Politika
65 feliratkozó
több mint 11 éve
...ettől a romabűnözéses DK-s vezércseltől a konyhakövön csattant az állam.atapapaKevés dologban értünk egyet, de ez most azok egyike...
több mint 11 éve
Nem csak szerinted. Mondjuk az az oldal úgy egészében az, feltöltgetés ide vagy oda.Ezekről a Zagyva féle nemzeti utcarokkerekről egyébként az a családapa jut eszembe, aki a fizetése felét a kocsmában hagyja, naponta mattrészegre issza magát, utána hazamegy és elveri az asszonyt, majd elvárja, hogy vasárnap délben gőzölögjön az asztalon az ebéd, az asszony, a gyerekek, az anyós stb. pedig ünnepélyesen ülje körül az asztalt, mert a család az szent, azzal nem viccelünk.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
444.hu/2014/07/11/varmegyesek-keresik-a-pride-on-papnak-oltozott-szakallas-olaszt/ez a kuruc.infora töltögetés, hajtóvadászat csak szerintem hányingerkeltő? (mielőtt megtalálna valamelyik, nem, nem értek egyet a hergeléssel, amit csinált, más kérdés, hogy én nem is vettem magamra)
több mint 11 éve
Engem politikában már elég nehéz meglepni, de ettől a romabűnözéses DK-s vezércseltől a konyhakövön csattant az állam.
több mint 11 éve
EnnyiAlapvetően igaza van, a foci elvileg tényleg szórakozás. Valahol közröhej nemzeti ügyet, meg diadalt vagy gyászt csinálni belőle attól függően, ha siker van vagy kudarc. De ez kb. olyan, mint az egyházak ügye. Templomba is csak a lakosság kb. 1%-a jár, de ha ki kell tölteni egy kérdőívet, akkor hirtelen 80% vallásos és keresztény lesz. És ha valaki azt találja mondani, hogy nincs szükség az egyházakra, akkor azt felnégyelik. 😀 A focival sincs ez másként.
hvg.hu/w/20140710_Elet_a_fociutanbaggio
Mondjuk pénzügyekben némileg kettős a hozzáállásunk, mert a focistától kb. úgy sajnáljuk a pénzt, mint a politikustól, de az új stadionokat azért a szívünk mélyén nem bánjuk, mert jól néznek ki. 😊 Még nekem is tetszik a debreceni meg a fradi stadion is, pedig valószínűleg sose fogom belülről látni őket 😀 Bár ki tudja, egy jó kis Guns N Roses-re azért elmennék. 😊 Na jó, a Nagyember házavégi stadionja az azé külön népmese, az már télleg Ceaucescu aranyklotyójával vetekszik, de hát lassan harminc éve politikus a szentem, tizenöt éve meg celeb is lett, csápolunk neki, a celebek meg mán csak ilyenek. Hiú barmok. De legalább jó az akusztikája, és nincs útban. Egy útkereszteződésben vagy egy iskola helyén sokkal szarabb helyen lenne. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Ennyikérem vissza azt a 4 percet amit ennek a valaminek az elolvasásával elpazaroltam...
hvg.hu/w/20140710_Elet_a_fociutanbaggio
több mint 11 éve
Ennyihvg.hu/w/20140710_Elet_a_fociutan

