New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 12 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
én nem tudom pontosan punterben mi számít nagyon jónak ( a triviális dolgokat kiéve ), de nincs kismillió, de legalább pár szabadügynök punter, akit bármikor leigazolhat a csapat, ha nem Meskóé lenne a jövő? Vagy majd undrafted játékosok fillérekért jövőre? vagy ennyire jó Allen?

szerk: mármint annyira jónak, hogy akár rosteren is tartsák.
több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Szerintem ez nyílt titok a szerződés óta

több mint 12 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 482 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
De kell két punter? Vagy idén még jobbnak látjuk Meskót, ezért megtartjuk, de nem hosszabbítunk vele, és Allené a jövő?Wyatt
Vinatieri vs. Gould párhuzamot hozott fel Reiss példának, hogy egy évvel később draftolni kellett Gostot. Igen, az az elmélet, hogy Allent megtartani valamilyen módon jövőre és akkor okosabb is lesz egy évvel a csapat, hogy mit tud még Meskó ill. Allen (edzések) is.

Még egyszer: ez a meglepő tipp. Mást nem lehetett írni.DoM
Lehet, hogy tradelni akarják majd? Ahogy elnézem a keretet, nagy luxusnak tűnik két punter és TT 53-as rosteren tartása.
több mint 12 éve
Örülnék, ha máshol beválna

több mint 12 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
 twitter.com/NEPD_Loyko/status/373536175212228608

While his bad throws get alot of attention. The word around the league is Ryan Mallett has improved his stock with his preseason performance
 twitter.com/NEPD_Loyko/status/373535909603704832

Ryan Mallett's performance last night is drawing rave reviews around the NFL. "Poised in his progressions" and manipulated the safety on Boyce TD.
több mint 12 éve
kíváncsi leszek ki lesz a meglepő bennmaradó (Tebowt nem éri válaszolni)zinedine5
Stankiewitch elküldésével szinte biztos, hogy csak 7 OL lesz a keretben. Ha meglepő "nem cut", már Reiss is tippelte, hogy marad mindkét punter. Első hetekben talán egyszerűbben PS-be juttatható Allen. Mást én nem nagyon látok (Tebow mellett),DoM
Jogos, ezek többé-kevésbé várhatóak, de én valami brutál hülyeségnek tűnőt várok. (Tebow továbbra is tabu). Mondjuk Justin Green.zinedine5
Na az vicces lesz 😀
Csórikám két legjellemzőbb mozzanata az volt, amikor a sima elkapás után bosszankodott egy kicsit, aztán a többieknek kellett odaszaladni hozzáérni az elkapóhoz, hogy megálljon a játék

több mint 12 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 436 — Ajmo Vatreni
kíváncsi leszek ki lesz a meglepő bennmaradó (Tebowt nem éri válaszolni)zinedine5
Stankiewitch elküldésével szinte biztos, hogy csak 7 OL lesz a keretben. Ha meglepő "nem cut", már Reiss is tippelte, hogy marad mindkét punter. Első hetekben talán egyszerűbben PS-be juttatható Allen. Mást én nem nagyon látok (Tebow mellett),DoM
Jogos, ezek többé-kevésbé várhatóak, de én valami brutál hülyeségnek tűnőt várok. (Tebow továbbra is tabu). Mondjuk Justin Green.
több mint 12 éve
De kell két punter? Vagy idén még jobbnak látjuk Meskót, ezért megtartjuk, de nem hosszabbítunk vele, és Allené a jövő?Wyatt
Vinatieri vs. Gould párhuzamot hozott fel Reiss példának, hogy egy évvel később draftolni kellett Gostot. Igen, az az elmélet, hogy Allent megtartani valamilyen módon jövőre és akkor okosabb is lesz egy évvel a csapat, hogy mit tud még Meskó ill. Allen (edzések) is.

