NFL csevegő

82 feliratkozó

18 napja
tenorx 14 036 — fő libsi
Összesítettem a tippeket. Volt két tipp ami csak wild card roundot tippelt, azt nem vettem számításba.
Empty kettőt tippelt (valóság, és wannabe), ezt majd lepontozom, de játszani csak a "valóság" fog játszani.

Néhány statisztika:

29 tipp érkezett be

A legszorosabb wild card meccs szerintünk:
Texans (48.28%) - Steelers (51.72%)
Packers (51.72%) - Bears (48.28%)

A legkevésbé szoros wild card meccs (nyilván):
Rams (93.1%) - Panthers (6.9%)

Az AFC bajnok:
Pats (24.14%)
Jaguars (20.69%)
Bills (17.24%)
Broncos (13.79%)
Chargers (10.34%)
Steelers (6.9%)
Texans (6.9%)

Az NFC bajnok:
Seahawks (37.93%)
Rams (37.93%)
49ers (6.9%)
Packers (6.9%)
Eagles (6.9%)
Panthers (3.45%)
Bears (0%)

A Super Bowl győztes top3 pedig:
Rams (24.14%)
Seahawks (17.24%)
Pats (10.34%) és Jaguars (10.34%)

Pontozást is csinálok majd, 1-1 pont jár a wild card kör helyes tippjeiért, 2-2 pont eltalált conference championship résztvevőkért és +2 pont eltalált konferencia bajnokért. 4 pont pedig a Super Bowl győztes eltalálásáért.

A győztesnek felajánlok egy csapatlogós kötött sapkát a havazáshoz (USAsportsfanon néztem itt), de majd a győztessel megbeszéljük 😊

Állás:

1. hely: 14 pont
empty taxi - valóság

2. hely: 12 pont
zacknorb
Őszentsége Sobri Jóska
Dzsokijuing
gamerkr
Sjoelleer van de Vrij
vpi

Szerkesztette: tenorx
9 órája
deyell Las Vegas Raiders 12 270
őt sem az eszéért szerettük.

buhloone mindstate

10 órája
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 081
Ha Belichick a botrányok miatt nem lehet HOF vagy csúsztatva, akkor Kraft mint tulaj hogyan lehet majd? A botrányok alatt ő volt a tulaj, gondolom azt majd elfelejti a tisztelt bizottság.
Vagy hoz nekik thai prostikat.
12 órája
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 701 — no es importante
Puskás, Pelé vagy Maradona se a díjai miatt "mindenidők legjobb focistája", ahogy Borgnak, Edbergnek, Samprasnak, Federernek se a díjai azok, amikre bárki is emlékszik, de Senna, Prost vagy Schumacher elismerései se jutnak eszembe.
Belichick az eredményei alapján minden idők legsikeresebb HC-a, nem gondolom, hogy ezen bármit változtatna egy díj megkapása vagy meg nem kapása.
Koltai Róbertnek sincs Kossuth díja vagy Tarantinonak rendezői Oscarja. És ez nem róluk mond bármit is, sokkal inkább azokról, akik így döntöttek. Szerintem egyikük se hal bele.
Őszentsége Sobri Jóska
És akkor még ott van neki ez az opció is:

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
13 órája
szaba Los Angeles Chargers 12 151
Így van, és itt sem az a beszélgetés tárgya, hogy érdemei alapján hova kell tenni Belichick-et, hanem az, hogy milyen abszurd bizottság szavaz arról, hogy ki kerülhet be a hírnév csarnokába. De mondom, az már Terrell Owens esetében is egyértelmű volt, hogy teljesen dilettáns, kicsinyeskedő bagázs az egész.
14 órája
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 735 — #NoStress
Puskás, Pelé vagy Maradona se a díjai miatt "mindenidők legjobb focistája", ahogy Borgnak, Edbergnek, Samprasnak, Federernek se a díjai azok, amikre bárki is emlékszik, de Senna, Prost vagy Schumacher elismerései se jutnak eszembe.
Belichick az eredményei alapján minden idők legsikeresebb HC-a, nem gondolom, hogy ezen bármit változtatna egy díj megkapása vagy meg nem kapása.
Koltai Róbertnek sincs Kossuth díja vagy Tarantinonak rendezői Oscarja. És ez nem róluk mond bármit is, sokkal inkább azokról, akik így döntöttek. Szerintem egyikük se hal bele.

