Indianapolis Colts

52 feliratkozó

több mint 14 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Lakhely: MisColtswmitty
kész, megadom magam, visszavonulok 😂Höri
innentől a viccek topik max. langyos lábvíz lesz

több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Lakhely: MisColtswmitty
kész, megadom magam, visszavonulok 😂

több mint 14 éve
wmitty Indianapolis Colts 717 — Colts fan
Azt álmodtam...Zolo
Nem fogjátok elhinni, de két napja én is manningeset álmodtam, komolyan!
Nem én voltam, hanem egy bonyolult hosszú sztoriba szerepeltem - kerékpárverseny volt a fő téma -, és egy bizonyos szituáció arra futott ki, hogy mindjárt belépünk egy terembe és ott maga Peyton fog várni minket. (A sok állomásos bicikliverseny egyik ellenőrző pontján ő az, aki bepecsételi, hogy ott jártunk.) Na, bemegyek az ajtón (biciklivel?, ez zavaros), ott egy ember egy asztalnál - de csalódásomra mégse Manning az, hanem a miskolci vízművek igazgatója... (Hogy ő hogy került az álmomba, fogalmam sincs, esküszöm, nem szoktam vele álmodni, csak ismerem az illetőt, munkából.) Ez, hogy elszalasztottam a várva várt személyes találkozást a hősömmel, olyan sokkot okozott, hogy fel is ébredtem. 😛

Otthonom MisColts
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Azt álmodtam, hogy én vagyok Peyton, sétáltunk nem tudom kikkel és nem tudom hova, de arra tisztán emlékszem, hogy szidtam a védelmet, és azt mondtam, hogy ha normális védelmünk lenne, a következő három bajnokságból, minimum kettőt megnyernénk. True story. :o Hátha ez a része bejön, mer' az sanszos, hogy az NFL-ről már lecsúsztam.
több mint 14 éve
Jeremy Kapinos lesz a punterünk míg McAfee józanodik.

1 meccsre mindegy. Tavaly Green Bayben volt.Höri
A mi defense-ünk ellen tök mindegy ki a punter...adam8
minden meccsen az, kivéve ha Zoli, mert akkor championship.

több mint 14 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647

1 meccsre mindegy. Tavaly Green Bayben volt.Höri
A mi defense-ünk ellen tök mindegy ki a punter...

több mint 14 éve
Ork Indianapolis Colts 1 904 — Manningless
ez a gonzo játszani fog ez olyan mint tavaly hogy már játszani fog aztán a hét végére IR lett belőle?
több mint 14 éve
Escalade Indianapolis Colts 1 034 — #want
Gonzo állítólag játszani fog a MNF-on. Persze önmagában az se sok, muszáj lenne csiszolnia előtte Peytonnal az időzítésen, hogy érjen is valamit.

több mint 14 éve

1 meccsre mindegy. Tavaly Green Bayben volt.

több mint 14 éve
Manning megaszerződése még nem lesz meg idén, majd csak a szezon utánOrk
és? ennek mi jelentősége van?

tán félsz, hogy eligazol? 😂

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
megsérült Gonzo megint 😀 😀 😀Höri
Ez a csávó nem porcelánból van, hanem vattacukorból. Egészen elképesztő. Get well soon Gonzo.
több mint 14 éve
Ezért a Titans elleni leolvadásért meg kell büntetni a Philadelphiát.

Amúgy hogy lehet, hogy a Houstonnak is pont bye-a van? Végre előnyünk lenne ezen a fronton, erre az ellenfél is pihen. Persze a következő héten short rest után (MNF) megyünk a 2 hetet pihenő Eagleshöz....

több mint 14 éve
micsoda hírek izgalmas így a bye week alatt
Manning megaszerződése még nem lesz meg idén, majd csak a szezon után
több mint 14 éve
és már White is alapból PS szökevény tehát normál esetben ott lenne
több mint 14 éve
Amig Manning egészséges én nem aggódnék. Ő Matt Jonesból; Jerry Porterből; és Reggie Williamsből is Pro Bowl közeli WR-nek látszó játékosokat tudna kreálni .iktriad
Mi is tujduk, viszont jelenleg 3 elkapónk van (Wayne, Garcon, White) és Clark kiesése így még nagyobbat üt.

több mint 14 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 837 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Amig Manning egészséges én nem aggódnék. Ő Matt Jonesból; Jerry Porterből; és Reggie Williamsből is Pro Bowl közeli WR-nek látszó játékosokat tudna kreálni .
több mint 14 éve
Ismét az a bizonyos boka... Mr. Setback.

Ehhez már kedvem sincs semmit hozzáfűzni.Escalade
Roy Hall szindróma. Többet buckeye se jöjjön, köszi.

több mint 14 éve
Ismét az a bizonyos boka... Mr. Setback.

Ehhez már kedvem sincs semmit hozzáfűzni.

több mint 14 éve
megsérült Gonzo megint 😀 😀 😀

több mint 14 éve
én elhoznám a Bengals practise squadból Chase Coffmant.
Höri
olvastam a hírt, és egyből ez jutott eszembe. afc northba kevés ő, de sztem Peyton mellett rajkodhatna.gabtsi
na akkor nem csak én vagyok jobb GM, mint Polian. 😉

több mint 14 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
Eltiltottátok egy meccsre 😕tenorx
bekaphatják Caldwellék.

Egyetlen Rockstar van a csapatban, hát őt sem lehet megtűrni?
Lefogadom az bassza a csőrüket, hogy Pat az ő megálmodott, gondtalan életüket éli 😀Höri
Nekem Filip jut róla eszembe. Lehet rajta nevetni, de azért példaképnek állítani óriás bukfenc lenne😊))

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ha az otthoni Cincy meccsre sem várható a W, akkor hol győzünk majd? 😊peterk2005
Nem mondom, hogy nem ti lesztek az esélyesebbek azon a meccsen, de azért ennyire ne vedd biztosra a W-t. 😉Mikey
A Houston, Chargers, Pats, Philly meccsek gyűrűjében had legyen meg ez a kis örömöm. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 14 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 729
Ha az otthoni Cincy meccsre sem várható a W, akkor hol győzünk majd? 😊peterk2005
Nem mondom, hogy nem ti lesztek az esélyesebbek azon a meccsen, de azért ennyire ne vedd biztosra a W-t. 😉
több mint 14 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
én elhoznám a Bengals practise squadból Chase Coffmant.
Höri
olvastam a hírt, és egyből ez jutott eszembe. afc northba kevés ő, de sztem Peyton mellett rajkodhatna.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
mert a Cincy meccset valószínűleg tudjuk hoznipeterk2005
annyira azért nem valószínű az... mégiscsak egy playoffcsapat, egy elit CB depth-tel, ami ellenünk rengeteget számít.
hamarabb mondanám W-nek az eaglest.Höri
Ha az otthoni Cincy meccsre sem várható a W, akkor hol győzünk majd? 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)