Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 9 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 885 — we almost always almost win
Denver Broncos Coaching Candidates

Gary Kubiak
Forrás:  twitter.com/AdamSchefter/status/554965828509368320
Jelenleg: Baltimore Ravens OC
Korábbi munkái: Broncos OC 95-05, Texans HC 06-13
Versenytársak: Visszautasította a Jetset és a Bearst
Ki ő? Az 1983-mas draft 8. körében draftolta a Broncos. Teljes 9 éves játékosi karrierjét a Denver Broncos-ban töltötte Elway cseréjeként mialatt 3 AFC bajnoki címet szerzett. '91-ben visszavonult és visszatért egyetemére (Texas A&M) RB coachnak. Szintén 91-ben törént, hogy bár Shanahan a sikertelen Oaklandi kaland után visszatérhetett, és 91-re újra OC lett, de a Reeves Elway vitában utóbbi pártját fogta, ezért távoznia kellett és 49ers OC lett belőle. '94-ben korábbi játékosát Kubiakot kérte fel, h legyen a későbbi HOFer Steve Young QB coacha, miközben ő a liga lejgobb offense-ét irányította. Ebben az évben egyébként Super Bowlt nyertek. Mindeközben Denverben Reeves nem sokáig élte túl '91-es szezon utáni (Shanny "száműzés", Maddox draft, stb, stb) ámokfutását és '92 után megváltunk tőle. '95-re pedig utódja Wade Phillips is követte (érdekesség, h később Wade Phillips volt Houstonban Kubiak DC-je). '95-ben így aztán jöhetett a friss bajnok Shanny-Kubiak páros, előbbi HCként utóbbi OCként. Kubiak ezután 11 éven keresztül volt az offensive coordinatorunk, mialatt újabb 2 SB gyűrű került az ujjára. 2005-ben pedig konf döntőt játszhattunk. Ez után fogadta el a Houston HC ajánlatát (s ezután Shanny egyszer se jutott velünk a PO-ba se).
Houstonban kicsit lassan indult főedzői pályafutása, de a szokásos 3 évnél többet kapott, ami végül meghálálta magát. 2011-ben a Texans törénetének 1. PO szereplését ünnepelhette, s rögtön első PO győzelmét is, még pedig a hátsó körös újonc QBval, TJ Yates-cel. Egy évvel később egyesek már SB esélyekről is beszéltek, és magabiztosan hozták is a csoportot 12-4-es mérleggel, ám a PO-ban ezúttal is a div round jelentette a végállomást 1 győzelem után. Utolsó éve aztán annyira rosszul sikerült, h még a szezon vége előtt menesztették, ráadásul egészségi állapota is igencsak megromlott (érdekesség, h nagyjából egy időben azzal, amikor Foxot is műteni kellett). Az idei évben a Baltimore Ravens OC-je volt, ami 1 év kihagyás után visszatérhetett a PO-ba, megverte az esélyesebb Steelerest és egy felejthetetlen meccset játszott a peccel. Ő Gary Kubiak.

