Politika
69 feliratkozó
10 hónapja
24.hu/belfold/2025/07/08/vejkey-imre-kdnp-level-gaal-gergely/KDNP, mit vártál? 😊
Bizonyos vagyok abban, hogy pártunk, a Kereszténydemokrata Néppárt a Fidesszel bajtársi szövetségben, Orbán Viktor kormányában, sikerrel folytatja Szent István királyunk országépítő nagy művét, a keresztény Magyarországotelmentek neki, vagy otthon sem voltak?
slowmotion
10 hónapja
24.hu/belfold/2025/07/08/vejkey-imre-kdnp-level-gaal-gergely/Bizonyos vagyok abban, hogy pártunk, a Kereszténydemokrata Néppárt a Fidesszel bajtársi szövetségben, Orbán Viktor kormányában, sikerrel folytatja Szent István királyunk országépítő nagy művét, a keresztény Magyarországotelmentek neki, vagy otthon sem voltak?
10 hónapja
Íme Rogán Antal egyik szűkkörű megbeszélésének a jegyzőkönyveAzon kívül, hogy ez nem egy szűk körű megbeszélés jkv-ja, hanem valószínűleg a havi vk-elnök, vk-kampányfelelősök tájékoztatója volt, amiről valamelyik írt egy memo-t, kb. valid. Mondjuk MP narratívája elég izzadságszagú, az elvetemült politikajunkie-ken kívül ez ki a jósitent érdekel 😊 szóval szerintem is terelés igen. A bicskei áldozat levele inkább problémásabb ma neki.
Gondolom el kell terelni a repteres viharról a fókuszt
ozibozi
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
10 hónapja
Íme Rogán Antal egyik szűkkörű megbeszélésének a jegyzőkönyve.Sok minden kiderül belőle. Ahogy eddig is sejtettük, a köztársasági elnök csak egy báb. Nem ő határozza meg, hogy mikor lesz az országgyűlési választás, hanem a Fidesz kampányfőnöke.
Kiderül belőle, hogy Orbánék nem kormányzati teljesítménnyel, hanem kizárólag digitális “harcosokkal”, fizetett zsoldosokkal akarnak választást nyerni.
Ízlelgessük ezeket a szavakat egy 15 éve kétharmaddal kormányzó párttól:
- digitális holdudvar;
- digitális gerilla hadviselés;
- hibrid hadszintér;
- digitális tér napi mérése;
- mennyi like, mennyi megosztás;
- digitális közhangulat befolyásolása;
Az is kiderül, hogy elirigyelték a több ezer aktív TISZA Szigetet és a polgári körök 15 éve történt leselejtezése után most polgári csoportokat hoznának létre központilag.
És persze az is látszik, hogy a Karmelitában is sokan várják a rendszerváltást és csak valamilyen kényszerből tagjai a maffiának, hiszen az ilyen összefoglalók és információk is rögtön nálunk kötnek ki.
Folytatás következik.
A két oldal a jegyzőkönyvből.
www.facebook.com/share/1CimQrQYAf/?mibextid=wwXIfr www.facebook.com/share/1E44qnS9Jw/?mibextid=wwXIfr
www.facebook.com/share/1AtCsWUzgH/?mibextid=wwXIfr
Gondolom el kell terelni a repteres viharról a fókuszt
Szerkesztette: ozibozi
10 hónapja
Nagy Marci Művek újra lendületben. Pedig már annyira közel volt, hogy nagyjából sikerüljön valami. Ja, nem#háborúsinfláció
444.hu/2025/07/08/inflacio-fogyasztoi-arak-aremelkedes-ksh-2025-junius
Úgynevezett rezsicsökkentés országa 🥰
Gyurma Pappa
10 hónapja
Ebben szerintem minden benne van, amit írt, csak szét van darabaolva:Valami olyasmit, hogy a reptér az új MÁV, esett egy kis eső és egyből beállt a káosz, stb.“Sokak kérésére és tanácsára töröltem a reptéri posztomat. Elnézést kérek azoktól, akiket a szavaimal megbántottam.Nincs meg véletlen az eredeti poszt valakinek? Én csak egy részét láttam a benti jelentésnek de a 65 kts szél valami brutális lehet. Mindenki hibázik, MP is, de kiváncsi lennék mit írt.
