NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 379
43
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Politika
65 feliratkozó
több mint 1 éve
Nem ismerem a szavazókört, de hogy ennyire benézzenek valamit, az az ottaniak közös félreértése. Érted, ellenzéki, Tiszás, fideszes mind úgyanúgy értett valamit - rosszul.elso mondatomnal irtam, hogy azert egy szavazokorben hatvan az mar jelentos. egy korben kb 600 koruli szavazat lehet, akkor az mar 10%. szoval ezt a kontextust is nezheted.A “màr 1000nél járhatunk” az kontextusában azt jelentené, hogy az összes szavazat kb. 0,12%-a 😊 ráadásul nem tendenciózus a hiba, tehát nem egyik vagy másik fél javára történt, hanem klasszikus emberi hiba - ide is, oda is. Én ezt továbbra se látom különösebben problémàsnak.azert 1 szavazokorben minimum hatvan (nem tudjuk, hogy hany Vitezy/ervenytelen/Gundtner szavazat volt meg rosszul elrakva) hibas elteves eleg jelentos."A 13. kerületben információink szerint egyetlen szavazókörben volt kiugró eltérés, ott több mint hatvan szavazatot találtak, amik tévesen Vitézy szavazatai közé voltak betéve. Ennél jóval kisebb eltérések másutt is akadtak ilyen vagy olyan irányban, így jött ki az összesen száz-száztíz közötti előnynövelés."Leadtak több mint 800 ezer szavazatot, abból rossz helyre irtak 1-2-300at, ez normális. Emberek dolgoznak ott - tehát hibàznak. Nem kell ebbe többet bele látni.
Ilyenek után szimplán laikusként, mi bizonyítja, hogy bárhol máshol az országban, akárcsak egy sima önkormányzati képviselői pozíciónál nem "össze-vissza" vannak számolva az eredmények?
Én értem, hogy a szavazatszámlálás unalmas, fárasztó, nap végén van stb., de ha ilyenek történnek egy újraszámláláskor hogy ~50-60 ív A jelölt helyett B jelölthöz számolódik, akkor nem kellene valami felelőst keresni? KicsitSzovjetúnióOroszországfurcsa szaga kezd lenni a dolognak....
bobi0092
Amíg emberek dolgoznak ott, és reménykedjünk hogy kurva sokáig emberek fogjàk ezt csinálni, addig ennyi hiba mindig lesz (és mindig volt) a rendszerben.
MC12
raadasul mar ezer korul jarhatunk minimum ugye a hibas ervenytelen szavazatokkal egyutt.
statisztika alapjan kis szamok torvenye, de azert ilyen kulonbsegnel jelentos.
mondjuk az 1%t overall nem lehetne alkalmazni sztem, mert akkor kb kis falvak jelentos reszeben ahol legalabb egy jelolttel tobb van, mint hely ott lehetne ujra szamolni, de mondjuk orszagos egyeni kepviselok, fo(polgarmester) eleg kellene hogy legyen.
csebi
Azért az àltalam ismert (tag voltam, vagy ismerek tagokat) szavazókörökben az átlagéletkor 60+ és ugye a számolás este indul, amikor ott ülnek 10en sok órája 😊 tudom, felesküdtek meg felelősséget vàllaltak meg minden, de ezt akkor is figyelembe kell venni, ehhez képest szerintem ezek elenyésző hibák.
