Politika
67 feliratkozó
több mint 8 éve
Á, azt nem hozzák fel ide a Svábhegyre. Szemetek.Na na.... az ingyen krumpli már smafu?És egy kis rezsicsökkentés, semmi más.Erzsébet utalvány?Ja. 😊Nehéz neked megfeleniNálam simán top2 standupos, de ezek a direktpolitikai kis rövid szkeccsei ergyák.Bödőcs elég régóta erőltetettindex.hu/kultur/2018/05/10/bodocsnek_sikerult_kombinalni_a_ponyvaregenyt_a_valasztasokkal/Egyre szarabb és eröltetettebb. :/
😀 ÁÁÁÁÁÁ 😀
Vrij6
Sobri Jóska
Negritis
Sobri Jóska
Amadeus
Az én koromban már van némi igénye az embernek, tagadhatatlan.
Sobri Jóska
apeszos
Sobri Jóska
apeszos
több mint 8 éve
Na na.... az ingyen krumpli már smafu?És egy kis rezsicsökkentés, semmi más.Erzsébet utalvány?Ja. 😊Nehéz neked megfeleniNálam simán top2 standupos, de ezek a direktpolitikai kis rövid szkeccsei ergyák.Bödőcs elég régóta erőltetettindex.hu/kultur/2018/05/10/bodocsnek_sikerult_kombinalni_a_ponyvaregenyt_a_valasztasokkal/Egyre szarabb és eröltetettebb. :/
😀 ÁÁÁÁÁÁ 😀
Vrij6
Sobri Jóska
Negritis
Sobri Jóska
Amadeus
Sobri Jóska
apeszos
Sobri Jóska
több mint 8 éve
www.youtube.com/watch?v=uTAuQP1FqW8
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"Mindég az állat első bennetek,
És csak midőn ezt el birád csitítni,
Eszmél az ember, hogy nagy-gőgösen
Megvesse azt, mi első lényege."
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 8 éve
esetleg ingyen banyatankErzsébet utalvány?Ja. 😊Nehéz neked megfeleniNálam simán top2 standupos, de ezek a direktpolitikai kis rövid szkeccsei ergyák.Bödőcs elég régóta erőltetettindex.hu/kultur/2018/05/10/bodocsnek_sikerult_kombinalni_a_ponyvaregenyt_a_valasztasokkal/Egyre szarabb és eröltetettebb. :/
😀 ÁÁÁÁÁÁ 😀
Vrij6
Sobri Jóska
Negritis
Sobri Jóska
Amadeus
Sobri Jóska
apeszos
több mint 8 éve
És egy kis rezsicsökkentés, semmi más.Erzsébet utalvány?Ja. 😊Nehéz neked megfeleniNálam simán top2 standupos, de ezek a direktpolitikai kis rövid szkeccsei ergyák.Bödőcs elég régóta erőltetettindex.hu/kultur/2018/05/10/bodocsnek_sikerult_kombinalni_a_ponyvaregenyt_a_valasztasokkal/Egyre szarabb és eröltetettebb. :/
😀 ÁÁÁÁÁÁ 😀
Vrij6
Sobri Jóska
Negritis
Sobri Jóska
Amadeus
Sobri Jóska
apeszos
több mint 8 éve
Erzsébet utalvány?Ja. 😊Nehéz neked megfeleniNálam simán top2 standupos, de ezek a direktpolitikai kis rövid szkeccsei ergyák.Bödőcs elég régóta erőltetettindex.hu/kultur/2018/05/10/bodocsnek_sikerult_kombinalni_a_ponyvaregenyt_a_valasztasokkal/Egyre szarabb és eröltetettebb. :/
😀 ÁÁÁÁÁÁ 😀
Vrij6
Sobri Jóska
Negritis
Sobri Jóska
Amadeus
Sobri Jóska
több mint 8 éve
Ja. 😊Nehéz neked megfeleniNálam simán top2 standupos, de ezek a direktpolitikai kis rövid szkeccsei ergyák.Bödőcs elég régóta erőltetettindex.hu/kultur/2018/05/10/bodocsnek_sikerult_kombinalni_a_ponyvaregenyt_a_valasztasokkal/Egyre szarabb és eröltetettebb. :/
😀 ÁÁÁÁÁÁ 😀
Vrij6
Sobri Jóska
Negritis
Sobri Jóska
Amadeus
több mint 8 éve
OFFSemmi köze a politikához -illetvehátdehogynem, de lényegtelen-, viszont eléggé sürgős lenne, közeli családtagom régóta küzd betegséggel, sokadjára fut le ez a kör, de megint szükség lenne irányított véradásra, "A rh-" vércsoportú emberektől. Aki segítene, az kérem, írjon üzenetet nekem és megbeszéljük a részleteket.
