USA és a világ
www.youtube.com/watch?v=F0M_LQGVCTI&ab_channel=CompilerRevolt
Canton Bulldogs!Csak az ohióiak igazi B betűs csapatát hagytad ki, amúgy stimmelBrowns und Bengals, mindenki tuggya, hogy igazibul ez az 51es körzetEbből csak Ohio az igazi para, Florida inkább a Trump kampány érdeme imhoAnnyira sokat nem tévedtek a pollsterek...Florida és Ohio. Kb ennyi.
Gyurma Pappa
Maka
Gyurma Pappa
sutianap
r.baggio
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
Csak az ohióiak igazi B betűs csapatát hagytad ki, amúgy stimmelBrowns und Bengals, mindenki tuggya, hogy igazibul ez az 51es körzetEbből csak Ohio az igazi para, Florida inkább a Trump kampány érdeme imhoAnnyira sokat nem tévedtek a pollsterek...Florida és Ohio. Kb ennyi.
Gyurma Pappa
Maka
Gyurma Pappa
sutianap
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
Browns und Bengals, mindenki tuggya, hogy igazibul ez az 51es körzetEbből csak Ohio az igazi para, Florida inkább a Trump kampány érdeme imhoAnnyira sokat nem tévedtek a pollsterek...Florida és Ohio. Kb ennyi.
Gyurma Pappa
Maka
Gyurma Pappa
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
viszont Arizona meg Georgia meg a dem. kampány érdeme sztem. (nem feltétlen csak a mostani, hanem az elmúlt 2-4 évé).Ebből csak Ohio az igazi para, Florida inkább a Trump kampány érdeme imhoAnnyira sokat nem tévedtek a pollsterek...Florida és Ohio. Kb ennyi.
Gyurma Pappa
Maka
Gyurma Pappa
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
Ebből csak Ohio az igazi para, Florida inkább a Trump kampány érdeme imhoAnnyira sokat nem tévedtek a pollsterek...Florida és Ohio. Kb ennyi.
Gyurma Pappa
Maka
Decision Desk HQ projects that @JoeBiden has won Pennsylvania and its 20 electoral college votes for a total of 273.
— Decision Desk HQ (@DecisionDeskHQ) November 6, 2020
Joe Biden has been elected the 46th President of the United States of America.
Race called at 11-06 08:50 AM EST
All Results: https://t.co/BgcQsEyt3j
Lesz ez még így se!
Annyira sokat nem tévedtek a pollsterek...Florida és Ohio. Kb ennyi.
Gyurma Pappa
wave 17 incoming...
ezt a foxos Arizona dolgot nem is értettem.Valóban Nevadát kellett volna bejelenteni.
csebi
Mert hisz a "what does the Fox say?" az Ylvis...
De igazából jó lenne "a little less conversation, and a little more action" most már..
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
ezt a foxos Arizona dolgot nem is értettem.Pedig egyértelmű: ez már az új szél. Az ifjú Murdoch egy környezetvédő, már-már liberális ember (relatív), tehát szerintem idő kérdése volt, hogy a Fox visszakerüljön a visszafogottabb irányba. Ez szerintem egy jelzés volt, még hozzá erős. Arról nem is beszélve, hogy minden bizonnyal a belsős, repi kutatások is azt sugallhatták, hogy nem lesz meg Trumpnak Arizona, így nagy eséllyel merték beírni.
csebi
Egyébként undi elemzésével 95%-ban egyetértek. Annyi lenne a hozzáfűznivalóm, hogy a szélsőjobb fog megint komolyabb képviselet nélkül maradni, mert Trump kb. szerintem semmiben nem ért velük egyet, de elhitette velük, hogy képviseli őket. Ezt az űrt kell majd valakinek úgy megfognia, hogy közben vonzó maradjon a centrumhoz közeli konzervatívok számára is.
Egyben biztos vagyok: nem a Trump családból fog jönni a következő elnökjelölt. Simán azért, mert a gyerekek képességei... hmmm.... hátizé....