Adam Gase
Forrás:  twitter.com/JeffDarlington/status/555159078977036288
Jelenleg: Broncos OC
Korábbi munkái: Broncos WR coach 09-10, QB coach 11-12, OC 13-14
Versenytársak: 49ers (2. interview is meg volt), Atlanta, Chicago, Buffalo
Ki ő? 2003-tól van az NFLben mint edző. Az első 5 évet a Lionsben töltötte, kezdetben Scouting assistantként 2 kifejezetten gyenge draft classal akármekkora szerepe is legyen benne (többek között 1/2-re Charles Rogers WR notable draft bust), majd 2 évet egy nem túl acélos offense assistantja, végül utolsó évében Jon Kitna QB coachja, aki szerintem akkor meglepően jó volt. 2008-ban a 49ers Offensive Assistantjaként folytatta, majd 2009-ben JMD idehozta WR coachnak.
Első évében könnyű dolga volt Brandon Marshallal, és igazából Marshall lett az egy személyes offensünk. Azonban amikor JMD folytatta a tudatos, biztos és visszafordíthatatlan rombolást/pusztítást/armageddont aminek egyik áldozata Brandon Marshall lett, akkor a következő évére a Lloyd-Gafney-Royal hármasból kellett főznie. Llyod Pro Bowl szezont futott circus cathekkel meg 1400+ yarddal, Gaffney messze várakozások fölött, és Royal is újra magára talált, de egészséges pillanataiban már DT is megmutatta mire számíthatunk majd tőle a jövőben. Így aztán amikor jött az új rezsim, akik nem tűzték ki célul minden működő dolog elpusztítását, ő is megtarthatta állását, sőt előléptették QB coachnak. 2 projekt fűződik a nevéhez, azonban egyiket se lehet értékelni. Tebow-ból lett ami lett. Már az is megosztja a népet, h ez most jó-e vagy rossz, arról meg lehetetlen nyilatkozni, h lehetett-e volna ennél jobb, vagy már ez is bravúr Gase részéről. Peyton Manning mellett meg igazából tökmindegy h ki a QB coach, Oswit meg még mindig nem láttuk. McCoy távozásával aztán PM kérésére is, ő lett az OC. Míg elődjének az volt az erénye, h 3 különböző QB-val (Orton, Tebow, Manning), 3 teljesen különböző azonban mégis működő offense-t rakott össze, addig Gase Manninggel még őt is felül tudta múlni, egy rekordöntögető szezonnal. A Decker - Sanders cserének köszönhetően idén neki is kellett valami különbözőt is alkotnia, majd szezon közben Manning sérülésével/hanyatlásával egy kiegyensúlyozottabb offense-t, amin lehet fanyalogni, de ha az Orton és Tebow féle O-ra azt mondtuk működő, erre se lehet mást mondani.

Jack Del Rio
Forrás: Elway sajtótájékoztatója
Jelenleg: Broncos DC
Korábbi munkái: Panthers DC 2002, Jags HC 2003-11
Versenytársak: Raidersnél Frontrunnernek tűnik
Ki ő?: Játékosknént 11 éves pályafutást tudhat magáénak LBként (1× Pro Bolwer), majd 1997 óta edzőként tagja az NFLnek. 2 év Aints Strength & Conditioning, majd '99-től '01-ig Ravens LB coach (Ray Lewis), és itt 2000-ben ugye SB-t is nyert. 2002-ben John Fox DC-je a Panthersnél (top5 D#), majd Jags HC 2003-11-ig. 2005-ben és 07-ben csapata kvalifikálta magát az utószezon megmérettetéseire is, ahol 1 győzelmet sikerült begyűjtenie. 2011-ben szezon közben távozni kényszerült. Mindeközben Denverben a sikeres 2011-es szereplést követően Dennis Allent a Raiders kinevezte HC-nek, így 100 év alatt a 100. új DCt kellett kinevezni, aki Jack Del Rio lett. JDR jelentősen általakította Allen biztató védelmét. Meghagyta a 4-3 base felállást, de 1 gap helyett 2 gap lett, hátul többet zónáztunk, és más jelentős változások is végbementek, azon kívül h szép lassan lecserélődött az emberanyag is. 2012-ben minen tekintetben top5 védelemt mondhatott magáénak, 2013-ban azonban nem nagyon tudott mit kezdeni a sok sérülttel és átlagos szintre hanyatlott vissza. Idén kevesebb sérülttel megint csak jobbak voltunk, futás ellen főleg, de összességében is simán top10. Azonban a 3 év alatt bármikor elmondható, h védelme előnyben tud igazán jól játszani. Megöli a futást, az offense megszerzi az előnyt, lehet készülni a passzra. Hátrányban igazából csak nagyon ritkán volt jó a Defense. Na mindegy, sokszor írtam már a Defense-ről, most nem róluk kell.