Pulvis et umbra sumus.
több mint 8 éve
Nehéz neked megfeleniNálam simán top2 standupos, de ezek a direktpolitikai kis rövid szkeccsei ergyák.Bödőcs elég régóta erőltetettindex.hu/kultur/2018/05/10/bodocsnek_sikerult_kombinalni_a_ponyvaregenyt_a_valasztasokkal/Egyre szarabb és eröltetettebb. :/
😀 ÁÁÁÁÁÁ 😀
Vrij6
Sobri Jóska
Negritis
Sobri Jóska
több mint 8 éve
Nem értek egyet. 😀 Szerintem kurvajó lett ez is. 😀Bödőcs elég régóta erőltetettindex.hu/kultur/2018/05/10/bodocsnek_sikerult_kombinalni_a_ponyvaregenyt_a_valasztasokkal/Egyre szarabb és eröltetettebb. :/
😀 ÁÁÁÁÁÁ 😀
Vrij6
Sobri Jóska
Negritis
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 8 éve
Nálam simán top2 standupos, de ezek a direktpolitikai kis rövid szkeccsei ergyák.Bödőcs elég régóta erőltetettindex.hu/kultur/2018/05/10/bodocsnek_sikerult_kombinalni_a_ponyvaregenyt_a_valasztasokkal/Egyre szarabb és eröltetettebb. :/
😀 ÁÁÁÁÁÁ 😀
Vrij6
Sobri Jóska
Negritis
több mint 8 éve
Bödőcs elég régóta erőltetettindex.hu/kultur/2018/05/10/bodocsnek_sikerult_kombinalni_a_ponyvaregenyt_a_valasztasokkal/Egyre szarabb és eröltetettebb. :/
😀 ÁÁÁÁÁÁ 😀
Vrij6
Sobri Jóska
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
index.hu/kultur/2018/05/10/bodocsnek_sikerult_kombinalni_a_ponyvaregenyt_a_valasztasokkal/Egyre szarabb és eröltetettebb. :/
😀 ÁÁÁÁÁÁ 😀
Vrij6
több mint 8 éve
index.hu/kultur/2018/05/10/bodocsnek_sikerult_kombinalni_a_ponyvaregenyt_a_valasztasokkal/😀 ÁÁÁÁÁÁ 😀
több mint 8 éve
2030Ezzel én csínján bánnék 😛
Amadeus
index.hu/kulfold/2018/05/10/92_evesen_o_lett_a_legidosebb_vezeto_a_vilagban/
több mint 8 éve
dawyd728
4 315
Választások előtt(?) volt itt róla szó ki mennyi időt lát még a rendszerbe. 2026 volt a legtöbbet előforduló, ha jól emlékszem. Ehhez képest OV nem is mondott nagyot. Főleg az újabb 2/3 után.
több mint 8 éve
2030
több mint 8 éve
Dedikálva!Búfelejtőnek készültem személyes ajándékkal, ha majd találkozunk dartson, oda is adom, az majd felvidít. 😉Orbán-könyv? 😊
Sobri Jóska
slowmotion
több mint 8 éve
Búfelejtőnek készültem személyes ajándékkal, ha majd találkozunk dartson, oda is adom, az majd felvidít. 😉Orbán-könyv? 😊
Sobri Jóska
több mint 8 éve
Arról beszélsz amiről csak akarsz.Mindenkinek volt már olyan verseny, aminek ha nem tetszettek a szabályai, akkor nem indult el. De ha elindult, és nem nyert, akkor elég ergya dolog a szabályokat hibáztatni,Attól függ.. ha a szabályokon érdemben nem tudsz változtatni, és ezek miatt be nem hozható hátrányból indulsz alapból, akkor miért ne hibáztathatnád azokat?
Sobri Jóska
Én pl. jó édesanyámat hibáztatom, hogy ide szült, és nem mondjuk 2218-ban születtem Norvégiában / az Alfa Centaurin, vagy ami még jobb ennél is jobb lenne '66-ban Székesfehérváron (hint: Felcsút)... :sóhaj:
Nyitni kéne egy társadalomfilozófia-topicot szerintem, hadd maradjon Sobri egyedül itt a NER-pragmatizmusával, ha már másról úgyse lehet itt beszélni..
Igor
Arról nem tehetek, hogy 1 darab ellenvélemény így elkeserít.
Búfelejtőnek készültem személyes ajándékkal, ha majd találkozunk dartson, oda is adom, az majd felvidít. 😉
több mint 8 éve
Mindenkinek volt már olyan verseny, aminek ha nem tetszettek a szabályai, akkor nem indult el. De ha elindult, és nem nyert, akkor elég ergya dolog a szabályokat hibáztatni,Attól függ.. ha a szabályokon érdemben nem tudsz változtatni, és ezek miatt be nem hozható hátrányból indulsz alapból, akkor miért ne hibáztathatnád azokat?