IRtam egy komment szosszenetet errol, ket reszre bontva, GOP 2016-2020, GOP 2020-2024, de annyira hosszu lett, es kicsapongo, hogy toroltem.Érdekes amit írsz. Szerintem nincs ennyire lefocizva az ügy. A politika (bal és jobb együttesen) szerintem másfél-két évtizede elveszítette a kontaktust a középosztállyal, és azóta vagy liberális/szocdem populizmussal, vagy idegenellenes/antiglobalista populizmussal szólítja meg hol több, hol kevesebb sikerrel őket, miközben policy szempontból egyiknek sincs a középosztályra szabott programja. Mind csak beszél a kis emberről, a melósról, de vagy így, vagy úgy mind az elit szekerét tolja. Ezért is esett a középosztály részesedése a nemzeti jövedelem / vagyon fölött felére vissza a 40 évvel ezelőttinek (és ezért triplázta majdnem meg a részesedését az elit - éppen a középosztály kárára).
Roviden: Az elozo evek, evtizedek demografiai valtozasai csokkentettek a republikanusok szavazobazisat. Trump elott csak Bush volt kepes nyerni, de o is eppenhogy, a populart o is bukta. McCain aki a korszellem klasszikus hazafias Republikanus szuperferfija volt, majdnem 10 millio szavazattal bukott. A republikanusoknak ugy tunt veglett lefott, de jott Trump es behuzta a valasztasokat (habar szinten bukta a popular vote-ot) a semmibol, hitet adva a kisembernek, hogy akkor tenyleg kepviselve lesznek.
Iden meg novelte is a tamogatottsagot a latinok kozott es a feketek kozott is. Az o populizmusa az egyetlen esely arra, hogy a Republikanusok a jovoben valasztast nyerjenek. Nyilvan iden rekordszamu republikanus not valasztottak meg, egyre tobb a kisebbsegi jelolt is, sokszinusodik a part, ez kell a tuleleshez es ezt Trump populizmusa szulte reszben.
Viszont, most, hogy bukott a kiraly, szinte minden regi nagy oreg hallgat. Mintha vissza akarnanak terni a RINO korszakba. Es ugye a vesztesektol altalaban el kell hatarolodni, mert a politikaban minden vesztes toxikus. Ezert nem lett stacey abrahms a VP jelolt, vagy Hilary az idei dem elnokjelolt. Azonban Trumpnak tovabbra is 95% koruli tamogatottsaga van a parton belul, tehat jonni fog valaki aki ezt meglovagolja es betolti az urt, habar ketseg kivul kisebb karakteru egyen lesz.
Van ugye most a Cocaine Mitch es Graham, Haley, Romney fele regi vonal, a Cruz fele regi motorosok akik felismertek a populizmus erejet, illetve a DeSantis fele ujvonalasok, akik centristabbak, de kiallnak Trump mellett.
A Fox az elbukott, a fiatal Murdoch ruhelli Trumpot, oda vette Ryant is a vezetesbe. Nem veletlen, hogy most pl meg a CNN elott, egybol lehivtak Arizonat Bidennek, Trump allitolag orjongve hivta fel Murdochot.
Szoval ugy tunik, hogy a populistak media birodalom nelkul maradnak, ugyanakkor ovek a partszimpatia. A regi establishment visszakapja a foxot, de a nepharag elsopri oket, amiert nem alltak ki most Trump mellett.
Erdekes lesz a kvoetkezo 4 ev, szerintem csak a demorkatak tudjak elrontani majd, a repiknek keves eselye van.
undisputedly
Szerintem az identitás alapú politizálásnak (amerkában legalábbis) befellegzett, mert a protestáns fehér bázis sem elég nagy, és a baloldali identitás politizálás (cancel culture-tól a meetooig) bázisa is erősen felülről korlátos. Egyik se tud - már vagy még vagy sohase - választást nyerni önmagában. Vissza kell térni policy alapra, és aki ezt először képes lesz meglépni, az lesz a középtávú nyertes. Ez lehet a demokrata párt és lehet a republikánus is. Mindkettőnek ki kell üríteni a csontváz-szekrényt, és beengedni az új szeleket, de úgy, hogy lefejtik róla a többség által emészthetetlent (ami amúgy káros is, nem is baj, hogy le kell fejteni).
