Kansas City Chiefs
29 feliratkozó
több mint 7 éve
Fisher sem rossz, csak egyaltalan nem ert 1/1et. De az most mar mindegy.A FO mentségére szóljon, hogy a 2013-as draft TOP12 választásából egyedül Ziggy Ansah lett eddig Pro Bowler.
ulpianus
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Állítólag nagyon közel vannak a felek és évi 13 millió körül megegyeznek Berry-vel egy 6 éves szerződésben.
több mint 7 éve
Pletyi szinten Berry ujabb tagen gondolkoznak. Ez lehet uzenet neki. Lehet az is uzenet, hogy Berry elore szolt, neki az holdingot jelent. PErsze mondta ezt anno Houston is, aztan elete szezonjat hozta le, es meg is kapta a nagy lovet.Masik Jamaal, akire nyilvan nem viccbol hoztak Spillert. Megy a keveres, ahogy kell. Dorsey eddig kivalo GM volt, Reid sem hulye. Meglatom mi lesz, es megprobalom megerteni. En mar tul vagok azon, hogy beleszerelmesedjek jatekosokba, akik leginkabb amugy sem kerulnek ide.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 7 éve
Parker megeri a penzet. A sok ismert sztar kozott nem beszel rola a media, de kivalo safety. PErsze Emmitt Thomas miatt nehez megitelni pontosan, mashol emnyire is lenne jo, de talan nem is szamit.Rolni!
Tardif nemcsak bizalmat kapott. Nem egy elit guard, de ahhoz kepest, hogy honnan indult (tudtuk, tanulnia kell sokat), egy megbizhato NFL szintet tud. Fiatal es meg mindig fejlodik. Ezert fizettek meg.
A tamadofalaknal szamit legtobbet, ha egyutt tudnak tartani egy egyseget. A legjobb falemberunk egyebkent Mitch Morse (C), melto utodja Hudsonnak. Vele nem lesz egyszeru megallapodni jovore.
Gondolom akkor is probaljak majd egyben tartani a falat, van ertelme. Fisher sem rossz, csak egyaltalan nem ert 1/1et. De az most mar mindegy.
több mint 7 éve
Érdekes lesz,hogy Berryt engedik e el?Jól is játszott,a szurkolóknál egy szent,plusz ugye honnan és hogy jött vissza de ugye Parker személyében van pótlás...
Pár nap és kiderül én szeretném,hogy ő és Poe örökre KC maradjon.
több mint 7 éve
hát jah, de amíg ron parkernek volt meccset eldöntő momentuma az utóbbi 2 évben addig sajnos JC-nek nemLogikusan hangzik, bár én lehet ink Ron Parkert vágnám ki post June cuttal, csak 1.5 misivel kevesebb helyet lehet vele felszabadítani, mint a Charles cuttal és a 2 játékos között tehetségben szvsz nagyobb a különbség.Jamaalal együtt közel 13M lenne a felszabadítható összeg. Ha marad a két sztárvédő szerintem mindketten mennek.Elvileg Berryvel nagyon dűlőre akarja hozni a vezetőség az új szerződést a napokban, és ha az megvan Poe-t akár Tag-elheti is a frontO.Foleson lehet 6.75 milliót spórolni, ő szinte fix cut.
Mivel még mindig csak 5M-val van a csapat a cap felett lassan valami cut is jönni fog ha megköttetnek ezek a szerződések.
alatriste
empty taxi
alatriste
empty taxi
több mint 7 éve
Azt hiszem ez vitán velül áll. 😊Logikusan hangzik, bár én lehet ink Ron Parkert vágnám ki post June cuttal, csak 1.5 misivel kevesebb helyet lehet vele felszabadítani, mint a Charles cuttal és a 2 játékos között tehetségben szvsz nagyobb a különbség.Jamaalal együtt közel 13M lenne a felszabadítható összeg. Ha marad a két sztárvédő szerintem mindketten mennek.Elvileg Berryvel nagyon dűlőre akarja hozni a vezetőség az új szerződést a napokban, és ha az megvan Poe-t akár Tag-elheti is a frontO.Foleson lehet 6.75 milliót spórolni, ő szinte fix cut.
Mivel még mindig csak 5M-val van a csapat a cap felett lassan valami cut is jönni fog ha megköttetnek ezek a szerződések.
alatriste
empty taxi
alatriste
empty taxi
De ismert Charles kórtörténete. 2 éve nincs sajnos egy fél idényre való meccs sem a lábában, ráadásul Ware remekül pótolja. Parker pedig 3 éve every down player ebbe a remek védelembe. Ha fel kell majd szabadítani helyet akár mind a 3 játékos is cutolva lehet. De nálam a sorrend Foles - Charles és csak aztán Parker.
Liverpool Fc
több mint 7 éve
Logikusan hangzik, bár én lehet ink Ron Parkert vágnám ki post June cuttal, csak 1.5 misivel kevesebb helyet lehet vele felszabadítani, mint a Charles cuttal és a 2 játékos között tehetségben szvsz nagyobb a különbség.Jamaalal együtt közel 13M lenne a felszabadítható összeg. Ha marad a két sztárvédő szerintem mindketten mennek.Elvileg Berryvel nagyon dűlőre akarja hozni a vezetőség az új szerződést a napokban, és ha az megvan Poe-t akár Tag-elheti is a frontO.Foleson lehet 6.75 milliót spórolni, ő szinte fix cut.
alatriste
empty taxi
alatriste
Madden hates me.
