemét az OV team akkor el lehet takarítani.Mo-n egyelőre parlamenti választásokon szokás leváltani valakit. Ezt senki nem fogja olyan mértékben és olyan látványosan kívülről befolyásolni, hogy az hatással legyen a belföldön megtermelt propaganda mennyiségre.
Itthon ki és hogy?
Janek
Persze lehet presszionálni egy politikust, de mindig az a legegészségesebb, ha ezt a választó polgárai teszik.
több mint 9 éve
Hát ha ismernéd a kötvény fogalmát, akkor nem kérdeznél ilyeneket.itt most az 50 K EUR kötvényekről beszélünk? abba én hol adok bele?Igen, volt sajnos. Megvannak a saját hülyéink, minek kell ide még több?Bezzeg a kínai, orosz meg arab "üzletember", akinek meg még a letelepedését is veled fizettetik ki, az nem veri ki nálad a biztosítékot...
cartman023
Lecsó
jorge
több mint 9 éve
itt most az 50 K EUR kötvényekről beszélünk? abba én hol adok bele?Igen, volt sajnos. Megvannak a saját hülyéink, minek kell ide még több?Bezzeg a kínai, orosz meg arab "üzletember", akinek meg még a letelepedését is veled fizettetik ki, az nem veri ki nálad a biztosítékot...
cartman023
Lecsó
több mint 9 éve
Azért ha már nagyon szurja a nyugati pénzvilág szemét az OV team akkor el lehet takarítani.Itthon ki és hogy?
több mint 9 éve
Igen, volt sajnos. Megvannak a saját hülyéink, minek kell ide még több?Bezzeg a kínai, orosz meg arab "üzletember", akinek meg még a letelepedését is veled fizettetik ki, az nem veri ki nálad a biztosítékot...
cartman023
több mint 9 éve
Azért csak talal a média világában az ellenzék csatornákat.Persze, ahol megkérdezik, ott elmondják.
Janek
Csak a mérték a lényeg. Ez tudja a Fidesz is. Meg Árpi, meg Andy, és még sorolhatnánk.
Valahol akkor olyan mintha a fidesz addig lehet hatalmon amig akar?Hát most kb ez a helyzet.
Janek
Illetve amig nem lesz a nyugati vilagban egy erő ami valtozast akar....Ilyen egyrészt nem lesz, másrészt nem is lenne egészséges.
Janek
Ezt nekünk kell megváltoztatni.
több mint 9 éve
Azért csak talal a média világában az ellenzék csatornákat.Valahol akkor olyan mintha a fidesz addig lehet hatalmon amig akar?
Illetve amig nem lesz a nyugati vilagban egy erő ami valtozast akar....