NFL csevegő
81 feliratkozó
4 órája
Nem szimpatikusak, ennyi az egész.Miért is?Isteni lesz a karácsonyi NFL menű. Ja nem.Megérdemli a Netflix és a Prime is.
iktriad
Kampman
csi77
4 órája
Egyébként igen, ha megfizeti Pickenst Jerry, könnyen a Bengals-féle csapdába kerülhetnek: annyi pénz lesz az O-ban, hogy kb az összes védelmi draftpicknek be kell válnia, hogy ott is értékelhető csapatrész legyen.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
4 órája
A fals narrativa gyártásra próbáltam felhívni a figyelmet.lehet idén megnyomja Pickens stat ügyileg, még egyszer mondom, szerződésért játszik, azért ezt érdemes lenne figyelembe venni, másodsorban nincs a Földön olyan ember, aki csak egy kicsit is értő szemmel nézi a futballt, hogy Chase és/vagy Jefferson elött vinné el Pickens egy hétvégi meccsre készülve.erről a szezonról van szó. nyilvánvalóan overall nem viszi senki egy jefferson vagy chase előtt, ettől még idén jobb teljesítményt nyújt. vagy kezdjünk el cancelelni játékosokat sorsolás, körülmények, múlt alapon? nem biztos, hogy tetszene. valszeg jefferson ebben a dallas offenseben a liga legjobb játékosa is lehetne. de nem az. ez ilyen. ahogy a kc sem állna így másik csapat menetrendjével. burrow 4x SB győztes és 3x MVP lehetne, ha az eagles draftolja. az nfl soha nem az ideális körülményekről szólt, ez a szezon van most, ebben kell teljesíteni, ezt kell értékelni, ennyi. számtalan másik játékos van még contract yearen. illetve nagyjából ott meg is kéne állni, hogy a faszinak eddig rudi, russ, meg filc dobált költözés előtt. ő is kiszopta a sorát, nem beleszületett az ideális nfl körülményekbe
(én lehet tudnék mondani min 10 elkapót, akit pl kérdés nélkül elé tennék... )
szóval ezt a 3. körösért megszerezte a liga második legjobb elkapóját egy erős barokkos túlzás... és máris más megvilágításba kerül a "Jones ujja köré csavarta a ligát" is
én a Lions ellen egy soft performace-t láttam, ami mindig red flag nálam, ha "liga elitje" szintről beszélünk, és nem a kevés elkapott yardról beszélek
((még a végén kiderül, hogy a Lionsnak is el tudnakcsalnifújni egy meccset... Bazza olvasod te ezt? hol vagy?))
ZERO_L
Cruyffista
Az hogy Pickens idén most jó számokat farmol, nem validálja azt az állításodat mekkora hatalmas move volt őt 3. körösért elhozni.
Nagyon hangzatos az "idei év második legjobb elkapója", de ez ugyan olyan semmit mondó vagy árnyalni való mintha én azt mondanám, hogy Maye a liga második legjobb QBja. Remélem sikerült érzékeltetni a problémát.
Főleg csapatépítés terén fals ezt az egészet nagyon pozitívnak eladni, hisz ha ő most tegyük fel elit WR kategóriába lépett volna (amit nem tett meg), akkor is kőkeményen meg kell fizetni. CeeDee és Prescott gigafizuja mellé meg szerintem totális szűklátókörűség még több capspacet az O#re költeni, mikor a védelem totális romokban hever.
Tipik Jones move lenne,szóval vélhetően ez lesz.
Senki nem canceleli Pickens teljesítményét, egyszerűen csak a megfelelő kontextusba kell helyezni, amit te is megteszel úton útfélen pl a pats sorsolásának erőssége kapcsán. Ez ugyan az a kategória, az egyiknél alkalmazod másiknál nem.

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
10 órája
Az NBA kezd elég jól mutatni. De mondjuk nem értem miért fontos a Netflixnek ezt előre lefixálni, szerintem elég lenne 2-3 héttel az időpontok előtt, de nyilván kell a reklám illetve a szerződéseket se ismerem.gondolom a flex az drága és nem is biztos hogy "elérhető" jelenleg
KeyG
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 órája
Az NBA kezd elég jól mutatni. De mondjuk nem értem miért fontos a Netflixnek ezt előre lefixálni, szerintem elég lenne 2-3 héttel az időpontok előtt, de nyilván kell a reklám illetve a szerződéseket se ismerem.Vagy mindenki alszik és reggel ledarálja a Stranger Things végétIsteni lesz a karácsonyi NFL menű. Ja nem.Majd nézünk Reszkessetek betörőket. 😊
iktriad
somoskovig
zacknorb
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
11 órája
Vagy mindenki alszik és reggel ledarálja a Stranger Things végétIsteni lesz a karácsonyi NFL menű. Ja nem.Majd nézünk Reszkessetek betörőket. 😊
iktriad
somoskovig
Poloska vagyok.
