NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
46
6
2:20, Arena4
NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 5 éve
Van helyette egy jól látható Leonard. Nézd meg Jalen Ramseyt alig lehet ezzel szemben észrevenni.twitter.com/NFL/status/1169580998155276289?s=09Nincs a kepen Luck.
Ki a kakukktojás a mai NFL által féltett képen? 😁😂
Chargers LT
Stez
több mint 5 éve
twitter.com/NFL/status/1169580998155276289?s=09Nincs a kepen Luck.
Ki a kakukktojás a mai NFL által féltett képen? 😁😂
Chargers LT
több mint 5 éve
twitter.com/NFL/status/1169580998155276289?s=09Ki a kakukktojás a mai NFL által féltett képen? 😁😂
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
De így törlődik benned hamarosan. El fogod felejteni.fuzovelkifele.com/2019/09/playoff-ranking-0/csodálom, hogy patreon előfizetés nélkül is végigolvashatta halandó testem a cikket 😀
steelwolf
köszi köszi
shawnka
több mint 5 éve
fuzovelkifele.com/2019/09/playoff-ranking-0/csodálom, hogy patreon előfizetés nélkül is végigolvashatta halandó testem a cikket 😀
steelwolf
köszi köszi
több mint 5 éve
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Konkrétan 2023 után szevaszKözben egy másik 2016-os Top 5 pick is megkapta a nagy pénzt.iktriadA 6 évet nem nagyon értem. Minek? Mire lejárna a szerződése 32 éves lesz. Illetve lenne, mert évi 15 milliós fizetéssel aligha fogja a Cowboys megtartani 30 éves korában. Úgyis gondolom kb. az első 3 év van garantálva. Rátettek volna még 2-t és kész.
peterk2005
www.spotrac.com/nfl/dallas-cowboys/ezekiel-elliott-18952/
több mint 5 éve
ozibozi
17 156
Goff végeredményben egy 6 éves 161 milliós szerződést kapott, ami 26.8 milliós átlag. Wentz-é majdnem ilyen, az 6 év 155 millió, 25.8 milliós átlaggal.És mikor a kilencedik, tizedik héten újra rájössz, hogy ennyi pénzért csak a szokásos, és már a jaguároknál van a siker kulcsa, 😉plussz van egy mozdíthatatlan szerződés, de azért neked csak kéne valaki, ha már van egy ‘amúgy’ egész jó csapatod...
A bruttó végösszegek mindkettő játékosnál teljesen barátiak. Az elköteleződés - legalábbis Wentznél, de gyanítom Goff-nál is, csak nála még nincsenek meg a részletek - az ami komoly. Wenzt lényegében 4 évig mozdíthatatlan. Goff is az lesz 4 évig, hacsak nem olyan a szerződése, mint Garoppoloé. Utóbbi esetben egy évvel hamarabb ki lehet belőle szállni. Ami igazából csak sérülés / Luckosodás esetén számít, mert úgyse akarnak kiszállni belőle.
Nemsokára jön az új CBA, nekem van egy olyan gyanúm, hogy aki gyorsan lép, jól fog járni később, akármilyen nagynak is néznek ki ezek a számok...
Prescott felkészül...
peterk2005
Szerkesztette: ozibozi
több mint 5 éve
Az NBA-hez hasonlítás annyira nem fair egyébként. Mármint érted itt 53 játékossal számolsz, amiből a kezdő 22, plusz a special team ott meg 5 kezdővel, 3-4 normális bench játékossal, meg a többi bench warmerrel.Szóval csapatot építeni is nehezebb, hosszabb és egy játékos értéke kevesebb, ha csak nem premier poszton játszik (QB, DE, talán LT) - de akkor is kevesebb az impact, mint egy NBA játékosnál.
több mint 5 éve
Közben egy másik 2016-os Top 5 pick is megkapta a nagy pénzt.iktriadA 6 évet nem nagyon értem. Minek? Mire lejárna a szerződése 32 éves lesz. Illetve lenne, mert évi 15 milliós fizetéssel aligha fogja a Cowboys megtartani 30 éves korában. Úgyis gondolom kb. az első 3 év van garantálva. Rátettek volna még 2-t és kész.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
twitter.com/NFLonFOX/status/1169318864892522498
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
fuzovelkifele.com/2019/09/playoff-ranking-0/
több mint 5 éve
Az a kérdés, hogy tesz-e hozzá a játékos annyit, hogy ennyit kelljen fizetni. Egy qb oké, de azért egy RB-ben már nem vagyok annyira biztos.Mér a tulaj mit tesz hozzá, azon kívül, hogy van belépője a kartellbe? Aztán az ő haszna mindenhonnan be van védve.
