GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
nagy érték lehet, ha az ember jól - szerencsésen - választ, és erre a lehetőségre rászolgált az, aki jól szerepeltmost newman pl. a random.org-nak köszönhetően kapott egy 2., majdnem 1. körös játékost, ami azért szerintem nem kis érték ahhoz, hogy így döntsük el...jjncaaEzt írtad az előbb. Most akkor nagy érték vagy nem nagy érték?fetomy
a draftnál ez így nem lőhető be, mert vannak notórius pickcserélgetők, vagy inkább harácsolók, ami a draftok alapvető célját, a paritást már rég felborította
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
most newman pl. a random.org-nak köszönhetően kapott egy 2., majdnem 1. körös játékost, ami azért szerintem nem kis érték ahhoz, hogy így döntsük el...jjncaaEzt írtad az előbb. Most akkor nagy érték vagy nem nagy érték?
több mint 12 éve
ha szerinted a Seattle Jerron McMillian lett most hirtelen Super Bowl-kaliber csapat, akkor tényleg nincs értelme vitatkozniEgyetértek. Azért ajándékba ne kapjon már egy majdnem 1. körös játékost az, aki előző évben SB-t nyert...fetomykötöm az ebet a karóhoz, és a rájátszásba jutott csapatokat igenis "díjazni" kellene valamivel, támogatom Igor ötletét is, de az első 12 pick utánjjncaatehát a 12 legerősebb csapatot még ezzel is erősítsük? inkább csak simán Igor ötlete...kristof
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Egyetértek. Azért ajándékba ne kapjon már egy majdnem 1. körös játékost az, aki előző évben SB-t nyert...kötöm az ebet a karóhoz, és a rájátszásba jutott csapatokat igenis "díjazni" kellene valamivel, támogatom Igor ötletét is, de az első 12 pick utánjjncaatehát a 12 legerősebb csapatot még ezzel is erősítsük? inkább csak simán Igor ötlete...kristof
több mint 12 éve
nem a draft 1/1-et kapja meg a super bowl-győztes, hanem az udfa 1/1-et, azért na... hogy ott kit húz, az már rajta áll, de vlaahogy igazán jutalmazni lehetne a rájátszásba jutott csapatokatkötöm az ebet a karóhoz, és a rájátszásba jutott csapatokat igenis "díjazni" kellene valamivel, támogatom Igor ötletét is, de az első 12 pick utánjjncaatehát a 12 legerősebb csapatot még ezzel is erősítsük? inkább csak simán Igor ötlete...kristof
szimulációban eddig Brees mindig betolta a csapatomat a rájátszába, ami miatt soha nem draftolhattam jó helyen, a randomizálás udfa-n is baszott velem, majd elmegy Brees és rögtön 32. vagyok PR-ben, szép dolog mondhatom 😛
---
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
kötöm az ebet a karóhoz, és a rájátszásba jutott csapatokat igenis "díjazni" kellene valamivel, támogatom Igor ötletét is, de az első 12 pick utánjjncaatehát a 12 legerősebb csapatot még ezzel is erősítsük? inkább csak simán Igor ötlete...
több mint 12 éve
Minek ezt ennyire túlbonyolítani? Ezek csak UDFA-k.adam8gm udfa-k, nem mindegy 😉 most newman pl. a random.org-nak köszönhetően kapott egy 2., majdnem 1. körös játékost, ami azért szerintem nem kis érték ahhoz, hogy így döntsük el...
