GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 851
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 609 — No 1 Qwan'tez Stiggers fan
Cseréket lehet küldeni? Vagy felgyógyul mindenki alapszakaszra?

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
És akkor most kell küldeni a gameplaneket vagy már lemaratam? 😊
több mint 13 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 762 — Sworn to the Black
Célegyenesben a dolog, tesztüzem folyik gőzerővel, természetesen egy csomó dolgot át kell írni, mert annyira ragaszkodik ez a geci a randomhoz így ratingekkel is hogy az nem igaz, de szerintem ki tudok vele baszni, csak idő kell hozzá, hogy kidolgozzam. Remélem ma sikerül összedobni, ha nem, tolódik vasárnapra, az viszont már vehető nyugodtan 99,9 %-ra hogy indulhat aznap legrosszabb esetben. De szerintem ma lemegy az első ps forduló.
több mint 13 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Elvileg holnap már rajtWyatt
Az elvileget rohadtul de gecire ki kell emelni. 😛

Igyekszem ahogy tudok, elméletileg a holnapi napom délutántól kezdve egy drafttól kivéve teljesen szabad, elégnek kell lennie, hogy el tudjam indítani a dolgokat. A roster teljesen kész van, hogy meg is egye a program az eddig nem létező emberkéknek be kell írni az adatait (magasság, súly, stb.). Nyilván nem fogom egyesével ezeket kikeresni, átalányt kapnak a srácok posztjuknak megfelelően,és mindenki 1988. november 13-i születésű lesz. 😛 Szóvak ilyen simítások vannak még hátra, és ha nem lesz előre nem látott nagy lélegzetű fasság, akkor holnap este mehet a buli.Döme
Szorítunk.
több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Egye fene jó lesz a dátum, viszont cserébe nekem is megnyújthatnátok a DeSean/Percy/Earl Bennett hármast úgy egy méterrel 😊 (8 láb magasan már jó lesz mindhárom)

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
és mindenki 1988. november 13-i születésű lesz...Döme
Neeeeeee... Pont a napokban hallottam hogy a skorpiók gonosz és önző emberek. Az enyémek február végiek legyenek 😀 😀Rataxes
Na, amíg nem írta be Döme, írtam volna, hogy én nem csak hallottam szépet a skorpiókról, hanem tapasztalom is jó ideje 😀 😀

Nekem jó a november, csak Gordon és Toon legyen jó magas 😀 😀

több mint 13 éve
Ez az én születési dátumom, csak az év nem stimmöl. 😛
több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
és mindenki 1988. november 13-i születésű lesz...Döme
Neeeeeee... Pont a napokban hallottam hogy a skorpiók gonosz és önző emberek. Az enyémek február végiek legyenek 😀 😀

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Elvileg holnap már rajtWyatt
Az elvileget rohadtul de gecire ki kell emelni. 😛

Igyekszem ahogy tudok, elméletileg a holnapi napom délutántól kezdve egy drafttól kivéve teljesen szabad, elégnek kell lennie, hogy el tudjam indítani a dolgokat. A roster teljesen kész van, hogy meg is egye a program az eddig nem létező emberkéknek be kell írni az adatait (magasság, súly, stb.). Nyilván nem fogom egyesével ezeket kikeresni, átalányt kapnak a srácok posztjuknak megfelelően,és mindenki 1988. november 13-i születésű lesz. 😛 Szóvak ilyen simítások vannak még hátra, és ha nem lesz előre nem látott nagy lélegzetű fasság, akkor holnap este mehet a buli.
több mint 13 éve
Elvileg holnap már rajt

több mint 13 éve
tenorx 14 027 — fő libsi
Srácok hogy állunk?
több mint 13 éve
Az mi már, hát most olvasom gecó. Még mindig két week1 starter QB-m van, csak mostmár a két legjobban lenézett pickem, Weeden-Wilson lesznek azok 😀fetomy
Eli Manning, Ryan Tannehill. Child please 😊tenorx
Jó, hát ilyen alapon nekem itt van még Sidney Rizs meg Hester is...
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Az mi már, hát most olvasom gecó. Még mindig két week1 starter QB-m van, csak mostmár a két legjobban lenézett pickem, Weeden-Wilson lesznek azok 😀fetomy
Eli Manning, Ryan Tannehill. Child please 😊tenorx
Tannehillt játszatod WR-ként?

több mint 13 éve
tenorx 14 027 — fő libsi
Eli Manning, Ryan Tannehill. Child please 😊
több mint 13 éve
ráadásul jövőre lesz egy 7 milliós 2nd/3rd QB-d is! 😉kristof
Nem lesz, nyugi ;P
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ráadásul jövőre lesz egy 7 milliós 2nd/3rd QB-d is! 😉
több mint 13 éve
Az mi már, hát most olvasom gecó. Még mindig két week1 starter QB-m van, csak mostmár a két legjobban lenézett pickem, Weeden-Wilson lesznek azok 😀
több mint 13 éve
Így, hogy csak az MCL-je szakadt el, így sem fog szerintem játszani, IR-re rakják. Miért erőltessék a 8-9. héttől egy ilyen sérüléssel?
De ez majd hamarosan kiderül.Stez
Így van rá esély (már ha lesz új IR-szabály), két szalagszakadással nem lenne 😊
Am, asszem jobban jártam volna, ha nem trade-elek Fucuval tavaly draftnapon 😀

több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 47 167 — Whoops, looks like something went wrong.
Így, hogy csak az MCL-je szakadt el, így sem fog szerintem játszani, IR-re rakják. Miért erőltessék a 8-9. héttől egy ilyen sérüléssel?
De ez majd hamarosan kiderül.

több mint 13 éve
Éljen. Pezsgőt bontok, hogy csak egy szalagja szakadt szét. 😀Stez
Nem mindegy, hogy az idény felét, meg PO-t tolhatja-e, vagy minimum 9 hónap masszív lófasz 😛

több mint 13 éve
Éljen. Pezsgőt bontok, hogy csak egy szalagja szakadt szét. 😀

több mint 13 éve
No most olvastam, hogy az MCL szakadás mellett a Patellar tendon sérült. Mindez azt jelenti, hogy a játékos nem kerül IR-re hanem PUP-on kezd és 8. hét után, nagyjából, újra számíthatunk a játékára. Ez Adam Schefter interjújából derült ki, a Depoton olvasható.polamalu
Hm.. hamarosan kiderül.
több mint 13 éve
Csak az én szerencsém ilyen, hogy a beast DeCastro rögtön PS-ben elszakítja a térdét. Stez
Még nem tuti hogy mindkettő szakadt, még reménykedhetsz. Delonso_
Nfl.com szerint mindkettő szakadt, nem rég rakták ki.

több mint 13 éve
Csak az én szerencsém ilyen, hogy a beast DeCastro rögtön PS-ben elszakítja a térdét. Stez
Még nem tuti hogy mindkettő szakadt, még reménykedhetsz.
több mint 13 éve
Csak az én szerencsém ilyen, hogy a beast DeCastro rögtön PS-ben elszakítja a térdét.