Amikor a vihar lecsapott Budapestre, én zárt helyen tartózkodtam és már csak az esőt és a reptér beázását érzékeltem. Látva a valós eseményeket, egyértelmű, hogy a reptér vezetése és a légiirányítás helyes döntést hozott.
Hibáztam, mert az egész napos rohanásban anélkül szólaltam meg, hogy alaposan tájékozódtam volna. Tanultam belőle.
Mindenkinek kitartást kívánok, akinek bármilyen kára keletkezett a vihar miatt!”
MP
ozibozi
Klaci79
somoskovig
24.hu/belfold/2025/07/07/idojaras-vihar-repter-lezaras-mav-magyar-peter/
Music City Miracle
10 hónapja
Nagy Marci Művek újra lendületben. Pedig már annyira közel volt, hogy nagyjából sikerüljön valami. Ja, nem444.hu/2025/07/08/inflacio-fogyasztoi-arak-aremelkedes-ksh-2025-junius
Úgynevezett rezsicsökkentés országa 🥰

10 hónapja
Lézer Jani mint a magyar office főszereplője a sorozat 15. évadábanMelyik évadban megy el gyereket nemzeni
Löfli
Poloska vagyok.
10 hónapja
Valami olyasmit, hogy a reptér az új MÁV, esett egy kis eső és egyből beállt a káosz, stb.“Sokak kérésére és tanácsára töröltem a reptéri posztomat. Elnézést kérek azoktól, akiket a szavaimal megbántottam.Nincs meg véletlen az eredeti poszt valakinek? Én csak egy részét láttam a benti jelentésnek de a 65 kts szél valami brutális lehet. Mindenki hibázik, MP is, de kiváncsi lennék mit írt.
Amikor a vihar lecsapott Budapestre, én zárt helyen tartózkodtam és már csak az esőt és a reptér beázását érzékeltem. Látva a valós eseményeket, egyértelmű, hogy a reptér vezetése és a légiirányítás helyes döntést hozott.
Hibáztam, mert az egész napos rohanásban anélkül szólaltam meg, hogy alaposan tájékozódtam volna. Tanultam belőle.
Mindenkinek kitartást kívánok, akinek bármilyen kára keletkezett a vihar miatt!”
MP
ozibozi
Klaci79
10 hónapja
Szerintem MP most fordítva ül a lovon. Szvsz rogánék gyepálása helyett jelen helyzetben sokkal többet hozna ha a balatonon vagy itt szegeden a katasztrófa súlytotta területeken személyesen megjelenne, fotózkodna, bratyizna a tűzoltókkal stb...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
10 hónapja
Lézer Jani mint a magyar office főszereplője a sorozat 15. évadábano belole meg ki is nezem, hogy jol allna neki a 'that's what she said'.
Löfli
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
10 hónapja
“Sokak kérésére és tanácsára töröltem a reptéri posztomat. Elnézést kérek azoktól, akiket a szavaimal megbántottam.Nincs meg véletlen az eredeti poszt valakinek? Én csak egy részét láttam a benti jelentésnek de a 65 kts szél valami brutális lehet. Mindenki hibázik, MP is, de kiváncsi lennék mit írt.
MP
ozibozi
10 hónapja
Lézer Jani mint a magyar office főszereplője a sorozat 15. évadában

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
10 hónapja
“Sokak kérésére és tanácsára töröltem a reptéri posztomat. Elnézést kérek azoktól, akiket a szavaimal megbántottam.Amikor a vihar lecsapott Budapestre, én zárt helyen tartózkodtam és már csak az esőt és a reptér beázását érzékeltem. Látva a valós eseményeket, egyértelmű, hogy a reptér vezetése és a légiirányítás helyes döntést hozott.