több mint 7 éve
Jamaalal együtt közel 13M lenne a felszabadítható összeg. Ha marad a két sztárvédő szerintem mindketten mennek.Elvileg Berryvel nagyon dűlőre akarja hozni a vezetőség az új szerződést a napokban, és ha az megvan Poe-t akár Tag-elheti is a frontO.Foleson lehet 6.75 milliót spórolni, ő szinte fix cut.
alatriste
empty taxi
Liverpool Fc
több mint 7 éve
Elvileg Berryvel nagyon dűlőre akarja hozni a vezetőség az új szerződést a napokban, és ha az megvan Poe-t akár Tag-elheti is a frontO.Foleson lehet 6.75 milliót spórolni, ő szinte fix cut.
alatriste
Madden hates me.
több mint 7 éve
Elvileg Berryvel nagyon dűlőre akarja hozni a vezetőség az új szerződést a napokban, és ha az megvan Poe-t akár Tag-elheti is a frontO. Mivel még mindig csak 5M-val van a csapat a cap felett lassan valami cut is jönni fog ha megköttetnek ezek a szerződések.
Liverpool Fc
több mint 7 éve
kb. az egyetlen használható guard náluk, ráadásul tavaly kifejezyetten jó volt amikor játszott, jövőre robbantani fogG Laurent Duvernay-Tardif 5 eves szerzodest kapott, mindosszesen $41.25 millio ertekben.Az nem kis pénz...itt is még potenciálra fogadtok?
ulpianus
Eric Fisher azért nem robbantott tavaly a deal után sem...
Rolni
fisher meg még sosem játszott egy értékelhető évet sem (tavaly már nem volt annyira szar😊)
több mint 7 éve
G Laurent Duvernay-Tardif 5 eves szerzodest kapott, mindosszesen $41.25 millio ertekben.Az nem kis pénz...itt is még potenciálra fogadtok?
ulpianus
Eric Fisher azért nem robbantott tavaly a deal után sem...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 7 éve
G Laurent Duvernay-Tardif 5 eves szerzodest kapott, mindosszesen $41.25 millio ertekben.
több mint 7 éve
Ezen kompenzacios pickeket kapta a csapat:3rd round - No. 104
5th round - No. 182
6th round - No. 218
6th round - No. 220
Akikert jart: Sean Smith, Chase Daniel, Donald Stephenson es Tyvon Branch.
több mint 7 éve
Valahogy nem hoz lazba a hir. Nem tudom, egyaltalan a szezonkezdetkor itt lesz-e meg?
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
C.J. Spiller a fedélzeten
több mint 7 éve
Igen de Maclin cut az sok cap-et hozna és a tavalyi éve nagyon nem volt jó ez mozgatja a cut híreket.Meg,hogy offseason van
több mint 7 éve
Olyba fest, meg fogjak buntetni a csapatot, mivel megsertettek a cocussion protcolt Conley eseteben.Tavaly egy harmadik es (egy idei) hatodik koros picket buktunk Maclin telefonhivasan. Nem remlik, hogy azota (vagy elotte) barkit buntettek ilyen baromsag miatt. Persze mas baromsag miatt igen, mert fair donteshozoik vannak.
több mint 7 éve
Nem velelten az Uborka hirado adta le a hirt. Ami ujabb adassal jelentkezik: Van aki szerint Maclint kellene kirugni. Ugyis van egy csomo jo WRunk, peldaul .. meg ugye ... na ugye!
Hilltol akarnak valoban tobb tamado snapet (egy hete mondta Big Red). De o nem WR1, Maclin is csak jobb hijan. Mert annyira technikas mereteihez kepest, es mert olyan a sema.
Akkor mar inkabb hozzak Pattersont Vikingfoldrol, nem lesz oannyira draga. Atveszi Hill szerepet, akar bedobjak offensebe, ha megserul Hill, vagy muszaj. De inkabb meg Maclin melle is kellene egy WR1, az lenne idealis, Conley nem lesz jobb cserejatekosnal, ez kiderult.
Szerkesztette: ulpianus
több mint 7 éve
Wyatt
26 306
Ez teljesen egyértelmű, nem is gondolnám, hogy lenne értelme idehozni bárkitNyihahaEgy QB nélküli csapat esetében még azt mondom egye fene szembe lehet menni kicsit a tendenciával és megpróbálni, hátha egyszer kijön Brady mögül egy valóban használható QB, de itt Alex-el azért ment a csapat és simán PO contender. Nem top5 irányító és soha nem is lesz az, de amit tudjuk, hogy tud azt a legmagasabb szinten tudja. Lecserélni egy ?-re indokolatlan lenne.
Wyatt
alatriste
több mint 7 éve
NyihahaEgy QB nélküli csapat esetében még azt mondom egye fene szembe lehet menni kicsit a tendenciával és megpróbálni, hátha egyszer kijön Brady mögül egy valóban használható QB, de itt Alex-el azért ment a csapat és simán PO contender. Nem top5 irányító és soha nem is lesz az, de amit tudjuk, hogy tud azt a legmagasabb szinten tudja. Lecserélni egy ?-re indokolatlan lenne.
Wyatt
Liverpool Fc
több mint 7 éve
Jaja, más sem kellene ide, mint egy irányító :/ 😛Koszonjuk Casselt is. Bar nala is voltak rosszabbak, az teny. Egy jo QB az jo volna, megertem mirol beszelsz. Azonban Gerappa meg Cassel szintjen sincs. De mindegy, mert Reid Alexet fogja jatszatni.
Wyatt
több mint 7 éve
Jaja, más sem kellene ide, mint egy irányító :/ 😛Pszt... Nem hallottak még Manuelről....
Wyatt
Aki nem hiszi, annak utánajárnak