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
Köszi ezeket a mini elemzéseket. Bevallom én ennyire mélységében nem vagyok tisztában ezekkel a dolgokkal, úgyh csomó infót magamba szívok ezekből.Undi viszont az érdekelne, hogy szerinted meg a repi párt mennyire fog szétszakadni most a csalásos témában., ha ez így marad? Kiállnak nagyrészt ebben Trump mellett vagy nagyrészt elhatárolódnak ahogy Santorum és most Christie is tette.IRtam egy komment szosszenetet errol, ket reszre bontva, GOP 2016-2020, GOP 2020-2024, de annyira hosszu lett, es kicsapongo, hogy toroltem.
csebi
Roviden: Az elozo evek, evtizedek demografiai valtozasai csokkentettek a republikanusok szavazobazisat. Trump elott csak Bush volt kepes nyerni, de o is eppenhogy, a populart o is bukta. McCain aki a korszellem klasszikus hazafias Republikanus szuperferfija volt, majdnem 10 millio szavazattal bukott. A republikanusoknak ugy tunt veglett lefott, de jott Trump es behuzta a valasztasokat (habar szinten bukta a popular vote-ot) a semmibol, hitet adva a kisembernek, hogy akkor tenyleg kepviselve lesznek.
Iden meg novelte is a tamogatottsagot a latinok kozott es a feketek kozott is. Az o populizmusa az egyetlen esely arra, hogy a Republikanusok a jovoben valasztast nyerjenek. Nyilvan iden rekordszamu republikanus not valasztottak meg, egyre tobb a kisebbsegi jelolt is, sokszinusodik a part, ez kell a tuleleshez es ezt Trump populizmusa szulte reszben.
Viszont, most, hogy bukott a kiraly, szinte minden regi nagy oreg hallgat. Mintha vissza akarnanak terni a RINO korszakba. Es ugye a vesztesektol altalaban el kell hatarolodni, mert a politikaban minden vesztes toxikus. Ezert nem lett stacey abrahms a VP jelolt, vagy Hilary az idei dem elnokjelolt. Azonban Trumpnak tovabbra is 95% koruli tamogatottsaga van a parton belul, tehat jonni fog valaki aki ezt meglovagolja es betolti az urt, habar ketseg kivul kisebb karakteru egyen lesz.
Van ugye most a Cocaine Mitch es Graham, Haley, Romney fele regi vonal, a Cruz fele regi motorosok akik felismertek a populizmus erejet, illetve a DeSantis fele ujvonalasok, akik centristabbak, de kiallnak Trump mellett.
A Fox az elbukott, a fiatal Murdoch ruhelli Trumpot, oda vette Ryant is a vezetesbe. Nem veletlen, hogy most pl meg a CNN elott, egybol lehivtak Arizonat Bidennek, Trump allitolag orjongve hivta fel Murdochot.
Szoval ugy tunik, hogy a populistak media birodalom nelkul maradnak, ugyanakkor ovek a partszimpatia. A regi establishment visszakapja a foxot, de a nepharag elsopri oket, amiert nem alltak ki most Trump mellett.
Erdekes lesz a kvoetkezo 4 ev, szerintem csak a demorkatak tudjak elrontani majd, a repiknek keves eselye van.
undisputedly
Ezért jó ez a fórum, mindig tanulhat az ember. 😊
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
Undi viszont az érdekelne, hogy szerinted meg a repi párt mennyire fog szétszakadni most a csalásos témában., ha ez így marad? Kiállnak nagyrészt ebben Trump mellett vagy nagyrészt elhatárolódnak ahogy Santorum és most Christie is tette.IRtam egy komment szosszenetet errol, ket reszre bontva, GOP 2016-2020, GOP 2020-2024, de annyira hosszu lett, es kicsapongo, hogy toroltem.
csebi
Omarra lőjetek, ő aundi, csebi - megbékítelek titeket.köszi, már épp töltöttük a párbajpisztolyokat.
Van 3 commisioner, különböző emberekről beszéltek.. a nő is mondott dolgokat (Lisa), meg a férfi is (Al)
www.philadelphiavotes.com/en/about-us/commissioner-lisa-m-deeley.html
www.philadelphiavotes.com/en/about-us/commissioner-al-schmidt
Igor
csebi
www.philadelphiavotes.com/en/about-us/commissioner-omar-sabir.html
undi, csebi - megbékítelek titeket.köszi, már épp töltöttük a párbajpisztolyokat.