Dan Quinn
Forrás:  twitter.com/AdamSchefter/status/554785044053909504
Jelenleg: Seattle DC
Korábbi munkái: Seattle Assistant HC (2009-10), Gators DC (11-12), Seattle DC (13-14)
Versenytársak: Buffalo, Atlanta, Frisco, Chicago Jets
Ki ő?: Róla nem sokat tudok, mert eddig még semmi köze nem volt a Broncoshoz, azt leszámítva, h tavaly elütött minket egy SB győzelemtől. College DLine coachként kedzett még '94-ben, aztán 2001-ben jött a profik közé a 49ersbe. 2 évet Defensive Quality Control posztot töltött be, majd megkaphatta azt a munkát amiben a legtöbb tapsztalata volt, a DL-t. 2005-ben áttette a székhelyét Miamiba, ahol a Dolphins DL-át edzette 2 évig, majd jött 2 év Jets DL, aztán 2 év Seahawk DL. 10 év után visszatért az egyetemre, ahol a Florida Gators DC-je lett 2 évig, majd korábbi NFL munkaadója a Seahawks hívta vissza, h csinálja ugyanazt nálunk. Az eredmény a Legion of Boom. A jelenkor legjobb védelme, ami tavaly legyőzte a jelenkor legjobb támadóegységét (Gase) és idén még versenyben van a címvédésért. Koordinátorként Gase-hez hasonlóan kevés tapasztalata van, de edzőként több, és több szervezeti kultúrát is láthatott már edzői pályafutása során. Gyűrűje is van (de a kakukktojás nem ő, hanem Gase mint egyedüli akinek nincs), talán ő a legforróbb név a piacon, bár most szabadítottunk fel riválisokat számára...

Teryl Austin
Forrás:  twitter.com/AdamSchefter/status/555145539684012032
Jelenleg: Lions DC
Korábbi munkái: Gators DC 2010
Versenytársak: Atlanta (lesz 2. kör is), Chicago, Frisco, Buffalo
Ki ő?: Quinnhez hasonlóan róla is kevesebbet tudok, mert az ő útjai se keresztezték idáig a miénket. DB coach és defensive assistan volt az NCAA-ben '91-tól '02-ig, majd DB coach az NFL-ben a Seattle-nél 2003-06-ig és a Cardianalsnál 2007-09-ig. 2010-ben Gators DC (érdekesség, h őt váltotta Dan Quinn egy másik jelöltünk a posztra), majd újra NFL, mint Ravens secondary coach '11-13-ig (közte 1 SB győzelemmel). Tavaly nevezte ki a Lions defensive koordinátorrá, és a liga egyik legjobb védelmét rakta össze közvetlen egy rezsim váltás után. Külső szemmel sok kreditet adnék neki a Lions idei sikeres szerepléséből, de mindössze 2 év kooridnátori tapsztalat (abból is egy NCAA). Kicsit talán túl gyors lenne megléptetni vele a létra utolsó fokát is.

