NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 5 éve
Szóval az FK podcast szerkesztői szerint a mai nfl ben a "futójáték szükséges rossz mert minden nfl csapat inkább az összes playben passzolna szíve szerint"..A te podcastedben ellenben?
Értem...
gordon
Meghallgatnám azt is.
több mint 5 éve
Szóval az FK podcast szerkesztői szerint a mai nfl ben a "futójáték szükséges rossz mert minden nfl csapat inkább az összes playben passzolna szíve szerint"..Értem...
több mint 5 éve
Akkor van meg lehetosege alkotni BOB-nak 😊)Akkor szólni kéne neki, mert szerintem nem tudja. 😊 Mi másért költené különben a pickeket a pénz (pl. Clowney hosszabbítás, FA RB igazolás, stb.) helyett?
Wyatt
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Cap space helyzet 2020-ra a jelen állapotok szerintEz azért a bruttó bruttója - vagy nettó nettója -, mert ebben semmi költség nincs, ami egyébként már februárban ott lesz (35-40 játékos fizetését tartalmazza csak, akiknek élő szerződésük van. A lejáró szerződésű, így-úgy maradók - tagelt, tenderelt, FA előtt újraigazolt. stb - nincsenek benne).
iktriad
Úgy csapatonként átlagosan 30-35-40 milliót nyugodtan le lehet ebből vonni. Változó összeget, van akinél 20 lesz, van akinél akár 50 is vagy több. A Cowboys pl. tuti nem itt fog állni februárban. Aztán Brees, Brady, Rivers sincsenek benne ezekben a számokban, akik (ha nem vonul valamelyik vissza), benne lesznek. Az fejelnként minimum 25, de inkább 30 mínusz automatikusan az adott csapatnál.
A Texansnak (+ Coltsnak + Miaminak) viszont tényleg lesz pénze dögivel. A Miami idei teljes roster kifizetése egyébként 103 millió a capben. A cap ugye 188 millió. A következő legkevesebbet költő csapat - Cardinals - 138 millióval áll, és ők is takarításban, átalakításban vannak. 😊
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Akkor van meg lehetosege alkotni BOB-nak 😊)Lesz $$$ Tunsilra meg lassan Watsonra.
Wyatt
több mint 5 éve
Cap space helyzet 2020-ra a jelen állapotok szerinttwitter.com/Jason_OTC/status/1168301745115750400
több mint 5 éve
OUCHtwitter.com/LastChanceUAlum/status/1167866184147992576
Mondjuk a CJ Reavis cut tőlünk elég sokkoló volt, mert simán a 3. legjobb safety volt a csapatban a két nem túl tapasztalt kezdő mögött. Lehet nem kellett volna azt az insta videót kiposztolnia az öltözőből, ahol a fél csapat ökörködött, meg egy fotel rugdosott?
több mint 5 éve
Magyarázom a bizonyítványom 😊Nem a class minőségére akartam vele utalni, mert az valóban nem rossz, hanem éppen arra, hogy azokkal a csapatokkal mennyire nem jött össze a hosszútávú munkakapcsolat, akik draftolták őket 😊 Ami tényleg nem feltétlen baj, csak egy draft alkalmával azért éppen az lenne a cél, hogy egy játékos minél tovább ott lehessen.
Ebből a szempontból mi például extrém jól állunk, mert mondjuk a 2005-s drafttól kezdve lényegében kettő mondható bustnak és 7 még mindig a csapatnál van. Ez azért nem kis dolog sztem. Reméljük így is marad (tegyük hozzá, hogy ebből volt, akinek már kifelé állt a rúdja, de aztán sikerült megtalálni a helyét: Graham és Agholor és Barnettnél is várunk némi fejlődést)
Más: őrült nap volt a tegnapi! 😀
Szerkesztette: dande2
több mint 5 éve
Én sem teljesen értem, bár Mack, OBJ vagy JD már nem az őket dratoló csapatoknál vannak, attól még elit játékosok a posztjukon. A draftclass maga átlag feletti szerintem.
