GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
4. körtől mehet a mindenki mond naponta egy nevet rendszer?adam8Az nem valószínű, mivel senki nem támogatta 😊
több mint 12 éve
4. körtől mehet a mindenki mond naponta egy nevet rendszer?adam8ha a többség megszavazza
több mint 12 éve
hétszilvafás adam8
2 647
4. körtől mehet a mindenki mond naponta egy nevet rendszer?
több mint 12 éve
nálam is1 draftolt versenyző maradt, ugye?Hörinálam elfogyott mindHöri
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Gondoltam rám se kelljen várni, és én se szopjam be, ha véletlenül begyorsul a dologHolnap reggel 5-kor elhagyom az országot, és csak vasárnap este leszek gépközelben. Ha addig véletlenül begyorsulna a történet, és ismét rám kerülne a sort, akkor Delonso majd húz helyettem, küldök neki listátWyattÉn meg ha esetleg nem érném meg a következő választásomat, hátrahagyok majd az unokámnak egy pár nevet, majd beírja ő a picket 😊
Amúgy ilyen 3-4. körtől, vagy ha kimentek a lényeges IRL draftoltak bevezethetnénk, hogy nincsen sorrend, hanem mittudomén naponta 1 névvel akárki akármikor jelentkezhet, úgy akkor akit érdekel a játék az behúzhatná akit szeretne, és nem vinné el randombökéssel olyan, akit nem is igazán mozgat ez a dolog.fetomy
Több szabályt egy körben meg ne változtassunk már
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
kétszer vagy Newman
több mint 12 éve
His name is Robert Paulson. His name is Robert Paulson.
His name is Robert Paulson.
The response must be equal to the threat.
több mint 12 éve
Holnap reggel 5-kor elhagyom az országot, és csak vasárnap este leszek gépközelben. Ha addig véletlenül begyorsulna a történet, és ismét rám kerülne a sort, akkor Delonso majd húz helyettem, küldök neki listátWyattÉn meg ha esetleg nem érném meg a következő választásomat, hátrahagyok majd az unokámnak egy pár nevet, majd beírja ő a picket 😊
Amúgy ilyen 3-4. körtől, vagy ha kimentek a lényeges IRL draftoltak bevezethetnénk, hogy nincsen sorrend, hanem mittudomén naponta 1 névvel akárki akármikor jelentkezhet, úgy akkor akit érdekel a játék az behúzhatná akit szeretne, és nem vinné el randombökéssel olyan, akit nem is igazán mozgat ez a dolog.
több mint 12 éve
a PS-em tele van, a létszám is meglesz, úgy vagyok vele, hogy inkább FA 2. körről hozok valakit aki játszani is fog idén 😊aki érez magában szorgalmat, összeszedheti a FA listátHöriaz udfa megy, 18 IRL elkelt játékos maradt még, mind 7. körös
mondjuk eaglesmcnabbet nem értem, hogy-hogy nem fért el a PS-ében legalább egy évig egy IRL 7. körben draftolt ember...jjncaa
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
emlékszem két éve már vagy 5 kör lement, de a Jax 6. körös Scotty McGee nem kellett sehová, JJ idegből elvitte, mert ez borzasztó, hogy ennyire nem hiszünk benne, aztán látjuk hogy bejött 😀Höriannyit megért, amennyit adtam érte
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
emlékszem két éve már vagy 5 kör lement, de a Jax 6. körös Scotty McGee nem kellett sehová, JJ idegből elvitte, mert ez borzasztó, hogy ennyire nem hiszünk benne, aztán látjuk hogy bejött 😀
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Viccet félretéve, hozzám is jön azért még pár arc, akiben látok fantáziát, szal ha másért nem, ezért sajnálom, hogy kiszállt a Bears, legalább húzott volna nekem egy playát, aztán szezon után kapott volna érte egy hátsó körös picket cserébe 😀
több mint 12 éve
akkor örülök, hogy én lettem az utolsó, hozzám még azért jöhetnek az ilyen szardarabokNem PR 32.Wyattaki érez magában szorgalmat, összeszedheti a FA listátHöriaz udfa megy, 18 IRL elkelt játékos maradt még, mind 7. körös
mondjuk eaglesmcnabbet nem értem, hogy-hogy nem fért el a PS-ében legalább egy évig egy IRL 7. körben draftolt ember...jjncaa
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Nem PR 32.aki érez magában szorgalmat, összeszedheti a FA listátHöriaz udfa megy, 18 IRL elkelt játékos maradt még, mind 7. körös
több mint 12 éve
aki érez magában szorgalmat, összeszedheti a FA listátHöriaz udfa megy, 18 IRL elkelt játékos maradt még, mind 7. körös
mondjuk eaglesmcnabbet nem értem, hogy-hogy nem fért el a PS-ében legalább egy évig egy IRL 7. körben draftolt ember...
---
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Holnap reggel 5-kor elhagyom az országot, és csak vasárnap este leszek gépközelben. Ha addig véletlenül begyorsulna a történet, és ismét rám kerülne a sort, akkor Delonso majd húz helyettem, küldök neki listát
több mint 12 éve
7/40. Panthers: Greg Zeuerlein, K (Missouri Western State)Istenem, hogy mér van 200 előfordulása a nevének 😀
Így már volt trackerben 😊Wyatt
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
7/40. Panthers: Greg Zeuerlein, K (Missouri Western State)Így már volt trackerben 😊