Rick Dennison
Forrás:  www.denverpost.com/broncos/ci_27313414/kubiak-among-six-candidates-broncos-coaching-search-list
Jelenleg: Ravens QB coach
Korábbi munkái: Broncos ST coordinator (1997-2000), OL coach (2001-05) OC (2006-08), OL coach (2009) Texans OC (2010-13)
Versenytársak: Nincs
Ki ő?: Helyi srácról van szó. Rocky Mountain High School, CSU, Broncos... 1982-90-ig volt a csapat tagja játékosként (LB volt, de többnyire csak csere), 8 éven át Elway (és Kubiak) csapattársa, ebben az időben ugye 3 AFC bajnoki címet mondhat magáénak. Edzőként '95-ben tért vissza a csapathoz Offensive Assistantként '97-2000-ig ST coach volt, ebben az időben 2 gyűrű került az ujjára, egyikse a menyasszonyától. 2001-től 2005-ig pedig a híres denveri ZBS OL coachja, de túlzás lenne azt állítani, h ő volt a mastermind mögötte, de kétség kívül nem esett vissza az OL teljesítménye, sem az edzőváltással, sem TD sérülésével. Miután Kubiak elfogadta a houstoni főedzőiállást átvette a helyét mint OC. Itt már nem volt képes elődje sikereit megismételni, de még mindig elég jó támadósort tudhatott magáénak a Broncos, yardokban legalábbis mindenképp. Shanny távoztával, és JMD érkeztével maradt ugyan a csapatnál, de visszaminősítették OL coachnak. Mivel a kiváló fal az előd érdeme és munkája volt McDaniels természetesen azonnal hozzálátott a lerombolásának és egy a ZBSre gyúrt emberállománnyal elkezdtünk Power sémát játszani. A váltás tragédiába torkollott, és Dennison is távozott, követte Kubiakot Houstonba, ahol újra OC lett, a történet innentől nagyjából ugyanaz mint amit Kubiaknál írtam. Csak ő a sikerekben mint OC osztozott, nem mint HC, és amikor követte őt Baltimore-ba, akkor QB coach lett. Ha jól emlékszem talán ő is candidate volt Shanny pozíciójára, ám végül tudjuk hogy döntöttünk...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 9 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Texas Longhorns 7 855 — Deion Sanders for president!
"A nap nyelvbotlása: John Elway úgy kezdte mai sajtótájékoztatóját, hogy köszönetet mondott John ... Elway-nek."
(Y) 😀😀Amadeus91
 www.youtube.com/watch?v=fsGJXfvGlw8
Azt ne mond, hogy nem direkt volt! xD

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
Általános Doktor Denver Broncos 1 970 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
De ennyi időnk nincs.
Gase nem fog ennyit várni, ha ő kell nekünk, akkor most kell aláírattatni. Tomifinn
Nekem meggyőződésem h Elway nem akarja se Gaset, se Del Riot (Gase sztem PM miatt van még a kalapban). | JDR egyébként letudta a második interjúját a Raidersel és szerződés nélkül állt fel... |

Valszeg a Kubiak, Quinn, Austin hármas a prioritás, s így utánuk olvasva mind3 jó döntés lenne.

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 35 685 — tracker ember
Fox 2x volt egyszer a Phantersel és egyszer veletek. Mondjuk mint nem HC csak valamilyen kordinátor úgy lehet valóban 3... Quinnt én hozzánk akarom HC-nak Schwartzot meg DC-nek és én boldog is lennék 😉Tomcsik
Mint Giants DC is bukott SB-t.


Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
valakis Detroit Lions 1 736 — Det Fan
Srácok, én azt olvastam, hogy olyan edzőt akar Elway aki tud nyerni. Ez eléggé leszűkíti, mert gyűrűje nem sok másik jelöltnek van Quinnen kívül.undisputedly
Austinnak is van a Ravenssel db coachként.

We just form a fucking wall.
több mint 9 éve
Tomifinn Denver Broncos 947
Elway mindenképp szeretne tárgyalni Gase-el, mielőtt az -mármint Gase- meghozná a döntését.(Rapoport)
Szerintem ő az elsőszámú HC jelölt, legalábbis Elway fejében.Tomifinn
A tegnap esti interjújában azt is nyomatékosította, hogy Fox-on kívül mindenki más szerződése él, senki más nem távozott. Lehet persze, hogy csak a média híreket akarta cáfolni, de ennyihez képest túl hangsúlyosnak tűnt ahogy mondta. Kérdés, hogy Gase meddig jutott a Niners-el, és hogy valóban ő-e Elway jelöltje...