MC12
csebi
Erre mondom azt, hogy amíg emberek csinàljàk, addig ilyen hibàk lesznek.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
Megy a mosdatás, és a relativizálás rendesen. 😊elso mondatomnal irtam, hogy azert egy szavazokorben hatvan az mar jelentos. egy korben kb 600 koruli szavazat lehet, akkor az mar 10%. szoval ezt a kontextust is nezheted.A “màr 1000nél járhatunk” az kontextusában azt jelentené, hogy az összes szavazat kb. 0,12%-a 😊 ráadásul nem tendenciózus a hiba, tehát nem egyik vagy másik fél javára történt, hanem klasszikus emberi hiba - ide is, oda is. Én ezt továbbra se látom különösebben problémàsnak.azert 1 szavazokorben minimum hatvan (nem tudjuk, hogy hany Vitezy/ervenytelen/Gundtner szavazat volt meg rosszul elrakva) hibas elteves eleg jelentos."A 13. kerületben információink szerint egyetlen szavazókörben volt kiugró eltérés, ott több mint hatvan szavazatot találtak, amik tévesen Vitézy szavazatai közé voltak betéve. Ennél jóval kisebb eltérések másutt is akadtak ilyen vagy olyan irányban, így jött ki az összesen száz-száztíz közötti előnynövelés."Leadtak több mint 800 ezer szavazatot, abból rossz helyre irtak 1-2-300at, ez normális. Emberek dolgoznak ott - tehát hibàznak. Nem kell ebbe többet bele látni.
Ilyenek után szimplán laikusként, mi bizonyítja, hogy bárhol máshol az országban, akárcsak egy sima önkormányzati képviselői pozíciónál nem "össze-vissza" vannak számolva az eredmények?
Én értem, hogy a szavazatszámlálás unalmas, fárasztó, nap végén van stb., de ha ilyenek történnek egy újraszámláláskor hogy ~50-60 ív A jelölt helyett B jelölthöz számolódik, akkor nem kellene valami felelőst keresni? KicsitSzovjetúnióOroszországfurcsa szaga kezd lenni a dolognak....
bobi0092
Amíg emberek dolgoznak ott, és reménykedjünk hogy kurva sokáig emberek fogjàk ezt csinálni, addig ennyi hiba mindig lesz (és mindig volt) a rendszerben.
MC12
raadasul mar ezer korul jarhatunk minimum ugye a hibas ervenytelen szavazatokkal egyutt.
mondjuk az 1%t overall nem lehetne alkalmazni sztem, mert akkor kb kis falvak jelentos reszeben ahol legalabb egy jelolttel tobb van, mint hely ott lehetne ujra szamolni, de mondjuk orszagos egyeni kepviselok, fo(polgarmester) eleg kellene hogy legyen.
csebi
Azért az àltalam ismert (tag voltam, vagy ismerek tagokat) szavazókörökben az átlagéletkor 60+ és ugye a számolás este indul, amikor ott ülnek 10en sok órája 😊 tudom, felesküdtek meg felelősséget vàllaltak meg minden, de ezt akkor is figyelembe kell venni, ehhez képest szerintem ezek elenyésző hibák.
MC12
csebi
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
elso mondatomnal irtam, hogy azert egy szavazokorben hatvan az mar jelentos. egy korben kb 600 koruli szavazat lehet, akkor az mar 10%. szoval ezt a kontextust is nezheted.A “màr 1000nél járhatunk” az kontextusában azt jelentené, hogy az összes szavazat kb. 0,12%-a 😊 ráadásul nem tendenciózus a hiba, tehát nem egyik vagy másik fél javára történt, hanem klasszikus emberi hiba - ide is, oda is. Én ezt továbbra se látom különösebben problémàsnak.azert 1 szavazokorben minimum hatvan (nem tudjuk, hogy hany Vitezy/ervenytelen/Gundtner szavazat volt meg rosszul elrakva) hibas elteves eleg jelentos."A 13. kerületben információink szerint egyetlen szavazókörben volt kiugró eltérés, ott több mint hatvan szavazatot találtak, amik tévesen Vitézy szavazatai közé voltak betéve. Ennél jóval kisebb eltérések másutt is akadtak ilyen vagy olyan irányban, így jött ki az összesen száz-száztíz közötti előnynövelés."Leadtak több mint 800 ezer szavazatot, abból rossz helyre irtak 1-2-300at, ez normális. Emberek dolgoznak ott - tehát hibàznak. Nem kell ebbe többet bele látni.