14 órája
ozibozi New York Giants 20 686
Azért 40 helyett 39 szavazata volt 50-ből. Ez inkább egy rendszerhiba mint összeesküvés eredménye. Az a 10-11? Sértett farok egy tünet, vlsz máskor is előfordult már hogy nem a teljesítmény, hanem a szimpátia döntött pro és kontra, akkor Másik 10-nél több sértődött volt közöttük.
Ezzel mondjuk saját magukat, a HOF tagságot devalválják.

Szerkesztette: ozibozi
14 órája
Bill Polian NFL karrierjének legnagyobb ellensége volt Belichick. Már amikor Polian a Billsnél volt, akkor is egyszer a Giants DC-aként elkapta, aztán az egész Colts era alatt is mindig rajta akadtak fenn. Egészen addig ment már akkor, hogy a liga végül miatta módosította az elkapók ellen alkalmazható fizikai kontakt szabályait. Szánalmas, pitiáner kis bosszú ez, és az a szomorú, hogy erre ennyi vevőt talált a szavazók között.
15 órája
Black_Adder Denver Broncos 9 422 — we almost always almost win
mondjuk itt szidta mki Poliant is, aztan o igennel szavazott.

egyszeruen szar a HoF szavazas rendszere sztem.
btw Eli sem kerult be iden sem, a sok hater nagy oromere.
csebi
Azt mondta, hogy igennel szavazott. Aztán hogy mi az igazság
Wester
Nem valami olyasmit mondott, hogy nem emlékszik? 😀 És szerinte 95%, hogy igennel szavazott?
tenorx
mondjuk aki olyan felelősen hoz döntéseket hogy másnap már nem emlikszik mit döntött azt tuti nem engedném szavazni...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
15 órája

dande2
akkor már értem hogy Shanny is miért nem HOFer a rezüméjével

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
17 órája
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 471 — Lucas Scott
Elit hozni párhuzamban... van baj rendesen

meg "az Eli haterek", jesus man, te miről beszélsz, kb a gópeccesek utálják aztán ennyi, mindenki más meg isteníti mert elvett két bajnoki címet (legyen 2,5) a szarszemétcsalópecctől
poor Eli 😕
ZERO_L
Van egy elég komoly Eli hater réteg a patses szurkoló táboron felül is, nem vagy(tok) egyedül nyugi.
És nem, nem párhuzam volt csak értelmezni kellene amit írtam.
Egyrészt már azért sem lehet mert tavaly eldőlt h Eli sem lesz egyből első körös HoF tag másrészt mivel kijött utána a hír Elirol is ezért írtam be az nfl csevegőben amúgy. Nem azt h hat Eli sem jutott be ahogy Bellicheck sem.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
18 órája
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 046 — situational football
Elit hozni párhuzamban... van baj rendesen

meg "az Eli haterek", jesus man, te miről beszélsz, kb a gópeccesek utálják aztán ennyi, mindenki más meg isteníti mert elvett két bajnoki címet (legyen 2,5) a szarszemétcsalópecctől
poor Eli 😕

Szerkesztette: ZERO_L

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
19 órája
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 901 — Így remélem megfelelek nektek.....
19 órája

csebi
Wester
Nem valami olyasmit mondott, hogy nem emlékszik? 😀 És szerinte 95%, hogy igennel szavazott?
tenorx
Azt is mondta már, hogy anno Brady nekik 1.körös prospect volt. Ja, de aztán nézték 5 körön át csúszni. Egy szélhámos kókler az ember.
19 órája
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 887 — Deion Sanders for president!
Hogyha Kraft a 'bajnoki' címeket, a folyamatos csalások ellenére is el tudta intézni; akkor ezt sem volt nehéz!

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
20 órája
tenorx 14 036 — fő libsi

csebi
Wester
20 órája
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 9 978 — Jó ötletnek tűnt!

csebi

Lesz ez még így se!
21 órája

dande2
Mondjuk ezt már Terrell Owens esetében is érdemes lett volna elvégezni.
21 órája
Eli nem egy igen-nem döntés volt, nálam sem lett volna benne a top x-ben. Előbb utóbb be fog jutni.
Belichick a megértésem szerint egy igen-nem volt, tehát volt 10+ szavazó, akik expliciten úgy nyilatkoztak, hogy BB nem HOFer.
Amúgy ha nem csak a 1st ballotságát akarták elgáncsolni, akkor edző nem jut HOF-be, mert mindig BB lesz akiről dönteni lehet. És mondjuk Shannynek szerintem ott lenne a helye...
Még egy dolog, szeritnem Eli HOFer, de Belichick nem csak HOFer, hanem az inner circle-ben is benne van.