Hozzáteszem, hogy szerintem Denverbe - bárki lesz is az -, csak akkor fog aláírni, ha Manning sorsa tisztázódott. Az meg Elway saját elmondása szerint is még legalább 4-5 hét. (Ő kérte Manninget, hogy ne most gondolkodjon rajta, hanem menjen haza, pihenjen, lazuljon és térjenek rá vissza 1 hónap múlva.)peterk2005
De ennyi időnk nincs.
Gase nem fog ennyit várni, ha ő kell nekünk, akkor most kell aláírattatni. Persze, egy dolog a nyilvánosság, más dolog a háttér, simán lehet, hogy Elway már tudja, hogy mi PM döntése, sőt, az is lehet, hogy fel sem merül PM visszavonulása, mivel a combján kívül amúgy kutyabaja.
Ezekbe mi sajnos nem láthatunk bele, de az jól látszik, hogy 4-5 hetünk nincs, mire PM kitalálja, addigra már a Hawks DC elhozása is késői lehet akár...
több mint 9 éve
StormST Denver Broncos 10 827 — SB 50 Champion @ Grund
Srácok, én azt olvastam, hogy olyan edzőt akar Elway aki tud nyerni. Ez eléggé leszűkíti, mert gyűrűje nem sok másik jelöltnek van Quinnen kívül.undisputedly
Kubiak-nak van 3 gyűrűje coach-ként, kettő nálunk OC-ként, egy 49ers-nél QB coach-ként...



THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 9 éve
Rolni Las Vegas Raiders 9 616 — Raiders fan
Elway mindenképp szeretne tárgyalni Gase-el, mielőtt az -mármint Gase- meghozná a döntését.(Rapoport)
Szerintem ő az elsőszámú HC jelölt, legalábbis Elway fejében.Tomifinn
A tegnap esti interjújában azt is nyomatékosította, hogy Fox-on kívül mindenki más szerződése él, senki más nem távozott. Lehet persze, hogy csak a média híreket akarta cáfolni, de ennyihez képest túl hangsúlyosnak tűnt ahogy mondta. Kérdés, hogy Gase meddig jutott a Niners-el, és hogy valóban ő-e Elway jelöltje...

Hozzáteszem, hogy szerintem Denverbe - bárki lesz is az -, csak akkor fog aláírni, ha Manning sorsa tisztázódott. Az meg Elway saját elmondása szerint is még legalább 4-5 hét. (Ő kérte Manninget, hogy ne most gondolkodjon rajta, hanem menjen haza, pihenjen, lazuljon és térjenek rá vissza 1 hónap múlva.)peterk2005
Nincs időtök 1 hónapot várni a HC poszttal sztem...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 9 éve
undisputedly Seattle Seahawks 11 714 — SuperBowl Champions 2013/2014
Srácok, én azt olvastam, hogy olyan edzőt akar Elway aki tud nyerni. Ez eléggé leszűkíti, mert gyűrűje nem sok másik jelöltnek van Quinnen kívül.
több mint 9 éve
Általános Doktor Denver Broncos 1 970 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Fox 2x volt egyszer a Phantersel és egyszer veletek. Mondjuk mint nem HC csak valamilyen kordinátor úgy lehet valóban 3... Quinnt én hozzánk akarom HC-nak Schwartzot meg DC-nek és én boldog is lennék 😉Tomcsik
Nem akarlak elkeseríteni, de hozzátok 99% h Fox fog menni 😀
Fiatal GM - Ravasz vén róka HC párost akartatok, most itt a lehetőség, a pedigréje pedig magáért beszél (kivéve ha a gyűrűk is számítanak 😕) HC-ként 0-2, DC-ként 0-1 az aránya).

