New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 9 éve
Én csak az összefoglalót láttam, de ez nekem is feltűnt.Már a 2. driveban elkezdtük ezeket passzolni, amiből aztán TD is lett. Kezdődött egy deep passzal Hoganra, amiből DPI lett, majd egy közép távoli Hogannak vonal mellé, aztán jött a screen Lewisnak, amiből TD lett.Érdekes volt látni, hogy teljesen más játékot játszottunk az Offenseben, mint amit egyébként játszani szoktunk. Rövid passzos játékunkat szinte nem is vettük elő és csak a középtávoli zónákba passzolt Brady, főleg Hogant és Edelmant keresve.Sztem ugyanazt akartak, csak nem mukodott a Texans vedelme miatt (ami pont erre is van kitalalva). Igy jatszotta Tomi azt ami ment.
Ez egyébként zseniális elemzés volt JMD-től.
ervinator
ulpianus
Nekem végig az volt az érzésem, hogy a közép távoli szélső zónákat támadjuk, eredményesen.
ervinator
Floydnak nem lehetett jó estéje.
Blount és Bennett mennyire volt használva?
Btw, Develin sztem benyújthatta volna a labdát a TD kísérletnél, de lehet, hogy fogták mindkét kezét.
Szerencsétlen Texans nagyon tökön lőtte magát Oswi szerződésével.
Kérdés így mennyire lesz kedvük az FA játékosoknak maradni illetve másoknak odamenni.
Így nehéz csapatot építeni.
több mint 9 éve
Megvan a W, más nem nagyon számít. (Nem potyára vettem ki a szabit 23.-ára 😊 )A szerencsétlenkedést is letudtuk, aminek kapcsán tutira emelt hangú értekezletek lesznek a heti felkészülés során, így nem fogják egyhamar elfelejteni ezt a srácok. Ritkán játszunk két balf@szkodós meccset egymás után, úgyhogy ez jó jel is az AFC döntőre.
A Texans D-nek viszont kijár a respect, simán contender lehetnének egy jobb irányítóval, de ebben a Brokiban láthatólag nincs ennél több, még a backup szintet is csak súrolja.

több mint 9 éve
Már a 2. driveban elkezdtük ezeket passzolni, amiből aztán TD is lett. Kezdődött egy deep passzal Hoganra, amiből DPI lett, majd egy közép távoli Hogannak vonal mellé, aztán jött a screen Lewisnak, amiből TD lett.Érdekes volt látni, hogy teljesen más játékot játszottunk az Offenseben, mint amit egyébként játszani szoktunk. Rövid passzos játékunkat szinte nem is vettük elő és csak a középtávoli zónákba passzolt Brady, főleg Hogant és Edelmant keresve.Sztem ugyanazt akartak, csak nem mukodott a Texans vedelme miatt (ami pont erre is van kitalalva). Igy jatszotta Tomi azt ami ment.
ervinator
ulpianus
Nekem végig az volt az érzésem, hogy a közép távoli szélső zónákat támadjuk, eredményesen.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
Logan Ryan a szezon elején nem a helyén (slot) játszott, hanem CB2-ként, mert még nem volt Rowe. A vonal mellett valóban többször "megégett", de amint visszakerült slotba kiteljesedett a játéka. Sőt, immár passrusher-ként is alkalmazzuk😊
több mint 9 éve
Logan Ryan ahhoz képest, hogy milyen pocsék formában kezdte a szezont, azért itt a szezon második felére nagyon összekapta magát, jól játszott tegnap ahogy a Pats D is. 😊
több mint 9 éve
Érdekes volt látni, hogy teljesen más játékot játszottunk az Offenseben, mint amit egyébként játszani szoktunk. Rövid passzos játékunkat szinte nem is vettük elő és csak a középtávoli zónákba passzolt Brady, főleg Hogant és Edelmant keresve.Sztem ugyanazt akartak, csak nem mukodott a Texans vedelme miatt (ami pont erre is van kitalalva). Igy jatszotta Tomi azt ami ment.
ervinator