Sobri Jóska
Én pl. jó édesanyámat hibáztatom, hogy ide szült, és nem mondjuk 2218-ban születtem Norvégiában / az Alfa Centaurin, vagy ami még jobb ennél is jobb lenne '66-ban Székesfehérváron (hint: Felcsút)... :sóhaj:
Nyitni kéne egy társadalomfilozófia-topicot szerintem, hadd maradjon Sobri egyedül itt a NER-pragmatizmusával, ha már másról úgyse lehet itt beszélni..
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
általános érvényű törvényegyél szart! többmillió légy nem tévedhet!Mintha nem ugyanolyan sötét alakokból állna az összes szavazótábor 😀
amúgy meglepne, ha a két és félmillió NER-re szavazó közül a felénél több értelmesen el tudná magyarázni, mi is a NER, és miért arra szavazott.
slowmotion
Kampman
egyébként megértem, ha valaki tényleg annyival jobban jár, és azért szavaz valamire... de abban nem vagyok biztos, hogy itt ez a helyzet.
volt ugye az a stohlbuci-film, a Rosszfiúk, ahol a javítóintézetből kiszököttek a kocsmában a pultos pénztárcájából kilopott pénzzel fizetnek, és a pultos boldog, hogy kifizették a fogyasztást. na kb valami hasonló érzésem van néha ezzel az országgal kapcsolatban is.
Szerkesztette: slowmotion
több mint 8 éve
egyél szart! többmillió légy nem tévedhet!Mintha nem ugyanolyan sötét alakokból állna az összes szavazótábor 😀
amúgy meglepne, ha a két és félmillió NER-re szavazó közül a felénél több értelmesen el tudná magyarázni, mi is a NER, és miért arra szavazott.
slowmotion
több mint 8 éve
Te gyűlölöd a NER-t, az ország nagyrésze meg pont ezt szereti.egyél szart! többmillió légy nem tévedhet!
És a többség dönt.
Ez a demokrácia.
Ami nem tökéletes, de momentán nincsen jobb.
Ne hagyd magad a lúzer ballib oldal által hisztérizálni, hogy ők a többség, elcsalták a választást meg diktatúra fenyeget, és hasonlók.
Ha láttad a tegnapi tüntetésről, rendőri intézkedésekről a képeket, akkor láttad, hogy miként kezelte a hatalom.
És ha levetítenéd valakinek, aki nem tudja a kontextust a 2006-os "problémakezeléssel" egymás után, meglepne ha a tegnapira mondaná a diktatúrát, és a 12 évvel ezelöttire meg a demokráciát. Pedig ez a ballib narratíva.
Ne vedd át, pláne -ha mint írod- nem is így gondolod.
Sobri Jóska
a másik, hogy valóban ha megmutatod valakinek a tegnapi meg a 2006-os képeket, és felteszed a kérdést, hogy melyik a diktatúra, akkor nagy valószínűséggel valóban a 2006-ost választják.
no de ha elmondod a megkérdezetteknek, hogy a két tüntetés közül az egyik előtt fél-egy órával rendőröket támadtak meg a tévészékháznál, és megkéred őket, hogy válasszák ki azt, szerintül melyik előtt, valószínűleg ott is eltalálnák a helyes választ. de vajon tudod-e, miért?
persze az is könnyen meglehet (sőt, van is), hogy a rendőrség az elmúlt 12 évben professzionálisabb lett. meg valahol az is előfordulhat, hogy a tegnapi tüntetések mind módusz, mind medián terén a civilizált megmozdulás határán belül mozogtak, míg ez 2006-ról nem mondható el.
több mint 8 éve
Már akinek 😀; Persze le lett egy kicsit egyszerűsítve ez a dolog, de ez csak egy szubjektív, indulatoktól nem mentes vélemény...Hozzátenném hányingerem van az egész NER-től, és bízom abban, hogy aki értelmes, dolgozni akar, és fiatal az kimegy külföldre dolgozni és megmutatja az agymosott nyuggereknek majd, hogy az Erzsébet utalványt nem a semmiből keletkezik, pláne nem Orbán Viktor csinálja.... ha nincsenek dolgozók akkor nyugdíj sem lesz....malkavBár ilyen egyszerű lenne. Csak az a baj, hogy azok az agymosott nyuggerek történetesen a szüleink is egyúttal.
peterk2005
Arra akartam csak utalni, hogy úgy tűnik ezek az emberek - mindegy hogy a propaganda mosta meg a fejüket, vagy eddig is ilyen jelmondatokkal mint a stop soros tudtak csak azonosulni - csak a saját érdekük az ami fontos: a Bözsi, meg a Rezsi meg a Közmunka nem biztos hogy megérdemlik, hogy valaki megpróbáljon ezen a helyzeten javítani, mondjuk úgy, hogy az újraelosztásban több jusson oda, mint ezek az alamizsnák...
(És most abszolút pártfüggetlenül, csak mint valaha szociálisan érzékeny ember mondtam ezt)