21 órája
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 471 — Lucas Scott

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
22 órája
fake.id 1 602 — tush push aficionado
Szakértői magyarázat: nem lehet, hogy ezt az edzői HoF-ot vén fszok osztogatják vén fszoknak és Bill a fiatal nőjével out of the box?
Dzsokijuing
semmi köze ehhez a papa nemi életének. egyszerűen csak így állnak rajta kicsinyes bosszút valószínűleg azok, akiket egész életében rommá cidáztatott vagy 20 évig foghegyről válaszolgatott nekik és már bent ülnek a hof committee-ben, merthogy "mennyit csalt" xd nekem egyébként is annyi volt a véleményem ezekról a levideózom a másikat meg leeresztem a labdát gate-ekről, hogy olyan jó volt a patriots, már minden szart kitalált a liga, hogy legalább pickeket lehessen tőlük elvenni és fejezzék abba a nyerést végre. tehát a szememben még erősíti is a folytonos nyerését és hof tagságát, hogy érdekes módon minden nagy lebukás után ebből semmi nem látszott a csapata játékán
1 napja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 876 — Saturday Night Lights
Szakértői magyarázat: nem lehet, hogy ezt az edzői HoF-ot vén fszok osztogatják vén fszoknak és Bill a fiatal nőjével out of the box?

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 901 — Így remélem megfelelek nektek.....
1 napja
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 372
Belichick mindent megtett azért hogy nyerjen a pályán, ahogy az összes többi edző is, amikor átlépett egy vonalat, meg is kapta a büntetését. (Milyen fura hogy Sean Payton-ra közel nem égett rá ennyire a Bountygate) Viszont amikor a régi nagyokról, az NFL történetéről beszélt látszott hogy csillogott a szeme. Ennél nagyobb kést nem is döfhettek volna a hátába, azt a tisztelet nem adják meg neki, amit ő megadott az NFL hagyományainak.
Nem egyszerű a személyiség az öreg, főleg a NE karrier után történtekből látszik, de kevés olyan világklasszis edző/sportoló van aki úgy jutott volna a csúcsra hogy nem fura egy átlag nézőnek.
Nomac
Dehogy is. Pont BB az akire sokkal kevésbé égett rá a spygate, mint Paytonra a bounty. Bármilyen statisztikája lesz SP-nek, emiatt nem hogy első körös HOF nem lesz, de nekem kérdéses, hogy egyáltalán az lesz-e. Minimum egy SB-t be kéne még húznia hozzá imho.

BB első körös hof, nem kérdés, és a világ szégyene, ha nem lesz az. Hiszen tényleg jó a kérdés, ha ez a lista nem elég, akkor mi az elég.

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
1 napja
NB2 New England Patriots 27 732 — nabege2@yahoo.com
én remélem persze, hogy így lesz Hawks fanként, de nem iszok előre a medve bőrére. Meg nyilván jó lenne egy emlékezetes SB-n nyerni, nem egy 42-10 unalmas meccsen.
zavi27
Azért a legutóbbi 9 SB szereplés elég szoros volt
 www.statmuse.com/nfl/ask/patriots-super-bowl-appearances
Egon bá
pont ezt akartam mondani, hogy a pats nem csinál rossz döntőket
sokat fanyalogtak a rams miatt, de azért az is izgis volt, a végén a Gronk TD-nél lépett csak meg a NE
a 2. Philly, a 2 NYG, a SEA, az Atlanta, a Rams és az Seattle meccsek konkrétan mind klasszikusok, szoros meccsekkel
talán az első Philly meccsünk volt simább

ebből kifolyólag tuti most agyonvernek bennünket....

jah van valami hír hatalmas ételmérgezésről a Seattle-nél, nem dőlt még ki a fél csapat? 😊 | utalva az eddigi mákunkra 😊 |
1 napja
Negritis, a vajda Denver Broncos 55 887 — The Mathematician
én remélem persze, hogy így lesz Hawks fanként, de nem iszok előre a medve bőrére. Meg nyilván jó lenne egy emlékezetes SB-n nyerni, nem egy 42-10 unalmas meccsen.
zavi27
Azért a legutóbbi 9 SB szereplés elég szoros volt
 www.statmuse.com/nfl/ask/patriots-super-bowl-appearances
Egon bá
Akkor itt az ideje egy simanak

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!