bobi0092
MC12
csebi
MC12
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
A “màr 1000nél járhatunk” az kontextusában azt jelentené, hogy az összes szavazat kb. 0,12%-a 😊 ráadásul nem tendenciózus a hiba, tehát nem egyik vagy másik fél javára történt, hanem klasszikus emberi hiba - ide is, oda is. Én ezt továbbra se látom különösebben problémàsnak.azert 1 szavazokorben minimum hatvan (nem tudjuk, hogy hany Vitezy/ervenytelen/Gundtner szavazat volt meg rosszul elrakva) hibas elteves eleg jelentos."A 13. kerületben információink szerint egyetlen szavazókörben volt kiugró eltérés, ott több mint hatvan szavazatot találtak, amik tévesen Vitézy szavazatai közé voltak betéve. Ennél jóval kisebb eltérések másutt is akadtak ilyen vagy olyan irányban, így jött ki az összesen száz-száztíz közötti előnynövelés."Leadtak több mint 800 ezer szavazatot, abból rossz helyre irtak 1-2-300at, ez normális. Emberek dolgoznak ott - tehát hibàznak. Nem kell ebbe többet bele látni.
bobi0092
MC12
csebi
több mint 1 éve
Mondjuk 500 szavazatot újraszámolni 3-4 embernek kb 5 perc 😊
több mint 1 éve
azert 1 szavazokorben minimum hatvan (nem tudjuk, hogy hany Vitezy/ervenytelen/Gundtner szavazat volt meg rosszul elrakva) hibas elteves eleg jelentos."A 13. kerületben információink szerint egyetlen szavazókörben volt kiugró eltérés, ott több mint hatvan szavazatot találtak, amik tévesen Vitézy szavazatai közé voltak betéve. Ennél jóval kisebb eltérések másutt is akadtak ilyen vagy olyan irányban, így jött ki az összesen száz-száztíz közötti előnynövelés."Leadtak több mint 800 ezer szavazatot, abból rossz helyre irtak 1-2-300at, ez normális. Emberek dolgoznak ott - tehát hibàznak. Nem kell ebbe többet bele látni.
bobi0092
MC12
Szerkesztette: csebi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Roppant helytelen módon.Igy is volt de A fidesz megszüntette /ezt is😉Szerintem 1% alatt automatikus újraszámlálás kéne minden esetben.Tehát akkor mindenhol ahol 1-2% a különbség egy választott pozíciónál meg kellene támadni újraszámoltatásért az egészet?"A 13. kerületben információink szerint egyetlen szavazókörben volt kiugró eltérés, ott több mint hatvan szavazatot találtak, amik tévesen Vitézy szavazatai közé voltak betéve. Ennél jóval kisebb eltérések másutt is akadtak ilyen vagy olyan irányban, így jött ki az összesen száz-száztíz közötti előnynövelés."Leadtak több mint 800 ezer szavazatot, abból rossz helyre irtak 1-2-300at, ez normális. Emberek dolgoznak ott - tehát hibàznak. Nem kell ebbe többet bele látni.
bobi0092
MC12
bobi0092
MC12
ozibozi
több mint 1 éve
Igy is volt de A fidesz megszüntette /ezt is😉Szerintem 1% alatt automatikus újraszámlálás kéne minden esetben.Tehát akkor mindenhol ahol 1-2% a különbség egy választott pozíciónál meg kellene támadni újraszámoltatásért az egészet?"A 13. kerületben információink szerint egyetlen szavazókörben volt kiugró eltérés, ott több mint hatvan szavazatot találtak, amik tévesen Vitézy szavazatai közé voltak betéve. Ennél jóval kisebb eltérések másutt is akadtak ilyen vagy olyan irányban, így jött ki az összesen száz-száztíz közötti előnynövelés."Leadtak több mint 800 ezer szavazatot, abból rossz helyre irtak 1-2-300at, ez normális. Emberek dolgoznak ott - tehát hibàznak. Nem kell ebbe többet bele látni.