Van 3 commisioner, különböző emberekről beszéltek.. a nő is mondott dolgokat (Lisa), meg a férfi is (Al)
Igor
Hát pedig azok visszafognak....mondjuk gyanítom kell még pár hónap a covid miatt, de hogy visszafognak az tutiEn az a tipusu ember vagyok, aki ha elkezd olvasni egy regenyt es az elso 100 oldal tetszik, akkor hatra lapoz es elolvassa gyorsan az utolso 15-ot. Nekem mar most tul sok ez az idohuzas, es szamomra az "utolso 15 oldal" azt mondja, hogy Trumpnak 0,001% eselye van. Kb. mint nekem, hogy az olaj reszvenyeim visszapattanjanak.😊 okok rendben. sztem ne sirasd, sokáig lesznek még itt peres eljárások, és én az SC-ben annyira nem bízok.Szerinteme zt napestig folytathatnank, ugyhogy elengedem. Amugy is Trumpot siratom.én csak viccesnek találtam. sajnálom, ha nem tudsz nevetni rajta ...Ne mar, komolyan ez erv? Mea culpa, beneztem a nemet, ez tenyleg invalidalja az erveimet.mint amennyire szerinted a philly commessioner nő, aki amúgy férfi 😊Szerintem meg nem teny. Patt.végtelen vita lesz ebből 😊 csak egy jó tanács, ne lepődj meg azon, hogy azt mondom, hogy kiragadod a kontextusból, mikor ezt tudod. meglepődsz, mint a hölgy, aki lefeküdt 1 misiért Donalddal, majd prostinak nevezik.Nem.de kiragadod. Biden épp arról beszél, hogy mennyi mindent tettek az ellen, hogy ne legyen választási csalás.Nem. Akkor ragadnam ki, azt irnam, hogy "nezzetek, hiszen beismerte, hogy csalni fognak".mert kiragadod a kontextusból talán?Miert felrevezeto? Szoszerint azt mondta amit irtam. Irtam, hogy komikus az elmult 3 nap tekinteteben ez az elszolas.Az elmult 3 nap fenyeben amugy kulonosen vicces ez a Biden elszolas 1 hettel ezelottrol:én bírlak és becsüllek amennyire vágod ezeket a dolgokat USA-val, viszont azt nem értem, mikor szándékosan félrevezető dolgot raksz be ide miközben tudod jól, hogy miről beszélt itt Biden...
"Osszehoztuk, ... a szerintem... az amerikai politika tortenetenek legkiterjedtebb valasztasi csalas rendszeret" Nem szerkesztett a video, egy hete mar betettem ugye a politika topikba, tenyleg ezt mondta es igy:
There was a lot of truth to this statement... Just wait:
— Eric Trump (@EricTrump) November 6, 2020
"We have put together the most extensive and inclusive VOTER FRAUD organization in the history of American politics."
pic.twitter.com/2eAu4uQ1mX
Tovabbra sem hiszem, hogy Phillyn kivul rendszerszintu csalas lett volna, de azert igy elegge komikus 😊
undisputedly
Itt a szó szerinti leirata a gondolatnak, és nem az egyetlen mondat:
Republicans are doing everything they can to make it harder for people to vote — particularly people of color — to vote. So go to IWILLVOTE.com. Secondly, we’re in a situation where we have put together, and you guys did it for our administration — President Obama’s administration before this — we have put together I think the most extensive and inclusive voter fraud organization in the history of American politics. What the president is trying to do is discourage people from voting by implying that their vote won’t be counted, it can’t be counted, we’re going to challenge it and all these things. If enough people vote, it’s going to overwhelm the system. You see what’s happening now, you guys know it as well as I do, you see the long, long lines and early voting. You see the millions of people who have already cast a ballot. And so, don’t be intimidated.
csebi
undisputedly
csebi
Betettem a videot, nem azert, mert szerintem csalnak, hanem mert az elmult 3 nap szerencsetlenkedese fenyeben ez igy rendkivul vicces. Ha valaki ezt nem erti, ez van. Biden szoszerint ezt mondta, komikus ez az en szememben.
