GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
mivel a másik kiszemeltem is kiment, a tavalyi évhez hasonlóan az UDFA draft 2. körétől nem kívánok élni a bears draftjogával.szóval majd ne írjatok be a listába.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
szólni fogok ha kiderült kit felejtettem kina kiment az első ultimate udfa is, szerintem tavaly is fetomy vitte az első ilyet.25jjncaa
elvileg még 24 draftolt elérhetőHöri
több mint 12 éve
na kiment az első ultimate udfa is, szerintem tavaly is fetomy vitte az első ilyet.25
elvileg még 24 draftolt elérhetőHöri
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Így van, és tavalyelőtt meg azelőtt is meg szerintem mindig 😊 Sosem az alapján udfázok hogy kit húztak be 😊 Persze ha ilyen top5 pickem lenne, 2-4. köröst valószínű behúznék az IRL draftra alapozva, de azon túl nem foglalkoztat 😊 Freyt is csak azért húztam, mert Bears húzta, amúgy ott is udfa jött volna.
több mint 12 éve
na kiment az első ultimate udfa is, szerintem tavaly is fetomy vitte az első ilyet.elvileg még 24 draftolt elérhető
több mint 12 éve
Csak kétszer az UDFA alatt, pl Toca.
több mint 12 éve
Ok, akkor mindazok is akik beírták az én játékosom vagy egyéb már húzott játékosokat...Delonso_hol volt ilyen?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Ok, akkor mindazok is akik beírták az én játékosom vagy egyéb már húzott játékosokat...
több mint 12 éve
ok, delonso forfeit pick
---
több mint 12 éve
Egyszerű, picket adsz érte a húzónak...
több mint 12 éve
Hát kabbe fék!Muszáj valami új rencer, hogy ne legyek állandóan az utolsók között 😀
több mint 12 éve
kekí annyiban változott, hogy 2014-es picket/pickeket keresekha valaki ad el, érdekli tőlem valami/valaki, jöhet PM
több mint 12 éve
Még mindig nem értitek. Ezek nem UDFAk, van egy második körös, és több 3-4. körös.Sokkal nagyobb benne a mákfaktor. Ha szerencséd van, behúzhatsz akár 3 negyedik köröst is, nem azért, mert a többieket nem érdekli, hanem mert ők másik háromra mentek rá. Nyilván a GM-ek érdeklődése egy-egy prospectre az IRL draftsorrenddel korrelál, nem hiszem, hogy olyan nagy eltérések lennének a preferenciák között. És lám, hogy begyorsult a jelenlegi szisztéma.
Azért nem mindegy, hogy teljesen random módon kapsz egy második kört, vagy egy 7.ettenorx
több mint 12 éve
Így van, a demokrácia használhatatlan.
több mint 12 éve
5 kategóriából tuti nem lesz kiemelkedő, szóval a szavazás csak további viharokat hozna, egyszerűbb ha eldöntöm én, hogy mi legyen.
több mint 12 éve
A) eaglesmcnabb-koncepció: draftsorrend, húzás a jelenlegi rendszer alapjánB) jj-plan: erősorrend, húzás a jelenlegi rendszer alapján
C) Igor-elv: a gm javaslatok topicban előadott módon
D) szabaötlet: szarrágás nuku, minden marad a régiben
E) kristofizált tocaterv: listaküldés
lehet szavazást kiírni, mondjuk 32 gm-nél, akik közül jó esetben 80% szavaz, döntő fölény biztos nem lesz 😀
---
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
A Kristóf-féle elküldünk x nevetA) eaglesmcnabb-koncepció: draftsorrendegyszerre csak egy ember kapja meg a 2. köröst--->tökmindegy mi a szabály úgyis sírás lesz. 😊eaglesmcnabbDe nagyon nem random módon.tenorx
B) jj-plan: erősorrend
D) szabaterv: szarrágás nuku, minden marad a régiben
kihagytam valamit?jjncaa
több mint 12 éve
A) eaglesmcnabb-koncepció: draftsorrendDe nagyon nem random módon.tenorxMég mindig nem értitek. Ezek nem UDFAk, van egy második körös, és több 3-4. körös.egyszerre csak egy ember kapja meg a 2. köröst--->tökmindegy mi a szabály úgyis sírás lesz. 😊eaglesmcnabb
Azért nem mindegy, hogy teljesen random módon kapsz egy második kört, vagy egy 7.ettenorx
B) jj-plan: erősorrend
D) szabaterv: szarrágás nuku, minden marad a régiben
kihagytam valamit?
---
több mint 12 éve
De nagyon nem random módon.Még mindig nem értitek. Ezek nem UDFAk, van egy második körös, és több 3-4. körös.egyszerre csak egy ember kapja meg a 2. köröst--->tökmindegy mi a szabály úgyis sírás lesz. 😊eaglesmcnabb
több mint 12 éve
Még mindig nem értitek. Ezek nem UDFAk, van egy második körös, és több 3-4. körös.egyszerre csak egy ember kapja meg a 2. köröst--->tökmindegy mi a szabály úgyis sírás lesz. 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Szaba azért írta a szarrágásos szöveget mert az új szabály miatt ketten is beelőzték 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Még mindig nem értitek. Ezek nem UDFAk, van egy második körös, és több 3-4. körös.Azért nem mindegy, hogy teljesen random módon kapsz egy második kört, vagy egy 7.et