bobi0092
MC12
bobi0092
MC12
Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
kivéve Kisteleken persze, ahol nem olyan rég egy szavazattal nyert a fideszes polgármester.Tehát akkor mindenhol ahol 1-2% a különbség egy választott pozíciónál meg kellene támadni újraszámoltatásért az egészet?"A 13. kerületben információink szerint egyetlen szavazókörben volt kiugró eltérés, ott több mint hatvan szavazatot találtak, amik tévesen Vitézy szavazatai közé voltak betéve. Ennél jóval kisebb eltérések másutt is akadtak ilyen vagy olyan irányban, így jött ki az összesen száz-száztíz közötti előnynövelés."Leadtak több mint 800 ezer szavazatot, abból rossz helyre irtak 1-2-300at, ez normális. Emberek dolgoznak ott - tehát hibàznak. Nem kell ebbe többet bele látni.
bobi0092
MC12
bobi0092
buhloone mindstate
több mint 1 éve
Szerintem 1% alatt automatikus újraszámlálás kéne minden esetben.Tehát akkor mindenhol ahol 1-2% a különbség egy választott pozíciónál meg kellene támadni újraszámoltatásért az egészet?"A 13. kerületben információink szerint egyetlen szavazókörben volt kiugró eltérés, ott több mint hatvan szavazatot találtak, amik tévesen Vitézy szavazatai közé voltak betéve. Ennél jóval kisebb eltérések másutt is akadtak ilyen vagy olyan irányban, így jött ki az összesen száz-száztíz közötti előnynövelés."Leadtak több mint 800 ezer szavazatot, abból rossz helyre irtak 1-2-300at, ez normális. Emberek dolgoznak ott - tehát hibàznak. Nem kell ebbe többet bele látni.
bobi0092
MC12
bobi0092
több mint 1 éve
Tehát akkor mindenhol ahol 1-2% a különbség egy választott pozíciónál meg kellene támadni újraszámoltatásért az egészet?"A 13. kerületben információink szerint egyetlen szavazókörben volt kiugró eltérés, ott több mint hatvan szavazatot találtak, amik tévesen Vitézy szavazatai közé voltak betéve. Ennél jóval kisebb eltérések másutt is akadtak ilyen vagy olyan irányban, így jött ki az összesen száz-száztíz közötti előnynövelés."Leadtak több mint 800 ezer szavazatot, abból rossz helyre irtak 1-2-300at, ez normális. Emberek dolgoznak ott - tehát hibàznak. Nem kell ebbe többet bele látni.
bobi0092
MC12
több mint 1 éve
"A 13. kerületben információink szerint egyetlen szavazókörben volt kiugró eltérés, ott több mint hatvan szavazatot találtak, amik tévesen Vitézy szavazatai közé voltak betéve. Ennél jóval kisebb eltérések másutt is akadtak ilyen vagy olyan irányban, így jött ki az összesen száz-száztíz közötti előnynövelés."Leadtak több mint 800 ezer szavazatot, abból rossz helyre irtak 1-2-300at, ez normális. Emberek dolgoznak ott - tehát hibàznak. Nem kell ebbe többet bele látni.
bobi0092
több mint 1 éve
"A 13. kerületben információink szerint egyetlen szavazókörben volt kiugró eltérés, ott több mint hatvan szavazatot találtak, amik tévesen Vitézy szavazatai közé voltak betéve. Ennél jóval kisebb eltérések másutt is akadtak ilyen vagy olyan irányban, így jött ki az összesen száz-száztíz közötti előnynövelés."Ilyenek után szimplán laikusként, mi bizonyítja, hogy bárhol máshol az országban, akárcsak egy sima önkormányzati képviselői pozíciónál nem "össze-vissza" vannak számolva az eredmények?
Én értem, hogy a szavazatszámlálás unalmas, fárasztó, nap végén van stb., de ha ilyenek történnek egy újraszámláláskor hogy ~50-60 ív A jelölt helyett B jelölthöz számolódik, akkor nem kellene valami felelőst keresni? Kicsit
több mint 1 éve
hvg.hu/itthon/20240710_arpad-hid-biciklisgazolasLehetne oda gyalogos tanulmányi kirándulást szervezni a parlamentből, hátha... 😊 #fingerscrossed
az Árpád-hídon még hány embert kell darabokban összeszedni, hogy végre valaki csináljon valamit.