undisputedly
de mindegy, ha nem érted, hogy miért problémás egy kérdésre adott válasznál, ahol maga Biden is 3 külön dologról beszélt, ez a mondat az egyik hosszabb résznek egy mondata, és úgy gondolod, hogy ezt nem ragadod ki a kontextusból akkor nem tudok mit tenni. nem elegáns. azt meg nem is minősítem, hogy még ebből a mondatból is úgy fordítottál magyarra, hogy egyes részeit kipontoztad. valóban nem félrevezető, és nem kontextusból kiragadó ...
csebi
Arrol beszel, hogy mindenki menjen szavazni, akkor is, ha Trump megprobalja ketsegbe vonni a szavazt jelentoseget. Es ekkor jon az elszolas, hogy osszetettek az amerikai politika tortenetenek legkiterjedtebb csalas halozatat.
"we have put together I think the most extensive and inclusive voter fraud organization in the history of American politics" Pont jol forditottam le, a ... a hatasszunetet jeloli.
Ezt akarta mondani? Nem. Vicces es komikus ugy, hogy milyen visszassagok voltak az elmult 3 napban? Igen.
Ha szerinted nem, akkor nem rohogsz rajta. Szerintem meg igen, es engem megmosolyogtat.
undisputedly
kiragadtad a kontextusból, ez tény.
az is tény, hogy ezt mondta.
de a kontextus nélkül igen is félrevezető, és ez is tény.
csebi
undisputedly
csebi
undisputedly
csebi
undisputedly
csebi
undisputedly
En az a tipusu ember vagyok, aki ha elkezd olvasni egy regenyt es az elso 100 oldal tetszik, akkor hatra lapoz es elolvassa gyorsan az utolso 15-ot. Nekem mar most tul sok ez az idohuzas, es szamomra az "utolso 15 oldal" azt mondja, hogy Trumpnak 0,001% eselye van. Kb. mint nekem, hogy az olaj reszvenyeim visszapattanjanak.😊 okok rendben. sztem ne sirasd, sokáig lesznek még itt peres eljárások, és én az SC-ben annyira nem bízok.Szerinteme zt napestig folytathatnank, ugyhogy elengedem. Amugy is Trumpot siratom.én csak viccesnek találtam. sajnálom, ha nem tudsz nevetni rajta ...Ne mar, komolyan ez erv? Mea culpa, beneztem a nemet, ez tenyleg invalidalja az erveimet.mint amennyire szerinted a philly commessioner nő, aki amúgy férfi 😊Szerintem meg nem teny. Patt.végtelen vita lesz ebből 😊 csak egy jó tanács, ne lepődj meg azon, hogy azt mondom, hogy kiragadod a kontextusból, mikor ezt tudod. meglepődsz, mint a hölgy, aki lefeküdt 1 misiért Donalddal, majd prostinak nevezik.Nem.de kiragadod. Biden épp arról beszél, hogy mennyi mindent tettek az ellen, hogy ne legyen választási csalás.Nem. Akkor ragadnam ki, azt irnam, hogy "nezzetek, hiszen beismerte, hogy csalni fognak".mert kiragadod a kontextusból talán?Miert felrevezeto? Szoszerint azt mondta amit irtam. Irtam, hogy komikus az elmult 3 nap tekinteteben ez az elszolas.Az elmult 3 nap fenyeben amugy kulonosen vicces ez a Biden elszolas 1 hettel ezelottrol:én bírlak és becsüllek amennyire vágod ezeket a dolgokat USA-val, viszont azt nem értem, mikor szándékosan félrevezető dolgot raksz be ide miközben tudod jól, hogy miről beszélt itt Biden...
"Osszehoztuk, ... a szerintem... az amerikai politika tortenetenek legkiterjedtebb valasztasi csalas rendszeret" Nem szerkesztett a video, egy hete mar betettem ugye a politika topikba, tenyleg ezt mondta es igy:
"We have put together the most extensive and inclusive VOTER FRAUD organization in the history of American politics."