több mint 5 éve
ozibozi
17 132
Trade Details:#Texans get:
OT Laremy Tunsil
WR Kenny Stills
4th-rd pick
#Dolphins get:
1st-rd pick
1st-rd pick
2nd-rd pick
ST Johnson Bademosi
OL Julien Davenport
több mint 5 éve
Igaz, bár a '13-as 1/1-es még mindig ott játszik (tehát a ligában van), mint ahol draftolták...A 2013-as draftot még akkor is eretnekség idevenni, ha a csapatok közötti változásokra akarsz utalnipbs.twimg.com/media/EDU2gO-UUAExfjm.pngKb mint a 2013-as...
Jó kör volt 😊
dande
iktriad
Wyatt
Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
A 2013-as draftot még akkor is eretnekség idevenni, ha a csapatok közötti változásokra akarsz utalnipbs.twimg.com/media/EDU2gO-UUAExfjm.pngKb mint a 2013-as...
Jó kör volt 😊
dande
iktriad
több mint 5 éve
Jó kör volt 😊a kör jó volt, csak sokan nem az őket draftoló csapatnál vannak.
dande
Mi ebben a baj?
több mint 5 éve
pbs.twimg.com/media/EDU2gO-UUAExfjm.pngKb mint a 2013-as...
Jó kör volt 😊
dande
több mint 5 éve
akdestroyer
4 750
Most télleg itt beszéljük meg a Colts jövőjét? A Colts topic ugyan pörgős volt az elmúlt napokban, de már pang. Oda jöjjön, hogy kiért fogunk rámenni az 1/1-re.Direkt nem oda akartam szemetelni, mindig tiszteletben tartom a gyászszüneteket.
peterk2005
több mint 5 éve
Most télleg itt beszéljük meg a Colts jövőjét? A Colts topic ugyan pörgős volt az elmúlt napokban, de már pang. Oda jöjjön, hogy kiért fogunk rámenni az 1/1-re.
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
A Suck for Luck az egyeduli rigmus, ami olyan jol ment, hogy iden visszatapsoltak
több mint 5 éve
Sok múlik azon, milyen lesz ez az év. De ezzel a kerettel a tankolás egy vicc, főleg ebben a csoportban, ahol senki sem jó annyira hogy bajnokesélyes legyen, de senki sem annyira rossz, hogy tankoljon.A keret erős, cap space van pickjeink vannak, ha bukó az évünk, én egy rutinos győzni képes QB-t - nem kérek ötleteket a trolloktól- várok jövőre.
több mint 5 éve
Jövőre mely QB-k lesznek FA?www.spotrac.com/nfl/free-agents/2020/all/quarterback/
steelwolf
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Jövőre mely QB-k lesznek FA?
több mint 5 éve
És akkor mi volt ebben az üzlet Caldwellnek? Szerette volna ha kirúgják és 3 évet kell várnia míg újra lehetőséget kap?Black_AdderHát ez egy olyan dolog, hogy mondhatsz már bármi ésszerűt, a Colts tankolása bekerült a történelem könyvekbe, onnan most már kiírtani se lehet. 😊 Nem csak itthon, odakint is lényegében készpénznek számít a "nép" számára a tankolás. Már a szakértők (edzők, volt játékosok, stb.) se szólnak inkább semmit, ha előjön a téma, mert minek. 😊
Inkább fogjuk meg úgy,, hogy a Colts tankolt, csak kva bénán csinálta. Belebukott a HC, belebukott a GM, kirúgták a játékosok 80%-át, a zömük vissza is vonult. Manning meg elment SB-t nyerni a Denvernek, a tulaj meg rákattant a bogyókra.
De most majd okosabbak leszünk. Ballard majd jól megnézi, hogy más hogyan tankol úgy, hogy nem bukik bele és a csapat is jó lesz. Aztán majd jól lemásoljuk!