Amadeus the Young
több mint 1 éve
hvg.hu/itthon/20240710_arpad-hid-biciklisgazolasaz Árpád-hídon még hány embert kell darabokban összeszedni, hogy végre valaki csináljon valamit.
több mint 1 éve
444.hu/2024/07/09/nem-szolalhat-fel-orban-viktor-az-ep-alakulo-ulesenNER média majd megírja, hogy a "demokratikus" EP-ben nem engedik OV-t felszólalni!
Neki a péntek már nem alkalmas, biztosan hosszú hétvége vagy utazás mondjuk Teheránba.
Dzsokijuing
több mint 1 éve
444.hu/2024/07/09/nem-szolalhat-fel-orban-viktor-az-ep-alakulo-ulesenNeki a péntek már nem alkalmas, biztosan hosszú hétvége vagy utazás mondjuk Teheránba.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Az NVB döntésénel is utólag jobban beleasva elfogadtam az érveidet de továbbra is furának tartom h ennyire nincsen kb senkinek jogköre értékelni a benyújtott bizonyítékokat (még a Kurianak is nagyon limitaltan, saját bevallásuk szerint). Itt azért felmerül az h arányos-e vajon az h nincs idő megvizsgálni azokat. Nem lenne-e megnyugtatóbb hosszabb határidőket hagyni vmivel.De én az NVB döntéséről beszéltem, hogy abban a tekintetben irreleváns, Te meg erre reagáltál.És nem is utasítottak el.Egy jogállamban a döntéshozók nem utasíthatnak el egy indítványt azon okból, hogy azt feltételezik, hogy az SzSzB tagok hazudtak.Igazad van. Ez jogállamban releváns, hogy hatóság, bíróság előtt igazat állítasz vagy nem. Magyarországon nem.És? Ez mennyiben releváns?Jah csak épp kiderült hogy hazudtak 😊444.hu/2024/07/09/tobb-mint-szaz-szavazokor-volt-ahol-meggyozodessel-allitotta-a-delegalt-hogy-vitezy-javara-tevedtek-a-szamlalasnal-aztan-kiderult-hogy-szo-sincs-ilyesmirolDe jó, végre pontot lehet tenni, arra hogy megalapozott volt az újraszámolással kapcsolatos döntés az NVB-től, hiszen ott voltak az igazolások, hogy akik előadták, hogy szerintük volt tévedés SzSzB tagok voltak (annó ezt írtam én is, csak az átlátszó próbálta úgy előadni, hogy nem került igazolásra, hogy kik nyilatkoztak).
hatosag megtevesztese? esetleg buntetos kollegak jobban meg tudjak itelni, hogy ez milyen buncselekmeny volt a fideszes szamlaloktol.
csebi
Jughead
Negritis, a vajda
Jughead
csebi
Egy diktatúrában férne bele egy ilyen döntés (persze ott be is kéne börtönözni azokat, akik azt merészelték állítani, hogy voltak hibák, nem tudom ezt is elvártátok-e volna).
Jughead
De mikor utólag kiderül h a hatóságot szándékosan megtévesztik akkor annak a jogállamban van következménye.
csebi
Egyébként kérdezted a büntetőjogot, itt szerintem (bár én is csak ugatom a büntetőjogot) gondatlan hamis tanúzás merülhet fel.
Jughead
Gondolkoztam én is azon h ez vajon gondatlan vagy szándékos lenne-e. Ahol olyan nyilatkozat van h egyértelműen azt állítja h vannak olyan érvénytelenek amik érvényesek mert a szavazókör hibásan döntött az iránymutatás ellenére az sztem szándékos bűncselekmény.