Tovabbra sem hiszem, hogy Phillyn kivul rendszerszintu csalas lett volna, de azert igy elegge komikus 😊
undisputedly
Republicans are doing everything they can to make it harder for people to vote — particularly people of color — to vote. So go to IWILLVOTE.com. Secondly, we’re in a situation where we have put together, and you guys did it for our administration — President Obama’s administration before this — we have put together I think the most extensive and inclusive voter fraud organization in the history of American politics. What the president is trying to do is discourage people from voting by implying that their vote won’t be counted, it can’t be counted, we’re going to challenge it and all these things. If enough people vote, it’s going to overwhelm the system. You see what’s happening now, you guys know it as well as I do, you see the long, long lines and early voting. You see the millions of people who have already cast a ballot. And so, don’t be intimidated.
csebi
undisputedly
csebi
Betettem a videot, nem azert, mert szerintem csalnak, hanem mert az elmult 3 nap szerencsetlenkedese fenyeben ez igy rendkivul vicces. Ha valaki ezt nem erti, ez van. Biden szoszerint ezt mondta, komikus ez az en szememben.
undisputedly
de mindegy, ha nem érted, hogy miért problémás egy kérdésre adott válasznál, ahol maga Biden is 3 külön dologról beszélt, ez a mondat az egyik hosszabb résznek egy mondata, és úgy gondolod, hogy ezt nem ragadod ki a kontextusból akkor nem tudok mit tenni. nem elegáns. azt meg nem is minősítem, hogy még ebből a mondatból is úgy fordítottál magyarra, hogy egyes részeit kipontoztad. valóban nem félrevezető, és nem kontextusból kiragadó ...
csebi
Arrol beszel, hogy mindenki menjen szavazni, akkor is, ha Trump megprobalja ketsegbe vonni a szavazt jelentoseget. Es ekkor jon az elszolas, hogy osszetettek az amerikai politika tortenetenek legkiterjedtebb csalas halozatat.
"we have put together I think the most extensive and inclusive voter fraud organization in the history of American politics" Pont jol forditottam le, a ... a hatasszunetet jeloli.
Ezt akarta mondani? Nem. Vicces es komikus ugy, hogy milyen visszassagok voltak az elmult 3 napban? Igen.
Ha szerinted nem, akkor nem rohogsz rajta. Szerintem meg igen, es engem megmosolyogtat.
undisputedly
csebi
undisputedly
csebi
undisputedly
csebi
undisputedly
csebi
😊 okok rendben. sztem ne sirasd, sokáig lesznek még itt peres eljárások, és én az SC-ben annyira nem bízok.Szerinteme zt napestig folytathatnank, ugyhogy elengedem. Amugy is Trumpot siratom.én csak viccesnek találtam. sajnálom, ha nem tudsz nevetni rajta ...Ne mar, komolyan ez erv? Mea culpa, beneztem a nemet, ez tenyleg invalidalja az erveimet.mint amennyire szerinted a philly commessioner nő, aki amúgy férfi 😊Szerintem meg nem teny. Patt.végtelen vita lesz ebből 😊 csak egy jó tanács, ne lepődj meg azon, hogy azt mondom, hogy kiragadod a kontextusból, mikor ezt tudod. meglepődsz, mint a hölgy, aki lefeküdt 1 misiért Donalddal, majd prostinak nevezik.Nem.de kiragadod. Biden épp arról beszél, hogy mennyi mindent tettek az ellen, hogy ne legyen választási csalás.Nem. Akkor ragadnam ki, azt irnam, hogy "nezzetek, hiszen beismerte, hogy csalni fognak".mert kiragadod a kontextusból talán?Miert felrevezeto? Szoszerint azt mondta amit irtam. Irtam, hogy komikus az elmult 3 nap tekinteteben ez az elszolas.Az elmult 3 nap fenyeben amugy kulonosen vicces ez a Biden elszolas 1 hettel ezelottrol:én bírlak és becsüllek amennyire vágod ezeket a dolgokat USA-val, viszont azt nem értem, mikor szándékosan félrevezető dolgot raksz be ide miközben tudod jól, hogy miről beszélt itt Biden...
undisputedly
csebi
undisputedly
csebi
undisputedly
csebi
undisputedly
csebi
undisputedly
csebi
undisputedly
csebi
undisputedly