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 9 éve
Szisztéma, amit kitalált működött. A taktika hátránya az volt, hogy Bradynek több idő kellett és így volt ideje a Texans pass rushnak odaérnie hozzá, mert a fal nem tudta lekezelni az inside rusht. De ezek ellen a közép távoli passzok ellen nem tudott mit csinálni a Houston. Edelman 8 elkapás 137 yard, Hogan 4 elkapás 95 yard.Érdekes volt látni, hogy teljesen más játékot játszottunk az Offenseben, mint amit egyébként játszani szoktunk. Rövid passzos játékunkat szinte nem is vettük elő és csak a középtávoli zónákba passzolt Brady, főleg Hogant és Edelmant keresve.Miért is?
ervinator
Boston
A 2 INT egyébként pont a rövid passzos játékból jött. Az egyiknél Brady túlságosan Floyd elé dobta, míg a másodiknál, ha jól emlékszem Mercilus lépett szépen vissza a zónába és ütött bele Brady labdájába.
több mint 9 éve
Érdekes volt látni, hogy teljesen más játékot játszottunk az Offenseben, mint amit egyébként játszani szoktunk. Rövid passzos játékunkat szinte nem is vettük elő és csak a középtávoli zónákba passzolt Brady, főleg Hogant és Edelmant keresve.Miért is?
ervinator
Do your job
több mint 9 éve
Érdekes volt látni, hogy teljesen más játékot játszottunk az Offenseben, mint amit egyébként játszani szoktunk. Rövid passzos játékunkat szinte nem is vettük elő és csak a középtávoli zónákba passzolt Brady, főleg Hogant és Edelmant keresve.Ez egyébként zseniális elemzés volt JMD-től.
több mint 9 éve
Azért a meccs nem forgott veszélyben egy percig sem. Nyilvánvalóan nem koncentráltak 100 %-ig. Ezzel nehéz mit kezdeni. Annyival voltak esélyesebbek, hogy ez fejben megzavarta őket.
A két csapat közti különbséget jól mutatja, hogy így is csak 16 pontot kaptunk, amiből 13-at két int és egy fumble után. Mind a háromnál fg távon belül vesztettünk labdát btw.
Természetesen ez nem fog beleférni az AFC döntőben, de oda szerintem nem is megyünk ekkora mellénnyel.
több mint 9 éve
Egy pillanatig nem éreztem veszélyben a győzelmet, pont Osweiler miatt, nagyon nagy homály volt szerencsénkre.
több mint 9 éve
Csúnyán mondva egy Osweilerrel jobbak voltunk
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Remélhetően ezzel letudtuk a szerencsétlenkedést az idei rájátszásban, a továbbiakban tutira nem fér bele.
több mint 9 éve
Még jó, hogy ez sima volt, ahogy igértétek. Mit is képzeltem azzal a felesleges aggódással, hiszen a Texans nem lehet nekünk ellenfél.senki nem ígért semmit... arról volt szó, kis túlzással, hogy ha ettől a Texanstól (főleg a nulla O#ük miatt) sikerült volna kikapni, akkor BB-TB meg az egész stáb inkább vonuljon vissza, mert a D#üket leszámítva hatalmas a szakadék a két csapat között
Kollega
önmagunkhoz képest nem játszottunk jól, de ahogy a Ravens ellen belefértek az idióta eladott labdák, most is simán felálltunk, a második félidőben teljesen összeszedte magát a társaság, ez szerintem mutatja a csapat erejét
(ha meg hibázol akkor meg leszel büntetve, ez azért nem újdonság az amerikai fociban, főleg ha a saját 30 yardosodnál csinálod)
és jövőhéten ez a teljesítmény, pont egy nagy kövér L-hez lesz elég, ezt tudják jól a játékosok is... lesz fejmosás hétfőn ne aggódj

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
KÖSZÖNÜNK MINDENT BABY VINCE!!!twitter.com/jeffphowe/status/820507576320356352
www.youtube.com/watch?v=QJfRwsodRGM

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Mondjuk egy pillanatig nem voltunk hatranyban. Nem jatszottunk jol, de igy sem volt para. Letudtuk a labdaveszteseket is remelem 😊

több mint 9 éve
Még jó, hogy ez sima volt, ahogy igértétek. Mit is képzeltem azzal a felesleges aggódással, hiszen a Texans nem lehet nekünk ellenfél.
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Jo volt ez. Letudtuk a labdaveszteseket, inkabb itt, mint a jovo heten 😊Most begyakoroltuk a labdavesztéseket, jövő héten még jobban fog menni. 😊
Wyatt
több mint 9 éve
Jo volt ez. Letudtuk a labdaveszteseket, inkabb itt, mint a jovo heten 😊

több mint 9 éve
magunknak tettük nehézzé és persze a Houston is jó volt, de sanszos ha nem Osi van az ellenfélnél ez lehet, hogy L...
több mint 9 éve
Bár ne lett volna. Meg Rowe sem.Mitchell mai meccsen inaktív :/lesz helyette Floyd😊
winston
NB2
több mint 9 éve
10return fumble ..ezt nem tesszük ki az ablakba...
több mint 9 éve
megint a centeren kell izgulni?
több mint 9 éve
azért ennyire ne szórakozzunk már!a Houston mind a 13 pontját mi ajándékoztuk eddig!!!
több mint 9 éve
Mitchell mai meccsen inaktív :/lesz helyette Floyd😊
winston