NB2
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Az a kérdés, hogy tesz-e hozzá a játékos annyit, hogy ennyit kelljen fizetni. Egy qb oké, de azért egy RB-ben már nem vagyok annyira biztos.
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 898
majd ha egy futballista is annyit lesz képes egyhuzamban magas szinten teljesíteni. - Jerry Jones (úgy 6 hónap múlva)Az fog jol jarni, aki megkapja az elso NBA-hez es MLB-hez hasonlo szerzodest, magyaran teljes egeszeben garantaltat kap majd. Mint Cousins, csak a masik ket emlitett ligaban az evi 35-40 millio dollarokat teljes egeszeben garantaltan osztogatjak 5-6-7-8 evre, nem 2-3 evre.Nemsokára jön az új CBA, nekem van egy olyan gyanúm, hogy aki gyorsan lép, jól fog járni később, akármilyen nagynak is néznek ki ezek a számok...Ha nagyon durván megugrik a sapka, akkor úgyis holdoutolni fog mindenki, aki most nagynak tűnő szerződést írt alá... Úgyhogy emiatt kár kapkodni. 😊
peterk2005
somoskovig
Stez
Szerkesztette: Amadeus the Young
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
Közben egy másik 2016-os Top 5 pick is megkapta a nagy pénzt.twitter.com/RapSheet/status/1169202418980130817
Felkészül Joey Bosa és Jalen Ramsey(a 2016-os Top 5 még nem hosszabbító 2 tagja.).
több mint 5 éve
Az fog jol jarni, aki megkapja az elso NBA-hez es MLB-hez hasonlo szerzodest, magyaran teljes egeszeben garantaltat kap majd. Mint Cousins, csak a masik ket emlitett ligaban az evi 35-40 millio dollarokat teljes egeszeben garantaltan osztogatjak 5-6-7-8 evre, nem 2-3 evre.Nemsokára jön az új CBA, nekem van egy olyan gyanúm, hogy aki gyorsan lép, jól fog járni később, akármilyen nagynak is néznek ki ezek a számok...Ha nagyon durván megugrik a sapka, akkor úgyis holdoutolni fog mindenki, aki most nagynak tűnő szerződést írt alá... Úgyhogy emiatt kár kapkodni. 😊
peterk2005
somoskovig
Szerkesztette: Stez
több mint 5 éve
Én az idei várható hosszabítósdi őrületre gondoltam.😊 Sztem DWvel még várni kell 1 szezont. Aztán ha bírja és megy neki a játék, lehet, hogy megkapja szezon közben.
több mint 5 éve
Akkor lassan már csak Prescott és Mahomes van hátra és mindenki lenyugodhat a pcsba 😛 😊Deshaun Watson üdvözöl. 😉 Aztán már jön Mayfield. meg a tavalyi 1. körös QB-k, mínusz szegény Rosen, aki addigra talán megint el lesz cserélve egy újabb 1/1-es miatt.