11 órája
Szerintem sem birtokolta, de amit láttam két kamerát ott nem tudom azt mondani, hogy földet ért a labda. Viszont ha volt is elkapás az nem end zoneban volt. Szerintem kb a lágyítunk a játékon óta ilyen a liga, de ez a catch szabály mostanság nagy téma megint és újra.Én csak érteni szeretném.Mert megadtak.
Valaki indokolja már meg nekem Parkinson elkapása miért volt TD?
Az utóbbi 2-3 hétben teljesen elvesztem.
KeyG
Nem tudom amugy, iden szerintem elkepesztoen melyponton vannak ismet a zebrak, egy rakat erthetetlen es nevetseges flag szinesiti a meccsek jo reszet. A szabalyzat hulladek szar, a pofara erkezo szubjektiv flagek meg folyamatosan mennek, meccseket befolyasoloan. Mind DPI, offense es defense holding, roughing the passer szintjen.
A szoban forgo passz TD-re magadasan szerintem meg a Rams-szurkolok is rohogtek, a vicc az, hogy meg az elkapas is kerdojeles, mert azert egy-ket szogbol kerdeses az is, hogy Parkinson egyaltalan birtokolta-e a labdat. Es amugy jo par esetben az ilyet is incomplete-nek adjak mashol.
Stez
Nálam egyébként minden catch lenne amit birtokol valaki akár csak egy tized másodpercig és lent van a két lába, nyilván a térd, könyök alap.
Több fumble lenne és valószínűleg a védők a büntetésre utaznának ezért nem lesz ilyen a catch szabály.
De itt birtoklást sem láttam.
We are just the Ravens!
11 órája
Isteni lesz a karácsonyi NFL menű. Ja nem.Majd nézünk Reszkessetek betörőket. 😊
iktriad
12 órája
Én csak érteni szeretném.Mert megadtak.
Valaki indokolja már meg nekem Parkinson elkapása miért volt TD?
KeyG
Nem tudom amugy, iden szerintem elkepesztoen melyponton vannak ismet a zebrak, egy rakat erthetetlen es nevetseges flag szinesiti a meccsek jo reszet. A szabalyzat hulladek szar, a pofara erkezo szubjektiv flagek meg folyamatosan mennek, meccseket befolyasoloan. Mind DPI, offense es defense holding, roughing the passer szintjen.
A szoban forgo passz TD-re magadasan szerintem meg a Rams-szurkolok is rohogtek, a vicc az, hogy meg az elkapas is kerdojeles, mert azert egy-ket szogbol kerdeses az is, hogy Parkinson egyaltalan birtokolta-e a labdat. Es amugy jo par esetben az ilyet is incomplete-nek adjak mashol.
12 órája
Én csak érteni szeretném. Valaki indokolja már meg nekem Parkinson elkapása miért volt TD?
We are just the Ravens!
14 órája
Miért is?Isteni lesz a karácsonyi NFL menű. Ja nem.Megérdemli a Netflix és a Prime is.
iktriad
Kampman
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
16 órája
Megérdemli a Netflix és a Prime is.valójában az a csífsz broncos még hatalmas easter egg is lehet. ha a jax ellen nyer a denver, akkor a ravens-pats meccs eredményétől függetlenül megnyerheti az afc alapszakaszt a broncos a chiefs pályáján. 13 meccses W szériával. szóval new mexikótól dakotáig amerika közepe biztosan ott lesz a képernyő előtt. na de először jacksonville, hogy erre lehetőség legyen.
Kampman
16 órája
Isteni lesz a karácsonyi NFL menű. Ja nem.Megérdemli a Netflix és a Prime is.
iktriad
17 órája
Isteni lesz a karácsonyi NFL menű. Ja nem. 21 órája
Parsons és Davante Adams is season ending gyanús, elképesztő. Parsons ACL, Adamsnek meg úgy tűnt mintha leszakadt volna a combizma.