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 597 — The only discipline that lasts, is self discipline
Elway mindenképp szeretne tárgyalni Gase-el, mielőtt az -mármint Gase- meghozná a döntését.(Rapoport)
Szerintem ő az elsőszámú HC jelölt, legalábbis Elway fejében.Tomifinn
A tegnap esti interjújában azt is nyomatékosította, hogy Fox-on kívül mindenki más szerződése él, senki más nem távozott. Lehet persze, hogy csak a média híreket akarta cáfolni, de ennyihez képest túl hangsúlyosnak tűnt ahogy mondta. Kérdés, hogy Gase meddig jutott a Niners-el, és hogy valóban ő-e Elway jelöltje...

Hozzáteszem, hogy szerintem Denverbe - bárki lesz is az -, csak akkor fog aláírni, ha Manning sorsa tisztázódott. Az meg Elway saját elmondása szerint is még legalább 4-5 hét. (Ő kérte Manninget, hogy ne most gondolkodjon rajta, hanem menjen haza, pihenjen, lazuljon és térjenek rá vissza 1 hónap múlva.)


“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 7 965
Az insiderek szerint Kubiak után Teryl Austin, Lions DC a második személy, akit elkértünk egy interjúra:

"Broncos requested permission for HC interview with Lions DC Teryl Austin, per source." - Schefter

Aki esetleg nem tudná ő egy alapvetően secondary specialista D# mastermind (2003-06 között hox DB edző, 07-09 cards DB edző, 11-13 ravens secondary edző, 2014 lions DC, közte/előtte egyetemi dc).

Valamint Gase végzett a második 49erses interjújával és valszeg még nem írt alá, jelenleg a Broncos főhadiszállásán van:
"The 49ers’ afternoon interview with Adam Gase has concluded. How do I know? I’m told he’s now at Broncos facility. Still a fluid situation." - Jeff Darlington

szerk: Lehet h vakvágányon vagyok ezzel, de most az állt össze a fejemben h Elway olyan HC-t fog kinevezni, akinek van már gyűrűje (Kubiak, Quinn, Austin mind birtokosa legalább egynek) | és fel tudja tüzelni a játékosokat. |
Sztem nem volt véletlen h többször is kihangsúlyozta h ő már nyert és h nagy difi van a között h valaki eljut és h valaki megnyeri (Fox ha jól tudom 3x volt résztvevő és 0-3 az aránya...).Általános Doktor
Fox 2x volt egyszer a Phantersel és egyszer veletek. Mondjuk mint nem HC csak valamilyen kordinátor úgy lehet valóban 3... Quinnt én hozzánk akarom HC-nak Schwartzot meg DC-nek és én boldog is lennék 😉

több mint 9 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 885 — we almost always almost win
Az insiderek szerint Kubiak után Teryl Austin, Lions DC a második személy, akit elkértünk egy interjúra:

"Broncos requested permission for HC interview with Lions DC Teryl Austin, per source." - Schefter

Aki esetleg nem tudná ő egy alapvetően secondary specialista D# mastermind (2003-06 között hox DB edző, 07-09 cards DB edző, 11-13 ravens secondary edző, 2014 lions DC, közte/előtte egyetemi dc).Általános Doktor
És meghallgatásával eleget teszünk a Rooney Rule-nak is

közben egyébként egy másik long time Bronco is képbe került, Rick Dennison személyében. Játékosként 9 évet erősítette a Broncost, 8 éven keresztül volt Elway csapattársa, 3× AFC bajnok. Edzőként Kubiak távozása után ő lett az OC-nk, majd Houstonban is ellátta ezt a feladatot Kubiak alatt. Jelenleg Baltimore-ban QB coach (Kubiak alatt)

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 9 éve
Tomifinn Denver Broncos 947
Elway mindenképp szeretne tárgyalni Gase-el, mielőtt az -mármint Gase- meghozná a döntését.(Rapoport)
Szerintem ő az elsőszámú HC jelölt, legalábbis Elway fejében.
több mint 9 éve
Általános Doktor Denver Broncos 1 970 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Az insiderek szerint Kubiak után Teryl Austin, Lions DC a második személy, akit elkértünk egy interjúra:

"Broncos requested permission for HC interview with Lions DC Teryl Austin, per source." - Schefter

Aki esetleg nem tudná ő egy alapvetően secondary specialista D# mastermind (2003-06 között hox DB edző, 07-09 cards DB edző, 11-13 ravens secondary edző, 2014 lions DC, közte/előtte egyetemi dc).