kötöm az ebet a karóhoz, és a rájátszásba jutott csapatokat igenis "díjazni" kellene valamivel, támogatom Igor ötletét is, de az első 12 pick után
---
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Akkor Höri ki is basz 😀Szépen el van magyarázva el is olvastam, képzeld meg is értettem 😛, még tetszett is, csak nem értem hogy miért kell ilyen procedúra azokért a játékosokért akiknek túlnyomó részét úgyis kivágjuk a keretszűkítésnél.adam8Minek ezt ennyire túlbonyolítani? Ezek csak UDFA-k.adam8😂 szabatosan, korulmenyesen elvan magyarazva egy szabalyvaltozatasi javaslat atol cettig annak minden reszletevel. ezen mi a bonyolult most komolyan ? h tobbet kell olvasni es ertelmezni egyszerre mint 2 sort ? nevetseges ...Fake
Jó azt nyilván nem, de tavaly volt egy olyan alapelv, hogy olyat igyekezz behúzni, akit nem dobsz ki egyből 😛
Így meg ezzel tényleg olyan helyekre kelnének el az emberek, ahova kellenek is, és nem lenne az, hogy a random megint megszopatott, vagy az idő van túlságosan elhúzva etc
Úgyhogy valami Igoréhoz hasonló ötlet simán jó lehet
több mint 12 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Szépen el van magyarázva el is olvastam, képzeld meg is értettem 😛, még tetszett is, csak nem értem hogy miért kell ilyen procedúra azokért a játékosokért akiknek túlnyomó részét úgyis kivágjuk a keretszűkítésnél.Minek ezt ennyire túlbonyolítani? Ezek csak UDFA-k.adam8😂 szabatosan, korulmenyesen elvan magyarazva egy szabalyvaltozatasi javaslat atol cettig annak minden reszletevel. ezen mi a bonyolult most komolyan ? h tobbet kell olvasni es ertelmezni egyszerre mint 2 sort ? nevetseges ...Fake
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Mert ha nincs túlbonyolítva, akkor jönnek ezekEgyik percről a másikra szabályváltások, ha valaki nem néz fel egy napig, miután egy hét alatt nem volt semmi, akkor meg simán lemaradhat egy egész körről, csak mert egyeseknek ez tetszett 😀
Vicc
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Minek ezt ennyire túlbonyolítani? Ezek csak UDFA-k.adam8😂 szabatosan, korulmenyesen elvan magyarazva egy szabalyvaltozatasi javaslat atol cettig annak minden reszletevel. ezen mi a bonyolult most komolyan ? h tobbet kell olvasni es ertelmezni egyszerre mint 2 sort ? nevetseges ...
több mint 12 éve
Tetszik a megoldás 😀Próbáltam realisztikusra tervezni.. :cool: (igazából rövid csapatnév kellett az NFC-ből 😛)
Bár a példában mindig én vagyok a spur 😕tenorx
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
Pedig ez így ahogy van hülyeség...Ennyi, nem is értem, hogy ez hogy lehet egyáltalán vita tárgya... No mindegyWyattOk, akkor csak szerintem lenne inkorrekt, ha Habira, Tocára és Visire vártunk 24 órákat, hogy egy olyan ember, aki a jelenlegi menet szerint kb 2-3 nap múlva húzna, pár óra alatt lemaradna mindenkiről?Wyattpontosn ezért írtam csak, hogy a Chargers jön, mert ez így nagy geciség
két óráig nem nézek a fórumra, aztán szélsőséges esetben elmehet közben egy teljes kör...jjncaa
Ha ez nem Szaba lenne hanem a játékkal nem foglalkozók akkor megint állnánk egy napot, ez a szabály pedig a tökölés ellen lett, amúgy jogosan kitalálva.
több mint 12 éve
Sztem meg hülyeség, ez a +1-es megoldás semmit nem javít.. pont olyan, mint a BCS+1 😀 😛Így van, én meg ezért nem értettem, hogy lehetett egyáltalán vita tárgya 😊
A lassú ember ugyanígy 1 napra lelassítja a dolgot.Igor
több mint 12 éve
Tetszik a megoldás 😀Bár a példában mindig én vagyok a spur 😕
több mint 12 éve
Sztem meg hülyeség, ez a +1-es megoldás semmit nem javít.. pont olyan, mint a BCS+1 😀 😛 A lassú ember ugyanígy 1 napra lelassítja a dolgot.
Na de ezt félretéve, beírtam a javaslatokba.. tessék próbálkozni/emészteni, és jöhet a konstruktív kritika. (hála istennek már nincs Soldi, és egyre több a mérnökember, talán nem lesz túl komplex matematikailag..)