21 órája
Rivers visszajött, Mahomes meg egy darabig elment.Chiefs QB Patrick Mahomes did in fact tear his ACL. pic.twitter.com/3YSufi4aez
— Adam Schefter (@AdamSchefter) December 15, 2025
És vitte magával Parsonst is.
Packers star Micah Parsons believed to have suffered torn ACL. (via @rapsheetpic.twitter.com/2jXM1XuRZG
— NFL (@NFL) December 15, 2025
Szerkesztette: iktriad
23 órája
A fórumra is visszatérhetne, szórakoztatni és okítani a nagyérdeműt."daggumit, that looked nice" 🤣 pic.twitter.com/vLJfFezsZr
— NFL on CBS 🏈 (@NFLonCBS) December 14, 2025
Cruyffista
Poloska vagyok.
23 órája
egy FG kísérletnél hacsak nem az 1 yardosról snappeled, sosem fog maximum 3 mp lemenni az órából... de meglepődnék ha egy 20 yardos kísérletnél is nem ketyegne le min. 4-5 mp-tbtw, most rúgott egyet McManus 5mp-vel a vége előtt, 2mp maradt az órán (35 yardos volt)
ZERO_L
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
23 órája
"daggumit, that looked nice" 🤣 pic.twitter.com/vLJfFezsZr
— NFL on CBS 🏈 (@NFLonCBS) December 14, 2025
1 napja
Amikor elkezdtem NFL-t nézni utáltam Riverst mert egyrészt a riválisnál játszott, és folyamatosan ripacskodott a kameráknak. Aztán ahogy teltek az idők ugyanúgy gyülöltem, de elkezdtem elismerni, hogy a faszi azért tud ezt-azt. A végére meg nem értettem, hogy aki szerint ez a csávó nem HOF, az mégis mit néz, a Coltsban pedig mérsékelten még szurkoltam is neki. Visszajön a jóember ki tudja hány év után 44 évesen jóllakottan, masszív tokával. Még el sem indult az első snap, már szájal a bíróknak, üvöltözik, tolja a teátrális reakciókat minden kérdéses playre, sikertelen passzra, kineveti a siettetéssel próbálkozó pass rushereket. Eltelt 5 év, és az ég világon nem változott semmi. Kicsit jobban kacsázik a labda a levegőben, ennyi.
1 napja
Nálam gondolkodás nélkül az, amilyen QBk vannak benn.By signing to the active roster today, Rivers also now will go from being a semi-finalist for this year’s Pro Football Hall of Fame to not being eligible again until 2031.miért is kéne amúgy bekerülnie a HOF-ba?
zacknorb
NB2
20+ szezon, top10 passzolt yardokban és TDkben.
Poloska vagyok.
1 napja
By signing to the active roster today, Rivers also now will go from being a semi-finalist for this year’s Pro Football Hall of Fame to not being eligible again until 2031.miért is kéne amúgy bekerülnie a HOF-ba?
zacknorb
1 napja
Hosszú kihagyások az NFLbenMind the gap! Philip Rivers is just the latest @NFL player to start after a LONG layoff. 🧵 (1/6) pic.twitter.com/dQuwolG2X0
— NFL Legacy (@NFLLegacy) December 14, 2025
Poloska vagyok.
1 napja
2.6 volt az odds a Rivers o0. 5 futott yardra.Twitteren is írta valaki, hogy csak a jóérzés és a karácsony szelleme miatt tesz rá pár dollárt, ha elmegy nem nagy veszteség, ha bejön iszonyat jóérzés.
Tettem aprót rá én is.
Poloska vagyok.
1 napja
Nagyon-nagyon kíváncsi vagyok ez a Rivers-projekt hogyan fog elsülni.Igen. Valóban nem standard. És pont ez a szép benne, hogy hátha mégis.
Én totális katasztrófát látok ebben. Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy valakit 5 (!) év kihagyás után, konkrétan egy hét edzéssel bármilyen minimális NFL szintre fel lehessen hozni.
Nem is emlékszem hasonlóra, úgy bármilyen sportágat tekintve. Mind fizikálisan, mind mentálisan iszonyat sok ez a kihagyás...
(még akkor is ha ő a jobbak között volt pályafutása során)
Ha már csak egy alsó-közepes szinten el tudna játszani, akkor azért a "minden sportágat tekintve a QB poszt a lehető legnehezebben játszható" mítosz kicsit csorbulna szerintem.
ZERO_L