Valamint Gase végzett a második 49erses interjújával és valszeg még nem írt alá, jelenleg a Broncos főhadiszállásán van:
"The 49ers’ afternoon interview with Adam Gase has concluded. How do I know? I’m told he’s now at Broncos facility. Still a fluid situation." - Jeff Darlington

szerk: Lehet h vakvágányon vagyok ezzel, de most az állt össze a fejemben h Elway olyan HC-t fog kinevezni, akinek van már gyűrűje (Kubiak, Quinn, Austin mind birtokosa legalább egynek) | és fel tudja tüzelni a játékosokat. |
Sztem nem volt véletlen h többször is kihangsúlyozta h ő már nyert és h nagy difi van a között h valaki eljut és h valaki megnyeri (Fox ha jól tudom 3x volt résztvevő és 0-3 az aránya...).

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 9 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 31 339 — #NoStress
Kubiak leginkább azért valószínűtlen, hogy HC lesz, mert nem igazán akar HC lenni. Nem tenne jót az egészségének az azzal járó terhelés.

több mint 9 éve
Amadeus von Dollárbaloldal Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 31 959
"A nap nyelvbotlása: John Elway úgy kezdte mai sajtótájékoztatóját, hogy köszönetet mondott John ... Elway-nek."

(Y) 😀😀

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
Amadeus von Dollárbaloldal Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 31 959
Gase HC, JDR marad DC, Knapp/Callahan OC, PM egy komoly paycut-al vállal még egy évet, így a két Thomas-ra és Knighton-ra is marad pénz a draftról jön egy projekt QB Osw mellé. Aztán jövőre is meglehet célozni a SB-t.gordon
JDR nem marad itt DC, ha rajtunk múlik.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 524 — JAFL Tampa GM
Gase HC, JDR marad DC, Knapp/Callahan OC, PM egy komoly paycut-al vállal még egy évet, így a két Thomas-ra és Knighton-ra is marad pénz a draftról jön egy projekt QB Osw mellé. Aztán jövőre is meglehet célozni a SB-t.
több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 597 — The only discipline that lasts, is self discipline
Elway megdícsérte önmagát, majd megköszönte Foxnak, elmondta, hogy PM-en múlik, hogy folytatja-e vagy sem, és hogy az a célja, hogy meglépjék a következő lépést is sikeresen a SB győzelem felé. Vagyis semmit nem tudtunk meg. 😀


“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Általános Doktor Denver Broncos 1 970 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
“I’d like to start this press conference with a thank you to John Elway öö Jonh Fox” - John Elway. 😀

Lényeg összefoglalva:
-4 évvel ezelőtt Fox volt a megfelelő választás, kitűnő munkát végzett
-de eltér a véleményük h hogy léphetnek a következő szintre (többször kihangsúlyozta h ő nyert már és így saját tapasztalatból tudja h óriási a difi a részvét és a bajnoki cím között)
-barátként váltak el (nagyszerű ember blabla)
-szeretné ha PM visszatérne, de annak megválaszolása h vissza is tér az nem időszerű (utalt rá h PMnek is át kell gondolnia, méghozzá tiszta fejjel - ez több hetet is igénybe vesz)
-nem rúgtunk ki senkit Foxon kívül, csak engedélyezte h szabadon tárgyaljanak
-több esélyes is van a megüresedett posztra, köztük Gase és JDR, de azt kategorikusan cáfolta h interjút is tervezne velük a közeljövőben (ettől még nem zárta ki az esélyét h ők legyenek)
-senkivel sem vette még fel a kapcsolatot, ez a rész most következik majd
-a célja továbbra is az h a játékosokat gyűrűig vezesse, ehhez az elérhető legjobb edzőket fogja szerződtetni
-idén szerinte az volt a fő probléma h nem volt megfelelő a formaidőzítésünk