Még egyszer: ez a meglepő tipp. Mást nem lehetett írni.
több mint 12 éve
De kell két punter? Vagy idén még jobbnak látjuk Meskót, ezért megtartjuk, de nem hosszabbítunk vele, és Allené a jövő?

több mint 12 éve
Stankiewitch elküldésével szinte biztos, hogy csak 7 OL lesz a keretben. Ha meglepő "nem cut", már Reiss is tippelte, hogy marad mindkét punter. Első hetekben talán egyszerűbben PS-be juttatható Allen. Mást én nem nagyon látok (Tebow mellett),
több mint 12 éve
kíváncsi leszek ki lesz a meglepő bennmaradó (Tebowt nem éri válaszolni)
több mint 12 éve
Na ő mondjuk annyira nem lep meg. Nem azért mert olyan szar lenne, de voltak előtte rengetegen

több mint 12 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 10 053 — Jó ötletnek tűnt!
Ballard out? Gronko játszik?Wyatt
Fells-t is elküldték. Nekem ebből úgy tűnik, hogy Gronkowski a rosteren kezdi az évet, remélhetőleg nem sietik el a pályára küldését.Gogo
Sudfeld ma nagy bulit fog tartani 😀

Lesz ez még így se!
több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 855 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Marcus Benard.is el lett küldve.
több mint 12 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Ballard out? Gronko játszik?Wyatt
Fells-t is elküldték. Nekem ebből úgy tűnik, hogy Gronkowski a rosteren kezdi az évet, remélhetőleg nem sietik el a pályára küldését.

Szerk.:
"The release of Ballard is a mild surprise, although he did play deep into Thursday night's preseason finale. At the time, it was unclear if that was related to him gaining more comfort with his knee in game action, or if his spot was in jeopardy.
Now we have the answer.
With both Ballard and Daniel Fells told of their release today, the Patriots now have Rob Gronkowski, Zach Sudfeld and Michael Hoomanawanui on the roster at tight end. This could be a sign that Gronkowski has a good chance to open the season on the team's 53-man roster. (
" ESPN Boston)

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
Ballard out? Gronko játszik?

több mint 12 éve
mascherano 727 — na húzzál innen kisköcsög
Hmm, Alyssa Milano reklámozza a női Pats-cuccokat, asszem mondani sem kell, hogy pazar párosítás 😊
| (kár, hogy őt nem lehet megrendelni :A: ) | Wyatt

hmmm 😊Stylee
aranyos! Haza jöhet benne! 😊

:: HIBÁS KÉP ::
több mint 12 éve
Stylee New York Jets 480
Hmm, Alyssa Milano reklámozza a női Pats-cuccokat, asszem mondani sem kell, hogy pazar párosítás 😊
| (kár, hogy őt nem lehet megrendelni :A: ) | Wyatt

hmmm 😊
több mint 12 éve
| (kár, hogy őt nem lehet megrendelni :A: ) |

több mint 12 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Nekem Beq határozottan tetszett, főleg futás ellen. Persze nem fogja megszorítani a kezdőket, de 5-6 DE-nek jó volt.
A Giants ellen a hosszú oldal melletti passz benyelése gyakorlatilag állandó, Akárki is védekezik és akárkinek is dobják. 😊

Develin-Ho-man duóban én is gondolkodtam, ez lett. Ebner az 53. ember volt a keretemben, valószínűleg egy valahonnan kukázottra kicseréljük,zinedine5
Legyen Neked igazad Bequette ügyben! (Kinti vélemények is tök ellentétesek a tegnapi produkciójával kapcsolatban.)

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
zinadine,

nekem Bequette egyáltalán nem tetszett. Az első félidőben semmit nem mutatott. Cole nem volt rossz, de azért annál a 30+ yardos passznál a seggreülése szerelés helyett... Winn teljesen rendben volt.
Volt egy jó Washington punt return! 😀

Ha Gronk bent lesz az 53-ban, akkor inkább Develin eshet ki, Hóember többet tud. (A 10 yardos Mallett sack Develin-ről jött, aki TE helyzetbe állt fel és úgy söpörték el, mintha ott sem lett volna.)
Bequette mellett Ebner-en is meglepődnék, ha beférne.

Mallett ha képes lenne végre a karerősségét jól kalibrálni, akkor NFL QB-nak nézne ki. Tebow konkrétan katasztrófa.
Thompkins egyértelműen 2. WR, egész pofás WR corps lett.
Cannon, Connolly jók voltak, rendben lesz a kezdő OL.
Fletcher volt még kimagasló tegnap, végre normális, jól variálható LB sorunk lesz.tomi-tomi
Nekem Beq határozottan tetszett, főleg futás ellen. Persze nem fogja megszorítani a kezdőket, de 5-6 DE-nek jó volt.
A Giants ellen a hosszú oldal melletti passz benyelése gyakorlatilag állandó, Akárki is védekezik és akárkinek is dobják. 😊