több mint 1 éve
De én az NVB döntéséről beszéltem, hogy abban a tekintetben irreleváns, Te meg erre reagáltál.És nem is utasítottak el.Egy jogállamban a döntéshozók nem utasíthatnak el egy indítványt azon okból, hogy azt feltételezik, hogy az SzSzB tagok hazudtak.Igazad van. Ez jogállamban releváns, hogy hatóság, bíróság előtt igazat állítasz vagy nem. Magyarországon nem.És? Ez mennyiben releváns?Jah csak épp kiderült hogy hazudtak 😊444.hu/2024/07/09/tobb-mint-szaz-szavazokor-volt-ahol-meggyozodessel-allitotta-a-delegalt-hogy-vitezy-javara-tevedtek-a-szamlalasnal-aztan-kiderult-hogy-szo-sincs-ilyesmirolDe jó, végre pontot lehet tenni, arra hogy megalapozott volt az újraszámolással kapcsolatos döntés az NVB-től, hiszen ott voltak az igazolások, hogy akik előadták, hogy szerintük volt tévedés SzSzB tagok voltak (annó ezt írtam én is, csak az átlátszó próbálta úgy előadni, hogy nem került igazolásra, hogy kik nyilatkoztak).
hatosag megtevesztese? esetleg buntetos kollegak jobban meg tudjak itelni, hogy ez milyen buncselekmeny volt a fideszes szamlaloktol.
csebi
Jughead
Negritis, a vajda
Jughead
csebi
Egy diktatúrában férne bele egy ilyen döntés (persze ott be is kéne börtönözni azokat, akik azt merészelték állítani, hogy voltak hibák, nem tudom ezt is elvártátok-e volna).
Jughead
De mikor utólag kiderül h a hatóságot szándékosan megtévesztik akkor annak a jogállamban van következménye.
csebi
Egyébként kérdezted a büntetőjogot, itt szerintem (bár én is csak ugatom a büntetőjogot) gondatlan hamis tanúzás merülhet fel.
több mint 1 éve
És nem is utasítottak el.Egy jogállamban a döntéshozók nem utasíthatnak el egy indítványt azon okból, hogy azt feltételezik, hogy az SzSzB tagok hazudtak.Igazad van. Ez jogállamban releváns, hogy hatóság, bíróság előtt igazat állítasz vagy nem. Magyarországon nem.És? Ez mennyiben releváns?Jah csak épp kiderült hogy hazudtak 😊444.hu/2024/07/09/tobb-mint-szaz-szavazokor-volt-ahol-meggyozodessel-allitotta-a-delegalt-hogy-vitezy-javara-tevedtek-a-szamlalasnal-aztan-kiderult-hogy-szo-sincs-ilyesmirolDe jó, végre pontot lehet tenni, arra hogy megalapozott volt az újraszámolással kapcsolatos döntés az NVB-től, hiszen ott voltak az igazolások, hogy akik előadták, hogy szerintük volt tévedés SzSzB tagok voltak (annó ezt írtam én is, csak az átlátszó próbálta úgy előadni, hogy nem került igazolásra, hogy kik nyilatkoztak).
csebi
Jughead
Negritis, a vajda
Jughead
csebi
Jughead
több mint 1 éve
Egy jogállamban a döntéshozók nem utasíthatnak el egy indítványt azon okból, hogy azt feltételezik, hogy az SzSzB tagok hazudtak.Igazad van. Ez jogállamban releváns, hogy hatóság, bíróság előtt igazat állítasz vagy nem. Magyarországon nem.És? Ez mennyiben releváns?Jah csak épp kiderült hogy hazudtak 😊444.hu/2024/07/09/tobb-mint-szaz-szavazokor-volt-ahol-meggyozodessel-allitotta-a-delegalt-hogy-vitezy-javara-tevedtek-a-szamlalasnal-aztan-kiderult-hogy-szo-sincs-ilyesmirolDe jó, végre pontot lehet tenni, arra hogy megalapozott volt az újraszámolással kapcsolatos döntés az NVB-től, hiszen ott voltak az igazolások, hogy akik előadták, hogy szerintük volt tévedés SzSzB tagok voltak (annó ezt írtam én is, csak az átlátszó próbálta úgy előadni, hogy nem került igazolásra, hogy kik nyilatkoztak).