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Ennyi, nem is értem, hogy ez hogy lehet egyáltalán vita tárgya... No mindegyOk, akkor csak szerintem lenne inkorrekt, ha Habira, Tocára és Visire vártunk 24 órákat, hogy egy olyan ember, aki a jelenlegi menet szerint kb 2-3 nap múlva húzna, pár óra alatt lemaradna mindenkiről?Wyattpontosn ezért írtam csak, hogy a Chargers jön, mert ez így nagy geciség
két óráig nem nézek a fórumra, aztán szélsőséges esetben elmehet közben egy teljes kör...jjncaa
több mint 12 éve
urunk-parancsolónk azt nyilatkozta, hogy udfa csak veteránminimumot kaphat, szóval ezen logika mentén a 2. fa kört simán el is lehetne indítani
The response must be equal to the threat.
több mint 12 éve
ez nettó hülyeségJa idén nem lesz 2. FA kör? 😮
a szabályok szerint mindenkinek 24 órája van udfa-t húzni,
miért baj az, ha valaki csak naponta 1x néz rá, mert nem kíváncsi a fórumon folyó öntömjénezésre, és egyéb bs-re, főleg úgy, hogy van még kb 3 hónap, amíg nem kell semmi mást csinálni?Szegecs
Ahhoz, hogy valaki beírjon egy nevet udfa topicba, miért kellene öntömjénezéseket és hasonló szarokat olvasni? Senki nem kért rá senkit, hogy itt tresseljen, csak lehetőleg ne álljon miatta a játék.
Én pl. elég sokat vagyok itt, nyugodtan lehet nekem leadni pár fős listát ha tudja valaki hogy nem lesz, de mindjárt ő jön, ha esetleg nem szeretné, hogy rá várjon mindenki.
több mint 12 éve
A rating baszogatást minden további nélkül el lehet kezdeni, függetlenül attól, hogy megy-e az udfa draft/fa 2., vagy sem.
The response must be equal to the threat.
több mint 12 éve
mondjuk a nagy sietés tényleg hülyeség, a másik oldalról viszont illik megjegyezni, hogy ha fél kör ment le egy hét alatt, ilyen tempóval kalkulálva ez azt jelenti, hogy már bőven elindultak IRL a minicampek, mire a 3-4. körhöz érünk 😊 az meg ugye elég nagy segítség lehet az udfa-zésben
---
több mint 12 éve
Érdemes vetni egy pillantást a tavalyi UDFA trackerre:http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?id=1383
Kb. 100 ember kelt el, ez a korábbi tempóban szerintem minimum egy hónapig tartana, de lehet hogy másfél...
Azért vegyük figyelembe azt is hogy utána még le kéne zavarni a 2. FA kört, PS hirdetést, meg még nemtudommit 😊
A végén ott tartanánk mint tavaly, hogy van egy hónap a szezonig és még el se kezdtünk ratingeket baszogatni/programot abajgatni, stb. Szóval - szerintem - nem árt a sietség.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Nos, rettenetesen meglepne, ha egy nap alatt lemenne az UDFA.ha 1 nap alatt lemegy az mennyivel szórakoztatóbb?ez nettó hülyeségOhh igaz, mert ha várunk mindenkire egy napokat, az sokkal szórakoztatóbbá teszi a maradék három hónapot. Nincs is nagyobb móka mint egy két-három hétig tartó 1. UDFA kör.Delonso_
miért baj az, ha valaki csak naponta 1x néz rá, mert nem kíváncsi a fórumon folyó öntömjénezésre, és egyéb bs-re, főleg úgy, hogy van még kb 3 hónap, amíg nem kell semmi mást csinálni?Szegecs
Esetleg ha pörgősebb az udfa, akkor popcornal ülsz a gép előtt, és rágod a körmöd, hogy nehogy kimenjen a kiszemelted?Szegecs
De valóban szórakoztató egy hetet ott ülni, mire az első választásom meglehet.
A további körök meg még lassúbbak lesznek a tapasztalatok szerint.
több mint 12 éve
Ez a veszély nem fenyeget így sem. Simán lesz 6-7 körös az UDFA.Viszont ha 3 nap alatt lezavarjuk az UDFA-zást akkor már sokkal nagyobb lesz a móka?Tocaez nettó hülyeségOhh igaz, mert ha várunk mindenkire egy napokat, az sokkal szórakoztatóbbá teszi a maradék három hónapot. Nincs is nagyobb móka mint egy két-három hétig tartó 1. UDFA kör.Delonso_