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
kérek egy kávétAkkor Viktorunk igen hamar lábán egy betontömbbel ugrik a Dunábaberger90Seszták szerződés-stopja is ebben a vonulatba tartozik. Elindult a belső oligarchák letörése. Pintér is sorra fog kerülni.James007444.hu/2014/07/09/orban-viktor-az-uj-kulonadoval-a-kozgepet-szorongatja/Viszonylag régi történet szerint a két nevezett erős ember már régóta nincs túl jóban. De ez egy olyan szint amit már nem látható földi halandónak.Gyurma Pappa
érdekelne a fidesz szakértők véleményeAmadeus91
több mint 11 éve
A Hamásznak ismét sikerült hasznossá tennie magát. A rakétáik nagy részét elfogja a Vaskupola vagy lakatlan területre zuhannak, cserébe másfél nap alatt kaptak több mint 400 tonnányi izraeli vasat, ami néhány ügybuzgó tagjukat átküldte a túlvilágra pár szerencsétlen ártatlannal egyetemben. Ha pedig megindul a szárazföldi offenzíva néhány vállalkozó kedvű dobálhatja kövekkel a Merkavákat, mikor pedig feléjük fordul a lövegtorony, megdönthetik a 100 méteres síkfutás rekordját.
több mint 11 éve
Akkor Viktorunk igen hamar lábán egy betontömbbel ugrik a DunábaSeszták szerződés-stopja is ebben a vonulatba tartozik. Elindult a belső oligarchák letörése. Pintér is sorra fog kerülni.James007444.hu/2014/07/09/orban-viktor-az-uj-kulonadoval-a-kozgepet-szorongatja/Viszonylag régi történet szerint a két nevezett erős ember már régóta nincs túl jóban. De ez egy olyan szint amit már nem látható földi halandónak.Gyurma Pappa
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Nofene, ezek után csak az a kérdés, hogy nem akarnak-e amazok majd bosszút esküdni. Vagy annál bölcsebbek?Seszták szerződés-stopja is ebben a vonulatba tartozik. Elindult a belső oligarchák letörése. Pintér is sorra fog kerülni.James007444.hu/2014/07/09/orban-viktor-az-uj-kulonadoval-a-kozgepet-szorongatja/Viszonylag régi történet szerint a két nevezett erős ember már régóta nincs túl jóban. De ez egy olyan szint amit már nem látható földi halandónak.Gyurma Pappa
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
Seszták szerződés-stopja is ebben a vonulatba tartozik. Elindult a belső oligarchák letörése. Pintér is sorra fog kerülni.444.hu/2014/07/09/orban-viktor-az-uj-kulonadoval-a-kozgepet-szorongatja/Viszonylag régi történet szerint a két nevezett erős ember már régóta nincs túl jóban. De ez egy olyan szint amit már nem látható földi halandónak.Gyurma Pappa
több mint 11 éve
444.hu/2014/07/09/orban-viktor-az-uj-kulonadoval-a-kozgepet-szorongatja/Viszonylag régi történet szerint a két nevezett erős ember már régóta nincs túl jóban. De ez egy olyan szint amit már nem látható földi halandónak.

több mint 11 éve
444.hu/2014/07/09/orban-viktor-az-uj-kulonadoval-a-kozgepet-szorongatja/érdekelne a fidesz szakértők véleménye
több mint 11 éve
www.atv.hu/belfold/20140707-gyurcsany-a-hanyingertol-jutott-el-pasztor-albert-tamogatasaigsimán beférne. (Morvai után bárkiből lehet "nemzeti radikális" )
Ha így folytatja Ferenc testvér, lassan a Jobbikba is felvételt fog kérni.cartman023
több mint 11 éve
www.atv.hu/belfold/20140707-gyurcsany-a-hanyingertol-jutott-el-pasztor-albert-tamogatasaigHa így folytatja Ferenc testvér, lassan a Jobbikba is felvételt fog kérni.
több mint 11 éve
Ha pénzről van szó a vezetésnek mindig vannak ötletei:Ma reggel arról volt szó, hogy ez még a foglalkoztatást is növeli! Szóval csak ne akadékoskodjunk itt kérem szépen!
nol.hu/gazdasag/kasszacsere-folytatjak-1472659ulpianus

több mint 11 éve
Ha pénzről van szó a vezetésnek mindig vannak ötletei:nol.hu/gazdasag/kasszacsere-folytatjak-1472659

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve

www.bild.de/politik/inland/nsa/skandal-nsa-u-ausschuss-36674918.bild.html
az NSA balhé után újabb német-amerikai botrány; amcsi kém a BND-ben.
több mint 11 éve
kuruc.info/r/6/129926/Érdekes ez a japán kultúra, az tény. Számunkra már nevetséges szinten képesek a hibáik miatt önvezeklésre, de azért ettől még ők is sikkasztanak zokszó nélkül. 😀
(nem zs-zás, inkább érdekes)NB2

több mint 11 éve
Áh értem. A "fontos" jelző zavart csak meg, azt hittem valami eddig nem ismert tény derült ki belőle. Ha azt írod "nagyon jó", "érdekes", stb,. nem kérdeztem volna. 😊Mert külső személő mondd olyan dolgokat, amiket itthon senki nem mondd ki. És szeretem olvasni, ha valaki azt mondja, amit én is (most Orbánról alkotott véleményét hagyjuk, az a magán dolga).Gyurma Pappavs.hu/tibor-fischer-hulyesegekrol-nem-orban-tehet-0628Mit tartasz benne fontosnak? (Elolvastam, azért kérdezem. 😊)peterk2005
Nagyon fontos interjú, ajánlom mindenkinek.Gyurma Pappa