csebi
Jughead
Negritis, a vajda
Jughead
csebi
több mint 1 éve
Igazad van. Ez jogállamban releváns, hogy hatóság, bíróság előtt igazat állítasz vagy nem. Magyarországon nem.És? Ez mennyiben releváns?Jah csak épp kiderült hogy hazudtak 😊444.hu/2024/07/09/tobb-mint-szaz-szavazokor-volt-ahol-meggyozodessel-allitotta-a-delegalt-hogy-vitezy-javara-tevedtek-a-szamlalasnal-aztan-kiderult-hogy-szo-sincs-ilyesmirolDe jó, végre pontot lehet tenni, arra hogy megalapozott volt az újraszámolással kapcsolatos döntés az NVB-től, hiszen ott voltak az igazolások, hogy akik előadták, hogy szerintük volt tévedés SzSzB tagok voltak (annó ezt írtam én is, csak az átlátszó próbálta úgy előadni, hogy nem került igazolásra, hogy kik nyilatkoztak).
csebi
Jughead
Negritis, a vajda
Jughead
több mint 1 éve
Nem tudom, milyen megszorításokról beszéltek. A kormánytól én nem hallottam, hogy lennének ilyenek.Konkrétan a nyugdíjas nagyapám, akinek 8 általánosa van, le tudta vonni ezt a következtetést tavasszal, hogy megszorítások lesznek.www.portfolio.hu/gazdasag/20240709/brutalis-birsagolasba-kezdhet-a-nav-szinte-mindenki-erintett-697389Gyurma, jómagam és még néhányan itt ezt ‘22 tavaszán megjósoltuk hahó! Aztàn idén februárban is mondtuk, hogy itt megszorítás lesz.
és a közlekedési bírságok is nőttek
ahogy MP megjósolta, most jönnek a megszorítások
NB2
Akkor ugye MP még a lelátóról tapsolt a rendszernek, havi néhány millióért.
Btw. olyan kurva nagy jóstehetség ehhez nem kellett 😀
MC12
zacknorb
több mint 1 éve
Akik kb leszarják....Attól még a saját polgárai ellen vívhat háborút.de hat nem bekemisszion van eppen?Valahogy így néz ki, amikor egy kormány háborút visel a saját polgárai ellen.Konkrétan a nyugdíjas nagyapám, akinek 8 általánosa van, le tudta vonni ezt a következtetést tavasszal, hogy megszorítások lesznek.www.portfolio.hu/gazdasag/20240709/brutalis-birsagolasba-kezdhet-a-nav-szinte-mindenki-erintett-697389Gyurma, jómagam és még néhányan itt ezt ‘22 tavaszán megjósoltuk hahó! Aztàn idén februárban is mondtuk, hogy itt megszorítás lesz.
és a közlekedési bírságok is nőttek
ahogy MP megjósolta, most jönnek a megszorítások
NB2
Akkor ugye MP még a lelátóról tapsolt a rendszernek, havi néhány millióért.
Btw. olyan kurva nagy jóstehetség ehhez nem kellett 😀
MC12
zacknorb
Dzsokijuing
csebi
Egyébként egészen elképesztő, mennyien komolyan elhiszik, hogy ő most világbékét teremt, merthogy a világ nagy vezetőivel tárgyal egymás utánban.
Mikey
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
És? Ez mennyiben releváns?Jah csak épp kiderült hogy hazudtak 😊444.hu/2024/07/09/tobb-mint-szaz-szavazokor-volt-ahol-meggyozodessel-allitotta-a-delegalt-hogy-vitezy-javara-tevedtek-a-szamlalasnal-aztan-kiderult-hogy-szo-sincs-ilyesmirolDe jó, végre pontot lehet tenni, arra hogy megalapozott volt az újraszámolással kapcsolatos döntés az NVB-től, hiszen ott voltak az igazolások, hogy akik előadták, hogy szerintük volt tévedés SzSzB tagok voltak (annó ezt írtam én is, csak az átlátszó próbálta úgy előadni, hogy nem került igazolásra, hogy kik nyilatkoztak).
csebi
Jughead
Negritis, a vajda