MP
Szerkesztette: ozibozi
10 hónapja
ezt a dumát el fogom sütni perbeszédekben. Óriási!“A BRFK azt írta, hogy az egymásnak ellentmondó nyilatkozatok és az önkormányzati szerepvállalás sokak számára bizonytalanságot okozhatott a jogi értelmezést illetően, feltételezhették, hogy a hatályos szabályok betartásával vesznek részt a rendezvényen. A fentiekre tekintettel, a résztvevőkkel szemben a rendőrség nem indít eljárást.”Ne nevess, ezzel munka volt
😀😀😀DD
Amadeus az áttelelt poloska
Gyurma Pappa
10 hónapja
“A BRFK azt írta, hogy az egymásnak ellentmondó nyilatkozatok és az önkormányzati szerepvállalás sokak számára bizonytalanságot okozhatott a jogi értelmezést illetően, feltételezhették, hogy a hatályos szabályok betartásával vesznek részt a rendezvényen. A fentiekre tekintettel, a résztvevőkkel szemben a rendőrség nem indít eljárást.”Ne nevess, ezzel munka volt
😀😀😀DD
Amadeus az áttelelt poloska

10 hónapja
“A BRFK azt írta, hogy az egymásnak ellentmondó nyilatkozatok és az önkormányzati szerepvállalás sokak számára bizonytalanságot okozhatott a jogi értelmezést illetően, feltételezhették, hogy a hatályos szabályok betartásával vesznek részt a rendezvényen. A fentiekre tekintettel, a résztvevőkkel szemben a rendőrség nem indít eljárást.”😀😀😀DD
10 hónapja
Emelem a tétet, el is mennék igennel szavazniNem gondolnám, hogy ettől kerül vissza a jobbik a térképre.telex.hu/belfold/2025/07/07/jobbik-nepszavazas-december-24-munkaszuneti-napHát ez aztán baromi fontos dolog, megérné ezért egy népszavazást leszervezni.
Beki
Jughead
Mondjuk spórolnék vele egy nap szabit.
kittli
Poloska vagyok.
10 hónapja
Nem gondolnám, hogy ettől kerül vissza a jobbik a térképre.telex.hu/belfold/2025/07/07/jobbik-nepszavazas-december-24-munkaszuneti-napHát ez aztán baromi fontos dolog, megérné ezért egy népszavazást leszervezni.
Beki
Jughead
Mondjuk spórolnék vele egy nap szabit.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
10 hónapja
A megszűnőben lévő pártok szoktak tartani végső elkeseredésükben ilyen "hogyan kerüljünk be a hírekbe" brainstormingot, azokból jönnek ezek a zseniális ötletek.telex.hu/belfold/2025/07/07/jobbik-nepszavazas-december-24-munkaszuneti-napHát ez aztán baromi fontos dolog, megérné ezért egy népszavazást leszervezni.
Beki
Jughead
10 hónapja
telex.hu/belfold/2025/07/07/jobbik-nepszavazas-december-24-munkaszuneti-napHát ez aztán baromi fontos dolog, megérné ezért egy népszavazást leszervezni.
Beki
10 hónapja
Zseni, bazmeg. 😀„A valóság az, hogy az NNGYK nem vonta vissza a műtők engedélyét a szentesi kórházban” – írja a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ.
Az NNGYK szerint a betegek folyamatos és biztonságos ellátása érdekében, jogszabálysértés miatt kötelezte a Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Klinikai Központját – mint az egészségügyi szolgáltatót – a szakmai minimumfeltételeknek megfelelő műtőegységek kialakítására a szentesi telephelyen, és egyidejűleg az infekciókontroll feltételek teljesítéséig ideiglenesen felfüggesztette ezen műtőegységek használatát, ez nem az engedélyek visszavonását jelenti.
Engedély van?
Van persze, minden OK!
Műteni lehet?
Ja, azt nem.
10 hónapja
Ugye nem azt akarod sugallni, hogy Viktor térde megroggyant és becsicskult Ursula nővér előtt? 😀telex.hu/belfold/2025/07/07/nem-indit-eljarast-a-rendorseg-a-pride-resztvevoi-ellenNo akkor kérem ezt is a Tisza és Brüsszel fixálta le vajon a háttérben?
Na, akkor a mestertervből csak-csak behúzott farokkal elkullogás lett. Lázár kitalálhat valami jó sztorit a következő Lézer-showra.
somoskovig
Beki