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 9 éve
Általános Doktor Denver Broncos 1 970 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Akit érdekel Elway sajtótájékoztatója, az Orange Wedding 😀, az 20:00-tól itt követheti élőben:
 www.denverbroncos.com/multimedia/videos/Elways-end-of-season-press-conference/fbf8e38e-307e-4f5b-a1e9-22011997a491

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 9 éve
Általános Doktor Denver Broncos 1 970 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Az a baj, hogy Quinn (foleg, ha SB-t nyernek iden is), csak HC-nak jonne el, egy sikeres csapatot miert hagyna ott a lutriert ugyanazon posztert? Kubiak jonne OC-be akkor?
Ha viszont Kubiak a HC, akkor kellene egy nagyon jo OC es DC, akik ahogy latom nem nagyon vannak a piacon, akikben bizni is lehetne...
Egyelore nem all ossze nekem.Tomifinn
Quinn tuti h csak HC-nek jönne, Kubiak ez esetben lehetne OC (ezt egyébként csak úgy tudnám elképzelni h ha tényleg a potenciális egészségi állapota miatt nem akar HC lenni, Elway meg rádumálná - ennek az esélye igen kicsi).

Jó DC-k azért vannak még a piacon, említettem is kettőt, Kubiak meg önmagában is jó O# mind, tuti h lenne embere a melóra.

Gase egyébként elkezdett másodszor tárgyalni a 49ersel Denverben (maratoni, 8 órás megbeszélésre számítanak). Az infók alapján Elway is akar vele beszélni a meeting után, de reális sansz van rá h addigra már aláír...

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 9 éve
Tomifinn Denver Broncos 947
Az a baj, hogy Quinn (foleg, ha SB-t nyernek iden is), csak HC-nak jonne el, egy sikeres csapatot miert hagyna ott a lutriert ugyanazon posztert? Kubiak jonne OC-be akkor?
Ha viszont Kubiak a HC, akkor kellene egy nagyon jo OC es DC, akik ahogy latom nem nagyon vannak a piacon, akikben bizni is lehetne...
Egyelore nem all ossze nekem.
több mint 9 éve
Általános Doktor Denver Broncos 1 970 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Engem az lepne meg, ha nem lepte volna meg őket. Gondolhatod, hogy hogy játszana egy csapat, ha ilyesmiről egy playoff meccs előtt tudna.

(Mondjuk lehet, hogy éppen így, ahogy játszottak. 😀 )peterk2005
Én szinte biztos vagyok benne h tényleg meglepődtek. Fox nem egy megosztó személyiség, szerették a játékosok, így sztem a mérkőzésen/után látszott volna a srácokon h tudják ez az uccsó közös meccsük (gondolj csak Rex Ryan tavalyi és idei utolsó mérkőzésére). Szal sztem ezek a reakciók teljesen érthetőek.

Én egyébként Kubiaknak örülnék a legjobban, komoly (és sikeres) denveri kötődése van, HC tapasztalattal. Egy minőségi DC-vel megtoldva (pl.: Jim Schwartz/Dennis Allen) sztem sikeres tudna lenni.

Ugyanígy örülnék, ha OC-nak hoznánk el Dan Quinn alá (aki hozná a hoxos brancsát a D# posztjaira), papíron az a párosítás is büntetne.

| Kubiak egyébként még Fox kirúgása előtt mondta h maradna, Elwayel ugyanakkor nagy spanok, így nem reménytelen h el tudjuk hozni:
"I know Gary Kubiak told people he's not interested in leaving Baltimore. But this is different. He has to be the favorite for this job." - Lombardi 2 órája
|

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'