Develin-Ho-man duóban én is gondolkodtam, ez lett. Ebner az 53. ember volt a keretemben, valószínűleg egy valahonnan kukázottra kicseréljük,
több mint 12 éve
Érdekes, hogy mondjuk Ras-I draftolása nálam például teljesen rendben van, mert az adottságai alapján simán lehetett volna főszereplő ebben a secondaryben. Az más kérdés, hogy benyaltuk ezekkel az állandó sérülésekkel.Boston
Ezek a sérülések azért nem voltak teljesen előjel nélküliek és váratlanok, ha jól emlékszem.Gogo
4 egyetemi évéből 3-at végig játszott (nem is rosszul), a végzős évében volt egy season ending bokatörése. Al Groh kezei alatt nevelkedett, tökéletes fizikai paraméterei vannak, volt egy sérülése 4 év alatt sztem ez teljesen vállalható volt. Ezt a rohadt csípősérülést ki láthatta előre...Boston
Az volt a probléma, hogy nem egy komoly sérülésről volt szó nála, hanem egy csomó apróról. Szinte sosem volt egészséges:

"a legnagyobb kérdőjelet a sérülésektől sújtott 2010-es éve jelentette, amikor térd, boka és combhajlítóizom problémák miatt csak öt meccsen tudott játszani"

Problems in regards to injury history. Played just five games in 2010 because of a left ankle fracture, hamstring pull and right knee injury. In ’08 he dealt with a hamstring and back injury. Started all 12 games in ’09. Pulled a hamstring at the combine but had a great pro day. Had a broken hand and a knee injury in high school.

Tudjuk, hogy az NFL-ben is a legtöbb játékos sérüléssel játszik végig az idény bizonyos időszakában, ahogy Dowling is tette az egyetemen. A "hajlamos a sérülésekre" kitétel már a draft során is helytálló volt. A Pats kockázatot vállalt vele: nem jött be. A sérülékenysége egyáltalán nem szabad, hogy valami derült égből villámcsapásként érjen minket/a csapatot.
több mint 12 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Cole, Winn és Beq is viszonylag jók voltak

Az st továbbra is kuka. A visszahordásaink botrányosak. Ennyi erővel Tebow is várhatja a labdát fair catch jellel.

Nálam ők:

...

Ha Gronk nem PUP, akkor ő lesz Ho-man helyett.zinedine5
+1
Szerintem Hóember akkor is menni fog, ha Gronk PUP-on kezd. Ez a TE class nagyon karcsú és sovány blokkolásban. Sztem ide fog érkezni még egy veterán valahonnan.

Do your job
több mint 12 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
zinadine,

nekem Bequette egyáltalán nem tetszett. Az első félidőben semmit nem mutatott. Cole nem volt rossz, de azért annál a 30+ yardos passznál a seggreülése szerelés helyett... Winn teljesen rendben volt.
Volt egy jó Washington punt return! 😀

Ha Gronk bent lesz az 53-ban, akkor inkább Develin eshet ki, Hóember többet tud. (A 10 yardos Mallett sack Develin-ről jött, aki TE helyzetbe állt fel és úgy söpörték el, mintha ott sem lett volna.)
Bequette mellett Ebner-en is meglepődnék, ha beférne.

Mallett ha képes lenne végre a karerősségét jól kalibrálni, akkor NFL QB-nak nézne ki. Tebow konkrétan katasztrófa.
Thompkins egyértelműen 2. WR, egész pofás WR corps lett.
Cannon, Connolly jók voltak, rendben lesz a kezdő OL.
Fletcher volt még kimagasló tegnap, végre normális, jól variálható LB sorunk lesz.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Érdekes, hogy mondjuk Ras-I draftolása nálam például teljesen rendben van, mert az adottságai alapján simán lehetett volna főszereplő ebben a secondaryben. Az más kérdés, hogy benyaltuk ezekkel az állandó sérülésekkel.Boston
Ezek a sérülések azért nem voltak teljesen előjel nélküliek és váratlanok, ha jól emlékszem.Gogo
4 egyetemi évéből 3-at végig játszott (nem is rosszul), a végzős évében volt egy season ending bokatörése. Al Groh kezei alatt nevelkedett, tökéletes fizikai paraméterei vannak, volt egy sérülése 4 év alatt sztem ez teljesen vállalható volt. Ezt a rohadt csípősérülést ki láthatta előre...

Do your job