dande
több mint 5 éve
Akkor lassan már csak Prescott és Mahomes van hátra és mindenki lenyugodhat a pcsba 😛 😊
több mint 5 éve
Nemsokára jön az új CBA, nekem van egy olyan gyanúm, hogy aki gyorsan lép, jól fog járni később, akármilyen nagynak is néznek ki ezek a számok...Ha nagyon durván megugrik a sapka, akkor úgyis holdoutolni fog mindenki, aki most nagynak tűnő szerződést írt alá... Úgyhogy emiatt kár kapkodni. 😊
peterk2005
több mint 5 éve
Goff végeredményben egy 6 éves 161 milliós szerződést kapott, ami 26.8 milliós átlag. Wentz-é majdnem ilyen, az 6 év 155 millió, 25.8 milliós átlaggal. A bruttó végösszegek mindkettő játékosnál teljesen barátiak. Az elköteleződés - legalábbis Wentznél, de gyanítom Goff-nál is, csak nála még nincsenek meg a részletek - az ami komoly. Wenzt lényegében 4 évig mozdíthatatlan. Goff is az lesz 4 évig, hacsak nem olyan a szerződése, mint Garoppoloé. Utóbbi esetben egy évvel hamarabb ki lehet belőle szállni. Ami igazából csak sérülés / Luckosodás esetén számít, mert úgyse akarnak kiszállni belőle.
Nemsokára jön az új CBA, nekem van egy olyan gyanúm, hogy aki gyorsan lép, jól fog járni később, akármilyen nagynak is néznek ki ezek a számok...
Prescott felkészül...
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
A foci és a kosar és a kézi is dettó...Ez mind szép és jó, csak ahogy közelítesz a goal line-hoz, úgy egyre valószínűbb, hogy a következő játékból pontot szerzel. Kvázi a területszerzés alapozza meg a pontszerzést.(A fentiek alapján mondhatnám, hogy az amerikai foci is egy erőn, ügyességen, állóképességen alapuló sport. Meg kitalálhatnék még elég sok jelzőt rá.)A sakkban is. De az egy szellemi, stratégiai sport.Ahogy a kosárlabda, a baseball, a sakk, a darts vagy a ping-pong is ebben megegyezik.Az amerikai fociban is a pontok, és nem a yardok, vagy a labdabirtoklás alapján hirdetnek győztest.
Ami a különbség, hogy az amfoci egy területszerzésen alapuló játék.
Sobri Jóska
katonadani
A teniszben is, de az egy ügyességi, állóképességi sport.
A szinkronúszásban is, de az egy pontozásos, ügyességi, esztétikai sport.
A bokszban is, de az egy erőn, ügyességen, állóképességen alapuló sport.
Íjászatban is, de az egy koncentráción, pszichikumon, ügyességen alapuló sport.
Amerikai fociban is, ami egy alapvetően területszerzésen alapuló sport.
Ennél többet tényleg nem tudok segíteni.
Sobri Jóska
A területszerzési játékok célja ha jól tudom minél nagyobb terület megszerzése, birtoklása. Birtokolhatod te képletesen a pálya 99%-át is, ha nem tudod egy yardról bevinni, aztán az ellenfél meg csinál egy 99 yardos TD-t. (sarkos példa nyilván)
End of the day az nyer, aki több pontot szerez. Ha választhatok, hogy többet birtoklom a labdát, vagy hogy drive-onként több pontot szerzek, akkor mindig az utóbbit fogom választani. Nem hiszem, hogy zavarna, ha minden támadásomból egy-két játékból TD-t csinálnék.
De úgy látom parttalan a vita, szóval let's agree to disagree 😊
katonadani
empty taxi
Minél közelebb jutsz a kapuhoz kosárhoz azzal nő a gól/pont esélye!ergo teruletszerzesen alapuló játék 😁
több mint 5 éve
Goff 134millio 110 garival.A fene, megelőztél. Túl sok kommentárt írtam hozzá. Íme a részletek.
samu09
twitter.com/AdamSchefter/status/1169059034793676800
twitter.com/AdamSchefter/status/1169058008858599424
110 MILLIÓ $ GARANTÁLT! Mahomes meg Watson már most dörzsöli a tenyerét, Valamennyire talán Prescott is (bár neki az esetleges évi 30 milliós fizetés is csöppet túl sok szvsz).
Szvsz, ha Mahomes olyan (vagy akár jobb) szezont produkál, mint tavaly, ő lesz az első QB, aki évi 40 millió körül fog keresni.
A végén kiderül, hogy Foles évi 22 milliója tényleg Tesco Gazdaságos/Spar Budget kategória volt. 😊 Csak félek a teljesítménye is olyan lesz...
Szerkesztette: iktriad